ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوربین عکاسی معمولی (تا 300 تومان)

rostamiani
24-02-2010, 09:39
سلام
من می خوام یک دوربین برای استفاده روزمره و برای عکس گرفتن تو مسافرت و کوه دشت و صحرا بخرم :31:

در مرحله اول :

حد اقل 12 مگاپیکسل باشه
کیفیت رنگ قابل قبولی داشته باشه
امکان تنظیم کردن Manual رو داشته باشه
حد اقل 3X زوم داشته باشه
فیلمبرداری HD

و در مرحله دوم :

خوش دست باشه
ضد آب باشه
لرزشگیر داشته باشه
واید باشه

و بهنره که :

خوش دست و جمع و جور باشه
LCD با کیفیتی داشته باشه
قشنگ باشه

خیلی متشکرم :10:

rostamiani
24-02-2010, 09:59
سامسونگ AQ100 چطوره ؟
اصلا به بازار اومده یا نه ؟
به نظر خیلی جالب میاد :)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nikaien
24-02-2010, 12:25
سري لوميكس پاناسونيك خيلي خوبه براي كار شما
من دارم و راضي هستم مخصوصاٌ اينه مصرف باتري كم و باتري قلمي هم ميخوره

rostamiani
24-02-2010, 23:16
دوربین های کاسیو چطورن ؟
فکر کنم کاسیو از زمان دوربین های 2 مگاپیکسلی ، دوربین تولید می کرده

کاسیو ها یک امکان جالب دارن که می تونن مثلا هر 1 دقیقه یک بار یک عکس بگیرن
اینجوری میشه مثلا از حرکت ابرا یا باز شدن گل ها فیلم درست کرد !
دوربین دیگه ای هم از این امکانات داره ؟
گارانتی کاسیو با کجاست ؟

متشکرم

seymour
25-02-2010, 19:53
اولاً که توجهت رو متمرکز کن روی مدلهایی که در گذر زمان امتحانشون رو پس دادن و در زمینه تولید دوربین تخصص و اعتبار دارن... این یه قاعده ای نیست که استثنا نداشته باشه، اما بهرحال رعایتش بی ضرره.. با این حساب سامسونگ و کاسیو رو بذار کنار ... (علت اینکه فرضاً کاسیو از اینطور قابلیت های جالب توی دوربینش میذاره هم همینه -- یعنی وقتی می بینه از نظر کیفیت و اعتبار نمیتونه با مارک های اصلی تر رقابت کنه، طبیعیه که بره دنبال اینطور چیزای جانبی که واسه کاربر جالب باشه -- این یه استراتژی مرسومه و محدود به دوربین نیست)

ضمناً این نکته رو در نظر بگیر که مدلهای اندکی در محدوده بودجه شما قابلیت های manual دارن و انتخاب هات محدوده... اما مثلاً یکی از مدلهای خوب که هم manual داره، هم زوم بالا، هم عملکرد خوب در نور کم .. در عوض لنزش واید نیست و فیلمبرداری اش هم HD نیست (640*480) .. بهرحال از نظر کیفیت عکس بسیار وضعیت خوبی داره نسبت به مدلهای هم رده..

rostamiani
25-02-2010, 20:04
خیلی متشکرم

ولی کاسیو که تازه کار نیست !!

یادمه اون اوایل که دوربین دیجیتال اومده بود یک مدل 2 مگاپیکسلش رو دیدم که اتفاقا خیلی هم کیفیت خوبی داشت
هنوز هم سالمه فقط از رده خارجه :31:

یعنی امتحانشو پس داده ،مگه اینکه امتحانشو بد پس داده باشه

البته من غیر از اون مدل دیگه دوربین کاسیویی ندیدم
برای همین کاسیو به نظرم مارک خیلی خوبی بود ،لطفا اگه از دوربین های کاسیو مشکلی دیدین به من هم بگین :31:

prowler88
26-02-2010, 03:36
خیلی متشکرم

ولی کاسیو که تازه کار نیست !!

یادمه اون اوایل که دوربین دیجیتال اومده بود یک مدل 2 مگاپیکسلش رو دیدم که اتفاقا خیلی هم کیفیت خوبی داشت
هنوز هم سالمه فقط از رده خارجه :31:

یعنی امتحانشو پس داده ،مگه اینکه امتحانشو بد پس داده باشه

البته من غیر از اون مدل دیگه دوربین کاسیویی ندیدم
برای همین کاسیو به نظرم مارک خیلی خوبی بود ،لطفا اگه از دوربین های کاسیو مشکلی دیدین به من هم بگین :31:
منظور این نیست که کیفیت دوربین های کاسیو افتضاحه یا این که اصلا ارزش نگاه کردن هم ندارند. به هر صورت هر دوربینی نقاط قوت خودش رو داره. ولی وقتی با برندهای دیگه مقایسه میشه (کنان, سونی, پاناسونیک,...) معمولا حرفی برای گفتن نداره. خصوصا از نظر کیفیت. وگرنه از نظر ویژگی های منحصر به فرد برند خیلی خوبیه. چند وقت پیش ریویوی یه مدل کامپکت کاسیو رو تو اینترنت خوندم که اتفاقا قیمتش همین حدود 300 تومن بود. ولی باتریش با یه بار شارژ 1000 تا عکس میگیره که این باتری بین دوربین های کامپکت بی نظیره. یا مثلا یکی از مدلاش 1200 فریم در ثانیه فیلمبرداری و 60 فریم در ثانیه عکاسی میکنه و تا 1/40000 ثانیه سرعت شاتر داره. ولی خب از نظر کیفیت عکس نمیشه ازش انتظار خاصی داشت. این که می بینید کنان این قدر پرفروشه و کاسیو زیاد طرفدار نداره یه دلیلش همینه که دوربین های کنان امتحان خودشون رو بهتر پس داده اند. البته درسته که سابقه ی یه کمپانی و مدت زمانی که تو این کار بوده هم مهمه. ولی سابقه ی بیشتر همیشه دلیل بر کیفیت بهتر نیست. (البته سابقه ی کاسیو بیشتر از چیزی هست که شما گفتید. قدیمی ترین مدلی که من ازش دیدم مال سال 96 هست که با رزولوشن VGA عکس میگرفت)

rostamiani
26-02-2010, 09:34
خیلی خیلی متشکرم
توضیحات کاملی بود
پس می رم سراغ Canon و FujiFilm و Sony و Panasonic ...

یک سری ویویوو از سایت letsgodigital.org پیدا کردم که به یک سری از دوربین هاامتیاز داده بود
این دوربین ها به نرم مناسب اومد ، ولی قیمت ازشون ندارم و شاید حتی از دره خارج شده باشن یا با دوربین دیگه ای جایگزین شده باشن
این دوربین ها رو می نویسم ،اگه ممکنه لطف کنید و نظراتتون در مورد این دوربین ها رو به من هم بگین
همه دوربین هایی که نوشتم 12 مگاپیکسل هستند

1.Canon PowerShot SX200 IS - Score : 79%
خوبی این دوربین اینه که زوم 12X داره. و ظاهرا کیفیت تصویرشم high picture quality هست :31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2.FujiFilm FinePix F200EXR - Score : 80%
این دوربین کیفیت excellent هست و از سنسور Super CCD EXR استفاده می کنه که ظاهرا کیفیتش رو بالا برده
البته توی تصاویر نمونش من نفهمیدم کیفیت فوق العاده ای داشته باشه که البته احتمالا از تجربه کم خودمه :31:

3.Canon Powershot A2100 IS - Score : 77%
این دوربین که فکر می کنم الآن با مدل A21000 جایگزین شده باشه از پردازنده DIGIC 4 استفاده می کنه که ظاهرا کیفیت تصویر رو بالا تر می بره

4.Canon Digital IXUS 110 IS - Score : 77%
کیفیت این دوربین fine to excellent هست و کار بر اون راحته و دوربین جمع و جوری هم هست

5.Canon PowerShot D10
این دوربین ضد آب و ضد ضربه هست و از پردازنده DIGIC 4 استفاده می کنه و کار با اون ساده هست و ظاهرا کیفیت تصویر خوبی هم داره

rostamiani
26-02-2010, 10:11
6. Panasonic Lumix DMC TZ7 - Score : 79%
این دوربین زوم 12X داره و اگه تصویر تاریک و روشن باشه می تونه جزئیات رو توی بخش تاریک و روشن تصویر نشون بده بدون اینکه قسمتی از تصویر سیاه یا سفید بشه

7. Canon Digital IXUS 200 IS - Score : 76%
کار کردن با این دوربین خیلی راحته و دوربین جمع جوری هم هست :)

8 . Canon PowerShot G9 - Score : 81%
این دوربین کیفیت عکس خیلی خوبی داره و می تونه تصاویر رو با فرمت RAW ذخیره کنه ... ولی فکر می کنم با مدل G10 جایگزین شده باشه :31:

9. Canon PowerShot G10
این دوربین از نظر کارایی بیشتر شبیه دوربین های DSLR هست تا یک دوربین معمولی.بیشتر قسمت های بدنه این دوربین فلزی هست به همین دلیل وزن این دوربین کمی زیاد شده

10 . Sony Cybershot DSC W200 - Score : 74%
راستش من از عکس های نمونه ای که با این دوربین گرفته شده بود زیاد خوشم نیومد ! رنگ ها یکم غیر واقعی به نظر میومد... ولی بهتره خودتون ببینید .شاید همون یک عکس که دیدم اینطور بوده :31:

rostamiani
26-02-2010, 11:17
Canon PowerShot SX200 IS به نظر من خیلی عالیه
مخصوصا که Aperture priority و Shutter priority و Optical Viewfinder و فیلم برداری 720P داره با 12X زوم !
ولی ظاهرا در تمامی ISO ها تصویر مقداری نویز داره ...

نظر شما در مورد این دوربین چیه ؟
در ضمن PowerShot SX210 IS کی به بازار میاد؟ فکر می کنید با وجود اینکه 14MP هست قیمتش بازم زیر 350 هزار تومن باشه؟ چون فکوس دستی داره این مدل رو ترجیخ میدم
راستی کسی می دونه SX210 هم مشکل نویز داره یا نه ؟

متشکرم

prowler88
26-02-2010, 13:50
Canon PowerShot SX200 IS به نظر من خیلی عالیه
مخصوصا که Aperture priority و Shutter priority و Optical Viewfinder و فیلم برداری 720P داره با 12X زوم !
ولی ظاهرا در تمامی ISO ها تصویر مقداری نویز داره ...

نظر شما در مورد این دوربین چیه ؟
در ضمن PowerShot SX210 IS کی به بازار میاد؟ فکر می کنید با وجود اینکه 14MP هست قیمتش بازم زیر 350 هزار تومن باشه؟ چون فکوس دستی داره این مدل رو ترجیخ میدم
راستی کسی می دونه SX210 هم مشکل نویز داره یا نه ؟

متشکرم
تمام مدل هایی که نام بردید دوربین های بسیار خوبی هستند (البته به جز اون مدل سونی).
SX210 با توجه به این که رزولوشنش بالاتر هست مطمئن باشید از نظر نویز ضعیفتر عمل میکنه و نویزش بیشتره. ولی خب قابلیت زوم موقع فیلمبرداری داره که نقطه ضعف SX200 بود. از نظر کیفیت عکس و مشخصات, پاناسونیک ZS3 کاملا برتری داره به این مدل. ولی در عوض تنظیمات دستی نداره.
اگه دوربین ضدآب میخواین D10 یکی از بهترین گزینه ها هست. ولی اگه حتما نمیخواین ضدآب باشه بهتره اصلا بهش فکر نکنید.
G9 تقریبا میشه گفت قدیمی شده و بعد از اون G10 و بعد G11 به بازار عرضه شدند. که البته G10 و G11 قیمتشون حداقل 500 تومنه.
اگه سقف بودجه تون 300 تومنه من IXUS 110 رو به شما پیشنهاد میکنم.

rostamiani
26-02-2010, 15:44
خیلی از راهنمایی هاتون متشکرم
پس کلا ضد آب بودن رو بی خیال میشم :31:
G10 و G11 هم که زیادی گرون هستند
می شه IXUS 110 رو با IXY 210 IS مقایسه کنید ؟ من IXY 210 رو از نزدیک دیدم. امکانات تنظیم دستی هم داره ولی توی سایت های ریویوو پیداش نکردم. ظاهرا این مدل با اسم های دیگه ای هم تولید میشه :13:

من چند مدل دیگه پیدا کردم. اگه ممکنه نظرتون رو در مورد این مدل ها هم بگین:

1. Sony Cyber-shot DSC-H20
این مدل 10MP هست ولی اگه کیفیت تصویر بهتری داشته باشه شاید ارزش خرید داشته باشه :) .با رزولوشن 720P هم فیلم برداری می کنه و قابلیت ذخیره کردن با فرمت RAW و Zoom 10X داره. قیمتش هم فکر کنم حدود 320 هراز تومن باشه

2.Panasonic Lumix DMC-FZ38 / FZ35
این مدل 12MP هست ,Zoom 18X ،فیلم برداری 720P و قابلیت ذخیره کردن با پسوند RAW داره
قیمتش 300 - 390 دلار هست و نمی دونم قیمتش تو ایران چقدره

3.Canon PowerShot SX20 IS
این دوربین 12MP هست با 20X Zoom قابلیت ذخیره و صفحه نمایش با قابلیت چرخش و قابلیت ذخیره کردن تصاویر با فرمت RAW را ندارد . قیمت این دوربین حدود 350 دلار است .ظاهرا کیفیت تصویر این مدل از Lumix DMC-FZ38 / FZ35 کم تر است.

prowler88
26-02-2010, 16:18
IXY 210 همون IXUS 100 هست که در بازار ژاپن با این نام شناخته میشه. خیلی از مدل های کنان چند تا اسم دارند که بسته به موقعیت جغرافیایی فرق میکنه. تو ایران این مدل با نام IXUS 100 و SD780 شناخته میشه.
این مدل طراحی خیلی شیکی داره ولی خودش چندان جالب نیست. محدوده ی زومش کمه (100-33) و از نظر کیفیت عکس هم چندان حرفی برای گفتن نداره.
به یک نکته حتما توجه داشته باشید و اون اینه که رزولوشن (مگاپیکسل) ارتباطی با کیفیت عکس نداره. یعنی احتمالش خیلی زیاده که یه دوربین با رزولوشن 10 مگاپیکسل کیفیتش بهتر از یه مدل دیگه با 14 مگاپیکسل باشه. پس زیاد روی این فاکتور حساب باز نکنید. رزولوشن بالاتر باعث ایجاد نویز بیشتر میشه. در نتیجه نه تنها یه مزیت محسوب نمیشه بلکه میتونه تاثیر منفی روی کیفیت بذاره (البته ما داریم در مورد دوربین های کامپکت با سایز سنسور مشخص صحبت میکنیم و نه دوربین های حرفه ای با سنسورهای بزرگ)
در مورد H20 باید بگم کیفیت عکسش خیلی خوبه ولی لنزش واید نیست (38 میلیمتر) و بعضا میتونه برای عکس گرفتن از یه منظره, ساختمون, یا عکس دسته جمعی محدود کننده باشه. به همین دلیل نظر من روی این مدل چندان مساعد نیست.
اون دو مدل دیگه هم قیمتشون تو ایران حدود 450 تومن هست. از نظر کیفیت عکس تقریبا یکسان هستند و تفاوت چندانی ندارند. پاناسونیک فیلمبرداریش بهتره و کنان ال سی دی متحرک داره. البته تفاوت های دیگه ای هم دارند.
اگه بتونید تا این حدود هزینه کنید این دو مدل ایده آل هستند. (البته خب اندازه ی بزرگتری نسبت به اون مدل های کامپکت دارند).

rostamiani
26-02-2010, 16:34
بازم خیلی ازتون متشکرم :31:

H20 مدل مشابهی داره که لنزش واید باشه ؟
کلا از دوربین های مشابهی که کمی (نه خیلی) بزرگ باشن با کیفیت خوب تا 350 - 400 تومان چی پیشنهاد میدین؟
کیفیت عکس و فیلمبرداری با رزولوشن بالا برای من مهم تره. اگه زوم زیر 10X هم داشت مساله ای نیست

خیلی متشکرم

rostamiani
26-02-2010, 17:01
یک سوال هم برام پیش اومده
ویژگی که توی سایت های ایرانی به اسم "لرزش گیر" میشناسند توی سایت های انگلیسی چه عنوان یا عواوینی داره ؟
نرم افزاریه یا سخت افزاری یا هردو؟
آیا انواع مختلف یا قوی و ضعیف داره ؟
چون دوربین IXUS 100 هم این ویژگی رو داره ولی زیاد موثر نیست. اگه دوربین های 10X یا 18X زوم هم همینطور باشن فقط با پایه میشه زوم کرد !

متشکرم

prowler88
26-02-2010, 19:12
بازم خیلی ازتون متشکرم :31:

H20 مدل مشابهی داره که لنزش واید باشه ؟
کلا از دوربین های مشابهی که کمی (نه خیلی) بزرگ باشن با کیفیت خوب تا 350 - 400 تومان چی پیشنهاد میدین؟
کیفیت عکس و فیلمبرداری با رزولوشن بالا برای من مهم تره. اگه زوم زیر 10X هم داشت مساله ای نیست

خیلی متشکرم
اگه زوم تله ی قوی و اندازه ی کوچک مورد نظر شماست باید بین دوربین هایی مثل پاناسونیک ZS3 و کنان SX200 و فوجی F70EXR و همین سونی H20 انتخاب کنید. سونی که هیچی. کنان SX200 کیفیت عکسش قابل قبوله (ولی خیلی خوب نیست) و تنظیمات دستی کامل داره ولی موقع فیلمبرداری زوم نداره. در مورد فوجی زیاد اطلاعات ندارم ولی فکر نمی کنم اونقدرا خوب باشه. ZS3 کیفیتش از بقیه بالاتره و فیلمبرداری AVCHD با میکروفون استریو داره ولی تنظیمات دستی به اون صورت نداره. قیمتش باید حدود 400 باشه. البته مشروط به این که تو بازار ایران گیر بیاد.

یک سوال هم برام پیش اومده
ویژگی که توی سایت های ایرانی به اسم "لرزش گیر" میشناسند توی سایت های انگلیسی چه عنوان یا عواوینی داره ؟
نرم افزاریه یا سخت افزاری یا هردو؟
آیا انواع مختلف یا قوی و ضعیف داره ؟
چون دوربین IXUS 100 هم این ویژگی رو داره ولی زیاد موثر نیست. اگه دوربین های 10X یا 18X زوم هم همینطور باشن فقط با پایه میشه زوم کرد !

متشکرم
نام انگلیسیش Image Stabilizer هست. تو برندهای مختلف ممکنه اسم های خاص روی این سیستم گذاشته باشند. مثل دوربین های سونی (Steady Shot) یا پاناسونیک (.Power O.I.S یا Mega O.I.S.). دو نوع لرزشگیر وجود داره (که البته سخت افزاری هست). در یک حالت لرزشگیر داخل لنز دوربین قرار داره و در حالت دوم داخل خود دوربین و روی سنسور. نمیشه گفت کدوم بهتره. فقط کارکردشون فرق میکنه. البته بعضا هستند دوربین هایی که هر دوی این ها رو با هم دارند.
لرزشگیر بعضی از دوربین ها عملکردش خیلی خوبه و بعضی از دوربین ها هم ممکنه لرزشگیرشون چندان تاثیری نداشته باشه. اگه لرزشگیر خوب باشه حتی روی زوم خیلی بالا هم مشکلی با لرزش دست نخواهید داشت (البته منظور در شرایطیه که نور محیط کافی باشه).

rostamiani
26-02-2010, 20:20
خیلی خیلی متشکرم
مدل ها اونقدر زیاد و متنوع بودند که حسابی گیج شده بودم... اگه شما نبودید فکر نمی کنم می تونستم پیز مناسبی پیدا کنم
چهار مدلی رو که پیشنهاد دادین دیدم

1.پاناسونیک ZS3 کیفیت تصویر فوق العاده ای داره ولی اگه پیدا بشه همون حدود 400 هزار تومنه که یکم گرونه

2.دوربین دیگه ای غیر از سونی H20 زیر 400 هزار تومن هست که فرمت RAW رو پشتیبانی کنه و کیفیت تصویر خوبی داشته باشه ؟ اگه اندازش خیلی کوچیک هم نبود مساله ای نیست.اندازه Lumix DMC-FZ38 هم باشه خوبه

3.فوجی F70EXR هم کیفیت نسبتا خوبی داره .حداقل در ISO پایین تصویرش خوبه.ولی متاسفانه فیلم برداری HD نداره ولی قیمتش حدود 230 هزار تومنه
ولی از جایی که من خیلی با اصتلاحات این دوربینا آشنا نیستم ممکنه شما هم یک نگاهی به کیفیت تصویر و مشخصات این دوربین بندازین ؟

این دو ریویوو به نظر خیلی خوب میان :

اینم مشخصات :

4.دوربین FinePix F100fd به نظرتون چطوره ؟ ظاهرا کیفیتش شبیه ZS3 هست ولی قیمتش فقط 270 هزار تومنه !
اگه با این مدل آشنا نیستید و زحمتی نیست یک نگاهی هم به این صفحه بندازید :

5.لطفا اگه تو قیمت های زیر 400 هزار تومن دوربین با کیفیتی که فرمت RAW رو هم پشتیبانی کنه میشناسید حتی اگه بزرگ هم هست معرفی کنید ... چون اگه RAW داشته باشه فکر کنم ارزش داشته باشه یک جوری حملش کنم

راستش خودمم دیگه خجالت می کشم همش سوال بپرسم.امروز خیلی بهتون زحمت دادم. حلالم کنید
نمی دونم چطور می تونم زحماتتون رو جبران کنم

rostamiani
26-02-2010, 20:48
سلام
نظرتون در مورد Canon PowerShot SD970 چیه ؟
تنظیمات دستی زیادی نداره ولی ظاهرا کیفیتش از ZS3 بهتره !!! (شاید هم من اشتباه می کنم :) )
فیلم برداری 720P هم داره
قیمتش هم 360 هزار تومنه

این عکس با ISO 1600 کرفته شده :

اینم ISO 80 :

prowler88
26-02-2010, 21:43
خیلی خیلی متشکرم
مدل ها اونقدر زیاد و متنوع بودند که حسابی گیج شده بودم... اگه شما نبودید فکر نمی کنم می تونستم پیز مناسبی پیدا کنم :10:
چهار مدلی رو که پیشنهاد دادین دیدم

1.پاناسونیک ZS3 کیفیت تصویر فوق العاده ای داره ولی اگه پیدا بشه همون حدود 400 هزار تومنه که یکم گرونه

2.دوربین دیگه ای غیر از سونی H20 زیر 400 هزار تومن هست که فرمت RAW رو پشتیبانی کنه و کیفیت تصویر خوبی داشته باشه ؟ اگه اندازش خیلی کوچیک هم نبود مساله ای نیست.اندازه Lumix DMC-FZ38 هم باشه خوبه

3.فوجی F70EXR هم کیفیت نسبتا خوبی داره .حداقل در ISO پایین تصویرش خوبه.ولی متاسفانه فیلم برداری HD نداره ولی قیمتش حدود 230 هزار تومنه :31:
ولی از جایی که من خیلی با اصتلاحات این دوربینا آشنا نیستم ممکنه شما هم یک نگاهی به کیفیت تصویر و مشخصات این دوربین بندازین ؟

این دو ریویوو به نظر خیلی خوب میان :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم مشخصات :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4.دوربین FinePix F100fd به نظرتون چطوره ؟ ظاهرا کیفیتش شبیه ZS3 هست ولی قیمتش فقط 270 هزار تومنه !
اگه با این مدل آشنا نیستید و زحمتی نیست یک نگاهی هم به این صفحه بندازید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5.لطفا اگه تو قیمت های زیر 400 هزار تومن دوربین با کیفیتی که فرمت RAW رو هم پشتیبانی کنه میشناسید حتی اگه بزرگ هم هست معرفی کنید ... چون اگه RAW داشته باشه فکر کنم ارزش داشته باشه یک جوری حملش کنم :31:

راستش خودمم دیگه خجالت می کشم همش سوال بپرسم.امروز خیلی بهتون زحمت دادم. حلالم کنید :46:
نمی دونم چطور می تونم زحماتتون رو جبران کنم
حقیقتش من فراموش کردم یه نکته ای رو بهتون بگم و اون این بود که سونی H20 قابلیت RAW نداره.
البته این رو هم در نظر بگیرید که RAW فقط در صورتی میتونه براتون معیار باشه که واقعا بخواین عکس RAW بگیرید. اگه حوصله ی کار کردن روی عکس با کامپیوتر و برنامه ی مخصوص رو ندارید یا حداقل در اون حد نمیخواین حرفه ای کار کنید اصلا اهمیتی نداره. دوربین خود من RAW داره ولی تا حالا یه بار هم ازش استفاده نکردم.
1. البته شما درست میگین و با توجه به این که FZ35 تو همون محدوده قیمت قرار داره ZS3 اینقدر نمی ارزه. (البته قیمتش تو خارج خیلی کمتره)
2. مدل های سوپرزوم خوب که قیمتشون بین 400 تا 500 تومنه. سوپرزوم های کامپکت هم همینا بود که گفتم. اگه کامپکت بخواین خب F100fd بدک نیست.
3. به نظرم به نسبت قیمتش می ارزه. گزینه ی خوبیه.
4. F100fd کیفیتش خیلی عالیه. از نظر نویز هم تقریبا میشه گفت تو این محدوده ی قیمت بی رقیبه.
5. SD880 هم زیر 300 تومن گزینه ی خوبیه. اگه بتونید با واید نبودن لنز H20 و چند مورد دیگه بسازید انتخاب خوبیه. کنان SX200 هم با این که یه سری ایراد داره ولی در کل دوربین خوبیه و کیفیتش قابل قبوله.

SD970 هم واید 37 میلیمتر داره که میشه گفت تقریبا تعطیله. SD960 خیلی بهتره.

rostamiani
26-02-2010, 23:07
با این اوضا یکی از این مدل ها رو می خرم :

SD880
SD960
F100fd
SX200

فقط اگه ممکنه بگین از نظر شما ایراد های SX200 چی هستن؟
چون هنوز تصور درستی از همچین دوربینی ندارم و نمی دونم چه کمب.د هایش می تونن مشکل ساز بشن
اگه سه مدل دیگه هم نکته ای دارن بگین تا تصمیم آخر رو بگیرم
خیلی خیلی متشکرم

prowler88
27-02-2010, 01:42
با این اوضا یکی از این مدل ها رو می خرم :

SD880
SD960
F100fd
SX200

فقط اگه ممکنه بگین از نظر شما ایراد های SX200 چی هستن؟
چون هنوز تصور درستی از همچین دوربینی ندارم و نمی دونم چه کمب.د هایش می تونن مشکل ساز بشن
اگه سه مدل دیگه هم نکته ای دارن بگین تا تصمیم آخر رو بگیرم
خیلی خیلی متشکرم
ایرادهای SX200:
-هر وقت دوربین رو روشن می کنید فلاش دوربین اتومات باز میشه و دوربین که روشن باشه بالا می مونه.
-در حالت تله بازترین دیافراگمش 5.3 هست که چندان جالب نیست.
-انحراف فامی و احتمال overexpose شدن (روشن تر از حالت عادی) عکس ها.
-فوکوسش چندان سریع نیست.
-زوم اپتیکال موقع فیلمبرداری کار نمی کنه.
-نویز عکس ها مخصوصا روی حساسیت های بالا زیاده و کاهش نویز هم بیش از حده.
-همچنین عکس های با فلاشش (مخصوصا در حالت اتومات) کیفیت مطلوبی نداره.

نقطه ضعف F100fd یکی فلاشش هست (دیر شارژ میشه و در حالت Auto ISO حساسیت رو بی جهت بالا میبره) و یکی هم طراحی منوهاش. ولی از نظر کیفیت عکس عالیه و بهترین عملکرد رو بین دوربین های این قیمتی روی حساسیت های بالا داره. اگه فیلمبرداری HD داشت بهتر بود.

SD960 هم دوربین خوبیه و فیلمبرداری HD هم داره. ولی به دلیل رزولوشن بالاش روی حساسیت های بالا چندان خوب عمل نمی کنه.
...
SD880 هم روی حساسیت های بالا نویز داره ولی از این نظر خیلی بهتر از SD960 هست و در کل کیفیت عکسش خیلی خوبه.

بین دو مدل آخری 960 فیلمبرداری بهتر داره و 880 کیفیت عکس بهتر.

rostamiani
27-02-2010, 18:34
ممکنه نظرتون رو در مورد FinePix F70EXR هم بنویسید
کیفیت تصویر مشابه FinePix F100fd هست ولی قیمتش فقط 225 هزار تومنه
در خال فیلمبرداری هم میشه زوم کرد
این دوربین زوم 10X داره
این دوربین ااز حالت Pro Focus پشتیبانی می کنه که در این حالت دوربین سه عکس پیاپی می گیره و اونا رو با هم ترکیب می کنه تا پشت زمینه رو بیشتر محو کنه !

ریویوو :

ISO 100 :

ISO 800 :

ISO 1600 :

فقط نمی دونم چرا اینقدر نسبت به بقیه ارزونه ! حتی کیفیتش از Canon SX200 IS که 100 هزار تومن از این مدل گرون تره هم بهتره !

این کیفیت Canon SX200 هست :

ISO 100 :

ISO 800 :

ISO 1600 :

خیلی متشکرم

rostamiani
27-02-2010, 20:34
توی یکی از فروم ها یکی از دوستان panasonic fz-28 رو پیشنهاد دادن
گفتند قیمت این دوربین حدود 400 هزار تومنه و همراهش کیف و کارت حافظه هم داره :31:

این دوربین چقدر مموری همراهشه ؟ اگه مموری کافی و کیف داشته باشه فکر می کنم کاملا می ارزه ؟ :20:

rostamiani
27-02-2010, 21:19
Fujifilm FinePix S2500HD رو هم پیشنهاد دادن که قیمتش 300 هزار تومان هست
به نظر خیلی جالبه ولی چون ظاهرا جدید هست هیچ ریویوو و تصویر نمونه ای ازش پیدا نکردم !
این دوربین می تونه روی اجسام در حال حرکت زوم کنه.تشخیص چهره داره.فیلم برداری HD و امکان زوم در حال فیلمبرداری

شما این مدل رو می شناسید ؟

متشکرم

prowler88
28-02-2010, 13:02
توی یکی از فروم ها یکی از دوستان panasonic fz-28 رو پیشنهاد دادن
گفتند قیمت این دوربین حدود 400 هزار تومنه و همراهش کیف و کارت حافظه هم داره :31:

این دوربین چقدر مموری همراهشه ؟ اگه مموری کافی و کیف داشته باشه فکر می کنم کاملا می ارزه ؟ :20:
من خودم FZ28 دارم. دوربین خیلی خوبیه. تنها چیزی که در مورد این دوربین یه مقدار من رو اذیت کرد میکروفونش بود که مونو هست و یه مقدار صداش خفه است. البته زیاد هم بد نیست. مدل جدیدترش FZ35 مجهز به میکروفون استریو شده و فیلمبرداریش خیلی بهتر شده. اگه این دوربین الان موجود باشه (با توجه به این که یه مدل عقب افتاده) انتخاب خوبیه. ولی توصیه ی من اینه که اگه میخواین این رو بگیرید یه مقدار بودجه رو افزایش بدین و برید سراغ FZ35 که جدیدتره و از جهاتی بهتره (هر چند یه مقدار نویزش بیشتره).
این که چقدر مموری همراهشه و چه کیفی و اصلا کیف داره یا نه بستگی به فروشنده داره. مثلا پارسال دوستم این مدل رو از ایران با مموری 1 گیگ گرفت و یه کیف آبی رنگ که دوربین به زور توش جا میشد. من خودم از مالزی گرفتم با مموری 4 گیگ پاناسونیک و کیف مشکی رنگ که اندازه ی دوربین بود. تو خود ایران هم بسته به جاهای مختلف لوازم جانبیش فرق می کنه.

Fujifilm FinePix S2500HD رو هم پیشنهاد دادن که قیمتش 300 هزار تومان هست
به نظر خیلی جالبه ولی چون ظاهرا جدید هست هیچ ریویوو و تصویر نمونه ای ازش پیدا نکردم !
این دوربین می تونه روی اجسام در حال حرکت زوم کنه.تشخیص چهره داره.فیلم برداری HD و امکان زوم در حال فیلمبرداری

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما این مدل رو می شناسید ؟

متشکرم
من خرید این مدل رو توصیه نمی کنم. مدل قبلیش S2000HD یکی از ضعیف ترین دوربین های سوپرزوم بود که کیفیت عکسش ناامید کننده و قابلیت هاش ناکارآمد بود. بعید میدونم این یکی اونقدرها پیشرفت کرده باشه.

فوجی F70 به خاطر تکنولوژی سنسورش کیفیت عکس خوبی داره تو اون قیمت. ولی خب VGA فیلمبرداری می کنه که نسبت به بعضی رقبا کمتره. باتریش هم با یه بار شارژ 230 شات میگیره که خیلی قوی نیست.

rostamiani
28-02-2010, 17:57
خیلی خیلی متشکرم
به نظرتون FinePix F80EXR کی میاد ؟چون ظاهرا 2500HD اومده
ظاهرا مشکلات FinePix F70EXR رو توش بر طرف کردن مثلا فیلم برداری HD و چرخش خودکار تصویر رو بهش اضافه کردن
فکر می کنید ارزش صبر کردن داره ؟

چه شرکتی دوربین های فوجی رو وارد می کنه ؟

rostamiani
28-02-2010, 21:26
چند عکس نمونه از Finepix S2500HD پیدا کردم
میشه یک نگاهی بندازین ؟
من از تنضیمات لنزش سر در نمیارم :31: ظاهرا یکیش رو با زوم گرفتم :31:

rostamiani
28-02-2010, 22:13
من تازه فهمیدم ... یعنی حدس زدم :31:
مثل اینکه سنسور 1/1.6 بزرگ تر از 1/2 هست. درسته ؟

اگه اینجوری باشه سنسور Finepix f200EXR از همشون بزرگتره :31:
کیفیت تصویرشم که خیلی خوبه. ..در مقایسه با Canon SX200 IS چطوره ؟ چون فکر کنم تنظیمات دستی هم زیاد داره .در مقایسه با SX200 ]x,vi ?

F200 فیلمبرداری HD نداره ولی SX200 داره .با این وجود کیفیت فیلم های کدوم برتره ؟
F200 می تونه وقت فیلمبرداری زوم کنه ؟

متشکرم

seymour
01-03-2010, 20:01
من تازه فهمیدم ... یعنی حدس زدم :31:
مثل اینکه سنسور 1/1.6 بزرگ تر از 1/2 هست. درسته ؟

اگه اینجوری باشه سنسور Finepix f200EXR از همشون بزرگتره :31:
کیفیت تصویرشم که خیلی خوبه. ..در مقایسه با Canon SX200 IS چطوره ؟ چون فکر کنم تنظیمات دستی هم زیاد داره .در مقایسه با SX200 ]x,vi ?

F200 فیلمبرداری HD نداره ولی SX200 داره .با این وجود کیفیت فیلم های کدوم برتره ؟
F200 می تونه وقت فیلمبرداری زوم کنه ؟

متشکرم

چند عکس نمونه از Finepix S2500HD پیدا کردم
میشه یک نگاهی بندازین ؟
من از تنضیمات لنزش سر در نمیارم :31: ظاهرا یکیش رو با زوم گرفتم :31:

خیلی خیلی متشکرم
به نظرتون FinePix F80EXR کی میاد ؟چون ظاهرا 2500HD اومده
ظاهرا مشکلات FinePix F70EXR رو توش بر طرف کردن مثلا فیلم برداری HD و چرخش خودکار تصویر رو بهش اضافه کردن
فکر می کنید ارزش صبر کردن داره ؟

چه شرکتی دوربین های فوجی رو وارد می کنه ؟
دوست خوب: لطفاً سوالاتت رو در یک تاپیک مطرح کن .. نیازی نیست در دو تاپیک یک سوال تکرار بشه .. خیلی ممنون .. ضمناً سوالات فنی رو در تاپیک خودش بپرس یا همین جا دنبال کن .. تاپیک مشاوره خرید بیشتر برای بحث خرید هستش ... ممنون از توجهت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

//

سنسور: بله - اگه اون رو یه کسر فرض کنیم، هرچه حاصل بزرگتر باشه بهتره . پس یعنی هرچه مخرج کسر کوچکتر باشه بهتره .. یعنی 1/1.6 بهتر از 1/2 هستش.سنسور بزرگتر، اصولاً یعنی کیفیت عکس بهتر.

//

زوم موقع فیلمبرداری: f200 این قابلیت رو نداره --- sx200 هم نداره تا اونجا که من می دونم همینطوره و زوم موقع فیلم نداره..

//

کیفیت فیلم: بهرحال کیفیت فیلم sx200 بالاتره -- اما از این جهت که این یه دوربین عکاسیه و چقدر ممکنه HD بکار بیاد .. به نظر من تفاوتشون رو میشه کم دونست.

//

تنظیمات دستی: sx200 تنظیمات دستی بهتری داره

//

F80EXR : هر دوربین از وقتی که وارد بازار جهانی میشه 2 ماه بعد حدوداً وارد بازار ایران میشه و خب یه قدری هم طول می کشه تا قیمتش متعادل بشه .. فرض کن بعد از عید ..

نمایندگی اش هم تهران فوکا هستن .. میرداماد

در مقایسه با f200 نمی دونم چقدر پیشرفت باشه با توجه به اینکه سنسور f200 بزرگتر و بهتره...

rostamiani
01-03-2010, 20:38
خیلی متشکرم
من رو ببخشید که توجه نکردم :20:

1.ممکنه از نظر تنظیمات دستی این دو دوربین رو مقایسه کنید ؟
F200 چه چیزایی کم تر داره ؟می خوام ببینم برام چقدر مهمه :)

چون به نظر می رسه کیفیت F200 خیلی بهتره :)

2.از کجا میشه کیفیت رنگ دوربین ها رو با هم مقایسه کرد ؟ منظورم طبیعی بودن رنگ هاست.

3. F200 امکان Time lapse recording داره ؟ فقط اینجای دیدم که همچین قابلیتی داره و توی هیچ ریویوی دیگه ای اشاره ای به این قابلیت نشده ! :

این قابلیت چطور کار می کنه ؟ یعنی تعداد زیادی عکس می گیره یا یک فیلم تولید می کنه ؟

متشکرم
کدوم یکی از این دوربین ها رنگ طبیعی تری دارن ؟

rostamiani
01-03-2010, 20:51
راستی ... یک سوال مهم :
حافظه مورد نیاز این دوربین ها باید از چه کلاسی باشه ؟ منظورم سرعتشه
مخصوصا برای مدل هایی که HD Video ذخیره می کنن فکر کنم حافظه باید سریع باشه

لطفا اگه می دونید قیمت تقریبی کارت حافظه SD با هر ظرفیتی که می دونید هم بگید. چون باید بدونم چقدر پول باید برای حافظه کنار بزارم :31:

sastwhc
01-03-2010, 22:36
خیلی متشکرم

2.از کجا میشه کیفیت رنگ دوربین ها رو با هم مقایسه کرد ؟ منظورم طبیعی بودن رنگ هاست.

3. F200 امکان Time lapse recording داره ؟ فقط اینجای دیدم که همچین قابلیتی داره و توی هیچ ریویوی دیگه ای اشاره ای به این قابلیت نشده ! :

این قابلیت چطور کار می کنه ؟ یعنی تعداد زیادی عکس می گیره یا یک فیلم تولید می کنه ؟

متشکرم

تویه فروم عکاسی یه نگاهی به تاپیک F200 بنداز

rostamiani
01-03-2010, 22:57
تویه فروم عکاسی یه نگاهی به تاپیک F200 بنداز
خیلی متشکرم
من فروم عکاسی رو پیدا نکردم . می تونید لینک بدید ؟
در مورد Time lapse recording هم نوشته ؟

sastwhc
02-03-2010, 13:10

Time Lapse
By Vincent Bockaert

Cameras with a time lapse feature can be programmed to automatically shoot a number of frames over a period of time or with a certain time interval between each frame. For instance, a camera on a tripod in time lapse mode could be set up to shoot frames of a flower opening or a bird building a nest. Some cameras feature a built-in time lapse mode; others allow you to set up time lapse as part of a Remote Capture application. This requires the camera to be connected to a computer.

This article is written by Vincent Bockaert,

seymour
02-03-2010, 19:43
خیلی متشکرم

متشکرم
تنظیمات دستی: ظاهراً f00 کنترل محدود روی دیافراگم داره (3-4 حالت داره که باید از بین اش انتخاب کنی) و بقیه چیزا اتوماتیکه .. sx200 در عوض کنترل کامل روی شاتر و دیافراگم و فوکوس میده..

//

مقایسه کیفیت عکس ها: سمپل هاشون رو روی وب چک کن ...

راستی ... یک سوال مهم :
حافظه مورد نیاز این دوربین ها باید از چه کلاسی باشه ؟ منظورم سرعتشه
مخصوصا برای مدل هایی که HD Video ذخیره می کنن فکر کنم حافظه باید سریع باشه

لطفا اگه می دونید قیمت تقریبی کارت حافظه SD با هر ظرفیتی که می دونید هم بگید. چون باید بدونم چقدر پول باید برای حافظه کنار بزارم :31:
انقدری به مشکل نمیخوری .. ولی خب میتونی بری و فرضاً برای اطمینان کلاس 6 بخری .. 8 گیگش باید حدود 25 تومن باشه...

rostamiani
02-03-2010, 20:10
خیلی خیلی متشکرم
فکر کنم دیگه زیادی گیج شدم
ولی تا حالا فقط مدل های بالای 400 هزار تومن مثل پاناسونیک FZ38 به نظرم مناسب اومده :)

sastwhc
02-03-2010, 21:09
تنظیمات دستی: ظاهراً f00 کنترل محدود روی دیافراگم داره (3-4 حالت داره که باید از بین اش انتخاب کنی) و بقیه چیزا اتوماتیکه .. sx200 در عوض کنترل کامل روی شاتر و دیافراگم و فوکوس میده..

//

مقایسه کیفیت عکس ها: سمپل هاشون رو روی وب چک کن ...

انقدری به مشکل نمیخوری .. ولی خب میتونی بری و فرضاً برای اطمینان کلاس 6 بخری .. 8 گیگش باید حدود 25 تومن باشه...

در حالت EXR همینطوره و در حالت MANUAL همه چی قابل کنترله

rostamiani
03-03-2010, 00:40
سلام به همگی اساتید محترم
بالاخری منم دیدم باید بودجه رو افزایش بدم و برم سراغ یک SLR-Like خوب :11:

به نظر شما کدوم دوربین کیفیت رنگ بهتر و حساسیت بیشتری تو نور های پایین داره ؟
اگه باتری لیتیومی باشه بعدا تو بازار پیدا میشه یا وقتی عمر باتریش تموم شد باید بوربین رو انداخت دور ؟؟ !!!
چه کلاس حافظه ای برای این دوربین ها مناسب تره ؟

1.Panasonic Lumix DMC-FZ38
2.Canon PowerShot G11
3.FujiFilm FinePix S200EXR
4.Canon Powershot SX20 IS

می توینید امکانات Manual و کیفیت عکس و ... این 4 مدل رو با هم مقایسه کنید ؟
البته اگه خودتون مدل بهتری رو میشناسید ،لطف می کنید اگه راهنمایی کنید :20:

من خودم بیشتر نظرم به FZ38 هست ... ولی یک نمونه عکسی دیدم که خیلی تعجب کرم !
تو این دو عکس که با ISO 80 کرفته شده، در سراسر عکس نویز واضحی می بینم که مطمئنا نباید اینطور باشه !!

اساتید لطفا اندازه اصلی دو عکس اول رو یک نگاهی بکنید ببینید قضیه چیه :

خیلی خیلی متشکرم :10:

seymour
04-03-2010, 19:20
دیگه از قالب عنوان تاپیک خارج شدیم کاملاً؛ نه؟! ..از "معمولی و تا 300 تومن" شروع شد، فعلاً که از 400 رد شده ایم و داریم میریم سمت 500 .. یه چند روز دیگه از 500 تومن هم رد میشی! (شوخی)

rostamiani
04-03-2010, 23:34
دیگه از قالب عنوان تاپیک خارج شدیم کاملاً؛ نه؟! ..از "معمولی و تا 300 تومن" شروع شد، فعلاً که از 400 رد شده ایم و داریم میریم سمت 500 .. یه چند روز دیگه از 500 تومن هم رد میشی! (شوخی)
من کلا همینطوری خرید می کنم
از وقتی تصمیم خرید می گیرم تا وقت خرید 10-20 درصدی بودجه میره بالا :)
حالا هرچی می خواد باشه ... کامپیوتر ، یخچال ، ماشین لباسشویی ،موبایل و ... و دوربین عکاسی

فکر کنم بهتره برای بقیه بحث یک تاپیک دیگه بزنم به نام دوربین متوسط تا 500 تومن و الی آخر (اینم شوخی)
ولی چون دیگه آخر داستانم دوست دارم همینجا به نتیجه برسونمش .ولی اگه شما بگین ،چشم. بقیشو می برم یه جای دیگه :10:

ولی دیگه تقریبا به نتیجه رسیدم ...
می خواستم Panasonic FZ38 بخرم که یکی از دوستان منو یکم نگران کرد
مساله باتری دوربینه. ظاهرا این باتری های لیتیومی رو فقط پاناسونیک تولید می کنه .حالا اگه بعد از 6-7 سال یا حتی 10 سال باتریش خراب بشه و دیگه باتریش تولید نشه، باید بندازمش دور !!!
برای همین ترجیح می دم باتریش قلمی باشه :)

برای همین دارم Canon SX1 IS رو بررسی می کنم.
به نظرتون کیفیتش چطوره ؟ ازش قیمت دارین ؟

Canon SX20 رو هم دوست ندارم چون RAW ذخیره نمی کنه و کیفیتش هم کم تر از FZ38 هست !

دوربی با باترین قلمی تا 500 هزار تومن با کیفیت خوب چی سراغ دارین ؟

متشکرم

sastwhc
05-03-2010, 12:42
Canon SX20 رو هم دوست ندارم چون RAW ذخیره نمی کنه و کیفیتش هم کم تر از FZ38 هست !

متشکرم

نگران باتری نباش.موقع خرید یه باتری اضافی از فروشنده بگیر و در جای خنک نگه دار.اون صحبنی هم که اون آقا در فروم عکاسی کرد اتفاق خیلی نادریه.توجه نکن

SX20 هم دوربین خیلی خوبیه

rostamiani
05-03-2010, 15:33
خیلی متشکرم
همین امروز یک Panasonic FZ-35 از نمایندگی پاناسونیک تو خیابون انقلاب برام خریدن به 485 هزار تومن
با یک باتری اضافه به 22 هزار تومن و یک فیلر UV به قیمت 20 هزار تومن و انشاالله تا یکی دو هفته دیگه به دستم می رسه

کارت حافظه Toshiba 8G Class 4 رو حدودا 45 هزار تومان می گفتند که نخریدم..
فکر کنم قیمتش خیلی زیاد بود .چون حدود یک ماه قل یک کارت حافظه Teamgroup MicroSD 8GB Calss 6 برای گوشیم خریدم به 21 هزار تومان !
واقعا گرون می داده ؟اگه همینطوره یکی از همین مموری های تیم براش بخرم خیلی بهتره که :31: .درایور SD هم همراهش هست

seymour
05-03-2010, 20:15
خیلی متشکرم
همین امروز یک Panasonic FZ-35 از نمایندگی پاناسونیک تو خیابون انقلاب برام خریدن به 485 هزار تومن
با یک باتری اضافه به 22 هزار تومن و یک فیلر UV به قیمت 20 هزار تومن و انشاالله تا یکی دو هفته دیگه به دستم می رسه

فکر کنم قیمتش خیلی زیاد بود .چون حدود یک ماه قل یک کارت حافظه Teamgroup MicroSD 8GB Calss 6 برای گوشیم خریدم به 21 هزار تومان !
واقعا گرون می داده ؟اگه همینطوره یکی از همین مموری های تیم براش بخرم خیلی بهتره که :31: .درایور SD هم همراهش هست
مبارکه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

//

به نظر من هم اول با حافظه ای که در اختیار داری یا حافظه های ارزونتر تجربه کن (هرچند کسی از گرفتن مارک اصلی و معتبر ضرر نکرده -- یه چیز معتبر از یه نمایندگی معتبر بگیر)، بعد اگه دیدی مشکلی داری گرونتر بخر.

من توشیبای 8 گیگ کلاس 4 رو با قیمت 38-37 تومن شنیده ام ..یه مقدار شاید گرون گفته.

rostamiani
05-03-2010, 20:18
خیلی خیلی متشکرم
پس اول تست می کنم ببینم چی میشه :)
چند تا سوال دیگه هم برام پیش اومده :

1.توی دفترچه دوربین خوندم که باتری های تقلبی امکان داره نشت کنند یا منفجر من و توصیه کرده بود کا باتری اصل بخریم
توی سایت پاناسونیک هم قیمت این باتری توی آمریکا 70 دلاره ولی من از نمایندگی پاناسونیک خریدم 22 هزار تومان !!!!
از کجا بفهمم باتریش اصلیه یا نه ؟

2.فروشنده گفته برای بار اول باتری رو 5 ساعت بزارین شارژ بشه.یک ساعت بزارینش کنار و بعد دوباره 5 ساعت دیگه بزارین شارژ بشه !
راستش به نظر خودم این کار خیلی عجیبه و ممکنه باعث Overcharge شدن و کم شدن عمر باتری بشه !
نظر شما دوستان چیه ؟ چه کار باید کرد ؟

خیلی متشکرم

rostamiani
05-03-2010, 20:24
راستی ... از کجا بفهمم که لنز UV اصله یا تقلبی ؟ یا جنسش خوبه یا نه :31:
چون نمی خوام روی کیفیت عکس ها تاثیر بزاره :20:

متشکرم

sastwhc
05-03-2010, 23:19
خیلی متشکرم

خیلی خیلی متشکرم
پس اول تست می کنم ببینم چی میشه :)
چند تا سوال دیگه هم برام پیش اومده :

1.توی دفترچه دوربین خوندم که باتری های تقلبی امکان داره نشت کنند یا منفجر من و توصیه کرده بود کا باتری اصل بخریم
توی سایت پاناسونیک هم قیمت این باتری توی آمریکا 70 دلاره ولی من از نمایندگی پاناسونیک خریدم 22 هزار تومان !!!!
از کجا بفهمم باتریش اصلیه یا نه ؟

2.فروشنده گفته برای بار اول باتری رو 5 ساعت بزارین شارژ بشه.یک ساعت بزارینش کنار و بعد دوباره 5 ساعت دیگه بزارین شارژ بشه !
راستش به نظر خودم این کار خیلی عجیبه و ممکنه باعث Overcharge شدن و کم شدن عمر باتری بشه !
نظر شما دوستان چیه ؟ چه کار باید کرد ؟

خیلی متشکرم

راستی ... از کجا بفهمم که لنز UV اصله یا تقلبی ؟ یا جنسش خوبه یا نه :31:
چون نمی خوام روی کیفیت عکس ها تاثیر بزاره :20:

متشکرم

مبارکه
اگر تونستی توی تاپیک مربوط به عکس های اصلی چند تا نمونه برای ایندگان بذار تا با خیال راحتتر تصمیم بگیرند.

وقتی چنر روزی ازش استفاده کردی نظرت رو همینجا بگو

شارژر های جدید از مدارات سویچینگ استفاده میکنند ولی بهتره تا موقعی امکان داره چند بار اول(در صورت امکان همیشه) باتری فول شارژ بشه.(این حرف فروشنده یه توصیه قدیمی و بی ربط به نسل جدید شارژٰهاست)

برای تست UV چندتایی ترفند هست ولی راحتترین مشوره با یک عینک سازه(تاثیر منفی !زیاد وسواس نشون نده)

rostamiani
06-03-2010, 07:35
خیلی خیلی متشکرم
ان شاالله هروقت دوربین به دستم رسید ازش نمونه عکس می زارم و تا جایی که تونستم در موردش می نویسم :)
یک جایی خوندم بیشتر دوربین ها خودشون فیلتر UV توی لنزشون دارن.این مورد درسته ؟

اگه ممکنه در مورد باتری هم من رو راهنمایی کنید
چون یک MP3 Player که باتری لیتیومیش ترکیده بود رو از نزدیک دیدم ،یکم می ترسم
مخصوصا که باتریش اینقدر از 70 دلار کمتره !

کلا باتری های پاناسونیک هولوگرام یا علامت خاصی دارن که بشه اونا رو شناخت ؟
تا به حال از این باتری های لیتیومی استفاده کردید ؟

خیلی خیلی ازتون متشکرم :10:

seymour
06-03-2010, 19:54
خیلی خیلی متشکرم
ان شاالله هروقت دوربین به دستم رسید ازش نمونه عکس می زارم و تا جایی که تونستم در موردش می نویسم :)
یک جایی خوندم بیشتر دوربین ها خودشون فیلتر UV توی لنزشون دارن.این مورد درسته ؟

اگه ممکنه در مورد باتری هم من رو راهنمایی کنید
چون یک MP3 Player که باتری لیتیومیش ترکیده بود رو از نزدیک دیدم ،یکم می ترسم
مخصوصا که باتریش اینقدر از 70 دلار کمتره !

کلا باتری های پاناسونیک هولوگرام یا علامت خاصی دارن که بشه اونا رو شناخت ؟
تا به حال از این باتری های لیتیومی استفاده کردید ؟

خیلی خیلی ازتون متشکرم :10:
فیلتر UV : خب از این جهت که سنسور دوربین های عکاسی دیجیتال به اشعه های خارج از حیطه نور مرئی حساسه، اکثر دوربین ها یه فیلتر داخلی برای بلوک کردن مادون قرمز دارن .. بطور مشابه در مورد فرابنفش هم حساسیت دارن، اما اصلاحش در مراحل بعد از عکاسی سخت نیست ... کجا این رو خوندی؟

//

در مورد باتری: نگرانی به خرج نده .. از یه جای معتبر خرید کن (=نمایندگی) تا خیالت راحت باشه .. درسته که بازار ایران متاسفانه حساب و کتاب خاصی نداره، اما دیگه دقیقاً هم سرگردنه نیست، یه ذره جلوتره!! ...

باتری لیتیومی بسیار مرسومه و شاید الان تو دنیا هر خانواده یکی دوتا وسیله باتری لیتیوم داشته باشن ...

این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو برای یه سری موارد که عمر بیشتر و مصرف بهتر رو موجب میشن بخون..

rostamiani
06-03-2010, 20:29
فیلتر UV : خب از این جهت که سنسور دوربین های عکاسی دیجیتال به اشعه های خارج از حیطه نور مرئی حساسه، اکثر دوربین ها یه فیلتر داخلی برای بلوک کردن مادون قرمز دارن .. بطور مشابه در مورد فرابنفش هم حساسیت دارن، اما اصلاحش در مراحل بعد از عکاسی سخت نیست ... کجا این رو خوندی؟

//

در مورد باتری: نگرانی به خرج نده .. از یه جای معتبر خرید کن (=نمایندگی) تا خیالت راحت باشه .. درسته که بازار ایران متاسفانه حساب و کتاب خاصی نداره، اما دیگه دقیقاً هم سرگردنه نیست، یه ذره جلوتره!! ...

باتری لیتیومی بسیار مرسومه و شاید الان تو دنیا هر خانواده یکی دوتا وسیله باتری لیتیوم داشته باشن ...

این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو برای یه سری موارد که عمر بیشتر و مصرف بهتر رو موجب میشن بخون..
خیلی متشکرم

از مزایای باتری های لیتیومی با خبرم و کلا باتری لیتیومی رو ترجیح میدم
باتری رو هم از نمایندگی پاناسونیک خریدم
ولی فروشنده ای که مموری 25 هزار تومانی رو بده 45 هزار تومان و دوربین 465 تومنی رو بگه 485 تومن، هر کاری ازش بر میاد :21:

متشکرم :10:

rostamiani
12-03-2010, 17:39
سلام
من با باتری Panasonic FZ35 که خریدم مشکل دارم مشکل دارم
از نماینده پاناسونیک توی جمهوری خریدن.هولوگرام و بسته بندی پلمپ شده هم داره ولی ...
وقتی توی شارژر میزارمش حدود 5 ثانیه چراغ شارژر روشن میشه و بعد خاموش :41:
توی دوربین هم که میزارم دوربین روشن نمیشه
لیبل روی باتری اصلا کیفیت چاپش مثل لیبل باتری اصلی نیست
روش نوشته Made in Japan در صورتی که باتری خود دوربین Made in China هست :31:

خدا کنه پس بگیره ... آدم اگه به نمایندگی نتونه اعتماد کنه، به کی باید اعتماد کنه :19:

راستی ... توی فرم ویر های جدید دوربین های پاناسونیک ،دوربین فقط با باتری اصلی کار می کنه .فکر کنم اینجوری دیگه کسی باتری متفرقه وارد نکنه :20:

کسی جای معتبر تری برای خریدن باتری سراغ داره ؟
فروش اینترنتی معتبری هم باشه خوبه

seymour
12-03-2010, 20:30
سلام
من با باتری Panasonic FZ35 که خریدم مشکل دارم مشکل دارم
از نماینده پاناسونیک توی جمهوری خریدن.هولوگرام و بسته بندی پلمپ شده هم داره ولی ...
وقتی توی شارژر میزارمش حدود 5 ثانیه چراغ شارژر روشن میشه و بعد خاموش :41:
توی دوربین هم که میزارم دوربین روشن نمیشه
لیبل روی باتری اصلا کیفیت چاپش مثل لیبل باتری اصلی نیست
روش نوشته Made in Japan در صورتی که باتری خود دوربین Made in China هست :31:

خدا کنه پس بگیره ... آدم اگه به نمایندگی نتونه اعتماد کنه، به کی باید اعتماد کنه :19:

راستی ... توی فرم ویر های جدید دوربین های پاناسونیک ،دوربین فقط با باتری اصلی کار می کنه .فکر کنم اینجوری دیگه کسی باتری متفرقه وارد نکنه :20:

کسی جای معتبر تری برای خریدن باتری سراغ داره ؟
فروش اینترنتی معتبری هم باشه خوبه

در مورد made in china : اون نمی تونه ملاک باشه.. الان بسیاری از محصولات به همین ترتیب توسط کمپانی اصلی برای ساخت در کشورهای دیگه تولید میشن (outsource بهش میگن) .. گذشت اون دوره ای که ساخت ژاپن یعنی اصل و ساخت چین یعنی تقلبی ..

فروشنده: ببین اگه از نمایندگی گرفتی، یعنی گارانتی همراهش ارائه شده یا نه ؟ .. البته اصولاً باتری و شارژر گارانتی خاصی ندارند .. اما بهرحال، اغلب تا 24 ساعت به شما اجازه تست میدن یا حداقل بیشتر باهات راه میان .. یا اصلاً شاید معلوم بشه شما اشتباهی کرده ای در کل کار ..

دیگه اگه نمایندگی سرت رو کلاه بذاره .. کجا دیگه معتبر تره؟!! ...

rostamiani
15-03-2010, 16:20
سلام
من نمی تونم با FZ35 فیلم 60fps بگیرم
تو VLC نوشته 100fps ! ولی اگه سرعتو بیارم پایین تصویر تکه تکه میشه
فکر می کنید مشکل از کارت حافظه هست یا چیز دیگه ای ؟

اگه مشکل از کارت هست آیا با Sandisk Ultra II Class 2 15MB/s حل میشه ؟
چون تو سایت Sandisk این حافظه رو برای این مدل پیشنهاد داده بود

متشکرم

seymour
16-03-2010, 19:16
سلام
من نمی تونم با FZ35 فیلم 60fps بگیرم
تو VLC نوشته 100fps ! ولی اگه سرعتو بیارم پایین تصویر تکه تکه میشه
فکر می کنید مشکل از کارت حافظه هست یا چیز دیگه ای ؟

اگه مشکل از کارت هست آیا با Sandisk Ultra II Class 2 15MB/s حل میشه ؟
چون تو سایت Sandisk این حافظه رو برای این مدل پیشنهاد داده بود

متشکرم
من البته دقیق متوجه مشکلت نمیشم ... مثلاً گفتی vlc ، منظورت نرم افزار پخش فیلم vlc هستش ؟ (VideoLan) .. پس با دیدن فیلم مشکل داری؟ ... تصویر تکه تکه میشه یعنی چی، کاش یه نمونه عکس میذاشتی...

بهرحال شاید بدونی (یا شاید ندونی!) که 60fps این دوربین، 60fps واقعی نیست .. در واقع دوربین بصورت 30fps فیلم می گیره و صرفاً فریم ها رو دوبل می کنه تا همون اثر بدست بیاد! .. (60fps ظاهری)

اگه بتونی سرعت خواندن/نوشتن کارت ات رو چک کنی خیلی خوبه .. برنامه هایی مثل HDTune این کار رو می کنن، برای فیلمبرداری HD و فریم ریت بالا که اصولاً نیاز به ثبت پیوسته و سریع داده ها داره.. نیاز به سرعت های حدود 15-20 Mbps داری ... این سرعت واقعی، با اون چیزی که کمپانی تبلیغش رو می کنه فرق داره ها!!

بهرحال کارت کلاس 4 و 6 توصیه میشه.

rostamiani
16-03-2010, 19:28
من البته دقیق متوجه مشکلت نمیشم ... مثلاً گفتی vlc ، منظورت نرم افزار پخش فیلم vlc هستش ؟ (VideoLan) .. پس با دیدن فیلم مشکل داری؟ ... تصویر تکه تکه میشه یعنی چی، کاش یه نمونه عکس میذاشتی...

بهرحال شاید بدونی (یا شاید ندونی!) که 60fps این دوربین، 60fps واقعی نیست .. در واقع دوربین بصورت 30fps فیلم می گیره و صرفاً فریم ها رو دوبل می کنه تا همون اثر بدست بیاد! .. (60fps ظاهری)

اگه بتونی سرعت خواندن/نوشتن کارت ات رو چک کنی خیلی خوبه .. برنامه هایی مثل HDTune این کار رو می کنن، برای فیلمبرداری HD و فریم ریت بالا که اصولاً نیاز به ثبت پیوسته و سریع داده ها داره.. نیاز به سرعت های حدود 15-20 Mbps داری ... این سرعت واقعی، با اون چیزی که کمپانی تبلیغش رو می کنه فرق داره ها!!

بهرحال کارت کلاس 4 و 6 توصیه میشه.
خیلی خیلی متشکرم
فکر می کنم جوابمو گرفتم :)
پس نمی تونه 60fps ضبط کنه !

فقط اگه ممکنه در مورد کارت حافظه راهنماییم کنید :

نمی خوام سوال رو دو بار بنویسم :)

متشکرم