ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در نصب اسكنر

karkan
23-02-2010, 01:20
سلام

دوستان من يك فروند اسكنر HP به اين نام (Scanjet Scanner 3970 Series) دارم..

حدوده 2 سالي ميشه ازش استفاده نكردم و الان واسم يه سري كار پيش اومده كه اگه بشه ميخوام راش بندازم..

واسه نصبش 2 پله وجود داره..اولي نصب نرم افزارها و دومي روش نصب اسكنر به پي سي..

اولي رو انجام ميدم و كامل همه نرم افزارها اينستال ميشه بعد قسمت دوم يعني آموزش كانكت كردن اسكنر و پي سي روشن ميشه..(يعني اين هنوز انجام نشده) بعدش تمام مراحل رو انجام ميدم و همه سيم ها رو وصل ميكنم ولي بازم اصلا نميشناسه..ديگه نميدونم بايد چيكار كنم..اصلا اسكنر روشن نميشه..

لطفا اگه ميدونيد كمكم كنيد..

په سوال هم داشتم

من يه پرينتر 7150 hp دارم و اينم خيلي وقته ازش استفاده نكردم..امروز اينستالش كردم ..همه چي اوكي شد..ولي وقتي ميخوام يه چيزي پرينت بگيرم (يه متن سياه) كاغذ رو ميگيره و سفيد تحويل ميده..

البته ميدونم كه جوهر رنگي نداره ولي فكر ميكردم رنگ مشكي هنوز داشته باشه..يعني به خاطر اينه كه رنگ نداره يا اينكه خيلي وقته ازش استفاده نكردم رنگش خشك شده....

راستي كارتريجش چنده؟يادم نيست...

پيشاپيش از كمكتون متشكرم...:40:

8432032
26-02-2010, 21:55
سلام

دوستان من يك فروند اسكنر HP به اين نام (Scanjet Scanner 3970 Series) دارم..

حدوده 2 سالي ميشه ازش استفاده نكردم و الان واسم يه سري كار پيش اومده كه اگه بشه ميخوام راش بندازم..

واسه نصبش 2 پله وجود داره..اولي نصب نرم افزارها و دومي روش نصب اسكنر به پي سي..

اولي رو انجام ميدم و كامل همه نرم افزارها اينستال ميشه بعد قسمت دوم يعني آموزش كانكت كردن اسكنر و پي سي روشن ميشه..(يعني اين هنوز انجام نشده) بعدش تمام مراحل رو انجام ميدم و همه سيم ها رو وصل ميكنم ولي بازم اصلا نميشناسه..ديگه نميدونم بايد چيكار كنم..اصلا اسكنر روشن نميشه..

لطفا اگه ميدونيد كمكم كنيد..

په سوال هم داشتم

من يه پرينتر 7150 hp دارم و اينم خيلي وقته ازش استفاده نكردم..امروز اينستالش كردم ..همه چي اوكي شد..ولي وقتي ميخوام يه چيزي پرينت بگيرم (يه متن سياه) كاغذ رو ميگيره و سفيد تحويل ميده..

البته ميدونم كه جوهر رنگي نداره ولي فكر ميكردم رنگ مشكي هنوز داشته باشه..يعني به خاطر اينه كه رنگ نداره يا اينكه خيلي وقته ازش استفاده نكردم رنگش خشك شده....

راستي كارتريجش چنده؟يادم نيست...

پيشاپيش از كمكتون متشكرم...:40:

بعضی پرینترها اگه جوهر رنگیشون نباشه اصلا پرینت نمیکنن!
مشکل اسکنرتون هم جدیده!:19: وقتی به پی سی نصب نکنید روشن میشه؟ منظورم اینه که اصلا سالمه؟

karkan
01-03-2010, 21:07
اوكي..

نه روشن نميشه...بايد روشن شه؟يعني خرابه؟