مشاهده نسخه کامل
: مشکل با ویندوز STUDIO XPS 1340
marmolak99
25-02-2010, 14:44
سلام
لپتاپم مدلش studio xps 1340 cpu:2.4 ram:4 HDD:320gb
همون هفته ی اول ویندوزشو پاک کردم تا xp نصب کنم و چون هم سی دی ویندوزش و هم سی دی درایوراش به صورت ارجینال تو پکش بود هاردمو کلا فرمت کردم و از سیستم ریکاوری نگرفتم.
حالا اون ویندوزی که تو پک بود رو نصب کردم متوجه شدم که با ویندوز اولیش فرق میکنه و لپ تاپ با مشکل کار میکنه :2: :41:
از نمایندگی هم که پرسیدم گفتن تنها راهی که لپ تاپ مثل روز اول بشه کپی کردن یا ایمیج گرقتن از یک لپ تاپ درست با همین مشخصات هست:46:
حالا از دوستان می خوام که اگه لپ تاپی با این مشخصات دارند یا DVDهای ریکاوری این مدل رو دارند به من ایمیل بزنند :20: چون شدیدا به اون ریکاوری احتیاج دارم . از خجالت دوستان هم در میام :5::10:
H@mid-Vista
25-02-2010, 21:14
روش كار دقیقا اینجا هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
marmolak99
28-02-2010, 03:29
فکر کنم که درست متوجه نشدید :41: من قبل از گرفتن ایمیج کل هاردو فرمت کردم و یک ویندوز دیگه ای روش نصب کردم پس عملا این نوع برنامه ها برای زمانی کاربرد دارن که شما هنوز ویندوز اصلی لپتاپو به صورت کامل داشته باشی .
حالا من نیاز به یک ایمیج از هارد یک لپ تاپ شبیه به دستگاه خودم دارم...:19:
کسی میتونه کمک کنه؟!!!:18:
H@mid-Vista
28-02-2010, 19:20
فکر کنم که درست متوجه نشدید :41: من قبل از گرفتن ایمیج کل هاردو فرمت کردم و یک ویندوز دیگه ای روش نصب کردم پس عملا این نوع برنامه ها برای زمانی کاربرد دارن که شما هنوز ویندوز اصلی لپتاپو به صورت کامل داشته باشی .
حالا من نیاز به یک ایمیج از هارد یک لپ تاپ شبیه به دستگاه خودم دارم...:19:
کسی میتونه کمک کنه؟!!!:18:
عزیز من شما با اون روش میتونی یك ریكاوری بسازی
یكبار مجددا" بخون
marmolak99
02-03-2010, 00:55
ممنون از جوابتون.ولی باید بگم که اون روشی که شما میگید برای وقتی هست که همه چیز سالمه و فقط نیاز به یک ریکاوری از سیستم احساس میشه یا درایو ریکاوری سالمه و میشه از اون ریستور گرفت.
ولی من حتی توی این روش با cd بوت شدم ولی جواب نگرفتم چون درایو ریکاوریم توی همون فرمت هارد دیسک پاک شده....:19:
حالا متوجه شدید که من چی میگم ؟:20:
H@mid-Vista
04-03-2010, 13:03
ممنون از جوابتون.ولی باید بگم که اون روشی که شما میگید برای وقتی هست که همه چیز سالمه و فقط نیاز به یک ریکاوری از سیستم احساس میشه یا درایو ریکاوری سالمه و میشه از اون ریستور گرفت.
ولی من حتی توی این روش با cd بوت شدم ولی جواب نگرفتم چون درایو ریکاوریم توی همون فرمت هارد دیسک پاک شده....:19:
حالا متوجه شدید که من چی میگم ؟:20:
عزیز من
شما یك بار همه چیزو پاك كن بره
ویندوز بریز و درایور و .....
بعد هم ریكاوری بساز برای دفعات بعدی خرابی سیستم
kevin1023
08-03-2010, 00:02
سلام
اگه اصفهان بودي ميتونستم يه كاري برات انجام بدم دستگاه 1340 توي ويترين دارم مي تونم با acronis ture image برات ايميج بگيرم
ولي چطور به دستت برسه را نميدونم چون ايميج كه ميساره 1 فايله و نزديكه 16gb
marmolak99
12-03-2010, 22:43
سلام
اگه اصفهان بودي ميتونستم يه كاري برات انجام بدم دستگاه 1340 توي ويترين دارم مي تونم با acronis ture image برات ايميج بگيرم
ولي چطور به دستت برسه را نميدونم چون ايميج كه ميساره 1 فايله و نزديكه 16gb
سلام دادا. من توی مشهدم و اگه امکانش هست بفرستیش که فک کنم بیشتر از 4 تا dvd نشه؟ اگه بتونی شماره تماستو بدی . راستی هارد من 320 هست و الان هم ویندوز 7 ریجستر شده روش ریختم که خیلی توپ شده . می خواستم ببینم که توی قسمت rate ویندوز توی این قسمت Control Panel\All Control Panel Items\Performance Information and Tools امتیاز بازی رو برای کارت گرافیک چند زده؟ اگه می تونی یک تصویر از کل امتیازاش برام بزار... بازم ممنونم از کمکتون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.