مشاهده نسخه کامل
: بچه ها تو رو خدا کمک کنید!!!
mahmood_ahv
26-02-2010, 01:08
بچه ها چند روزی هست که وینوزم بالا نمیاد و فایل های مهمی هم دارم داخلش و نمیتونم پاکشون کنم یه ویندوز دیگه دارم ولی ویندوز اصلی نیست و نمیشه به فال های اون ویندوز رو بببینم شما اگر راه حلی برا بالا اومدن این ویندوز دارین بگین در غیر این صورت بگین ه طور به فال های اون ویندوز دسترسی کنم .
ممنوم میشم:10:
taksavaar
26-02-2010, 01:21
با یه سی دی بوت مثل erd commander بیا بالا و فایل ها رو کپی کن. چه مشکلی داری؟
چرا ویندوزت بالا نمیاد. با safe mode امتحانکردی؟ روی کدوم فایل گیر می کنه؟
اول از همه سعی کن که بری تو safe mode و اطلاعاتی رو که داری تو درایو های دیگه بریزی
اگه تو safe mode نمیرفت باید ویندوزتو با همون cd که نصب کردی repair کنی اگه اجازه ی repair هم نداد مجبوری
ویندوزو عوض کنی و درایو ویندوزو ریکاوری کنی که احتمالش کمه اطلاعات برگرده چون یک سری اطلاعات جایگزین میشه
اگه اطلاعاتتم در درایو های دیگست با تعویض ویندوز مشکلی برای اون اطلاعات پیش نمیاد
سي دي بوت hiren boot CD v رو گير بيار و باهاش سيستمت رو بوت كن(فكر كنم ورژن 10 ) الان گير بياد.
hoseinferi
05-03-2010, 13:28
میتونی با سیدی بوت بیای بالا! بعدش با دستور کپی کل اطلاعات رو یه درایو دیگه کپی کنی!
میتونی با پنجره ویندوز اکسپلورر ویندوز جدید فیالهای ویندوز قبلی رو مشاهده کنی. دقت کنید! شاید فراموش کردین تیک هیدن فایل رو بردارین!
hoseinferi
05-03-2010, 13:28
میتونی با سیدی بوت بیای بالا! بعدش با دستور کپی کل اطلاعات رو یه درایو دیگه کپی کنی!
میتونی با پنجره ویندوز اکسپلورر ویندوز جدید فیالهای ویندوز قبلی رو مشاهده کنی. دقت کنید! شاید فراموش کردین تیک هیدن فایل رو بردارین!
saman3230
05-03-2010, 13:53
بچه ها چند روزی هست که وینوزم بالا نمیاد و فایل های مهمی هم دارم داخلش و نمیتونم پاکشون کنم یه ویندوز دیگه دارم ولی ویندوز اصلی نیست و نمیشه به فال های اون ویندوز رو بببینم شما اگر راه حلی برا بالا اومدن این ویندوز دارین بگین در غیر این صورت بگین ه طور به فال های اون ویندوز دسترسی کنم .
ممنوم میشم:10:
1. با سی دی ویندوز بوت کنی reapir کنی
2. با ویندوز پرتابل بیای بالا بعد بری در مسیری که فایل هات هستند فایل هارو کپی کنی
3. هارد رو دربیاری به یه پی سی دیگه وصل کنی و با ویندوز PC میزبان بیای بالا و انتقل رو انجام بدی
یه راه آماتور هم هست که یه ویندوز دیگه تو یه درایو دیگه ات نصب کنی و انتقال رو انجام بدی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.