ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه کامپیوتر انرژی کمتری مصرف کند

mani_irani_68
25-02-2010, 11:54
با سلام
بیشتر اوقات سیستم من به خاطر دانلود روشنه . به صورت میانگین از ساعت 9 صبح تا 10 شب
میشه سیستمو به صورتی تنظیم کرد که وقتی در حال فقط دانلود هست انرژی کمتری مصرف کنه و مثلا هنگامی که پردازش های بیشتری در حال اجرا هستند انرژی بیشتری
البته همه میدونیم که خود کامپیوتر وقتی پردازش های زیادی را انجام میده طبیعیه که انرژی بیشتری مصرف می کنه ولی سوال من اینه که در حالت معمولی اگه سیستم فقط پردازشی در حد دانلود داشته باشه میشه مصرف کامپیوتر را کمتر کرد .
یه سوال دیگه اینکه خمیر خنک کننده سی پی یو چه زمانی لازم میشه ؟
به خاطر داغ شدن محفظه داخلی کیس من در بغل کیسو باز کردم تا تهویه بهتری صورت بگیره . دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند که این کار سبب بروز مشکل میشه ؟
ممنون

Enriqu3
25-02-2010, 15:39
سلام
بستگی به مادربرد شما داره. مادربرد های جدید Asus دارای سیستم EPU هستند و مادربردهای جدید Gigabyte دارای سیستم DES که برای صرف جویی در مصرف انرژی ساخته شده اند (شاید برندهای دیگه هم داشته باشن اما من اطلاع ندارم).
از طریق نرم افزار مربوطه می تونید سیستم رو در حالت Power Saving قرار بدید
این نرم افزار رو به راحتی میتونید از سایت سازنده مادربرد پیدا کنید

xeNociDe
25-02-2010, 17:00
هیچ راهی نیست...مگر با Energy Customer V.5 که میتونی توی پک نرم افزاری لرد LORD پیدا کنی!!!:31:

mani_irani_68
25-02-2010, 23:11
ممنون بابت راهنمایی

xeNociDe
25-02-2010, 23:21
خواهش میکنم استاد!!!

f-secure
28-03-2010, 10:07
با سلام
بیشتر اوقات سیستم من به خاطر دانلود روشنه . به صورت میانگین از ساعت 9 صبح تا 10 شب
میشه سیستمو به صورتی تنظیم کرد که وقتی در حال فقط دانلود هست انرژی کمتری مصرف کنه و مثلا هنگامی که پردازش های بیشتری در حال اجرا هستند انرژی بیشتری
البته همه میدونیم که خود کامپیوتر وقتی پردازش های زیادی را انجام میده طبیعیه که انرژی بیشتری مصرف می کنه ولی سوال من اینه که در حالت معمولی اگه سیستم فقط پردازشی در حد دانلود داشته باشه میشه مصرف کامپیوتر را کمتر کرد .
یه سوال دیگه اینکه خمیر خنک کننده سی پی یو چه زمانی لازم میشه ؟
به خاطر داغ شدن محفظه داخلی کیس من در بغل کیسو باز کردم تا تهویه بهتری صورت بگیره . دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند که این کار سبب بروز مشکل میشه ؟
ممنون
از داخل Power Options ویندوز 7 میتوانی پروفایلهای مصرف انرژی اختصاصی طراحی کنی

ebicross
28-03-2010, 10:21
راه خیلی زیاده.
شما میتونی پورتهای USB و PCI رو قطع کنی. میتونی قابلیت های Multimedia رو از کار بندازی.
ولی اگر سیستمت لپ تابه فقط این کارها رو بکن. اگر PC هستش هیچ مشکلی نداره. فقط مانیتور رو خاموش کن.
تمام برقهای ورودی سیستم زیر 12 ولت هستند. مصرف خود کیس خیلی پایینه.
مانیتور مصرف بالایی داره که در مدلهای CRT اندازه ی یک لامپ 100W و در مدلهای LCD به به اندازه ی 2 تا مهتابی هستش.
خود کیس اندازه ی یک دونه مهتابی در نظر بگیر مصرف داره.

اما اگر سیستمت لپ تابه و مانیتورش دائم روشنه بگو تا طرز ساخت یک Power Saver مخصوص لپ تاب رو بهت بگم.