مشاهده نسخه کامل
: I8520 beam آندروئید 2.1-کامل تر از همیشه
سلام به لطف دعاهاتون دوباره سالم شدم.دو تا خبر دارم.
1-خبرخوش یا بدی که خودم هم که به چشم دیدم نمیتونم باور کنم.این گوشی حوالی پاساژ علاءدین دیده شد آن هم به تعداد زیاد ولی افسوس که ....تا خودتون نبینید باور نمیکنید I8520 اونم از نوع چینی(تقلبی).
2-برنامه usbhost کار کرد.
3-تو ژروژکتور گوشی یه امکانی دیدم که خیلی جالبه یه برنامه میریزی رو پروژکتور البته باید بخریش که تازه امکانات درست و حسابی یه پروژکتور رو بهت میده ولی بازم تو سایزای بالا به اون پروژکتورای رومیزی نمیرسه ولی خیلی کار رابندازه تا 25 اینچش عالیه حرف نداره.
اگه بتونم البته قول نمیدم هرروز یه امکانشه شرح میدم براتون.چونکه 25 دی امتحانام شروع میشه فعلا.
کجاش وحشتناکه ؟ جای مموری رو میگی که زیر باطری قرار داره ؟
نه اون که مهم نیست . این که دل و روده گوشی پیدا شده را می گم :31:
سلام به لطف دعاهاتون دوباره سالم شدم.دو تا خبر دارم.
1-خبرخوش یا بدی که خودم هم که به چشم دیدم نمیتونم باور کنم.این گوشی حوالی پاساژ علاءدین دیده شد آن هم به تعداد زیاد ولی افسوس که ....تا خودتون نبینید باور نمیکنید I8520 اونم از نوع چینی(تقلبی).
2-برنامه usbhost کار کرد.
3-تو ژروژکتور گوشی یه امکانی دیدم که خیلی جالبه یه برنامه میریزی رو پروژکتور البته باید بخریش که تازه امکانات درست و حسابی یه پروژکتور رو بهت میده ولی بازم تو سایزای بالا به اون پروژکتورای رومیزی نمیرسه ولی خیلی کار رابندازه تا 25 اینچش عالیه حرف نداره.
اگه بتونم البته قول نمیدم هرروز یه امکانشه شرح میدم براتون.چونکه 25 دی امتحانام شروع میشه فعلا.
خدا را شکر که خوب شدی . فقط خواهشا یک لطفی بکن همیشه آخرین خبرها را بده خودت هم می دونی که مهمترین و معتبرترین منبع اطلاع رسانی درباره این گوشی توی سایت های فارسی شما هستی .
آخی این گوشی اینجا چیکار می کنه ؟! :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکس می توانه به شما کمک کنه تا متوجه ضخامت گوشی بشوید
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
این چیه که به گوشی وصل کرده ؟
[/CODE][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[CODE]
farhooode
13-01-2011, 23:32
اگرم این گوشی بیاد دیگه خریدش عاقلانه نیست چون سامسونگ سری جدیده پروژکتور رو داراه بیرون میده
اگرم این گوشی بیاد دیگه خریدش عاقلانه نیست چون سامسونگ سری جدیده پروژکتور رو داراه بیرون میده
دقیقا منظورتون کدام مدلهاست ؟ در ضمن فعلا که همین گوشی هم وارد بازار ایران نشده ( حداقل به طور رسمی ) حالا گوشی های هنوز ساخته نشده که جای خود داره
mahyarSAMSUNG
14-01-2011, 20:57
خوب من که ندیدم حتی سامسونگ گوشی رو بصورت concept بزنه که پروژکتور داشته باشه فعلا این گوشی با دو مدل دیگه که فقط توی کره عرضه میشه پروژکتور داره :
این گوشی ها امکاناتشون کمتر از i8520 هست و قدیمی ترند .
این i8520 نه خودش میاد نه میزاره به یک گوشی دیگه فکر کنم . از طرفی حس می کنم ممکنه تو ایران بشه گیرش آورد پس نمی خواهم بیخودی پولم را هدر بدهم . ولی این فقط حس منه و اصلا ممکنه تو ایران نیاد.
صبر من 7 ماه طول کشیده اگرچه عجله زیادی توی خرید ندارم ولی کاش تکلیفمان با این گوشی مشخص می شد ؟!
این سایت فارسی گوشی را برای فروش گذاشته ولی ...
این سایت فارسی گوشی را برای فروش گذاشته ولی ...
ولی چی؟
چون یکدونه بیشتر نداره؟
ولی چی؟
چون یکدونه بیشتر نداره؟
نه چون اولا قیمتش را زده " 450.00 ريال بعلاوه مالیات "
دوما هیچ تلفن و آدرس هم نداره ( حداقل من ندیدم ) سایتش هم درست کار نمی کنه .
این چیه که به گوشی وصل کرده ؟
far2009 جان به خاطر این گوشی اینترنت رو چرخ کردی هااااااا :31:
اگه منظورت اون فیشه ، خوب معلومه فیش شارژر هست
به نظرم اگه تا عید وارد بازار ایران نشه دیگه نمیاد . اونوقت باید بدیم یکی از اون طرف واسمون بیاره .پسردایی های من کویت هستن . تابستونی که باهاشون صحبت کردم گفتن اونجا موجوده ولی نامردا واسم نمیارن وگرنه تا حالا خریده بودمش . به نظرتون اگه بتونم مخشون رو بزنم که یکی واسم بخرن ببعد با پست بفرستن خیلی مالیات و گمرک می خوره ؟ و اینکه به پست اطمینانی هست ؟
far2009 جان به خاطر این گوشی اینترنت رو چرخ کردی هااااااا :31:
اگه منظورت اون فیشه ، خوب معلومه فیش شارژر هست
به نظرم اگه تا عید وارد بازار ایران نشه دیگه نمیاد . اونوقت باید بدیم یکی از اون طرف واسمون بیاره .پسردایی های من کویت هستن . تابستونی که باهاشون صحبت کردم گفتن اونجا موجوده ولی نامردا واسم نمیارن وگرنه تا حالا خریده بودمش . به نظرتون اگه بتونم مخشون رو بزنم که یکی واسم بخرن ببعد با پست بفرستن خیلی مالیات و گمرک می خوره ؟ و اینکه به پست اطمینانی هست ؟
پیدا کردن این عکس ها توی سایت های انگلیسی امکان پذیر نیست برای همین من تو سایت ها چینی جستجو کردم. این عکس ها هم از همان سایت هاست :31:
فکر نمی کنم فیش شارژ باشه چون توی هر عکسی که گوشی روی پایه اش هست این فیش بهش وصله ( شاید هم شارژ باشه
اما در مورد سوال آخرت باید بگم که من یک دوستام سال پیش فامیلشون براش یک آیپاد از خارج فرستاد. خیلی هم راضی بود تا آنجایی هم که یادم میاد اگر کمتر از ایران براش پول نداده باشه بیشتر نداد.
این تصویر گوشی کنار آیفون 3gs
این هم یک رنگ دیگه از این گوشی
من هیچ شانسی توی خرید گوشی ندارم ؟!!! قبلا هم می خواستم یک دانه از این ساعت ها که موبایل هم هست بخرم ( البته از نوع خیلی عالیش با کلی امکانات ) ولی افسوس که آن هم توی ایران نیومد . :41:
دیگه هیچ کسی نظری هم نمیده . ظاهرا من تنها ماندم . دیگه نمی دانم باید چکار کنم ؟ یعنی من هم باید این گوشی را فراموش کنم ؟!!!
Makan_noor
24-01-2011, 18:20
دیگه هیچ کسی نظری هم نمیده . ظاهرا من تنها ماندم . دیگه نمی دانم باید چکار کنم ؟ یعنی من هم باید این گوشی را فراموش کنم ؟!!!
بله!فراموش کنید و منتظر پدیده های نو تو mwc 2011 بمونید!!
بله!فراموش کنید و منتظر پدیده های نو تو mwc 2011 بمونید!!
همان پدیده های قدیمی ( i8520 ) که برای خارج ایران خاطره شده اینجا شبیه یک رویای دست نیافتنی می مونه . :31:
حالا پدیده های جدید که دیگه هیچی ...
یک تاپیک جدید باز میشه ، یکی دو سالی توش بحث میشه ، آخرش هم تو ایران نمیاد :31:
چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــه خبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــر ؟ گلوم درد گرفت اینقدر داد زدم.:31:
bigli bigli
18-03-2011, 11:22
دوسته عزیز این سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این گوشیرو واسه فروش داره با قیمته 725 دلار.اگه شما خیلی این گوشیرو دوست دارید میتونید از طریق یه نفر تو سایت ---------.ir این گوشیرو خریداری کنید
این هنوز نیومده؟؟؟اوه ه ه ه ه ه....:18:
تو کل عمرمون یه تاپیک زدیم اونم اصلا گوشیش نیومد....:41::5::31:
من قبل از عید از نمایندگی پاساژ علاءالدین پرسیدم گفتن به خاطر ناسازگار بودن این گوشی با سیستم های مخابراتی ایران ، این گوشی رو وارد نمیکنن . دیگه منتظر ورود این گوشی نباشید
مگه اینکه خودتون از اون طرف خریداری کنید
خود من هم همین قصد رو داشتم ولی دیدم اگه این گوشی مشکل قطعه پیدا کنه و خراب بشه به دلیل ساپورت نشدن تو ایران با مشکل مواجه میشم . واسه همین قید این گوشی رو زدم و منتظر گوشی بعدی هستم . البته اگه سامسونگ تولید کنه و وارد ایران بشه
راستی یکی از دوستان این گوشی رو خریداری کرده بود و قرار بود یه ریویو از این گوشی بذاره . پس چی شد ؟
tiyam 01
27-03-2011, 18:46
اگه این گوشی رو به خاطر پروزکتورش میخواید یه پروزکتوزر چیبی optoma بخرین. اندازه گوشی موبایل هست.. واسه اندروید هم یه گوشی مثل گلکسی sl
galaxy sl تا حدودی شبیه گلکسی بیم هست. تازه بعضی جاها مثل سی پی یو بهتره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم پیکو پروژکتور
mojtaba110_m
28-03-2011, 21:23
من واستون یه پیشنهاد بهتری دارم tiyam 01 عزیز شما یه 1100 نوکیا بخر با یه دوربین کارل زایس کنون با یه پروژکتور با ... :31:
بحث سر اینه که این گوشی همه خصوصیات یه گوشی خوب رو داره و تقریبا استثناییه
tiyam 01
29-03-2011, 11:00
من واستون یه پیشنهاد بهتری دارم tiyam 01 عزیز شما یه 1100 نوکیا بخر با یه دوربین کارل زایس کنون با یه پروژکتور با ... :31:
بحث سر اینه که این گوشی همه خصوصیات یه گوشی خوب رو داره و تقریبا استثناییه
چه ربطی داره. پروژکتوره که من گفتم اندازه یه گوشی موبایله. گوشیه گلکسی 9003 هم مشخصاتش در حد i8502 هست.
دوربین کانن همراه یه ویدئو پروژکتور به درد خودت میخوره
mojtaba110_m
30-03-2011, 23:48
منظور منو متوجه نشدی شما
اولا که این گوشی که شما گفتین در حد i8520 نیست دوما شما میتونی بری پیکان بخری و روش چنجر بزاری ولی اون ماشین ارزش داره که رو خودش چنجر داره سوما این گوشی که نیست پس دعوای ما بی خودیه:11:در ضمن من شوخی کردم فکر نمیکردم ناراحت بشین
PersiAndroid
03-04-2011, 12:49
پروزکتوزر چیبی optoma قيمتش چنده؟
كدوم مدلش الان موجوده 101 يا 201 يا 301؟
tiyam 01
04-04-2011, 09:33
پروزکتوزر چیبی optoma قيمتش چنده؟
كدوم مدلش الان موجوده 101 يا 201 يا 301؟
تو سایت مادیران بود... قیمتش هم فکر کنم بالای 300 باشه
tiyam 01
04-04-2011, 09:41
منظور منو متوجه نشدی شما
اولا که این گوشی که شما گفتین در حد i8520 نیست دوما شما میتونی بری پیکان بخری و روش چنجر بزاری ولی اون ماشین ارزش داره که رو خودش چنجر داره سوما این گوشی که نیست پس دعوای ما بی خودیه:11:در ضمن من شوخی کردم فکر نمیکردم ناراحت بشین
نه شما متوجه نشدی
الان بعضی از بچه ها میان به جای خریدن آیفون 4 یک میلیونی میان یه آیپاد تاچ 4 میخرن 300-350 تومن (که بیشتر خصوصیات آیفون 4 رو داره بجز جی پی اس و سیم کارت ) + یه گوشی ساده که وای فای دشته باشه که باهاش بشه تماس گرفت و اینترنت رو با آیپاد شیر کرد ....
اون پیشنهاد منم شبیه این بود ... سامسونگ گلکسی 9003 اونقدرها هم پیکان نیست. مقایسه هر دوتا رو گذاشته بودم
پیشنهاد تو هم مثل این بود که بگیم به جای ان 8 بیایم یه هندی کم بخریم و یه گوشی و یه دوربین دیجیتال
hateftotti
11-06-2011, 16:07
سلام
آقا تاپیک رو بیارین بالا:31: که بالاخره این گوشی با قیمت 890 تومن وارد بازار شد.(البته گوشی شاپ اورده):5:
PersiAndroid
11-06-2011, 19:01
این گوشی خیلی منحصر به فرده
اونقد که حتی میشه با گالکسی اس 2 هم مقایسش کرد
به نظرتون قیمتش پایین تر نمیاد؟
P I R A N H A
11-06-2011, 19:07
بالاخره گوشی شاپ اوردش با قیمت890تومن
mahyarSAMSUNG
13-06-2011, 19:28
خیلی خوبه که اومده ولی 890 خداییش زیاده ... حالا باید 3 4 ماهی صبر کرد که حداقل به 600 برسه ...
M A M M U T
15-06-2011, 22:28
متاسفانه گوشی شاپ اینو آورده....:دی
من تازه داشتم راضی میشدم برم galaxy s بگیرم این دیگه از کجا اومد؟ کسی تو بازار تهران دیده؟
اگه فقط گوشی شاپ آورده باشی ارزش خرید نداره.... یه گوشی استثنایی مشکلات خاص خودش رو داره....فرض کن مثلا برای آپ گرید یا هرچی دیگه بخوای ببریش در مغازه تا بیای به یارو بفهمونی گوشیت چیه بیچاره میشی....
ferizebele
25-06-2011, 13:44
قیمت امروز این گوشی در اهواز 890 تک فروشی و 870 قیمت همکار
گوشی خوبی
مخصوصا پرژکتورش
فقط نسبت به گوشی های جدید سی پی یو ضعیفی داره
از لحاظ ساپورت کسی میدونه سامسونگ این گوشی رو ساپورت میکنه یا نه ؟
اگه ساپورت بشه و نسخه های جدید اندرویید رو بشه روش نصب کرد خوبه ولی اگه مثل i8910 سامسونگ بخواد ساپورتش نکنه خریدش فایده نداره
یه مورد دیگه هم اینکه باید صبر کرد تا این گوشی به صورت عمده وارد بشه تا مشکل قطعات هم نداشته باشه
سلام دوستان ، بنده را که می شناسید :31:
ظاهرا صبر ما هم به پایان رسید ولی باید یک تبریک به این سیاست سامسونگ گفت.
گوشی که زمانی بی رقیب بود عرضه نشد تا گالاکسی اس 1 فروش بره حالا با ورود گالاکسی اس 2 این گوشی هم وارد شد تا حداقل خریداران را توی شک بیندازه
البته هنوز هم این گوشی با توجه به نیاز فرد می توانه بهتر باشه ولی نیاز به بررسی بیشتر داره .
farhooode
02-07-2011, 14:31
آقای نصف جهان به آرزوت رسیدی اومدش برو بخر
دوستان من فکر می کنم این گوشی برام بهتر از گالکسی 2 باشه . فقط می خواستم بدونم این گوشی توسط مایکروتل وارد میشه یا نه ؟
قیمت الان این گوشی حدودا چقدر هست ؟
و بهترین موقع برای خریدش کی می توانه باشه ؟
این گوشی آخرشه
فقط یک نکته تاریخ معرفی و ورود به بازارش خیلی فاصله داره
چون اگه سامسونگ همان موقع معرفی می داد به بازار کاملا جای galaxy s را می گرفت به خاطر همین beam را به موقع تو بازار نداده
دوستان من فکر می کنم این گوشی برام بهتر از گالکسی 2 باشه . فقط می خواستم بدونم این گوشی توسط مایکروتل وارد میشه یا نه ؟
قیمت الان این گوشی حدودا چقدر هست ؟
و بهترین موقع برای خریدش کی می توانه باشه ؟
امروز رفتم کل بازار و گشتم نبود پارس میکروتل هم رفتم خانمه یک جوری نگام کرد انگار گفتم مواد مخدر داری
در اصل یعدش سراغ ویو دو و گالاکسی ace رو هم که گرفتم گفت یک هفته است که تمام کردیم
دیروز تک تک مغازه های احمد آباد اصفهان را گشتم که شاید تنهاترین و بزرگترین مرکز موبایل اصفهان باشه.
ولی دریغ از یک مغازه که کوچکترین اطلاعی درباره این گوشی داشته باشه. حتی یکیشون نمی دانست پروژکتور چیه می گفت منظورتون چراغ قوه هست ؟!
این گوشی شاپ هم که همیشه می نویسه موجود نیست .
هر وقت خواستیم یک گوشی بخریم نابود شد. این بار اول هم نیست.
ای خدا من چه کنم ؟
mahyarSAMSUNG
24-07-2011, 20:46
دیروز تک تک مغازه های احمد آباد اصفهان را گشتم که شاید تنهاترین و بزرگترین مرکز موبایل اصفهان باشه.
ولی دریغ از یک مغازه که کوچکترین اطلاعی درباره این گوشی داشته باشه. حتی یکیشون نمی دانست پروژکتور چیه می گفت منظورتون چراغ قوه هست ؟!
این گوشی شاپ هم که همیشه می نویسه موجود نیست .
هر وقت خواستیم یک گوشی بخریم نابود شد. این بار اول هم نیست.
ای خدا من چه کنم ؟
:31::31::31:
آخه تو اصفهان دنبال چی میگردی ... تو تهران که مردم تازه فهمیدن سامسونگ چه گوشی توپیه نمیتونی این گوشی رو پیدا کنی بعد میخوای تو اصفهان که مردمش هنوز تو سونی و نوکیا سیر میکنن این گوشی رو پیدا کنی :27: عمرا ...
این گوشی شاپ که این گوشی را به لیست گوشی هاش اضافه کرده همان موقع این گوشی را داشت ؟ الان هر چی می روم می نویسه موجود نمی باشد !
SAEEDSAMSUNG
01-08-2011, 22:58
یه مقدار ضخامت این گوشی زیاده ... به نظر اگه از پروژکتور گوشی استفاده دارید این گوشی رو تهیه کنید وگرنه انتخاب های بهتری هم دارید
یه مقدار ضخامت این گوشی زیاده ... به نظر اگه از پروژکتور گوشی استفاده دارید این گوشی رو تهیه کنید وگرنه انتخاب های بهتری هم دارید
من که با خریدش مشکلی ندارم . مسئله اینه که این گوشی پیدا نمیشه ؟!!!
reza_17173
08-08-2011, 19:37
این گوشی رو یه مغازه دار تو اهواز داره به قیمت 850. بیا اهواز بخر اگه می تونی.
این گوشی رو یه مغازه دار تو اهواز داره به قیمت 850. بیا اهواز بخر اگه می تونی.
ممنون دوست من ،
اهواز که فکر نمی کنم بتونم بیام ولی احتمالا هفته دیگه برم قشم ، کسی مغازه ای را آنجا میشناسه ؟
دیروز از یک مغازه دار تو اصفهان درباره این گوشی پرسیدم گفت تو اصفهان فکر نمی کنم گیر بیاری ولی تو تهران هست قیمتش را هم حدود 900 اعلام کرد. دوستان وجود این گوشی را تایید می کنند ؟ به نظرتون ارزان تر نمیشه ؟ شما چی پیشنهاد می کنید
mahyarSAMSUNG
15-09-2011, 00:23
دیگه بی خیال این گوشی شو به نظر من .... 900 نمی ارزه ...
دیگه بی خیال این گوشی شو به نظر من .... 900 نمی ارزه ...
آره بیخیالش شدم . الان اگه بیارن به من هم بدن قبولش نمی کنم از بس ما را معتل کرد.البته از صبر کردن برای گوشی هیچ وقت آدم ضرر نمی کنه . به قول شما با آن قیمت هم نمی ارزه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.