ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نمایش سایت در اکسپلورر

imansham
23-02-2010, 01:51
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک سایت با سیستم جوملا درست کردم . تمام محتویات داخلش رو با فایرفاکس راحت نشون میده.
اما توی اینترنت اکسپلورر نشون نمیده .
یعنی نصف صفحه رو نشون نمیده !!!
من با اینترنت اکسپلورر 6 و 7 امتحان کردم.
خراب نشون میده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل از قالبم هست ؟؟ یا از ماژول هام ؟؟ یا ... ؟؟

اینم آدرس سایتم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم اگه سریع تر جوابم رو بدید .

tarantino
14-03-2010, 11:36
با ie8 مشكل نداره !
كلا برخي از قالبها با اينترنت اكسپلورر 6 و 7 مشكل دارند