ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا خرید چاپگر HP D1663 به صرفه ست ؟

H @ di
27-02-2010, 07:58
با سلام به همه دوستان
به نظر شما چاپگر HP D1663
ارزش خریدن رو داره
من توی یه سایت تبلیغش رو دیدم که به همراه دو کارتریج به قیمت
سی ونه هزار تومن میفروختش اینم لینکش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا میخوام بدونم به اندازه پولی که میدم برام عمر میکنه و چاپ میده
نه این که بخوام سیصد سال داشته باشمش
فقط اگه به اندازه اون پولی که بالاش میدم کار بهم بده بسه
از دوستان اگه کسی با این چاپگر آشنایی داره منو هم راهنمایی بکنه

با تشکر

MANSOUR Fan
03-03-2010, 10:00
به اندازه پولی که میدید براتون عمر میکنه، و فقط کارتریج عوض می کنید.
طبق گفته سازنده 150 برگ مشکی و 165 برگ رنگی میزنه،
البته این رو هم در نظر داشته باشید خرید جفت این کارتریجها دو سوم هزینه خود دستگاه میشه، البته این بنا به استفاده شما داره،
اما ساده تر بگم کارتریج این دستگاه مصرف یه ترم دانشجویی میشه، البته نه ترم آخر.

MORTEZAMAX2
12-02-2011, 21:47
سلام دوست عزيز من خودم از اين چاپگر استفاده ميكنم و 36000 تومن هم خريدم و روي جعبش نوشته بين 150 تا 200 برگ چاپ ميكنه .
يا حق

MORTEZAMAX2
12-02-2011, 21:55
سلام دوست عزيز من خودم از اين چاپگر استفاده ميكنم و 36000 تومن هم خريدم و روي جعبش نوشته بين 150 تا 200 برگ چاپ ميكنه .
يا حق

psychologist62
25-04-2011, 01:16
سلام به همگی
من هم یه 1663 دارم فبلش اپسون سه کاره داشتم. حالا که این 1663 به این کوچکی اما در اصل بزرگ رو دارم خیلی پشیمونم که رفتم سراغ اپسون. خداییش اج پی یه چیز دیگه هست.من تو یه روز با این پرینتر 500فحه متن چاپ کردم در عرض دوهفته 2000صفحه چا کردم تا الان هم هر کدوم از کارتریجها رو 8بار شارژکردم دیگه واسه چاپ عکس خوب نیست اما واسه متن عالیه.هنوز تو کف موندم اونقدر ذوق کردم که بعد از یکماه دوباره یکی دیگه خریدم البته گرونتر حالا با اون قدیمه متن چاپ می کنم با جدیده عکس.بچه ها عکس چاپ مکنه با چه کیفیتی در حده بوندسلیگا و لالیگا.ظرفیت ماهانه زده 750 تا اما من تو دوهفته 2000صفحه چاپ کردم هم رنگی هم مشکی اما هنوز آخ هم نگفته.من اپسون تی ایکس 117 رو دوسال داشتم اما بخاطر مصرف کارتریچ قابل شارژ پدش اشباع شد بعد هم مهندسیم گل کردو ترکوندمش.الانم بیاد بزندازمش دور اما حیفم میاد چون اسکنرش سلامه.چون مینش سوخته دیگه کارایی نداره تعمیر هم عقلانی نبود واسه همین رفتم ارزونترین پرینتر موجود رو خریدم. دیگه تا آخر عمر فقط پرینترهای اچ پی رو میخرم.تازه پرینتر به این کوچیکی پوستر براتون چاپ میکنه به چه بزرگی تا حالا کلی هم باهاش رو گلاسه پوستر چاپ کردم با کمترین هزینه و بیشترین کیفیت.داشتم می ترکیدم از ذوق گفتم بیام اینا رو بگم.الان تو ایرانشهر42000 تومن هم قیمت دارم اما بیشتر جاها 45000تومن میدم.من اولی رو 36000خریدم تو اسفند89 دومی رو تو فروردین 90 با کلی گشتن یه ارزونشو پیدا کردم اونم شانسی 38000تومن.هم ارزونه هم به صرفه.سر اون اپسونه خیلی هزینه کردم اما آخرشم ترکید.چون رنگ آبیش هم از کار افتاد.تازه فهمیدم که هدش خراب شده.دیگه بسه زیادی حرف زدم نه.کارم هم همینه زیاد حرف زدن.چون مشاورم.دست محمد آقا هم درد نکنه که همه رو راهنمایی میکنه.من که کلی استفاده کردم.یاحق

ehsan6239
19-07-2011, 22:44
سلام دوستان من هم پرینتر hp Deskjet D1663 دو سه روزی میشه خریدم (از یک سایت با هزینه ارسال 51000 تومان شد) واقعا کیفیت عالی داره ، خیلی میترسم رنگ هاش تموم بشه چون خیلی گرون هستند فکر کنم 28000 تومان باشه
فقط میخواستم ببینم ایا کارتریج این پرینتر قابل شارژ هست یا نه
مدل کارتریج : 121

ممنون میشم اگر پاسخ بدهید.