ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی نرم افزار مورد نیاز

nor1361
20-02-2010, 19:19
سلام . من یک نرم افزار می خواستم که با ان بتوانم سایتی بسازم که دارای مشخصات زیر باشد:
1- با استفاده از ان دیگه لازم نداشته باشم که یکسری اصطلاحات و تعریف ها و پروتکل ها و انجام یکسری کار بخصوص که به غیر از
طراحی سایت مثل گذاشتن ان در سرور است را بدانم
2- قدرت این را داشته باشد که بتواند از پس کار زیربربیاد
2-الف : سایت داینامیک به من بدهد یعنی با توجه به مناسبت ها واکنش نشان بدهد
2- ب : در سایت چون از مراجعه کننده ان یکسری اطلاعات می گیرم از پس ان یعنی کار با بانک اطلاعاتی بربیاید
3- در مورد امنیت اطلاعات و سایت نمی دونم چی بگم در این مورد اگه نرم افزاری معرفی می کنید خودتون توضیح بدید
4- نیازی به یادگیری مواردی مثل سی اس اس و برنامه نویسی مثل اچ تی ام ال و ای اس پی دات نت و جاوار اسکریپت نداشته باشه
ناگفته پیداست که اگه مواردی است بهترین را معرفی کنید
سایت من یکسری اطلاعات و تصاویر نشان می ده و دریخشهایی از مراجعه کننده یکسری اطلاعات می گیره و بنا به مناسبتها به روز می شه

nor1361
21-02-2010, 18:51
من باید خودم سایتم را چه گرافیک و چه دیگر جنبه ها و کلا طراحی سایت انجام بدم با
این نرم افزارهای مدیریت محتوی می شه اینکار را کرد یا نه فقط اینها برا ی مدیریت سایت است .
ضمنا اگه جواب مثبت است :
1-چون بخش امنیت اطلاعات و سایت برای جلوگیری از -- شدن مهم است این نرم افزارهای مدیریت
سایت چگونه عمل می کنند
2- من می خوام سایتی داشته باشم که علاوه بر امنیت از نظر طراحی در ان اطلاعاتی و تصاویری نمایش داده
بشه و مطابق با مناسبتها واکنش نشان بده و از همه مهمتر کار با بانک اطلاعاتی است چون یکسری اطلاعات
از کاربر می گیرم ایا با این مدیریت محتوی انجام می شه
3- اگه استقاده از مدیریت محتوی برای سایت که گفتم نیاز به کدنویسی و برنامه نویسی در جایی می طلبد
من از همین ابتدا برم برنامه نویسی انتخاب کنم و استفاده از ای اس پی دات نت و جاوا اسکریپت و...

Web_Seo
19-03-2010, 14:12
دوست عزيز شما مي‌تونيد از سيستم‌هاي مديريت محتوا استفاده كنيد !
اين سيستم‌ها داراي كنترل پنل فارسي هستند و شما خودتون مي‌تونيد توي مناسبت هاي مختلف پيغام‌هاي مناسب قرار دهيد تا مثلا براي مدت n روز در سايت نمايش پيدا كنه !

تعدادي از اين سيستم‌هاي مديريت محتوا :
- وردپرس
- نيوك
- ديتالايف انجين
- مووبل تايپ
- جوملا
- مامبو
- دروپال
- ...

شما با هركدوم از اين سيستم‌ها مي‌تونيد سايتي كه مي‌خواهيد رو راه اندازي كنيد بدون اينكه كد نويسي و ... بلد باشيد
اما اگر علاقه داريد پيشنهاد مي‌كنم حتما برنامه نويسي ياد بگيريد !!

موفق باشيد .