مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی فرزاد فرزین
در این تاپیک بروبچ هوادار این عزیز در مورد کارهای فرزاد جان به بحث خواهند پرداخت :10::10:
متاسفانه آلبوم 1 هفته زودتر از تاریخ عرضه رسمی به صورت لو رفته تو بازار پخش شده :41: ولی واقعا آلبومش عالیه!
و بدون شک با آلبوم بهنام صفوی یکی از بهترین های امسال هستش
سایت های موزیک علی الخصوص موزیک باران برای فرزاد فرزین شرط گذاشتن که به ازای پرداخت 50 هزار تومان به هرکدام از ادمین های سایتشون لینک دانلود آلبوم رو خواهند برداشت و در عوض یک بنر تبلیغاتی میزارن !
سطح فرهنگ ملت رو نگاه :18:
برعکس اسم آلبوم فرزاد فرزین که شانسه اینباری خودش با بدشانسی مواجه شده :41:
VBYOFSKI
22-02-2010, 16:25
سایت های موزیک علی الخصوص موزیک باران برای فرزاد فرزین شرط گذاشتن که به ازای پرداخت 50 هزار تومان به هرکدام از ادمین های سایتشون لینک دانلود آلبوم رو خواهند برداشت و در عوض یک بنر تبلیغاتی میزارن !
بیچاره فرزاد فرزین. عجب دزدایی.
SAMAN-JEEZY
22-02-2010, 17:58
سایت دزد تر از موزیک باران وجود نداره!مدیراش خیلی ادمای پست فطرتین.اولین سایتی که البوم محسن رو پخش کرد موزیک باران بود.در کل من که البومشو میخرم
mehrzad3344
22-02-2010, 18:11
دوستان یعنی البوم الان پخش شده چجوری که لو میره
king pap
22-02-2010, 18:11
کسی خبر نداره چه جوری لو رفته؟
mehrzad3344
22-02-2010, 18:13
واقعا خیلی پس فطرت هستن بعضی از سایتها و وبلاگها من خودم البته تعریف نباشه پربازدید ترین وبلاگ موزیک رو تو ایران دارم ادرسشم تو امضام هست من هنوز البوم غیر مجازی رو نذاشتم البوم چاووشی هم فقط کاور گذاشتم گفتم برید بخرید نمیدونم بعضی چجور این کارها رو میکنن
king pap
22-02-2010, 18:54
دموی البوم شانس فرزاد فرزین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوالی از دوستان داشتم
چی میشه که یه آلبومی اینجوری لو میره اونم 1 هفته قبل از عرضه ی رسمی ؟ کار خود کمپانی که نمیتونه باشه ! حتما یکی رفته از تو کمپانی یه نسخه اش رو کش رفته اومده بیرون ! :18::31:
یه سوالی از دوستان داشتم
چی میشه که یه آلبومی اینجوری لو میره اونم 1 هفته قبل از عرضه ی رسمی ؟ کار خود کمپانی که نمیتونه باشه ! حتما یکی رفته از تو کمپانی یه نسخه اش رو کش رفته اومده بیرون ! :18::31:
همون جوری که آلبوم متاسفم و آلبوم های قبل تر محسن چاوشی لو رفت...
مثلاً یه مورد سی دی رو داده بوده به دوستش تو ماشین گوش بده ، طرف هم رفته کپی کرده و ...
یه مورد دیگه هم فکر کنم کامپیوتر یکی از عوامل آلبوم (تنظیم کننده یا ...) مورد سرقت! قرار گرفته بود و آلبوم پخش شده بود !
کلاً عوامل زیادی می تونه باعثش باشه...حتی گاهی آلبوم با کیفیت پایین تر به عمد روی اینترنت قرار می گیره (به اسم لو رفتن) تا هم حساسیت ماجرا بالا بره و هم تبلیغی بشه برای خرید نسخه با کیفیت....
بله معلوم شد آلبومی که پخش شده اصلا آلبوم اصلی داش فرزاد گل نبوده ! فقط 3 تا ترک اصلی این آلبوم دزدی بوده که درش گنجانده شده بوده . دموی اصلی آلبوم رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید :
mehrzad3344
23-02-2010, 22:37
من شندیم بعد از ظهر که لو نرفته ترک های قدیمشو کردن البوم جدید برای جلب توجه و افزایش امار
mehrzad3344
23-02-2010, 22:38
بازم خدا رو شکر
mojtaba182003
24-02-2010, 08:25
آلبوم لو نرفته
اينقدر الكي حرف نزنيد
آهنگاي قديمي بوده
saeed.skystar
24-02-2010, 08:32
دوستان فرزاد فرزين يه آهنگي خوند براي تيتراژ يكي از برنامه هاي زنده شبكه 3 (يادم نيست اسم برنامه رو ) كسي انو داره
براي دانلود بزاره؟؟؟؟
البته من آلبوم تقلبی رو گوش دادم . همه اش قدیمی نبود ! 4 ترک کامل از همین آلبوم جدیدش رو هم داشت ! ( وگرنه بیخود نبود انتشار آلبوم 4-5 روز زودتر شروع میخواد بشه ! )
سعید جان برای شبکه 3 رو چون صدا و سیما نگاه نمیکنم نمیدونم فقط برای فیلم سوپر استادر میدونم آهنگ یه کاری کن رو خونده بود :31:
دوستان انگار آلبوم افتاده واسه شنبه
کسی تایید میکنه ؟
اینا هم دیگه مسخره اش رو در آوردن
من الآن پرسیدم گفت عصر میاد!
mehrzad3344
25-02-2010, 17:00
من خبر ندارم
VBYOFSKI
27-02-2010, 14:52
فرزين «شانس» خود را امتحان میکند؛
آلبوم جديد فرزاد فرزين با عنوان «شانس» منتشر شد
موسيقي ما – ملیکا مانی: آلبوم «شانس» با صدای فرزاد فرزین منتشر شد. این آلبوم شامل ۱۱ قطعه است و هنرمندانی سرشناسی چون: کوشان حداد، یغما گلرویی، پدرام کشتکار، امین بامشاد، حامد هاکان، مریم اسدی، علی مهرگان و ... در تهیه و تولید این آلبوم، فرزاد فرزین را همراهی کردند.
فرزاد فرزین در اين رابطه به خبرنگار سايت موسيقي ما گفت: «سرانجام به لطف خدا توانستيم اين آلبوم را روز پنجشنبه گذشته در شهرستانها و امروز (شنبه) در تهران منتشر كنيم. كنفرانس مطبوعاتي اين آلبوم بزودي با حضور مدير برنامههايم آقاي علي چراغعلي برگزار خواهد شد، همچنين براي اين آلبوم موزيك ويدئويي ترتيب داديم كه آن نيز بزودي با پخش فيلم سينمايي «بي پولي» وارد نمايش شبكههاي خانگي خواهد شد.»
چنانچه قصد تهیه این آلبوم را دارید، با توجه به وجود نسخههای تقلبی این آلبوم در بازار به شما پیشنهاد میکنیم این آلبوم را به صورت اورجینال تهیه فرمائید.
دانلود دموی آلبوم:
دوستان آلبوم بسیار زیبایی شده
برای حمایت از فرزاد آلبوم رو به صورت اصل بخرید
منم خریدم هنوز درست گوش ندادم، به نظر آلبوم خوبی میاد...
Mahdi_Moosavi
28-02-2010, 01:04
آلبوم محشره !
حقیقتا صدای گرم و قدرتمند فرزاد گوش نوازه .
هر 11 ترک عالی هستن .
کاملا تایید میشه
هر 11 ترک بسیار قوی و زیبا بودند
آلبوم خوب و قوی ایه، از 11 ترک 10 تاشو دوست دارم تقریبا...:40::40:
VBYOFSKI
28-02-2010, 01:56
خب اینطور که معلومه خوبه فقط یه سوال گفته بود یه ترک با محسن یگانه خونده توش هست؟؟؟؟
من رفتم اینجا بگیرم گفت هنوز نیومده رفتیم گفتن پکش آماده نیس افتاده واسه فردا.
منم که حال نداشتم دیگه نرفتم جای دیگه ایشاالله فردا.......
خب اینطور که معلومه خوبه فقط یه سوال گفته بود یه ترک با محسن یگانه خونده توش هست؟؟؟؟
من رفتم اینجا بگیرم گفت هنوز نیومده رفتیم گفتن پکش آماده نیس افتاده واسه فردا.
منم که حال نداشتم دیگه نرفتم جای دیگه ایشاالله فردا.......
خیر خواننده همراه نداره کلا..!
فقط توی آهنگ چیکه چیکه اون ته مها صدای حامد هاکان بعضی موقع ها میاد داره آه و ناله میکنه :31:
آقا کجائید ؟ من علاقه خاصی به فرزاد فرزین نداشتم ولی آلبومش وحشتناکه ! به نظرم آلبوم بسیار خوبی هست نسبت به آلبوم هایی که در این مدت گوش دادم . صد در صد اورجینالشو میخرم چون واقعا ارزش داره
mehrzad3344
28-02-2010, 19:47
ببخشد البوم که نیومد معلوم نیست کی بیاد
آلبوم اومده مهرزاد جان
الان دیگه فکر کنم تو بقالی های درقوز آباد هم پیدا شه :31:
mehrzad3344
28-02-2010, 20:14
خوب مرد حسابی شما اینجا تایپک زدین یه خبر توش نمینویسین که البوم اومده
VBYOFSKI
28-02-2010, 20:59
آقا 2 صفه قبل من خبرشو زدم.
از همه آلبومهایی که امسال اومده بهتر بود.
ولی گفته بود که یه همخونی با محسن یگانه تو آلبومش هست، ولی نبود.
آقا 2 صفه قبل من خبرشو زدم.
از همه آلبومهایی که امسال اومده بهتر بود.
ولی گفته بود که یه همخونی با محسن یگانه تو آلبومش هست، ولی نبود.
تو کنسرت مثل اینکه با هم اجرا کردن و قشنگ هم بوده اما تو آلبوم که خبری نیست! فکر نکنم تو آلبوم محسن یگانه هم باشه... :41:
SAMAN-JEEZY
28-02-2010, 23:13
البوم خیلی خوبی بود.به تظر من در کنار ژاکت و ساعت9 جزو 3 البوم برتر سال هست
رفقا یه سوال
من صبح که رفتم آلبوم رو خریدم یه موضوعی توجهم رو جلب کرد
روی کاور آلبوم عکس فرزاد فرزین قرار گرفته که داره ژتون های قمارخونه ها و کازینو ها که برای شرط بندی به کار گرفته میشه رو مثل سکه میندازه هوا ! با توجه به شناختی که من از وزارت ارشاد دارم کاری به طراحی کاور نداشتن؟
Mahdi_Moosavi
01-03-2010, 01:54
رفقا یه سوال
روی کاور آلبوم عکس فرزاد فرزین قرار گرفته که داره ژتون های قمارخونه ها و کازینو ها که برای شرط بندی به کار گرفته میشه رو مثل سکه میندازه هوا ! با توجه به شناختی که من از وزارت ارشاد دارم کاری به طراحی کاور نداشتن؟
کار از این کارا گذشته عزیز من ! الان به جرات میشه گفت حتی Lyric خواننده های مجاز اینطرف با خواننده های لس آنجلسی هیچ فرقی نمیکنه ! ( دوستم دارم و عاشقتم و .. قربون چشمات برم و .... ) . :31:
الان فقط عکس و پوستر و ترانه سیاسی نباشه ! هر چی می خواد باشه ! : دی
حالا وزارت ارشاد گیر نمیده شما گیر میدی !؟ ( بزار ملت کارشون رو بکنن عمو ! : دی )
دوستان با کدوم یکی از ترک های آلبوم بیشتر حال کردن ؟
من به ترتیب :
چیکه چیکه
شانس
احساس من
چرا دنیا
دیگه دیره
بقیه شون هم عالی بودن ولی اینا سطحشون بالاتر بود
VBYOFSKI
01-03-2010, 11:28
تو کنسرت مثل اینکه با هم اجرا کردن و قشنگ هم بوده اما تو آلبوم که خبری نیست! فکر نکنم تو آلبوم محسن یگانه هم باشه...
من تو یه مجله خوندم (فکر کنم خانواده سبز بود) که باهاش مصاحبه کرده بودن میگفت همه خوششون اومد و تو آلبوم هست.
منم فکر نمیکنم تو آلبوم یگانه باشه.
رفقا یه سوال
ولی فکر کنم اون سکه 50 هی بود.
اینم آهنگهایی که من خوشم اومد:
1. چیکه چیکه
2. دونه دونه
3. شانس
4. چرا دنیا
5. دیگه دیره
بقیشم خوب بود.
mehrzad3344
02-03-2010, 22:28
از البوم ژاکت بهتر بود
M i L @ D
02-03-2010, 23:09
از البوم ژاکت بهتر بود
خیلی بهتر ...
از البوم ژاکت بهتر بود
کارهای دو خواننده رو با هم مقایسه نکنین لطفا..
مخصوصا اگه اون شخص سلطان چاووشی باشه
فقط ژاکت
درسته ژاکت سلطان یه چیز دیگه است ولی این آلبوم هم بد نیست خوبه
من نظرمو در مورد این آلبوم در صفحات قبل گفتم و به نظرم آلبوم خوب قشنگیه منتها بعد از چند بار گوش کردن به نظرم اکثر آهنگ ها خیلی شبیه همه، خیلی وقت ها آدم اصلا احساس نمی کنه ترک عوض شده!
به هر حال این آلبوم جزو آلبوم های برتر امسال بود ولی به عقیده من با آلبومی مثل ژاکت فاصله زیادی داره، ژاکت خیلی دلنشین تر بود... :40:
آلبوم شانس ارزش خریدن داره ؟
میخوام برم بخرم اگه قشنگه، ولی دموش رو گوش دادم خیلی باحال بود :11:
hamid_diablo
04-03-2010, 13:13
سلام
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان گیر دادن به ژاکت
اینجا تاپیک فرزاد فرزینه البوم جدیدش هم بد نیست
لطفا یکی یه لینک با کیفیت 320 از آلبوم بزاره مام دانلود کنیم:46:
منم این آلبوم رو خریدم، آلبوم قوی هست.
از تنظیم آلبوم خیلی خوشم اومد.
واقعا قوی روش کار شده :20:
سلام
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان گیر دادن به ژاکت
اینجا تاپیک فرزاد فرزینه البوم جدیدش هم بد نیست
درسته ما تو تاپیک سلطان حرفی از هیچ خواننده ای نمیزنیم
دوستان باید رعایت این موضوع رو بکنن...
طبق آخرين خبرهاي دريافتي آلبوم شانس فرزاد فرزين ناياب شد ! تمام 300 هزار نسخه اي که توسط هنر اول وارد بازار شده بود فروخته شد و آلبوم مجددا چاپ و تکثير خواهد شد . اين آلبوم در 2 روز ، طبق گفته ي مرکز پخش ، به طور کامل به فروش رسيد .
attractive_girl
14-03-2010, 15:01
منم آلبوم شانس رو خريدم از پاساژ پانيذ
خيلي قشنگ بود ترك هاش. آلبوم خوبي بود.هم ليريك قشنگي داره هم ريتمش قشنگه.
فقط ميخواستم بريزمش رو P2 آهنگا شو كه قفله سي دي!
آلبوم فوق العاده اي بود. دمش گرم
آلبوم شانس ارزش خریدن داره ؟
میخوام برم بخرم اگه قشنگه، ولی دموش رو گوش دادم خیلی باحال بود :11:
آلبوم قشنگیه ، قطعا ارزش خریدن داره... :40:
اه اه اه اه اه
سلطان؟؟؟؟؟؟؟؟خودتونو بخدا گیر آوردیناااا
این لقبا واسه محسن زیاده
چی بود اون ژاکت
به قول دوستان در حد زیر پیرهنی هم نبود
لولای شکسته ی در را روغن کاری میکنم بانو تا صداش تورو اذیت نکنه
ای بابا!!!مثلا اومد یه شعر تعلیقی بخونه گندید...آبروم خودشو برد!انگار نه انگار خواننده ی آلبوم یه شاخه نیلوفر بود
بنظرم آلبوم شانس فرزاد فرزین خیلی سر تر بود
لولای شکسته ی در را روغن کاری میکنم بانو تا صداش تورو اذیت نکنه
ای بابا!!!مثلا اومد یه شعر تعلیقی بخونه گندید...آبروم خودشو برد!انگار نه انگار خواننده ی آلبوم یه شاخه نیلوفر بود
بنظرم آلبوم شانس فرزاد فرزین خیلی سر تر بود
در مورد شعر یه تحقیق بکن بعد مسخره کن داداش... :46:
بانو و آخرین کولی سایه فروش (کیکاووس یاکیده) - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
دنباله تاپیکی می گشتم تا از آلبوم شانس تعریف کنم، خیلی آلبوم قشنگیه.
موزیک : ( برو ) خیلی قشنگ شده، بعضی قسمت های موزیک با یک خانم هم صدایی کرده که خیلی قشنگ شده.
خب که چی؟این شد دلیل؟
هیچی بابا ولش کن! برو بشین همون آهنگ های دی جی سروش ای بی سی دی ای اف جی ترک گوش بده با صدای زیبای علی عبدالمالکی و شعرهای بسیار پخته و مغزدارش!!! :31:
دنباله تاپیکی می گشتم تا از آلبوم شانس تعریف کنم، خیلی آلبوم قشنگیه.
موزیک : ( برو ) خیلی قشنگ شده، بعضی قسمت های موزیک با یک خانم هم صدایی کرده که خیلی قشنگ شده.
آلبوم خیلی قشنگیه، من با ترک 4-5 بیشتر حال کردم، منتها به نظرم یه مقدار فضای آلبوم یکنواخته....
Mohammad Yek110
25-07-2012, 16:54
سلام
دانلود تیتراژ پایانی سریال راز پنهان | با صدای فرزاد فرزین
:: دانلود نسخه ی اصلی و کامل آهنگ « ماه من » با صدای فرزاد فرزین :: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع:
Gazanbor120
28-07-2012, 18:08
الان كه شليك او مده
Gazanbor120
28-07-2012, 18:13
بريد توسايت اپارات عضو شيد بيايد كانال ما ويديو هاي فرزاد رو ببين يد
Mohammad Yek110
30-07-2012, 16:58
الان كه شليك او مده
خب اخرین پست تاپیک مال سال 2010 بود
Mohammad Yek110
01-08-2012, 14:11
گفت و گو با فرزاد فرزین خواننده تیتراژ سریال «راز پنهان»
مگر بد است یک هنرمند درآمد خوبی داشته باشد؟
موسیقی ما - فرزاد فرزین میگوید که این روزها حجم زیادی از موسیقی پاپ به گوش مخاطب ایرانی میرسد و برای همین ترانه و آهنگ خیلی باید قوی باشد تا در ذهن شنونده ماندگار شود. «راز پنهان» با کارگردانی فلورا سام که این شبها از شبکه یک سیما پخش میشود، نخستین تجربه فرزاد فرزین در خواندن ترانه تیتراژ یک سریال تلویزیونی است.
فرزاد فرزین که کار حرفهای موسیقی را از سال ۱۳۷۷ شروع کرده است، اگر چه خواندن آهنگ تیتراژ برنامههای تلویزیونی چون «شب بخیر تهران» (۱۳۸۲)، «کوله پشتی» (۱۳۸۶)، «صبح آمد» (۱۳۸۷) و «با ما اینجا» (۱۳۸۹) را در کارنامه هنری خود دارد، اما «راز پنهان» نخستین سریال داستانی به شمار میآید که او تیتراژ پایانی آن را خوانده است.
به بهانه خواندن آهنگ تیتراژ پایانی سریال «راز پنهان»، به سراغ فرزاد فرزین رفتیم و با او گفتگوی کوتاهی انجام دادیم. ترانه این قطعه را که به نام «ماه من» معروف شده، عبدالجبار کاکائی سروده، ملودیاش را امید کرامتی ساخته و ایرج همدمی آن را تنظیم کرده است.
بعد از سالها حضور در عرصه حرفهای موسیقی، برای نخستین بار تیتراژ یک سریال تلویزیونی را خواندهاید. چنین کارهایی چه جایگاهی در کارنامه یک خواننده دارد؟
من پیش از این هم با شبکههای گوناگون سیما همکاری داشتهام.
اما آنها همه مربوط به برنامههای تلویزیونی بودهاند. این بار شما ترانه تیتراژ پایانی «راز پنهان» را خواندهاید که یک سریال داستانی است. چه چیزی شما را به سمت این کار کشاند؟
اول باید بگویم من از سال ۸۹ تصمیم گرفتم تیتراژ هیچ برنامه یا سریال تلویزیونی را نخوانم، مگر آنکه پر مخاطب باشد. وقتی هم از من دعوت شد تا ترانه پایانی «راز پنهان» را بخوانم، به دلیل گروه سازندهاش و ایام مناسبی که روی آنتن میرود، این پیشنهاد را قبول کردم. همان طور که میدانید، سریالهای ماه رمضان پر مخاطب هستند، بهترین زمان ممکن پخش میشوند و بیشترین تماشاگر را به خود جذب میکنند.
بر این پر مخاطب بودن خیلی تاکید میکنید. با توجه به اینکه آلبومهایتان خوب میفروشند و کنسرتهایتان پر تماشاگر هستند، چه نیازی به یک سریال تلویزیونی دارید تا صدایتان را به گوش مردم برسانید؟
اشتباه نکنید، خواننده چه معروف و چه تازه کار، نیازمند است که کارهایش دیده شود. آهنگهای سریالهای تلویزیونی، بهتر از قطعات ارائه شده در آلبوم شنیده و دیده میشوند.
منظورتان از دیده شدن چیست؟
از قدیم گفتهاند «شنیدن کی بود مانند دیدن» که حتی در عرصه موسیقی هم صدق میکند. آهنگ با تصویر بهتر در ذهن مخاطب نقش میبندد و ماندگارتر میشود، این امتیازی است که ما در ایران از آن بینصیب هستیم. برخلاف دیگر نقاط دنیا، چون ما نمیتوانیم آهنگها و ترانههایمان را با تصویر به مخاطب برسانیم، یک امتیاز شاخص موفقیت را از دست میدهیم. برای مثال ما شبکهای اختصاصی نداریم تا مخاطب تلویزیون بتواند پای آن بنشیند و چهره خواننده را حداقل در هنگام خواندن ببیند. در واقع چهره و تصویریک خواننده در هنگام خواندن باید دیده شود تا سوپر استار شود.
پس برای همین است که هر ازگاه دست به تولید نماهنگ میزنید؟
من دارم روی ساخت کلیپهای تصویری پافشاری میکنم، برخی دیگر از خوانندگان خودشان را به دردسر نمیاندازند و وارد این عرصه نمیشوند.
چرا؟
چون ساخت این نماهنگها هزینه زیاد دارد و بعد از ساختش جایی هم نیست تا آنها را نشان دهد. ویدئو کلیپ را نمیتوان به موسسه رسانههای تصویری ارائه کرد تا در شبکه نمایش خانگی توزیع شود. این گونه آثار باید در رسانههای عمومی و فراگیر پخش شوند.
تا ۱۰ سال پیش ترانه تیتراژ بسیاری از سریالهای تلویزیونی خیلی زود گل میکردند و ورد زبان مردم میشدند. چندی است که این اتفاق دیگر نمیافتد. دلیلش را چه میدانید؟
زمان تغییر میکند. وضعیت موسیقی دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ را نباید با امروز مقایسه کنید. در حال حاضر حدود ۴۰ یا ۵۰ خواننده مجاز و تعداد بیشتری غیر مجاز وجود دارند که چون اتفاقاً این دسته دوم زیاد هم کار بیرون میدهند، آنان را هم باید مجاز دانست. ۱۵ سال پیش این جوری نبود و برای همین ترانهها و آهنگها ورد زبان علاقمندان میشد، در حالی که امروز موسیقی تو گوش مردم زیاد است. دهه ۷۰، تعداد خوانندهها کم بود و مخاطب حق انتخاب زیادی نداشت. از سوی دیگر رسانههایی چون ماهواره و اینترنت فراگیر نبودند و برای همین شنوندهها با همان تعداد اندک کارهای منتشر شده زود اخت میشدند.
اینکه میگویید، درست است. اما پرسش من این بود که چرا ترانه برنامهها و سریالهای تلویزیونی، دیگر مثل گذشته ماندگار نمیشوند؟ چرا موجی که به ویژه با سریال «روزگار جوانی» در سال ۱۳۷۷ شروع شد، بعد از مدتی فروکش کرد؟
بخشی از توضیحاتی که در ارتباط با وضعیت کلی موسیقی در دهه ۷۰ و ۸۰ دادم، پاسخ به این پرسش را نیز شامل میشود. البته نباید فراموش کنیم که آن زمان مخاطب سریالها هم بیشتر بود. اگر نگاهی به پشت سرمان بیندازیم، میبینیم که آن دوره سریالها از کیفیت خوبی برخوردار بودند و خب تیتراژ سریالها هم بهتر شنیده و دیده میشد.
یعنی کیفیت سریالهای تلویزیونی کاهش یافته است؟
شاید بهتر است بگویم سریالهای قدیمیتر تلویزیون با سلیفه و خواست مردم بیشتر جور بود. در طول یک دهه گذشته با وجود رقبایی که شبکههای داخلی پیدا کردهاند، سریال سازی ما با سلیقه و ذائقه مردم پیشرفت نکرده است.
امسال را با انتشار یک آلبوم موسیقی تازه شروع کردید که خوب فروخت و کنسرتهای موفقی را هم روی صحنه بردید. برای همین اجازه دهید از بحث کارهای تلویزیونی خارج شویم و به دیگر فعالیتهای شما بپردازیم. چهارمین آلبوم شما با نام «شلیک» با تبلیغات مناسب از جمله یک تیزر تصویری جذاب به بازار آمد و ظرف یک هفته تمام شد و کار به انتشار مجدد آن کشید. میخواستم بپرسم در نهایت چه تعداد از این آلبوم فروخته شد؟
من آدمی هستم که شفاف و راحت اطلاعات میدهم و به جای آنکه آمار غیر واقعی بدهم، به شما میگویم که آلبوم «شلیک» ابتدا در ۲۵۰هزار لوح فشرده منتشر شد و بعد ۱۵۰ هزارتای دیگر هم درآمد.
مگر دیگر آمارهای منتشر شده در ارتباط با فروش آلبومهای موسیقی غیر واقعی است؟
نه همه، اما بخش عمدهای از آن غیر واقعی است. من رک هستم و حرفم را صریح میزنم. اگر لازم باشد، پته خیلیها را هم روی آب میریزم. این آمارهایی که از تیراژ آلبومها داده میشود، خیلیهایش خیالی است. واقعیتش این است که در شرایط امروز، اگر آلبومی بتواند به مرز ۵۰۰ هزار نسخه نزدیک شود، موفق بوده و آمار بالاتر از این واقعیت ندارد. بسیاری از شرکتها برای آنکه خودشان را مطرح کنند، آمار غیر واقعی و خیالی منتشر میسازند. در حالی که واقعیتهای امروز نمیگذارد تعداد نسخههای فروخته شده یک آلبوم، مرز ۵۰۰ هزارتا را پشت سر بگذارد.
چه چیزی باعث شده تا مخاطبان آلبومهای موسیقی پاپ کاهش یابد؟
اشتباه شما هم همین جاست، من نگفتم که مخاطبان ما کم شدهاند، بلکه تاکیدم بر این است که آلبومهای کمتری از سوی علاقمندان خریداری میشوند. برایتان از کارهای خودم مثال میزنم تا مسئله روشن شود. من آلبوم «شراره» را سال ۱۳۸۳ با تیراژ ۳۵۰ هزار و آلبوم «شانس» را سال ۱۳۸۸ در شمارگان ۴۰۰ هزار تا منتشر کردم. با توجه با بازخورد مثبتی که از سوی مخاطبان «شلیک» دریافت کردهام، باید ۶ برابر «شراره» میفروخت که چنین نشده است.
دلیلش چیست که این قدر نفروخته است؟
در بازار امروز، دو سه هفته ابتدایی انتشار یک آلبوم، وقت طلایی فروش است. بعد از آن، دیگر مخاطبان یا میروند سراغ اینترنت و آهنگها را دانلود میکنند یا به کپیهای غیر مجاز گوش میدهند. به عبارت دیگر گسترش اینترنت و پیشرفت امکانات و تجهیزات فنی و صوتی در کنار گران شدن سی دیهای مجاز موسیقی، مخاطب را به سمتی میبرد تا قید خرید نسخههای اصلی آلبوم را بزند.
پس بازار آلبومهای موسیقی برای هنرمندان چندان گرم و پر سود نیست.
بله همین طور است. تعداد خوانندههایی که در این شرایط میتوانند بیش از ۳۰۰ هزار نسخه از آلبومهایشان را بفروشند، انگشت شمار است.
اما در همین شرایط بازار کنسرتها و اجراهای زنده خیلی داغ است. چرا؟
چون مخاطب تشنه است اجرای خواننده محبوبش را از نزدیک ببیند. کنسرتها باعث میشوند خواننده هم دیده شود و هم درآمد خوبی کسب کند.
جالب است به کسب درآمد خوب هم اشاره میکنید.
همان طور که گفتم من آدم صریحی هستم و چیزی برای پنهان کردن ندارم. چرا یک خواننده از اینکه کارش مورد استقبال قرار میگیرد و به همین دلیل درآمد مناسبی هم پیدا میکند، باید خجالت بکشد. مگر خواننده درآمد خوبی داشته باشد، بد است؟ موسیقی هم مثل سینما در همه جای دنیا یک صنعت - هنر به شمار میآید و یک چرخه بزرگ اقتصادی است که باید جدی گرفته شود. ما همه چیزمان باید حرفهای باشد؛ چه موسیقی چه ورزش و چه سینما. البته در بحث مالی و حرفهای، ما باید به فرهنگ وعرف جامعه خودمان نیز توجه داشتیم. در چنین شرایطی هرچه وضعیت اقتصادی عرصههای هنری بهتر و درآمد هنرمندان بیشتر باشد، بهتر است.
پس رونق یافتن کنسرتهای موسیقی پاپ در چند سال گذشته بزرگترین کمک به هنرمندان این عرصه بوده است؟
بله. باوجود همه مشکلات پیش روی اهالی موسیقی نباید از حق گذشت و بر بهتر شدن شرایط برگزاری کنسرت به نسبت پنج سال پیش تاکید نکرد. قبلاً باید دو یا سه سال میگذشت تا یک کنسرت بدهیم، اما در حال حاضر آن قدر فضا خوب شده که من در بسیاری از شهرهای کشور برنامه اجرا کردهام.
به روز شده در : چهارشنبه 11 مرداد 1391 - 9:2
از موسیقی ما دانلود و گوش کنید؛
قطعه «امیدِ جانم» با صدای فرزاد فرزین
موسیقی ما - آرتین ولی الهی: چند روز پیش از سال نو «فرزاد فرزین» تک آهنگ جدیدش را به عنوان عیدی در اختیار هوادارانش قرار داد. این قطعه «امیدِ جانم» نام دارد و ترانه ی آن سروده ی «عصمت باقرپور» است. این آهنگ را «امیر میلاد نیکزاد» تنظیم نموده و «انوشیروان تقوی» میکس و مسترینگش کرده است. «آرمن کشیشی» در این اثر گیتار نواخته و «کسری خدیور» نوازندگی ویولن را انجام داده است. گفتنی است فرزاد فرزین 29 اسفند ماه در مازندران و در هتل نارنجستان نور به روی صحنه می رود.
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع:
اختصاصی سایت موسیقی ما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
20-05-2014, 13:45
در حضور چهرههای موسیقی سرشناس جهان از جمله: The Voice of the Gipsy ، Nazareth ، Romario و ... در مسکو؛
«فرزاد فرزین» خواننده رسمی ایران در فستیوال جهانی Art Football 2014 شد
موسیقی ما – خواننده آلبوم «شخصی» به عنوان اولین نماینده رسمی ایران در فستیوال جهانی Art Football 2014 معرفی شد.
به گزارش «موسیقی ما»، فرزاد فرزین به عنوان نخستین نماینده رسمی ایران در جام جهانی هنرمندان در مسکو معرفی شد و در فضایی با گنجایش بیش از پانزده هزار نفر در این شهر به اجرای برنامه خواهد پرداخت.
فرزاد فرزین ضمن تائید خبر حضور اش در این فستیوال، درباره محتوای برنامه های خود برای این اجرا گفت: «چند کار اکتیو و چهار قطعه انگلیسی را برای این اجرا تدارک دیده ایم که تمام سعی ما این است که با برنامه ای انرژیک و قوی بتوانیم سفیر فرهنگی خوبی برای ایران در این رقابت ها باشیم.»
هیئت داوران این فستیوال در بخش های مختلف (پرفورمنس، کنسرت، رقص های آئینی و ...) همه ساله با انتخاب بهترین های بخش های مختلف، انگیزه حاضرین در این فستیوال را برای حضور در این برنامه ها چند برابر کرده اند و همه ساله شبکه های معتبری چون MTV به معرفی استعداد ها و ستاره های برگزیده این فستیوال پرداخته اند.
فستیوال Art Footballهمه ساله در کشورهای مختلف جهان برگزار می شود و هنرمندان کشور های مختلف در قالب تیم های فوتبال، در گروه های چهار تیمی رقابت هایی جذاب را برگزار می کنند که همواره با پوشش قوی رسانه ای نیز رو به رو می شود.
تیم هنرمندان ایران برای نخستین بار است که به دعوت رسمی کمیته برگزاری مسابقات، در این فستیوال حضور دارد.
در دوره قبلی این رقابت ها «پله» (اسطوره فوتبال برزیل) به همراه یک گروه محلی برزیلی به یک باره روی صحنه آمد و به اجرای موسیقی پرداخت!
تیم هنرمندان ایران در این دوره از بازیها با تیم های برزیل، استونی و آلمان هم گروه است و در گروه های دیگر نیز کشورهایی از جمله ایتالیا، روسیه ، کره جنوبی و... حضور دارند.
شکل برگزاری این رقابت ها نیز در نوع خود جالب توجه است و پس از برگزاری رقابت های فوتبال در هر روز، نماینده های فرهنگی کشور های مختلف در شاخه های گوناگون به اجرای برنامه می پردازند که اجرای رقص آئینی و برگزاری کنسرت از جمله این برنامه های فرهنگی ست که معمولا با استقبال قابل توجهی نیز رو به رو می شود.
این دوره از رقابت ها از تاریخ 23 May (دوم خرداد) لغایت 1 June (یازده خرداد) در شهر مسکو و فضای باز و تجهیز شده recreation park برگزار خواهد شد.
چهره هایی از قبیل «علی لهراسبی»، «علی عبدالمالکی» و «محمدرضا عیوضی» از چهره های موسیقی حاضر در ترکیب تیم هنرمندان ایران در این رقابت ها هستند.
این برای نخستین بار است که یک خواننده پاپ از ایران به صورت رسمی در یک فستیوال جهانی شرکت می کند و جالب اینجاست که «فرزاد فرزین» در روزی قرار است به اجرای برنامه بپردازد که بعد از او گروه مشهور اسپانیایی The Voice of the Gipsy به اجرای برنامه خواهند پرداخت.
محل برگزاری اجراهای زنده در یک محوطه باز با گنجایش پانزده هزار نفر پیش بینی شده است و این اجراها همه روزه از شبکه Russia 2 به صورت زنده در تمام جهان پوشش داده می شود.
برای دیدن برنامه کامل بخش فوتبال این رقابت ها اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و برای دیدن لیست کامل کنسرت های این فستیوال اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کلیک کنید.
NET DOCTOR
28-05-2014, 23:02
دانلود اجـرای فـوق العـاده زیبـای فرزاد فرزین در فستیوال جهـانـی Art Football 2014 Russia
توضیح : این اجرا مربوط به 5 خرداد 93 است که فرزاد فرزین به عنوان اولین خواننده مجاز پاپ در فستیوال شرکت کرد
MP4 – 720
Art Football - Farzad Farzin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d.mp4)
MP4 – 480
Art Football - Farzad Farzin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].mp4)
NET DOCTOR
30-05-2014, 00:09
خواننده آلبوم «شخصی» در مسکو روی صحنه رفت؛
تحسین هیئت داوران از اجرای «فرزاد فرزین» در فستیوال Art-Football 2014
موسیقی ما - فرزاد فرزین دو شب پیش در فستیوال Art-Football 2014 مسکو روی صحنه رفت و با یک اجرای قوی باعث شد سایت رسمی این فستیوال عبارت «اجرای تحسین برانگیز» را برای کنسرت این خواننده ایرانی استفاده کند.
به گزارش «موسیقی ما»، در حالی که تیم فوتبال هنرمندان با حضور برخی چهره های موسیقی در دومین دیدار خود با نتیجه 4 -2 بازی را به آلمان واگذار کرده بود، «فرزاد فرزین» برنامه اش را در بخش موسیقی این فستیوال و در حضور بیش از پانزده هزار نفر روی صحنه برد.
فرزین در این اجرا چهار قطعه ایرانی و چهار قطعه انگلیسی را اجرا کرد و این برنامه که به همراه پرفورمنس ویژه ای روی صحنه رفته بود، تحسین هیات داوران را در پی داشت.
فرزین درباره این اجرا در گفتگو با «موسیقی ما» توضیح داد: «بعد از سالها با دیدن جمعیت حاضر در محل برگزاری برنامه، قبل از روی سن رفتن استرس گرفته بودم. فضای عجیبی بود و با توجه به اینکه قبل از ما چهره های معروف موسیقی اسپانیا به اجرا برنامه پرداخته بودند، وظیفه ما سخت تر شد شده بود.»
وی ادامه داد: «اما حضور پر تعداد ایرانی ها مسکو باعث شد که انرژی زیادی بگیریم و همین باعث شد که با قدرت برنامه مان را برگزار کنیم. از همه ایرانی های ساکن مسکو تشکر می کنم که با حضورشان واقعا انرژی زیادی به من و گروهم دادند.»
از نکات جالب توجه اجرای فرزین در این برنامه این بود که یکی از اعضای هیات داوران این فستیوال در هنگام اجرای برنامه این خواننده ه قدری تحت تاثیر قرار گرفته بود که همچون مسابقات موسیقی معروف در دنیا، روی میز داوران رفت و با انجام برخی حرکات، سعی در القای انرزی به فرزین و گروهش کرد.
سایت رسمی این مسابقات درباره اجرای یک خواننده ایرانی در فستیوال مسکو نوشته: «اجرایی تحسین برانگیر به همراه یک لایو پرفورمنس قدرتمند». فیلم سایت رسمی این فستیوال از اجرای فرزاد فرزین را در ادامه مشاهده و دانلود کنید.
گفتنی است مراسم اعلام برگزیده های این فستیوال در بخش موسیقی در روز 12 خرداد اعلام خواهد شد و فرزاد فرزین تا این لحظه از شانس زیادی برای قرار گرفتن در بین سه رتبه نخست برخوردار است.
ارکستر این خواننده در روسیه را مهران خلیلی، یاشار و ایلیار خسروی، آرین کشیشی و کسری خدیور تشکیل می دادند.
دانلود اجرای فرزاد فرزین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2014-05-26).mp4)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farzad - Moscow (1).jpg
21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farzad - Moscow (22).jpg
24 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Btnl0)
Farzad - Moscow (2).jpg
16 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farzad - Moscow (23).jpg
14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farzad - Moscow (3).jpg
16 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F0keE)
Farzad - Moscow (24).jpg
Farzad - Moscow (4).jpg
13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kYemk)
Farzad - Moscow (25).jpg
11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farzad - Moscow (5).jpg
12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ze6O4)
Farzad - Moscow (26).jpg
8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dAsTk)
Farzad - Moscow (6).jpg
14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 70QnU)
Farzad - Moscow (27).jpg
11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D0Tsc)
Farzad - Moscow (7).jpg
13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farzad - Moscow (28).jpg
10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farzad - Moscow (8).jpg
19 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5LbFo)
Farzad - Moscow (29).jpg
Farzad - Moscow (9).jpg
13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dzWeg)
Farzad - Moscow (30).jpg
Farzad - Moscow (10).jpg
Farzad - Moscow (31).jpg
Farzad - Moscow (11).jpg
12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eMJ6U)
Farzad - Moscow (32).jpg
12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5SOho)
Farzad - Moscow (12).jpg
12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farzad - Moscow (33).jpg
Farzad - Moscow (13).jpg
12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0mcdY)
Farzad - Moscow (34).jpg
17 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farzad - Moscow (14).jpg
10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mDqrU)
Farzad - Moscow (35).jpg
11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XFF7s)
Farzad - Moscow (15).jpg
9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fb9K4)
Farzad - Moscow (36).jpg
9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farzad - Moscow (16).jpg
Farzad - Moscow (37).jpg
19 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farzad - Moscow (17).jpg
Farzad - Moscow (38).jpg
15 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] OmLBg)
Farzad - Moscow (18).jpg
Farzad - Moscow (39).jpg
7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] swY04)
Farzad - Moscow (19).jpg
8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farzad - Moscow (40).jpg
10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nmnKA)
Farzad - Moscow (20).jpg
Farzad - Moscow (41).jpg
Farzad - Moscow (21).jpg
NET DOCTOR
01-06-2014, 23:35
افتخار آفرینی یک خواننده پاپ ایرانی در جشنواره Art-Football 2014؛
«فرزاد فرزین» جایزه بهترین قطعه موسیقی در اجرای زنده را از آن خود کرد
موسیقی ما – یک خواننده پاپ داخل کشور که برای اولین بار بعد از انقلاب به صورت رسمی به نمایندگی از ایران در یک فستیوال جهانی موسیقی شرکت کرده بود توانست یکی از شش جایزه مهم این فستیوال را از آن خود کند.
به گزارش «موسیقی ما»، فرزاد فرزین که به نمایندگی از ایران در Art-Football 2014 شرکت کرده بود، پس از اجرای موفق خود و گروه اش، شب گذشته و در مراسم اختتامیه این جشنواره جایزه اجرای بهترین قطعه موسیقی را برای قطعه «با تو» از آن خود کرد.
این اتفاق در حالی بود که سایر جوایز این دوره از بازیها را چهره ها و ستاره های موسیقی کشور های ایتالیا، رومانی، هلند، اسلوونی و کره به ترتیب در شاخه های: پرفورمنس، اجرای لایو، دی جی، کانتری بلوز و... از آن خود کرده بودند که در این میان دو کشور ایتالیا رو رومانی که با خواننده های بین المللی شان در این دوره از مسابقات شرکت کرده بودند، توانستند بیشترین جایزه ها را از آن خود کنند.
پیش تر سایت رسمی این مسابقات درباره اجرای برنامه فرزاد فرزین در فستیوال مسکو نوشته بود: «اجرایی تحسین برانگیر به همراه یک لایو پرفورمنس قدرتمند».
فرزاد فرزین دقایق پس ازدریافت لوح تقدیر The Best Song Live در گفتگویی کوتاه با «موسیقی ما» گفت : «خوشحالم که حاصل تلاش های چند ماهه ما بالاخره به نتیجه نشست و توانستیم برای اولین بار نام ایران را در یک فستیوال معتبر در بین برنده های اصلی بیاوریم.»
وی ضمن تشکر از مسئولین فرهنگی کشور و حمایت های آنها برای حضور در این دوره از این فستیوال گفت : « از حمایت های مردم و تلاش اعضای گروهم ممنونم و امیدواریم که این موفقیت های در موسیقی پاپ کشور ادامه داشته باشد و با حمایت دستگاه های فرهنگی بتوانیم باز هم برای کشور عزیزمان افتخار آفرینی نمائیم.»
این فستیوال از تاریخ 23 May (دوم خرداد) لغایت 1 June (یازده خرداد) در شهر مسکو و فضای باز و تجهیز شده recreation park برگزار شد.
ارکستر این خواننده در روسیه را مهران خلیلی، یاشار و ایلیار خسروی، آرین کشیشی و کسری خدیور تشکیل می دادند
Art-Football 2014
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Art-Football 2014
21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Art-Football 2014
15 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wELQ0)
Art-Football 2014
15 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Art-Football 2014
23 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Art-Football 2014
16 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Art-Football 2014
14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] N-eWc)
NET DOCTOR
07-06-2014, 04:23
توضیحات عضو هیئت داوران فستیوال Art Football 2014 درباره این جشنواره و جایزه فرزاد فرزین
موسیقی ما - پس از انتخاب قطعه «با تو» اثر فرزاد فرزین به عنوان بهترین قطعه در فستیوال Art Football 2014 و تأخیر وبسایت رسمی مسابقات در اعلام نتایج این دوره، حرف و حدیثهایی در شبکههای اجتماعی در مورد چند و چون این ماجرا بر سر زبانها افتاد و به نوعی سعی شد تا صحت و سقم این خبر که برای اولین بار توسط «موسیقی ما» منتشر شد، زیر سوال برود.
به دنبال این اتفاق، «موسیقی ما» بر آن شد تا با پیگیری بیشتر جزئیات دقیقتری از این رویداد فرهنگی-ورزشی در اختیار خوانندگان خود قرار دهد و به این ترتیب، پیگیری خبرنگار ما از طریق «حسین یاریار» (سرپرست تیم اعزامی هنرمندان به مسکو)، برای دریافت جزئیات بیشتر به یکی از اعضای هیئت ژوری این مسابقات ختم شد.
این عضو هیئت داوران این فستیوال که اصلیتی ایرانی دارد، در گفتگو با «موسیقی ما» توضیحاتی تفصیلی از چگونگی برگزاری و نوع انتخاب هنرمندان حاضر در این برنامه ارائه داد که در ادامه میخوانید:
توضیح: این گفتگو به صورت ایمیلی صورت گرفته و متن حاضر، از صحبتهای رد و بدل شده بین خبرنگار «موسیقی ما» و «علی آتبین» (عضو هیئت ژوری این فستیوال) گلچین شده است.
* لطفاً در ابتدا درباره هیئت داوران این فستیوال و چگونگی انتخاب آنها توضیح دهید.
هیئت ژوری این مسابقات از 14 داور تشکیل میشد که تقریباً همه کشورها نمایندگانی را در بین داوران حاضر داشتند. نوع انتخاب اعضای هیئت داوران نیز به شکلی بود که مسئولین ارشد فرهنگی هر کشور از بین موزیسینهای مطرح و سرشناس آن کشور، یک نفر را برای حضور در این جشنواره معرفی کردهاند.
* شما به عنوان نماینده ایران در این مسابقات به عنوان داور معرفی شدهاید. کمی درباره سوابق کاری خودتان در زمینه موسیقی توضیح میدهید؟
من قبلاً در ایران کار موسیقی میکردم و حتی سه آلبوم نیز در شاخه پاپ منتشر کردهام. بعد از چند سال به تحصیل موسیقی روی آوردم و در حال حاضر نیز موسیقی تدریس میکنم.
* لطفاً درباره چگونگی انتخاب هنرمندان هر کشور هم توضیح دهید.
ایتالیا، آلمان، انگلیس، ترکیه و اسپانیا از گروههای سرشناس و کلاس A خود برای این مسابقات نمایندگانی را فرستاده بودند. انتخاب نمایندگان سایر کشورها نیز به عهده خود مسئولین هر کشور بود و حتی چند گروه مطرح که جزو آرتیستهای MTV هستند هم در این دوره از مسابقات حضور داشتند که خود نشانهای از کیفیت بالای مسابقات بود.
* در مورد مکانیسم رأیدهی در این فستیوال برای ما توضیح دهید.
ما به هر خواننده و گروه در پنج قسمت رأی میدادیم که عبارت بودند از بهترین خواننده، بهترین آهنگ، بهترین گروه، بهترین اجرای زنده و بهترین اجرای موسیقی بیکلام. هر 14 داور به هر کدام از این بخشها از 1 تا 10 نمره میدادند و در انتهای فستیوال، میانگین همه این نمرات، بهترینهای این پنج شاخه اصلی را مشخص میکرد. بخش دیگر این مسابقات هم «BEST OVERALL» نام داشت که در واقع جایزهاش به تیمی میرسید که بیشترین رأی و کاندیدا را در پنج بخش نهایی داشت. در بخش بهترین قطعه فرزاد فرزین با قطعه «با تو» توانست بیشترین رأی را به خود اختصاص بدهد و بالاتر از همه رقبا قرار گیرد.
* اطلاع دارید چه تعداد رأی از سوی داوران به قطعه «با تو» با صدای فرزاد فرزین داده شده؟
بله، ولی با توجه به اینکه من عضو هیئت داوری هستم، نمیتوانم ریز آراء را در اختیار رسانهها قرار دهم. البته این را هم باید بگویم که قرار است وبسایت رسمی مسابقات به زودی این نتایج را اعلام کند.
* سایت رسمی مسابقات با تأخیرهای چند روزه اقدام به اطلاعرسانی میکند. مثلاً گزارشهای اجرای فرزاد فرزین با 3 روز تأخیر روی خروجی این سایت قرار گرفت. دلیل این تأخیرها چه بود؟
بله، این ایراد کاملاً وارد است و دلیلاش هم این است که این سایت بر خلاف خبرگزاریهای رسمی اینجا، کلاً اتفاقات را به صورت پکیج پوشش میدهد؛ یعنی پکیج ویدئو و عکس و گزارش تصویری. ظاهراً «کپیرایت» اتفاقات روز اختتامیه را هم به یک موسسه خصوصی واگذار کرده و قبل از انتشار از سوی آن مجموعه اجازه اطلاعرسانی نداشتهاند. اما به زودی و ظرف روزهای آینده این سایت نتایج را اعلام خواهد کرد.
* فکر میکنید اجرای خوب «فرزاد فرزین» در این مسابقات بتواند تأثیری در نوع نگاه رسانههای خارجی در مورد موسیقی پاپ داخل ایران داشته باشد؟
ببینید این اتفاق قطعاً یکی از مهمترین اتفاق موسیقی پاپ داخلی طی این سالهای اخیر است. فرزاد فرزین اجرای بسیار خوبی را به نمایش گذاشت. در این دوره از مسابقات، کشور آلمان با این همه سرمایهگذاری و اعزام یکی از بهترین گروههایش حتی نتوانست در یکی از شاخهها جایزهای بگیرد. این اتفاق که نماینده ایران توانسته یکی از مهمترین جوایز را به خود اختصاص دهد، قطعاً بازتاب خوبی را برای موسیقی ایران میتواند در پی داشته باشد.
گفتنی است مسئول برگزاری این مسابقات نیز پس از پیگیریهای فراوان خبرنگار «موسیقی ما» از مسکو و البته همکاری ویژه کوروش شکوفنده (مسئول امور فرهنگی تیم اعزامی ایران به مسکو) نامه رسمیای را در مورد انتخاب «فرزاد فرزین» نوشته که در ادامه میتوانید متن کامل آن را ببینید.
همچنین با همکاری «علی آتبین» (عضو هیئت داوران)، پرینت لیست کامل کاندیداها و برندههای اصلی شاخههای مختلف در اختیار «موسیقی ما» قرار گرفته که در ادامه آن را به صورت اختصاصی در «موسیقی ما» میبینید:
در سایت اصلی این جشنواره نیز برندههای بخشهای مختلف معرفی شدهاند که میتوانید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مشاهده کنید.
..
14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] efOyo)
اعضای هیات داوران
14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MaIvs)
..
14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jOngg)
..
12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DCX-U)
..
18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 466VQ)
..
NET DOCTOR
08-06-2014, 22:46
5 تیر و در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی؛
کنسرت «فرزاد فرزین» برگزار می شود
موسیقی ما – خواننده آلبوم «شخصی» در جدیدترین اجرای زنده خود در تاریخ 5 تیر ماه سال جاری در تهران روی صحنه می رود.
به گزارش «موسیقی ما»، فرزاد فرزین که به تازگی از سفر خارج از و حضور در تورنمت ART FOOTBALL 2014 به ایران بازگشته، در جدیدترین برنامه خود در تاریخ 5 تیر ماه در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی به اجرای برنامه می پردازد. این خواننده با گلچینی از آثار آلبوم های قبلی خود و نگاهی ویژه تر به قطعات آلبوم «شخصی» به اجرای برنامه خواهد پرداخت.
فرزاد فرزین تاکنون آلبوم های شراره، شوک، شلیک، شخصی و ... را در بازار موسیقی کشور منتشر کرده است و قطعاتی را نیز به صورت SINGEL در فضای مجازی و به صورت مجاز پخش کرده است و در آلبوم هایی گروهی ای چون آلبوم «خاص»، «دلصدا» و... نیز حضور داشته است.
این خواننده پیش از این نیز در سال جدید اجراهایی را در تهران و شهرستانهای مختلف کشور روی صحنه برده بود.
NET DOCTOR
27-06-2014, 01:08
دانلود آهنگ جدید فرزاد فرزین به نام جنون
آهنگ : فرزاد فرزین ، تنظیم : انوشیروان تقوی ، میکس و مستر : آرش پاکزاد
متن آهنگ جدید فرزاد فرزین به نام جنون :
پرچمم پیراهنت شد تا من از دنیا جدا شم
واسه من چی بهتر از این که هوادار تو باشم
من برم هر جای دنیا قلب من دست تو گیره
تو به عشق من نجنگی پرچمم بالا نمیره
من به حرمت جنونم پای تو باید بشینم
گره خورده غیرت تو با غرور سرزمینم
مردمی که عاشقونه به تماشای تو میرن
توپی که خورده به پات و بایدم طلا بگیرن
♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫
دیدن جنگیدن تو شده کار روزگارم
من علاقه ی عجیبی به تماشای تو دارم
من برم هر جای دنیا قلب من دست تو گیره
تو به عشق من نجنگی پرچمم بالا نمی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ره
MP3 – 320
Farzad Farzin – Jonoon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 – 128
Farzad Farzin – Jonoon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام وعرض ادب خدمت همه علاقه مندان موسیقی
توضیح ضروری : این مطلب درد دل یکی از دوستان است و بنا به خواهش ایشان ارسال شده ونظر شخصی بنده نیست .
آقای فرزاد فرزین شما به هوادارانتان بدهکارید
در روز چهارشنبه 19/5/1393 به همراه فرزند 13 ساله خود که شدیدا" ومتعصبا" به ایشان علاقه دارد در سانس آخر به تماشای کنسرت ایشان رفتیم ، جناب فرزین نمیدانم به چه علت در ساعت مقرر 30/21 در صحنه حضور نیافتند و حدودا" 30 الی 40 دقیقه در یک برنامه ای که باید 2 ساعت باشد در صحنه حاضر شدند و در پایان کنسرت پرشورشان هم اکثر هوادارانی که برای گرفتن عکس یادگاری و یا گرفتن امضا از ایشان جمع شده بودند بعد از ساعتها معطلی و علی رقم اصرار وخواهش و تمنایشان دست خالی و خسته و دلخور( وبعضا" با چشم گریان چون تعدادی از آنها جوانان کم سن و سال بودند ) از خواننده محبوبشان به خانه برگشتد و جالب است که بعضی از آنها می گفتند آقای فرزین پس چرا پشت تریبون فریاد میزنید ، قربون شما تماشاچیان ، خیلی دوستتون دارم و ... !!! . شما با تشویق ها و حمایت ما و درآمدی که از امثال ما هواداران دارید به اینجا رسیدید حالا جواب ما بعد از این همه معطلی این بود ؟ بد نیست از برخورد صمیمی و فروتنانه بعضی همکارانتان مثل جناب آقای مرتضی پاشایی و ... درس بگیرید نه اینکه با کوچکتری انتقادی حتی در بضی صفحات اجتماعی منتقد را بلاک کنید .
من هیچ تعصب خاصی ندارم ولی نگران و دلسوز جوانان پرشور هستم گرچه بنده با هزار بهانه فرزندم را که گریه می کرد آرام کردم ولی واقعا" سوالم این است ، جناب فرزاد فرزین آیا واقعا" حق هوادارانتان این است !!! ؟؟؟
با احترام و پوزش از همع علاقه مندان واقعی موسیقی
NET DOCTOR
14-09-2014, 23:42
شامگاه 19 و 20 شهریور، در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی؛
کنسرت سایه «فرزاد فرزین» با افتتاحیه ای متفاوت برگزار شد
موسیقی ما – خواننده آلبوم «شخصی» در جدیدترین اجرای برنامه خود، شامگاه 19 و 20 شهریور روی صحنه رفت.
به گزارش «موسیقی ما»، فرزاد فرزین که مثل همیشه برنامه پر و پیمانی را برای این کنسرتاش در نظر گرفته بود، شامگاه 19 و 20 شهریور در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی روی صحنه رفت و با گلچینی از قطعات پرطرفدارش به دیدار دوستداران خود رفت.
ابتدای این برنامه به شکلی جالب آغاز شد و پرده سیاه بزرگی سراسر سن را احاطه کرده بود و در حالی که خواننده و ارکستر در حال اجرای زنده بودند، بازیهای تصویری و «سایه بازی» جالبی روی این پرده در حال نمایش بود. «من و تو» و «امروز یه روز دیگهست» قطعاتی بودند که این بار بدون حضور خواننده و در حالی که ارکستر پشت این پرده بزرگ در حال نواختن بود، اجرا شد تا ابتدای کنسرت فرزین به این صورت آغاز شود. جلوههای ویژه و بازیهای خاص تصویری بخشهای نخست این برنامه را تشکیل میداد که به یک باره پرده کنار زده شد و فرزین از دل دکور به روی سن آمد تا کنسرت «سایه» با شروعی پرهیجان آغاز شود.
قطعاتی چون «شراره»، «بیا بیا»، «میدونم»، «احساس من»، «بچه» و... از جمله قطعاتی بودند که فرزین در این کنسرت آنها را اجرا کرد تا بخش اول کنسرت این خواننده به اتمام برسد و گروه برای آنتراکتی چند دقیقه ای سالن را ترک کنند. در حین آنتراکت ویدئویی کوتاه از پشت صحنههای کنسرت های گروه «شوک» به کارگردانی «امین محمودی» در سالن پخش شد و با استقبال شدید حاضرین رو به رو شد. در این ویدئو پشت صحنه هایی جالب از کنسرت های مختلف فرزین در شهرهای مختلف کشور به نمایش در آمده بود که در آن اعضای گروه و فرزاد فرزین در حالت های مختلف نمایش داده می شدند. پشت صحنه های جذابی که به خوبی گلچین و انتخاب شده بود و در یکی از این صحنه ها شاهد سکانسی بودیم که شمارش معکوسی در سالن از ثانیه بیست آغاز شده و در این شمارش معکوس «فرزاد فرزین» همچنان در حال بازی گیم با آی پد است و اصرار دارد که باید رکورد قبلی را بشکند و دور و بریهایش به شدت استرس گرفته اند!
در بخش دوم این کنسرت فرزین قطعاتی چون «ماه عسل»، «نگرانتم» و ... را اجرا کرد با معرفی اعضای ارکستر اش، قصه کنسرت «سایه» نیز به اواخر اش نزدیک شد تا دوستداران این خواننده شبی پر از نور و هیجان و اجرای خوب را شاهد باشند.
«مهران خلیلی» رهبری ارکستر فرزاد فرزین را بر عهده داشت و نوازنده هایی چون: مهرداد مافی، احمد امین پور، آرین قیطاسی، آرمن کشیشی و... در کنار فرزین به اجرای برنامه پرداختند.
چند نوازنده جدید نیز به ارکستر این خواننده در سازهای درام،گیتار بیس، ویلن و سازهای بادی اضافه شده بود. فرزین در حین این اجرا از برنامهای ویژه در روز 17 مهر برای دوستداران اش خبر داد که طرح کنسرتی باشکوه را برای آن در نظر گرفته است.
موسسه «آوای دوران» به مدیریت «رسول ترابی» و «سمیه کاویانی» تهیه کنندگان این برنامه بودند و کارگردانی هنری این کنسرت را «کیوان ملک مطیعی» بر عهده داشت.
«زایا سلیمان» نیز وظیفه مدیریت ارکستر فرزین را از چندی پیش بر عهده گرفته است. در سانس های مختلف این کنسرت چهره هایی چون حسام نواب صفوی، نیما شاهرخ شاهی، عماد طالب زاده، علی زند وکیلی و ... مهمانان حاضر درسالن اجرای برنامه این خواننده بودند.
کنسرت فرزاد فرزین
10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HPQ_Q)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسرت فرزاد فرزین
5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] OJFek)
کنسرت فرزاد فرزین
4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] M3E7U)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p8608)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Uf8y0)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wDwRI)
کنسرت فرزاد فرزین
4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسرت فرزاد فرزین
4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5Yw20)
کنسرت فرزاد فرزین
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسرت فرزاد فرزین
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7qCU8)
کنسرت فرزاد فرزین
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gwm34)
کنسرت فرزاد فرزین
4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] makZM)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XiC_Q)
کنسرت فرزاد فرزین
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3o80k)
کنسرت فرزاد فرزین
6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sV52w)
کنسرت فرزاد فرزین
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BvbRA)
کنسرت فرزاد فرزین
5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gr6zE)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Xo03M)
کنسرت فرزاد فرزین
8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8g4iM)
کنسرت فرزاد فرزین
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] llBMM)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] drCxo)
شامگاه 19 و 20 شهریور، در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی؛
کنسرت سایه «فرزاد فرزین» با افتتاحیه ای متفاوت برگزار شد
موسیقی ما – خواننده آلبوم «شخصی» در جدیدترین اجرای برنامه خود، شامگاه 19 و 20 شهریور روی صحنه رفت.
به گزارش «موسیقی ما»، فرزاد فرزین که مثل همیشه برنامه پر و پیمانی را برای این کنسرتاش در نظر گرفته بود، شامگاه 19 و 20 شهریور در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی روی صحنه رفت و با گلچینی از قطعات پرطرفدارش به دیدار دوستداران خود رفت.
ابتدای این برنامه به شکلی جالب آغاز شد و پرده سیاه بزرگی سراسر سن را احاطه کرده بود و در حالی که خواننده و ارکستر در حال اجرای زنده بودند، بازیهای تصویری و «سایه بازی» جالبی روی این پرده در حال نمایش بود. «من و تو» و «امروز یه روز دیگهست» قطعاتی بودند که این بار بدون حضور خواننده و در حالی که ارکستر پشت این پرده بزرگ در حال نواختن بود، اجرا شد تا ابتدای کنسرت فرزین به این صورت آغاز شود. جلوههای ویژه و بازیهای خاص تصویری بخشهای نخست این برنامه را تشکیل میداد که به یک باره پرده کنار زده شد و فرزین از دل دکور به روی سن آمد تا کنسرت «سایه» با شروعی پرهیجان آغاز شود.
قطعاتی چون «شراره»، «بیا بیا»، «میدونم»، «احساس من»، «بچه» و... از جمله قطعاتی بودند که فرزین در این کنسرت آنها را اجرا کرد تا بخش اول کنسرت این خواننده به اتمام برسد و گروه برای آنتراکتی چند دقیقه ای سالن را ترک کنند. در حین آنتراکت ویدئویی کوتاه از پشت صحنههای کنسرت های گروه «شوک» به کارگردانی «امین محمودی» در سالن پخش شد و با استقبال شدید حاضرین رو به رو شد. در این ویدئو پشت صحنه هایی جالب از کنسرت های مختلف فرزین در شهرهای مختلف کشور به نمایش در آمده بود که در آن اعضای گروه و فرزاد فرزین در حالت های مختلف نمایش داده می شدند. پشت صحنه های جذابی که به خوبی گلچین و انتخاب شده بود و در یکی از این صحنه ها شاهد سکانسی بودیم که شمارش معکوسی در سالن از ثانیه بیست آغاز شده و در این شمارش معکوس «فرزاد فرزین» همچنان در حال بازی گیم با آی پد است و اصرار دارد که باید رکورد قبلی را بشکند و دور و بریهایش به شدت استرس گرفته اند!
در بخش دوم این کنسرت فرزین قطعاتی چون «ماه عسل»، «نگرانتم» و ... را اجرا کرد با معرفی اعضای ارکستر اش، قصه کنسرت «سایه» نیز به اواخر اش نزدیک شد تا دوستداران این خواننده شبی پر از نور و هیجان و اجرای خوب را شاهد باشند.
«مهران خلیلی» رهبری ارکستر فرزاد فرزین را بر عهده داشت و نوازنده هایی چون: مهرداد مافی، احمد امین پور، آرین قیطاسی، آرمن کشیشی و... در کنار فرزین به اجرای برنامه پرداختند.
چند نوازنده جدید نیز به ارکستر این خواننده در سازهای درام،گیتار بیس، ویلن و سازهای بادی اضافه شده بود. فرزین در حین این اجرا از برنامهای ویژه در روز 17 مهر برای دوستداران اش خبر داد که طرح کنسرتی باشکوه را برای آن در نظر گرفته است.
موسسه «آوای دوران» به مدیریت «رسول ترابی» و «سمیه کاویانی» تهیه کنندگان این برنامه بودند و کارگردانی هنری این کنسرت را «کیوان ملک مطیعی» بر عهده داشت.
«زایا سلیمان» نیز وظیفه مدیریت ارکستر فرزین را از چندی پیش بر عهده گرفته است. در سانس های مختلف این کنسرت چهره هایی چون حسام نواب صفوی، نیما شاهرخ شاهی، عماد طالب زاده، علی زند وکیلی و ... مهمانان حاضر درسالن اجرای برنامه این خواننده بودند.
کنسرت فرزاد فرزین
10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HPQ_Q)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] OJFek)
کنسرت فرزاد فرزین
4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] M3E7U)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p8608)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Uf8y0)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wDwRI)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5Yw20)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7qCU8)
کنسرت فرزاد فرزین
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gwm34)
کنسرت فرزاد فرزین
4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] makZM)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XiC_Q)
کنسرت فرزاد فرزین
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3o80k)
کنسرت فرزاد فرزین
6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sV52w)
کنسرت فرزاد فرزین
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BvbRA)
کنسرت فرزاد فرزین
5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gr6zE)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Xo03M)
کنسرت فرزاد فرزین
8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8g4iM)
کنسرت فرزاد فرزین
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] llBMM)
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسرت فرزاد فرزین
کنسرت فرزاد فرزین
5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] drCxo)
طبق محتوای مخفی ، پس ایشان فقط افتخار عکس گرفتن با دوستانشان را میدهند و هوادارانشان از این افتخار محرومند ، جالبه !!!
NET DOCTOR
03-10-2014, 19:59
21 و 22 مهر در اراک؛
فرزاد فرزین با «شخصی» روی صحنه می رود
برنده تندیس بهترین آلبوم پاپ دربخش مردمی سال 92 در دومین جشن سالانه «موسیقی ما»، در شهر اراک روی صحنه می رود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg
به گزارش «موسیقی ما»، فرزاد فرزین که با آلبوم «شخصی» برنده تندیس بهترین آلبوم پاپ دربخش مردمی سال 92 در دومین جشن سالانه «موسیقی ما» شد در تاریخ 21 و 22 مهر در اراک به دیدار دوستدارانش می رود.
فرزین که در تاریخ 17 مهر نیز کنسرت تهران اش را روی صحنه می برد، درماه های گذشته بارها در شهرستان های مختلف روی صحنه رفته است و بارها با غافلگیری های تصویری و نمایشی، باعث شده فضای اجراهایش متفاوت با بسیاری از اجراها، فضایی پرتنوع و جالب از آب در بیاید.
این کنسرت به تهیه کنندگی «مصطفی لرستانی» و شرکت «آوای سگال پارس» برگزار خواهد شد.
رهبری ارکستر این خواننده در این کنسرت را «مهران خلیلی» همچون بقیه اجراهایش بر عهده دارد و نوازنده هایی چون مهرداد معافی،محمد شاکر، احمد امین پور و... این هنرمند را در این اجرا همراهی خواهند کرد.
italodance
21-11-2018, 20:51
فرزاد فرزین یک کلاهبردار و کپی / کاور زن ناشی است که با بی سوادی از جو و سواد موسیقی در ایران تحریمی به شهرت رسید. ایشان فاقد هنر و استعداد هستند و فقط چاپلوسی بلند
برام بسیار تعجب آور است که یک شیاد معروف شده آن هم افتخار آور
ای ساده دل باوران ای
italodance
24-11-2018, 12:11
نظر سنجی این تاپیک بسته رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %88%D8%B1%DB%8C%D8%AA
اهنگ "دوریت" که یک کار کپی کامل هست محبوبترین و بهترین کار این فرد جاعل شده. :n08:
دیگه مردم هر چه قدر بی معلومات تر و تحریم تر و ساده تر
استفاده ازشون راحتتر
مردم ساده ناگاه ایران رو ببین :n41:
همین کارها ندانسته رو می کنید که بد تر شدن موضوع و اوضاعی کمک می کنید.
میخندی و خندت مثله اون اولا نیست اینجایی اما فکرت اصلا این جاها نیست
جوری غریبی میکنی با من که انگار حتی قیافم واسه ی تو آشنا نیست
حتی قیافم واسه ی تو آشنا نیست
اینکه تو رو از دست بدم کابوسه من بود آغوشه آرومه تو اقیانوسه من بود
تو تا همیشه تویه قلبم موندگاری واسه پشیمونی همیشه وقت داری
اینکه تو رو از دست بدم کابوسه من بود آغوشه آرومه تو اقیانوسه من بود
تمومه لحظه های بی تو ناتمومه تصویر خنده هات همیشه رو به رومه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.