ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش Microsoft Outlook 2007

varam
22-02-2010, 10:59
سلام من میخواستم این تاپیکو تو بخش مقالات نرم افزار ایجاد کنم اما اجازه بهم نداد گفتم اینجا درجواست کنم.
با توجه به کارایی فوق العاده Outlook تو فرستادن و دریافت ایمیل هایی که pop3 هستن میخواستم اگه میشه و کسی با این نرم افزار مار مرده و با مشکلاتش آشناست هم یه آموزش بذاره و هم دوستان مشکلاتشون رو بگن تا اونایی که واردن جواب بدن.

برای شروع هم خودم مشکلمو میگم.
من برای هر میلی که برام میاد یه فلدر درست کردم و براش Rule تعریف کردم که بره تو فلدر خودش برای رسیدن میل جدید هم متاسفانه Alarm گذاشتم حالا هر میل جدید که میاد به من پیغام میده . نمیدونمم که از کجا غیر فعالش کنم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا . با تشکر امیدوارم تاپیک خوبی باشه و به درد بخوره

***Spring***
22-02-2010, 11:57
سلام ...

آموزش بکارگیری پست الکترونیکی ( Email ) توسط برنامه outlook ( فارسی ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ارسال و دریافت ایمیل با حساب [Free] کاربری !Yahoo از طریق Mail clients (بدون نرم افزار جانبی) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تنظیم Gmail به روش PoP در نرم افزار Outlook 2003 / در قالب PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

داشتن يك ايميل pop3 ازطريق yahoo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تنظیم Gmail به روش POP در نرم افزار Outlook 2003 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روش نگهداري از ايميل‌هاي مهم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نمونه سوالات Icdl 1+2 (فني و حرفه اي) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

===========================================

برای سوال در این زمینه به تالار و انجمن پایین تشریف ببرید ، دوستان زیادی اونجا هستند ، زودتر به نتیجه میرسید :

اینترنت و شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) === > سرویس های ایمیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.