مشاهده نسخه کامل
: من هم sony-cw 2FGX خریدم
من هم بعد از کلی نظر خواهی و مشاوره بالاخره sony-cw 2fgx رفتم با کانفیگ زیر
CPU:2.4Up to 2.93 Intel Core i5-520M
CATCH:3
RAM:4
320:HARD
GRAFIC:GEFORCE 310M 256-2007
PRICE:1298000
این قیمت با گارانتی یک ساله اسپیناس
بزودی اطلاعات بیشتری در مورد این سری در اختیارتان قرار می دهم
هر سوالی در مورد این مدل یا مدل های نزدیک این سری داشتید در خدمتم
مبارک باشه
لپتاپ خیلی خوبیه
سبک ، محکم ، پرقدرت
کانفیگ لپتاپ من هم تقریبا شبیه لپتاپ شماست (2dgx)
اگه وقت داشتی و اهل بازی هم هستی یه چندتا بازی سنگین روش اجرا کن ببینیم چجوریه .
آخه فروشنده میگفت که تو هیچ بازی کم نمیاره :5:
rasainia
25-02-2010, 12:20
مباركه - انشالله به سلامتي و خوشي استفاده كني + دوست عزيز , لطف كن به تايپيك ما هم بيا و به سوالات برخي از دوستان جواب بده و ما رو هم راهنمايي كن .............. :46: :5: :46:
mohsenfhm
25-02-2010, 13:28
مباركتون باشه
به نظر من نيازي به ايجاد يك تايپيك نبود . تايپيك هاي زيادي مشابه مدل لپ تاپ شما بود و در همون تايپيك ها پست مي داديد .
انشاا... به پاي هم پير بشيد :46:
Amin.Senator
25-02-2010, 13:38
مباركه.اقا ميگن گرافيكش به درد بازي نميخوره.اگه ميشه سريع يه تست بكن من بايد تا شنبه سفارش بدم.دمت گرم.
فنش برات بچرخه:5:
aminjeddi
25-02-2010, 14:43
مباركه.اقا ميگن گرافيكش به درد بازي نميخوره.اگه ميشه سريع يه تست بكن من بايد تا شنبه سفارش بدم.دمت گرم.
به نظرم گرافیکش کمی مشکوکه! GT310M 256mb روی این سیستم منطقی به نظر نمیاد! لطفا زودتر تست کنید ببینیم نتیجه چیه؟ با need for speed SHIFT تستش کن!:21:
mohsenfhm
25-02-2010, 22:41
زياد هم ضعيف نيست :41:
لپ تاپ كه براي بازي ساخته نشده !؟!؟!؟
بازي هاي در حد متوسط رو اجرا مي كنه . الان بهترين لپ تاپهاي ساخته شده هم در بعضي از بازيهاي سنگين روز دچار مشكل مي شن و نمي تونن اجرا كنن . به نظر من كاملا كارتون رو راه ميندازه :11:
من بازی brothers in arms با مشخصات زیر روش نصب کردم با وجود آنتی ویروس سنگین نرتون هیچ مشکلی نداشت
ram:1gb
graphic:512 geforce
همچنین بازی call of duty 6 روش نصب کردم اول باید آنتی ویروس نرتون که نصف رم رو اشغال میکنه خاموش کنی و کمی از رزولوشین لپ تاب کم کنی پس از اون هیچ مشکلی برای بازی وجود نداشت
call of duty 6
ram:1gbin vista or 512 gb in xp
graphic:256 nvidia geforce
cpu:intel 3gh
دیگه بازی های سنگین تر از این نداشتم
امیدوارم این مطالب به دردتون بخوره.
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
در ضمن فکر نکنم برای need for speed shift این لپ تاب جواب بده
البته نظر منه یه کار دیگه هم میتونی بکنی و بری در سایت زیر کارت های گرافیک رو مقایسه کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه مشکلی داشتی بازم در خدمتم
Amin.Senator
26-02-2010, 16:01
زياد هم ضعيف نيست :41:
لپ تاپ كه براي بازي ساخته نشده !؟!؟!؟
بازي هاي در حد متوسط رو اجرا مي كنه . الان بهترين لپ تاپهاي ساخته شده هم در بعضي از بازيهاي سنگين روز دچار مشكل مي شن و نمي تونن اجرا كنن . به نظر من كاملا كارتون رو راه ميندازه :11:
والا انتظار نداريم كه همه بازيا رو اجرا كنه ولي بقول شما كار ادمو راه بندازه.:20:
فقط ادم بعضي وقتا مثلا خواست pes بازي كنه ديگه ضدحال نشه وگرنه بيشتر براي برنامه نويسي ميخوامش.
حالا بنظرتون من اينو بگيرم يا SONY CW1LFX/B با اين مشخصات رو؟:
cpu = core2due 2.53 Ghz
buss = 1060
cach = 3 Mb
Ram = 4 GB - DDR3
H.D.D = +320
DVD RW - Dual layer
LED 14 - Sony display
Gefoce 230 - Gpu
Full Port = HDMI - VGS - 3 USB - i link - Wirless - Bl - Face tracking - Lan
والا انتظار نداريم كه همه بازيا رو اجرا كنه ولي بقول شما كار ادمو راه بندازه.:20:
فقط ادم بعضي وقتا مثلا خواست pes بازي كنه ديگه ضدحال نشه وگرنه بيشتر براي برنامه نويسي ميخوامش.
cpu = core2due 2.53 Ghz
buss = 1060
cach = 3 Mb
Ram = 4 GB - DDR3
H.D.D = +320
DVD RW - Dual layer
LED 14 - Sony display
Gefoce 230 - Gpu
این سیستم فعلا جواب گوی نیازهای شما هست...
و مشکلی در مورد برنامه نویسی پیدا نمیکنید ...
ولی خوب در بازی های جدیدتر و خوف جزییات پایین میاد...:31:
و به نظرم با توجه به گرافیکش GT230 بعد از CW1NFX مناسبترینه....
mohsenfhm
26-02-2010, 16:56
cpu = core2due 2.53 Ghz
buss = 1060
cach = 3 Mb
Ram = 4 GB - DDR3
H.D.D = +320
DVD RW - Dual layer
LED 14 - Sony display
Gefoce 230 - Gpu
بله همون طور كه پيروز جان اشاره كردند اين لپ تاپ جوابگوي كار شما خواهد بود .
در ضمن براحتي pes2010 رو با بالاترين رزوليشن اجرا مي كنه
من هم اول میخواستم cw-lfx رو بگیرم ولی بعدا که سونی این دو مدل جدید یعنی cw 2fgx و cw 2dgx رو به بازار فرستاد قید گرافیک رو زدم و خواستار سرعت سی پی یو شدم که قطعا core i5 بهتر از core2 البته این رو هم بگم که من زیاد اهل بازی نبودم برام برنامه نویسی و کار با برنامه های مهندسی برق و دیدن فیلم زیاد مهم بود.
هر کی یه سلیقه ای داره!!!
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
در ضمن یه چیز نه چندان مهم و اونم اینکه ویندوز cw 2fgx 7-pro است و ویندوز cw lfx 7-HP
Microsoft24
26-02-2010, 20:58
با سلام به شما دوست عزیز ،
اولا تبریک ، مبارکتون باشه! :10:
ثانیا ، اگر وقت کردید تو تاپیک زیر شرکت کنید! :46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pesarkhaleh
01-03-2010, 23:25
مبارکتون باشه. الان از سری CW یه مدل هست به اسم CW2EGX که کارت گرافیک GT330 داره و Core i5 هم هست. کارت گرافیکش مشخصا قویتر از GT310 هستش به دلیل اینکه 128 بیتیه نه 64 بیتی. اینجا میتونید مقایسه بین کارتهای گرافیکی لپتاپ رو ببینید:
اما خوب دوستی که خریده و دو تا بازی رو تست کرده میگه که هیچ مشکلی در اجرای اون بازیها نداره. چیزی که هست تفاوت این دو تا کارت گرافیک زمانی مشخص میشه که بخواهیم بازیها رو با رزولیشن بالا و جزئیات کامل بازی کنیم.
اما من سوال دیگه ای دارم.به نظر شما عملکرد این کارت گرافیکها در برنامه هایی مانند اتوکد و .. تفاوت عمده ای داره یا این تفاوت بیشتر در بازیها مشخص هست؟
مبارکتون باشه. الان از سری CW یه مدل هست به اسم CW2EGX که کارت گرافیک GT330 داره و Core i5 هم هست. کارت گرافیکش مشخصا قویتر از GT310 هستش به دلیل اینکه 128 بیتیه نه 64 بیتی. اینجا میتونید مقایسه بین کارتهای گرافیکی لپتاپ رو ببینید:
اما خوب دوستی که خریده و دو تا بازی رو تست کرده میگه که هیچ مشکلی در اجرای اون بازیها نداره. چیزی که هست تفاوت این دو تا کارت گرافیک زمانی مشخص میشه که بخواهیم بازیها رو با رزولیشن بالا و جزئیات کامل بازی کنیم.
اما من سوال دیگه ای دارم.به نظر شما عملکرد این کارت گرافیکها در برنامه هایی مانند اتوکد و .. تفاوت عمده ای داره یا این تفاوت بیشتر در بازیها مشخص هست؟
دوست محترم PESARKHALE ممنون از اینکه در این تاپیک ما شرکت کردید.
اول از همه بگم که لطفا قبل از اینکه اظهارنظری بفرمایید لطفا اون بحث رو کامل بخونید و همین طوری نظر ندهید.
من گفتم که بازی دوم رو باید ویروس کش روخاموش کنی و رزولوشن دستگاه رو بیاری پایین(درسته؟)
در مورد سوالتم باید بگم که این تفاوت در بازی بیشتر خودشو نمایان میکنه چون در اتوکد لپ تاب از رم هم استفاده زیادی می کنه و با گرافیک SHARE می کنن و گرافیک جواب گوی این کمبود میشه.
دوست عزیز اگه بازم مشکلی داشتید در خدمتم.
pesarkhaleh
05-03-2010, 01:05
دوست محترم PESARKHALE ممنون از اینکه در این تاپیک ما شرکت کردید.
اول از همه بگم که لطفا قبل از اینکه اظهارنظری بفرمایید لطفا اون بحث رو کامل بخونید و همین طوری نظر ندهید.
من گفتم که بازی دوم رو باید ویروس کش روخاموش کنی و رزولوشن دستگاه رو بیاری پایین(درسته؟)
در مورد سوالتم باید بگم که این تفاوت در بازی بیشتر خودشو نمایان میکنه چون در اتوکد لپ تاب از رم هم استفاده زیادی می کنه و با گرافیک SHARE می کنن و گرافیک جواب گوی این کمبود میشه.
دوست عزیز اگه بازم مشکلی داشتید در خدمتم.
ممنون از راهنماییتون.
من مطلب شما رو خونده بودم.فکر میکنم توی پست قبلیم ،من هیچ جایی نگفته بودم که شما اشتباه میگید. حرف من مبنی بر اینکه تفاوت این کارتهای گرافیک در جزئیات بالا و رزولیشن بیشتر مشخص میشه (که بر مبنای اعداد و ارقام همون لینک پست قبلی هست)هیچ منافاتی با حرف کاملا صحیح شما در مورد غیرفعال کردن آنتی ویروس و پایین آوردن رزولیشن دستگاه نداره. اتفاقا من از پست شما نهایت استفاده رو بردم و فکر میکنم یه ریویو کامل و کاربردی نوشته بودید.
اگر که از پست من این طور برداشت میشه که حرفم با حرفای شما منافاتی داره، باید بگم منظورم اصلا همچین چیزی نبوده.
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.