مشاهده نسخه کامل
: مشکل افت شدید سرعت با آسیاتک
shellman_te
26-02-2010, 22:16
با سلام خدمت دوستان عزیز:
دوستانی که آسیاتک دارن وضعشون چطوره مشکلی داشتن این چند وقته؟؟؟
از دو ماه پیش تا حالا وضعیت سرویس دهیشون داره روز به روز بدتر میشه!!! از دیروز تا حالا سرعت اینترنتم کلی افت کرده الان خیر سرش با سرعت 256 داره 5 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه :angry:زنگ زدم پشتیبانیش طرف یه آدم شل و ول میگم مرکز مشکلی داره؟ میگه نه میگم سرعتم کنده میگه مرکزتون الان چک کردم مشکلی نداره میگم پس چرا سرعت من اندازه دایل آپ شده؟طرف برگشته میگه الان همه مشترکا همینطورین!!.gifمیگم ببخشید بر فرضم اگه الان همه وضعشون این طوریه چرا اول میگید هیچ مشکلی نداریم؟ ثانیا این چجور مشکلیه که از طرف مخابراته ولی فقط آسیاتک داره؟ میگه دست من نیست میگم پس من چیکار کنم چند وقته هی مشکل دارین این وسط تکلیف خسارات مشتریاتون چی میشه ؟ میگه دست ما نیست ما از مخابرات میگیریم میدیم دست مردم!!!! بگذریم حالا این وسط یارو هی چند بار پشت گوشی خوابش برده بود انگاری ؛ چون منتظر جواب که میموندم چند ثانیه صبر می کردم جواب بده طوریکه فکر میکردم قطع شده!! بعد دوباره میگفتم الو!! تا طرف یادش میافتاد جواب بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif(حالا نمیدونم یا طرف خیلی قاطی بود یا خودشو حسابی ساخته بود!!! این جوریشو دیگه ندیده بودیم ماشالا اینم ادبشون)
الان دوستانی که آسیاتک دارن وضعشون چطوره مشکلی داشتن این چند وقته؟؟؟
با سلام خدمت دوستان عزیز:
دوستانی که آسیاتک دارن وضعشون چطوره مشکلی داشتن این چند وقته؟؟؟
از دو ماه پیش تا حالا وضعیت سرویس دهیشون داره روز به روز بدتر میشه!!! از دیروز تا حالا سرعت اینترنتم کلی افت کرده الان خیر سرش با سرعت 256 داره 5 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه :angry:زنگ زدم پشتیبانیش طرف یه آدم شل و ول میگم مرکز مشکلی داره؟ میگه نه میگم سرعتم کنده میگه مرکزتون الان چک کردم مشکلی نداره میگم پس چرا سرعت من اندازه دایل آپ شده؟طرف برگشته میگه الان همه مشترکا همینطورین!!.gifمیگم ببخشید بر فرضم اگه الان همه وضعشون این طوریه چرا اول میگید هیچ مشکلی نداریم؟ ثانیا این چجور مشکلیه که از طرف مخابراته ولی فقط آسیاتک داره؟ میگه دست من نیست میگم پس من چیکار کنم چند وقته هی مشکل دارین این وسط تکلیف خسارات مشتریاتون چی میشه ؟ میگه دست ما نیست ما از مخابرات میگیریم میدیم دست مردم!!!! بگذریم حالا این وسط یارو هی چند بار پشت گوشی خوابش برده بود انگاری ؛ چون منتظر جواب که میموندم چند ثانیه صبر می کردم جواب بده طوریکه فکر میکردم قطع شده!! بعد دوباره میگفتم الو!! تا طرف یادش میافتاد جواب بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif(حالا نمیدونم یا طرف خیلی قاطی بود یا خودشو حسابی ساخته بود!!! این جوریشو دیگه ندیده بودیم ماشالا اینم ادبشون)
الان دوستانی که آسیاتک دارن وضعشون چطوره مشکلی داشتن این چند وقته؟؟؟
من سرویس 128 نامحدود دارم
فقط از بعضی از سرورها با سرعت پایین دانلود میکنه اما بقیه همون 15kb است
vahid_civil
26-02-2010, 22:25
من 512 دارم . حجمی . منطقه جعفری . مشکلی ندارم
Tom Clancy's
26-02-2010, 22:27
من سرویس 128 نامحدود دارم واقعا کلافم کرده
با سرعت 5 -6 دانلود میکنه
shellman_te
26-02-2010, 22:36
دیگه شورشو در آوردن؛مگه اسم این کار به جز دزدی چیز دیگه ای میشه گذاشت؟؟؟:41:
شاتل کم بود آسیاتک هم اضافه شد.
mehrdad38
26-02-2010, 23:19
گل بود به چمن نیز آراسته شد:31: بفرما چايي تا دانلود ميشه :7: الان تموم ميشه يكم مونده :32::37:
mehrdad38
26-02-2010, 23:20
وايرايش شد. حذف شود
shellman_te
26-02-2010, 23:47
و یه مشکل عجیب دیگه یادم رفت که بگم!!!!
نمیدونم این مشکل از کجاست الان سرعتم خیلی کمه ولی چند وقته درست از ساعت 11:30 شب به بعد که میشه فروم پی سی ورلد به سختی میاد بالا!!! یعنی باید 40 بار ریفرش نکم تا یه صفحه باز بشه مشکل هم بیشتر تو قسمت فروم هستش! یکی میشه بگه جریان چیه؟؟؟:34::blink::weird:
shellman_te
27-02-2010, 00:08
هر چی هست زیر سر آسیاتک هست :question:
brave_ie
27-02-2010, 08:39
ولی من فکر کنم هر چی هست واقعا زیر سر مخابراته
darvish1900
27-02-2010, 12:00
دوست عزیز مقصر آسیاتک نیست
من هم آسیاتک دارم هم صبانت هر دو همین مشکل رو دارن
مشکل از مخابرات . وقتی از چیز استفاده میکنی براحتی صفحات باز می شود
shellman_te
27-02-2010, 12:41
دوست عزیز مقصر آسیاتک نیست
من هم آسیاتک دارم هم صبانت هر دو همین مشکل رو دارن
مشکل از مخابرات . وقتی از چیز استفاده میکنی براحتی صفحات باز می شود
چی بگم از بس این چند وقته اذیت کرده دیگه هر مشکلی ام پیش بیاد اگه هزار تا قسم هم بخورن که از مخابراته من یکی که باور نمیکنم.این مشکلی که از ساعت 11:30 شب به بعد صفحات پی سی ورلد کند باز میشن یا اصلا باز نمی شن هم خیلی عجیبه!اگه شما و دوستان دیگه هم از جاهای دیگه اینترنت میگیرید و همین مشکل رو دارید احتمالا مشکل از مخابراته ولی این خیلی عجیبه که چرا در یک ساعت خاص یک فروم خاص این بلا سرش میاد!!!
ولی مشکلی که الان آسیاتک از نظر سرعت داره واقعا دیگه رو اعصابه؛هیچ جورم پاسخگو نیستند اگه مشکل سراسری باشه که کاملا مشخصه حتی الان چند تا از دوستان میگن مشکل ندارن؛اگر از منطقه مخابراتی باشه که این منطقه خیلی خلوته؛خودشونم میگن مشکلی نداریم تو این منطقه؛من این تجربه رو با شرکت های مختلف داشتم که مثلا فلان شرکت تو یک منطقه سرویس دهیش افتضاحه ولی تو یه منطقه دیگه کاربرا ازش راضی هستند؛ولی تو منطقه ما این مشکل چند وقته بوجود اومده :41:
darvish1900
27-02-2010, 14:17
چی بگم از بس این چند وقته اذیت کرده دیگه هر مشکلی ام پیش بیاد اگه هزار تا قسم هم بخورن که از مخابراته من یکی که باور نمیکنم.این مشکلی که از ساعت 11:30 شب به بعد صفحات پی سی ورلد کند باز میشن یا اصلا باز نمی شن هم خیلی عجیبه!اگه شما و دوستان دیگه هم از جاهای دیگه اینترنت میگیرید و همین مشکل رو دارید احتمالا مشکل از مخابراته ولی این خیلی عجیبه که چرا در یک ساعت خاص یک فروم خاص این بلا سرش میاد!!!
ولی مشکلی که الان آسیاتک از نظر سرعت داره واقعا دیگه رو اعصابه؛هیچ جورم پاسخگو نیستند اگه مشکل سراسری باشه که کاملا مشخصه حتی الان چند تا از دوستان میگن مشکل ندارن؛اگر از منطقه مخابراتی باشه که این منطقه خیلی خلوته؛خودشونم میگن مشکلی نداریم تو این منطقه؛من این تجربه رو با شرکت های مختلف داشتم که مثلا فلان شرکت تو یک منطقه سرویس دهیش افتضاحه ولی تو یه منطقه دیگه کاربرا ازش راضی هستند؛ولی تو منطقه ما این مشکل چند وقته بوجود اومده :41:
دوست عزیز اگر بعضی صفحات باز نمی شود مشکل DNS
با دادن DNS مشکل حل میشود
shellman_te
28-02-2010, 12:41
دوست عزیز اگر بعضی صفحات باز نمی شود مشکل DNS
با دادن DNS مشکل حل میشود
نه مشکل از dns نیست تنظیماتش درسته.در ضمن مثلا داری کار میکنی حدود 11:30 که میشه یهو وسط کار مشکل پی سی ورلد شروع میشه!
alpha007
03-03-2010, 19:05
کفر منم در اورده
الان چند روزه
افت شدید سرعت داره
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
نمیدونم آسیاتک چش شده
الان چند روزه به کل بهم ریخته
قبلا اوضاش بهتر بود
من از آسیاتک سرویس 1Mb/s دارم. ولی الان که توی سایتش نگاه میکنم همچین سرویسی نداره!
سرعت دانلودم 15 و به زور به 20 میرسه.
بقیه ی شرکتها مشکلی ندارن، فقط همین آسیاتک لعنتی اینجوریه
خدا ریشه ی هر چی شرکت دزده بخشکونه به حق جمهوری اسلامی
آمین
من از آسیاتک سرویس 1Mb/s دارم. ولی الان که توی سایتش نگاه میکنم همچین سرویسی نداره!
آمین
---------- Post added at 03:34 AM ---------- Previous post was at 03:30 AM ----------
آمین
---------- Post added at 03:35 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------
.wysiwyg { BACKGROUND: #f5f5ff; FONT: 11px tahoma; COLOR: #000000 } .wysiwyg A:link { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg_alink { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg A:visited { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg_avisited { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg A:hover { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg A:active { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg_ahover { TEXT-DECORATION: none } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle } من از آسیاتک سرویس 1Mb/s دارم. ولی الان که توی سایتش نگاه میکنم همچین سرویسی نداره!
آمین
شما از کدام نماینده همچین سرویسی رو گرفتید . تو کدام شهر؟
SASAN_6822
27-05-2010, 10:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
maghzae-motefaker
27-05-2010, 14:16
الان اين چي بود؟
مثلا مي خواستي بگي پينگ من خيلي پايينه؟
SASAN_6822
27-05-2010, 20:43
الان اين چي بود؟
مثلا مي خواستي بگي پينگ من خيلي پايينه؟
نه دوست عزیز میخواستم بگم پینگ وحشتناک بالاست :31:
Zachyrock
20-05-2011, 11:36
اقا از دیروز تا الان اسیا تک خیلی سرعتش اومده پایین هیچ کاری نمیشه کرد سرعت شده 3kb کسی دیگه ای مشکلو داره ؟
Zachyrock
20-05-2011, 11:49
یعنی کسی تو این سایت اسیا تک نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Neoonline
21-05-2011, 10:56
منم یک مگ دارم از این شرکت، متاسفانه از اول اردیبهشت تا امروز سرعت به شکل عجیبی نوسان داره البته روزهایی که سرعت پائین هست شاید مثلاً 20 روز بوده توی این ماه و روزهایی که سرعت مقبول بوده 10 روز.
سلام
منم این مشکل را با 256 دارم و سرعت دانلود تقریبا نصف شده.
بای
SevenCity
24-05-2011, 17:17
این تایپیک قدیمی رو چرا بالا اوردین :31:
منم هی دی سی میشم تو یه سری ساعت یه روز میشم یه روز نمیشم مثلا هر 10 دقیقه
از ضعیف ترین شرکت های خدمات اینترنت در ایران
واقعا ضعیف
پولتونو حروم این شرکت نکنید
hacker13
09-05-2014, 16:55
من نمی دونم چرا ساعت 5-6 سرعت میاد رو 30 بعد از این ساعات و قیبش میاد روی 700:n03:
256 ده گیگ در ماه :n19:
الان اومده رو 30 چیکار کنم ؟؟؟
قبلا وقتی مودم رو روشن و خاموش میکرم درست میشد ولی الان نه چرا؟؟؟
مهدی صفایی
14-05-2014, 08:57
اینجور که بوش میاد هنوز آسیاتر سر عقل نیومده :n21:
ما که با رفتن از آسیاشت راحت شدیم و شبی 12 گیگ میزنم تو گوشش:n09:
به جان خودم بزرگترین اشتباه اینه که فیبر مسی باشی از آسیاتر نت بگیری:n15:
الان با یه 128 شاتل مجبور شدم یه هارد 1 ترا بخرم:n02: تازه مشکل مزخرف پایین بودن سرعت سرور داخل و حارج رو هم نداره :n08:
شما و تاپیک آسیاشت رو به خدا میسپرم . بدرود :n16:
pouyamahmoudi
13-12-2016, 14:31
سلام
آسیاتک اخیرا طرح جدیدی را اعمال کرده و اون هم این هست که سرعت ها را به صورت رنج دار یا محدوده دار عرضه میکنه ، به نظر میرسه سرعت بهتر شده باشه اما از اونجایی که اشتراک یک به هشت هست اصلا روی دانلود شبانه حساب نکنید ، بیشتر باید ساعتی عمل کنید مثلا ساعت هایی که سرعت خوب هست را تشخیص بدید و نهایت استفاده را بکنید !
فعلا بهترین راه هست ... .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.