مشاهده نسخه کامل
: خرید کدوم به صرفه تره ؟
Bs_panzer
23-02-2010, 15:22
سلام به من یه آنتی ویروس خوب دور و ور 30 تومن معرفی کنید
کسپر 27 تومنه اما NOD قیمتش حدود 32 هست فروشنده گفت کسپر نمی دونم بعد 1 سال می تونی زنگ بزنی شرکت دوباره شارژش کنی اما NOD 32 اینطور نیست
من نسخه 30 روزه nod رو دانلود کردم از سات eset نسبتا راضی بودم اما با کسپر کار نکردم
عموم Bit Defender داره میگه راضیه اما 39 تومن هست و نمی خوام اونقدر هزینه کنم
Mohammad King
23-02-2010, 15:35
سلام
از هر لحاظ کاسپر بهتره
Bs_panzer
23-02-2010, 15:46
سلام
از هر لحاظ کاسپر بهتره
لطفا بگید از چه لحاظ :10:
سلام به من یه آنتی ویروس خوب دور و ور 30 تومن معرفی کنید
کسپر 27 تومنه اما NOD قیمتش حدود 32 هست فروشنده گفت کسپر نمی دونم بعد 1 سال می تونی زنگ بزنی شرکت دوباره شارژش کنی اما NOD 32 اینطور نیست
من نسخه 30 روزه nod رو دانلود کردم از سات eset نسبتا راضی بودم اما با کسپر کار نکردم
عموم Bit Defender داره میگه راضیه اما 39 تومن هست و نمی خوام اونقدر هزینه کنم
.................................................. .................................................. .....................
سلام نسخه های تک کاربره و چد کاربره بیت دفند رو می تونی قیمت هاشونو از این جا ببینی.امکاناتشون رو هم گفته :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لیست نمایندگی های مجازه شونه در سطح ایران
.................................................. ........................
خرید آنتی ویروس اورجینال بهترین کاره تا از شر هر چی ویروسه راحت بشید
موفق باشید
SIMON137
23-02-2010, 17:55
به نظرم کسپر آنتی ویروس خوبی هست ولی عملا به شدت سرعت سیستمت رو میگیره ، ولی خب امنیت بسیار عالی رو برات تامین می کنه
Bs_panzer
23-02-2010, 18:09
کسی bit defender نداشته تجربشو به ما بگه ؟
picher_s
23-02-2010, 18:26
درود
kortol ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همه چی در مورده بیت دفندر میدونه!
اما اگه هم امنیت و هم سرعت رو میخواهی آویرا یه چیزه دیگه است.
دوست عزیز به قول دوستان آنتی ویروس باید برای شما خوب باشه!!!
شما بیت دفندر رو بنصب و لایسنسه 30 روزش رو راه بنداز خودت تست کن!!
بعد هم آویرا و کسپر و ....
اونوقت میتونی خودت به جواب برسی.
پیروز باشید.
alone_boy
23-02-2010, 18:30
صد در صد کاسپرسکی
من با این سیستم ذغالیم دارم باهاش کارم میکنم و بسیار بسیار ازش راضیم
اگه بخری ضرر نمیکنی
picher_s
23-02-2010, 18:58
صد در صد کاسپرسکی
من با این سیستم ذغالیم دارم باهاش کارم میکنم و بسیار بسیار ازش راضیم
اگه بخری ضرر نمیکنی
دوست عزیز اون آقایی که بالا میبینی داره رو بیت دفندر بحث میکنه نمایندش و میدونه چیه و .....
شاید سیستم زغالی شما از نظر بنچمارک ا ذغالی نباشه و از دید شما ذغالی باشه!!!
اما مطمئن باشید کسپر و بیت دفندر به نسبت آویرا خیلی سیستم رو کند میکنن!!!!
میتونی قسمت مقایسه آنتی ها Performance Test رو یه نگاه بندازی.
پس حتما تو خرید باید به ذغالی نبودن سیستم هم توجه بشه!!
Bs_panzer
23-02-2010, 20:10
خوب خودم نظرم روی NOD بود اما همه گفتن کسپر به نفع جیب ما هم شد :دی
ممنون از همتون که زخمت کشیدین و نظر دادین
این آلترناتیو رو هم در انتخابهات قرار بده.
نصب نسخه مجانی Avira AntiVir بصورت فعال.
نصب ThreatFire در کنار Avira بصورت فعال.
نصب نسخه مجانی Outpost در کنار Avira.
نصب MalwareBytes Antimalware بصورت غیر فعال و فقط برای اسکن دستی. این هم نسخه مجانی :31:
با بسته پیشنهادی بالا شما هم آنتی ویروس خوب داری... هم یک Behavior Blocker خوب و هم یک فایروال خوب.
آنتی اسپای ور خوب رو هم در کنار همه شون داری. پول هم ندادی و کاملا مجانی گیرت اومده. در ضمن امنیت بسته بالا از خیلی از آنتی ویروسهایی که اسمشون رو نمیبرم بالاتره.
اما اگر باز هم میخوای پول خرج کنی KIS رو من پیشنهاد میدم.
کسی bit defender نداشته تجربشو به ما بگه ؟
.................................................. .................................................. ....................
من از نسخه 2008 بیت دیفندر به این ور رو دارم و ازش استفاده می کنم ....به جرات می تون بگم که از ناد 32 سر تره من خودم از نسخه 2 به بعد ناد 32 تا نسخه 4 رو داشتم و تست کردم ..ناد 32 فقط خوبیش اینه که نه پیغام زیادی میده و نه از رم و سخت افزار سیستم زیاد استفاده می کنه ولی مشکلش اینه که رجیستری گارد خوبی نداره ...و مشکلا ی دیگه ... که باعث میشه بیت دیفندر از اون سر تر بشه ( این نظر منه .........حالا نیاد هی بهم گیر بدینا.... ...ok.... ) کسپر رو هم اصلا تا حالا باهاش کار نکردم و نمی کنم ( بنا به دلایلی شخصی اصلا قبولش ندارم .... ) ولی این بیت دفندر امکاناتی داره که خیلی بهم کمک می کنه ...
به طور مثال نسخه اینترنت سکوریتی این آنتی ویروس دارای امکانات:
1.آپ دیت آفلاین( به صورت بسته های قابل نصب که توسط خود بیت دیفندر ارائه میشه )
2.اسکن ویروس چند لایه و قوی با امکانات و موتور جست جوی هوشمند
3.داراری Anti phishing و Anti Spam قوی و کار آمد جهت جلوگیری از ورود ویروس های ناخاسته اینترنتی
4.parental control که یه بخشی هست برای خانواده ها که دسترسی فرزندانشون رو به اینترنت و وب سایت ها و ساعات استفاده از اینترنت و چیزای دیگه محدود می کنه ( یه جورایی فیلتر می کنه )
5.privacy control که کنترلی دقیق و قوی بر رجیستری .، کوکی های اجرا شده بر روی سیستم و اسکریپت های اجرایی داره تا مبادا سیستم از این طریق آلوده به ویروس یا بد افزاری نشه
6.یه فایروال قوی که می تونید از طریق اون رول ها و دستورات اجرایی برای برنامه هایی که به اینترنت وصل می شن بنویسید و دسترسی یه سری از برنامه ها به اینترنت رو غیر ممکن کنید ، شبکه تون رو مدیریت کنید ، برنامه های در حال اجرا که از اینترنت استفاده می کنن رو مشاهده و مدیریت کنید .
7.بخش Encryption که به مسنجر ها نظارت داره تا از طریق چت و برنامه های مسنجری سیستمتون آلوده نشه
8.بخش Game mode که در واقع بخشی هستش که وقتی در سیستم بازی یا برنامه سنگینی مثل فتوشاپ اجرا میشه به صورت خودکار شروع به فعالیت میکنه و استفاده آنتی ویروس از منابع سخت افزاری رو به حد اقل می رسونه تا برای اجرای بازی ها یا برنامه های سنگین مشکلی به وجود نیاد
9. بخش Home Network که شبکه خانگی رو کنترل میکنه و میتونید یه شبکه امن رو با اون ایجاد کنید ( در این حالت باید چند تا سیستم داشته باشید و روشون بیت دفندر نصب باشه تا با هم یه شبکه امن رو تشکیل بدن و در واقع یه پوسته محافظ بر روی شبکه داخلی مزاره برای امنیت بیشتر سیستم ها مناسب برای شبکه های داخلی و کافی نت ها که سیستم ها به هم Trust بشن )
خیلی امکانات دیگه که تا باهاش کار نکنید متوجهشون نمی شید.
موفق باشید
H A M A S
24-02-2010, 19:47
هیچ کدام....
استفاده از آنتی ویروس های رایگان به صرفه ترین گزینه هستند
نسخه های آزمایشی هر سه مارک رو کار کنید تا از لحاظ کارایی باهاشون آشنا بشی و بعد انتخاب کنی.
هر سه مارک آنتی ویروس عالی هستن.
برای آپدیت هر سه آنتی ویروس حتما Adsl داشته باشید.
بیت دیفندر رو هم امتحان کنید که بهترین آنتی ویروس می باشد.
به جای خرج زیادی این گزینه ها رو پیشنهاد میکنم : 1-avst 5.0 home edition به عنوان آنتی ویروس آنتی اسپای و .... ( avira هم خوبه ولی امکاناتش در حد avast نیست ! ) 2-یه فایروال مجانی مثل ashampoo یا comodo یا .... 3-استفاده از مرورگر فایرفاکس ورژن 3.6 به بالا و اضافه کردن افزونه ی No Script .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.