مشاهده نسخه کامل
: نصب نشدن وب کم تی وی ام در 7
با سلام
من یه وب کم دارم به نام tvm
در ویندوز ایکس پی راحت نصبش میکردم ولی تازگیا ویندوز 7 رو نصب کردم و خواستم وب کم رو نصب کنم نمیشه
من اول سی دی درایو وب کم رو تو کامپیوتر میزارم و ستاپ رو نصب میکنم و ریستارتش میکنم وقتی بالا میاد باید درایو سخت افزاریش هم نصب بشه که نمیتونه نصب کنه
کمکم کنین
SADEGH 7
25-02-2010, 18:10
شما باید درایورش رو برای ویندوز سون بگیری. برای دانلود درایور باید به سایت tvm بری و از اونجا مدل وبکم رو بدی و درایورش رو برای سون دانلود کنی. اگه مدل دقیق وبکم رو بذاری شاید بتونم لینک دانلود درایورش رو برات بذارم.
موفق باشی:11:
xeNociDe
25-02-2010, 19:40
من بجات رفتم و این کارو کردم اینم لینکش برای دانلود : کاملاً تضمین شده!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kourosh_k800
27-02-2010, 13:11
دوستان منم همین مشکل رو دارم مدل وکمم vistac هستش هرچقدر سعی میکنم نمیتونم درایورش رو واسه سون پیدا کنم اگه یه با مرام پیدا کنه برام ممنون میشم
saeed774
27-02-2010, 20:08
بهترين روش در نصب درايور ، استفاده از آپديت خود ويندوز هست . بعد اينکه ليست آپديت نمايش داده شد بايد از داخل ليست فقط درايور مورد نظر رو تيک بزنين و در پايين صفحه ok کنين . اگر درايور سازگاري تو نت موجود باشه حتما 7 پيدا و نصب خواهد کرد .
xeNociDe
27-02-2010, 20:12
اما بعضی وقت های هست که ویندوز نمیشناسه اونوقت شما آپدیت معتبری داری ارائه بدی سعید آقا!!!؟:13:
saeed774
28-02-2010, 12:21
اما بعضی وقت های هست که ویندوز نمیشناسه اونوقت شما آپدیت معتبری داری ارائه بدی سعید آقا!!!؟:13:
اونوقت يعني آپديت معتبر و سازگار با 7 وجود نداره . در ضمن اين آپديت ها از سايت مايکروسافت تنها آپديت نميشن . Digital Signature ي که سخت افزارها دارند ويندوز با استفاده از اونا به دنبال آپديتشون ميگرده .
احتمال داره درايوري توسط 7 پيدا نشه ولي در صورتي که بصورت دستي درايور ناسازگار با 7 نصب بشه و ويندوز هم قبول بکنه ،ممکنه که مشکلاتي بوجود بياره . نمونش همون دوستمون که درايور مودم رو نصب کرده بودن ولي با مشکل صفحه آبي مواجه شده بودن ولي درايوري که ويندوز از طريق آپديت نصب کرده بود کاملا جواب داده
در ضمن من آپديتم کجا بود !!
xeNociDe
28-02-2010, 17:05
تو اینترنت فراوون بگر یکیشو پیدا کن بزار اینجا نمی تونی من میزارم!
در ضمن اگر اهانتی شد ببخشید!:31:
M E H R A N
28-02-2010, 17:26
دوستان منم همین مشکل رو دارم مدل وکمم vistac هستش هرچقدر سعی میکنم نمیتونم درایورش رو واسه سون پیدا کنم اگه یه با مرام پیدا کنه برام ممنون میشم
شما مدل وب کمت رو ننوشتی.
مدلشو که بدست آوردی برو سایت زیر و بر حسب نوع مدل درایوش رو دانلود کن.
در ضمن همزمان با اینکه وب کمت به کامپیوتر وصله میتونی این برنامه رو هم آزمایش کنی. این برنامه خودش میگرده و اگر بتونه درایو سازگاری رو پیدا کنه برات دانلود و نصب میکنه. برنامه خوبیه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.