PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايي در خصوص خريد كارت تيوي و كپچر ديجيتال



hoseinsoft
23-02-2010, 22:32
سلام دوستان
من مي خواستم يك كارت TV ديجيتال بخرم منتها مي خوام كه هم بتونه كانالهاي تلويزيون را به صورت ديجيتال بگيره و ظبط كنه و هم ورودي صدا و تصوير هم داشته باشه كه بتوان فيلمهاي VHS را توسط ويدئو به سي دي تبديل كرد.
چه مدلي بگيرم؟
باتشكر

MAGIDIYUM
25-02-2010, 12:16
در پایین ویرایش شد.

MAGIDIYUM
25-02-2010, 12:29
دوست عزیز من یه پیشنهاد بهتر دارم که هر کدوم رو جدا گانه خریداری کنید کیفیت و کاراییه بیشتری میگیرید.در ضمن فکر نکنم همچین دستگاهی تو بازار موجود باشه که این قابلیت ها رو با هم داشته باشه.اگر هم باشه قیمتش بالای 100 تومنه.

برای ----T من مدل UT1 از پرو ویژن رو پیشنهاد میکنم که هم نسبت به کاراییش قیمت مناسب داره و بهترین کیفیت رو میده.قیمتش هم که 38 تومنه.البته اگه بتونی مدل FMA رو پیدا کنی که خیلی بهتره و فکر کنم 42 تومن باشه و کیفیتش بیشتره و علاوه بر ضبط تصاویر که مدل قبلی هم داره امکان رادیوی دیجیتال هم داره.ولی کمیابه.

اینم لینکش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای گرفتن AV از VHS یا دستگاه های دیگه پیشنهاد میکنم از یه کپچر سخت افزاری استفاده کنید که کیفیت خیلی بالایی بگیرید.این هم مدل Snazzi DV-VCC رو تایید میکنم.اینم حدود 40 تومنه.
این مدل عالیه. بقیه ی مدل های سخت افزاری بالای 150 تومن هستند یا ارزون هستند ولی TV آنالوگ همراشونه که کیفیت پایین میاد و به درد نمیخوره.

اینم لینکش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید