ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ّّFrog

MountainGnome
26-02-2010, 20:48
سلام من یه چند وقتیه که 3دی مکس کار میکنم به طراحی موجودات زنده خیلی علاقه دارم برای همینم دارم از طرح های ساده شروع میکنم تا ... روی کمک شما دوستان خیلی حساب میکنم پس دریغ نکنید :31:
خوب اینم تا این جای کار 1 ساعت شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سوال همین اول کار برام پیش اومده:27: این قسمتی که تو عکس علامت زدم تراکم خطاهایی که به اون ورتکس چسبیده اشکال نداره؟
New Ray
26-02-2010, 23:04
سلام شروع خوبي هست و اينكه از ابتدا كار رو گذاشتين خيلي خوبه و حرفه اي ها بايد راهنماييت كنند .

اما به نظر من تعداد خطها مهم نيست ، ولي اختلاف بين سطوح ( ورتكسهاي بعدي ) باعث بهم خوردن Smooth ميشه . پله به پله بايد خطوط بيشتر اضافه كرد و زاويه ها رو كاهش داد .

موفق باشي :46:

MountainGnome
26-02-2010, 23:50
سلام شروع خوبي هست و اينكه از ابتدا كار رو گذاشتين خيلي خوبه و حرفه اي ها بايد راهنماييت كنند .

اما به نظر من تعداد خطها مهم نيست ، ولي اختلاف بين سطوح ( ورتكسهاي بعدي ) باعث بهم خوردن Smooth ميشه . پله به پله بايد خطوط بيشتر اضافه كرد و زاويه ها رو كاهش داد .

موفق باشي :46:
ممنون دوست من
منظورم اینه که من برای ساختن دستش از ورتکسی استفاده کردم که وصل میشه به پاش اگه اسموت کنم یا بخوام بعدا ریگش کنم مشکلی پیش نمیاد؟

اینمی عکسی که دارم از روش میسازم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

tatuy
27-02-2010, 02:02
سلام دوست عزیز خب خوب شروع کردی ولی حتما باث توپولوژِیو رعایت کنی تا کارت حرفه ای بشه
موفق باشید.

MountainGnome
27-02-2010, 09:09
حتما
شمام باید کمک کنین :27:
اینم ادامش

hrgh2
27-02-2010, 11:48
سلام خوبه رفیق
سعی کن ادج لوپها رو صحیح بزنی
اگه لازم بود بعضیها رو پاک کن و دوباره بکش
ضمنا فکر نکنم ساختمان بدنی قورباغه اینجوری باشه:13:

ZOHAA
27-02-2010, 12:43
چه چیزه بامزه ای شورو کردی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیه ادامه بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط احساس می کنم غورباقت الان از پشت میافته!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saaaraaa
27-02-2010, 18:17
سلام
به جمع سه بعدی کارای پی سی خوش اومدی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب تا اینجاشو که انگاری خوب رفتی ... کمی تعادل نداره بنظرم!!! موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SSS_HHH_OOO
27-02-2010, 18:32
خوب به عنوان تمرین کار خوبیه فعلا
دقت کردم بعضی تکنیکا رو خوب بلدی
ادامه بده

pclord
27-02-2010, 19:50
آفرین تا اینجایکار خوب پیش رفتی،ادامه بده ببینم چیکار میکنی

راستی اگه میخوای بیشتر روی کاراکتر و موجودات دیگه کار کنی،حتما ZBrush رو یاد بگیر،در ساخت مدل های واقعی خیلی کمکت میکنه.

موفق باشی.

MountainGnome
27-02-2010, 20:56
سلام دوست عزیز خب خوب شروع کردی ولی حتما باث توپولوژِیو رعایت کنی تا کارت حرفه ای بشه
موفق باشید.

مرسی دوست عزیز حتما رعایت میشه

سلام خوبه رفیق
سعی کن ادج لوپها رو صحیح بزنی
اگه لازم بود بعضیها رو پاک کن و دوباره بکش
ضمنا فکر نکنم ساختمان بدنی قورباغه اینجوری باشه:13:
قورباغه فانتزیه! :20:

چه چیزه بامزه ای شورو کردی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیه ادامه بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط احساس می کنم غورباقت الان از پشت میافته!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون اره خوب طرحش فانتزیه
من ایونه یه 30 40 درجه بدنشو چرخوندم ولی بازم همین جوریه :2:

سلام
به جمع سه بعدی کارای پی سی خوش اومدی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب تا اینجاشو که انگاری خوب رفتی ... کمی تعادل نداره بنظرم!!! موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی

خوب به عنوان تمرین کار خوبیه فعلا
دقت کردم بعضی تکنیکا رو خوب بلدی
ادامه بده
مرسی یه اموزش از cgtut دارم بعضی چیزی هارو از روی اون یاد گرفتم

آفرین تا اینجایکار خوب پیش رفتی،ادامه بده ببینم چیکار میکنی

راستی اگه میخوای بیشتر روی کاراکتر و موجودات دیگه کار کنی،حتما ZBrush رو یاد بگیر،در ساخت مدل های واقعی خیلی کمکت میکنه.

موفق باشی.
ممنون ولی اول باید دستم روون بشه تو مکس

MountainGnome
27-02-2010, 20:58
کارمو از روی این عکس دارم میسازم

MountainGnome
27-02-2010, 21:30
الان اومدم ادامه بدم ولی یه مشکلی پیش اومده تو حالت ورتکس که میرم ورتکس ها دیده نمیشن چیکار کنم

hrgh2
28-02-2010, 11:41
آها پس فانتزیه
آفرین
تا اینجا که خیلی خوبه
ادامه بده رفیق

MountainGnome
28-02-2010, 11:59
ممنون
کار تموم شد گذاشتم تو گالری