مشاهده نسخه کامل
: محسن چاوشی ::: یه شاخه نیلوفر یا ژاکــت ؟
ali_agha1981
20-02-2010, 16:42
سلام
با توجه به انتشار آلبوم محسن چاوشی و نقد های متفاوتی که از این آلبوم شد
نظر به اینکه آلبوم ژاکت نسبت به یه شاخه نیلوفر و یه شاخه نیلوفر و ژاکت نسبت به کارای قبلی محسن چاوشی
از هر نظر متفاوت است
گفتم یه تاپیک بزنم تا دوستان از طریق نظرسنجی بتونن اعلام کنند که کدوم سبک محسن رو به عنوان یک مخاطب بیشتر می پسندند؟
احتمالا بعد از بحث و نظرسنجی ...تاپیک های مرتبط با ژاکت و محسن با تاپیک اصلی وی ادغام خواهد شد
نظرات و بحث های خود را نیز اعلام کنید .. و کلا تاپیک رو بالا نگه دارید
ممنون
1- ژاکت
2- یه شاخه نیلوفر
3_ هیچکدام ( آلبوم ها و تراک های پیش از این )
سلام...
من دیروز آلبوم را گوش دادم واقعاً حرفی برای گفتن نداشت...
یه شاخه نیلوفر کجا و این کجا؟؟؟
گفتم الان رکود فروش را میشکنه!!!
றД ĵ ĭ Đ
20-02-2010, 17:04
100%
هیچکدام ( آلبوم ها و تراک ها پیش از این )
به نظر من هر دو آلبوم خوبند اما الان برای قضاوت زوده من تا الن آهنگای یه شاخه نیلوفر رو صدها بار گوش دادم اما ژاکت رو تازه گرفتم .شاید باید چند ماه دیگه صبر میکردید..
yas_6969
20-02-2010, 17:37
خيلي زوده براي نظر دادن من خودم آلبوم يه شاخه نيلوفر و بعد از ٦ ماه عاشقش شدم الانم باره اول از ژاكت خوشم نيومد ولي هرچي بيشتر گوش ميدم بيشتر خوشم مياد
پس اين نظر سنجي ها جز خراب كردن محسن و آلبومش چيزي نداره
vahid_fisher
20-02-2010, 17:55
ژاکت//
/////
مگه آلبوم متاسفم عیر محاز بود ؟
mohammadirani
20-02-2010, 19:06
گزینه 3 رو خوب ندیدم
فقط هیچ کدام رو دیدم واس همین بهش رای ندادم و یه شاخه نیلوفر رو انتخاب کردم
واقعا کارهایی مثل سنگ صبور . خیانت .ابرای پاییزی با این اهنگ هایی که تو این دو البوم خوند قابل قیاس نیست
Ssarshar
20-02-2010, 19:20
خدا وكيلي تعصب رو بزاريد كنار مي بينيد گزينه 3 از همه منطقي تره واقعا متاسفم كجا و ژاكت كجا !
همه موارد رو میذاشتی میفهمیدی نتیجه چی میشد
Ssarshar
20-02-2010, 21:10
همه موارد رو میذاشتی میفهمیدی نتیجه چی میشد
اونوقت ميشد متاسفم رو هم گذاشت !
فقط متاسفم
واقعآ شاهکار بووود !
ژاکت که ... : دی
همون هیچکدام بهتره : دی
به نظر من که قابل انتخاب نیست ! اما شاید قدیمها به یاد ماندی تر باشن ... !
halflife g
20-02-2010, 22:01
اي كاش براي يك بار هم كه شده طرفداران متعصب و احساساتي محسن بيان نتيجه اين تاپيك و اون يكي تاپيك رو ببينن....... .
البته من خودم هم جزو طرفداراشم ولي نه طرفدار متعصب.
Rude Boy
20-02-2010, 22:24
سلام !
چند سال پیش که اولین آهنگ های چاووشی را گوش دادم ، گفتم شاید یه روزی یه تکونی به موسیقی پاپ بده !
الان اون بدترین کار را کرد ! تبلیغ زیاد ، هوادار زیاد ، پول (اسپانسر) زیاد و ==== ضعیف ترین آلبوم عمر اندک هنری اش .
ژاکت واقعا افتضاح بود ! بعدا اگه فرصت شد بیشتر توضیح می دم .
SAMAN-JEEZY
20-02-2010, 22:41
متاسفم! تو این آلبوم همه ترک ها شاهکار بودن به جز ترک آخر!
یه شاخه نیلوفر آلبوم فوق العاده ای بود ولی دو تا ترک موسط یا ضعیف داشت:عصا-بغض
آلبوم ژاکتم فوق العاده بود ولی دو ترک افتضاح داشت:دلشوره و کی بهت خندیده
در کل هر سه تا آلبوم شاهکارهای زیادی داشتن و بیانصافیه که بهترین آهنگ آلبوم متاسفم رو با یه ترک معمولی از ژاکت مقایسه کنین.تو همین البوم ژاکت ترکهای 3 و 4و 5و6و9و11 واقعا استثنایی و شاهکار بودن.
در کل محسن جون کارش درسته ولی چون میخواست تو این البوم همه رو راضی کنه دو تا ترک عجیب غریبم داد.
اي بابا.
اين طرفدارهاي متعصب چاووشي چه كارها كه نميكنند.
دفعه قبل كه يك شاخه نيلوفر اومد چند تا تاپيك الكي درست كردند كه مثلا چجوري آلبوم رو تهيه كرديد.بهترين ترك كدوم بود و ....
الانم همينجور شده.
ali_agha1981
21-02-2010, 11:01
اي بابا.
اين طرفدارهاي متعصب چاووشي چه كارها كه نميكنند.
دفعه قبل كه يك شاخه نيلوفر اومد چند تا تاپيك الكي درست كردند كه مثلا چجوري آلبوم رو تهيه كرديد.بهترين ترك كدوم بود و ....
الانم همينجور شده.
درسته ولی این تاپیک بعد از بحث و نظرسنجی با خود تاپیک اصلی ادغام میشه
به هر حال به نظرم یه تاپیک نظرسنجی با این مضمون واقعا نیاز بود
به نظر خودم هم سبک و استایل قبلی کارای محسن بهنر بود و بیشتر مورد استقبال عام بود...
دوستان هم نظرشون رو اعلام کنند و پست بدن..
king pap
21-02-2010, 11:14
من فقط از هنگهای که با محسن یگانه خونده خوشم میاد مثل
نشکن دلمو
نفس بریده
کلاف
اهای خبر نداری
وقتی رفتی
mehrzad3344
21-02-2010, 11:40
بین ژآکت و شاخه نیلوفر من یه شاخه نیلوفر ولی گزینه 3 رو ترجیح میدم
ramin1988
21-02-2010, 12:15
من به گزینه 3 رای دادم .
vahid123
21-02-2010, 22:44
کمی مغرضانه هست این نظر سنجی و بیشتر جنبه ی تخریبی داره به نظر من!!! البته به نظر من و شایدم اشتباه کنم!
اگر همه ی موارد اضافه میشد بهتر بود
منم به ژاکت رای دادم، چون خیلی از آلبومش خوشم اومد :20:
این نظر سنجی به هیچ وجه درست جواب نمیده !! شما تمام کارهای قدیمی محسن چاووشی رو که خودش شامل چندین آلبوم و تک آهنگه یه طرف گذاشتید و یک شاخه نیلوفر و ژاکت رو در طرف دیگه ! اگه تک تک آلبوم های رو جدا میزاشتید ، نتیجه ی واقعی بدست میومد ...
Rude Boy
21-02-2010, 23:07
در کل ژاکت اینقدر ضعیفه که اگه با تک تک آهنگ های قبلی هم مقایسه بشه ، حرفی واسه گفتن نداره !
من نمی خوام تخریب کنم ولی واقعا کار چاووشی توی این آلبوم خیلی نا امید کننده بود ! مثلا زجّه زدن و هق هق های بی خود که از حد خودش گذشته و تبدیل به یه چیز آزار دهنده شده .
انتخاب شعرهایی که شاید حتی ارزش یکبار شنیدن نداشته باشه !
آهنگسازی ضعیف نسبت به کارهای قبلی (به جز یکی دو تا ترک )
ارائه ی ترکی که در کلاس این خواننده نبود (ترک اول ) + ( یاد سندی افتادم وقتی گوش کردم !!!! ولی بازم سندی بهتر بود )
و خلاصه گندی که جمع کردنش کار سختی هست ....
در کل ژاکت اینقدر ضعیفه که اگه با تک تک آهنگ های قبلی هم مقایسه بشه ، حرفی واسه گفتن نداره !
من نمی خوام تخریب کنم ولی واقعا کار چاووشی توی این آلبوم خیلی نا امید کننده بود ! مثلا زجّه زدن و هق هق های بی خود که از حد خودش گذشته و تبدیل به یه چیز آزار دهنده شده .
انتخاب شعرهایی که شاید حتی ارزش یکبار شنیدن نداشته باشه !
آهنگسازی ضعیف نسبت به کارهای قبلی (به جز یکی دو تا ترک )
ارائه ی ترکی که در کلاس این خواننده نبود (ترک اول ) + ( یاد سندی افتادم وقتی گوش کردم !!!! ولی بازم سندی بهتر بود )
و خلاصه گندی که جمع کردنش کار سختی هست ....
خب صد در صد این نظر شماس و همه این نظر رو ندارن.:20:
ali_agha1981
22-02-2010, 12:27
این نظر سنجی به هیچ وجه درست جواب نمیده !! شما تمام کارهای قدیمی محسن چاووشی رو که خودش شامل چندین آلبوم و تک آهنگه یه طرف گذاشتید و یک شاخه نیلوفر و ژاکت رو در طرف دیگه ! اگه تک تک آلبوم های رو جدا میزاشتید ، نتیجه ی واقعی بدست میومد ...
اصلا بحث اینکه کدوم آلبوم بهتره نیست..
توی پست اولم گفتم
اگه بخواین کارای محسن رو از لحاظ سبک و استایل کار.. دسته بندی کنیم میشه همون 3 مورد نظرسنجی ..
یعنی ژاکت ..یه شاخه نیلوفر...و کارای قبلی محسن ..
اگه قرار میشد همه موارد رو میذاشتیم یا تک تک البوم ها رو...که دیگه اصلا مضمون نظرسنجی عوض میشد
Rude Boy
22-02-2010, 15:04
خب صد در صد این نظر شماس و همه این نظر رو ندارن.:20:
مطمئن هستم که همینطوره !
ولی چه خوب می شد افرادی که نظراتشونو بیان می کنند بر پایه ی دلایلی باشه تا شاید بر نظر دیگران هم تاثیر بذاره .
مطمئن هستم که همینطوره !
ولی چه خوب می شد افرادی که نظراتشونو بیان می کنند بر پایه ی دلایلی باشه تا شاید بر نظر دیگران هم تاثیر بذاره .
خب تو تاپیک هواداران محسن چاوشی همه با دلیل حمایت خودشون رو از این آلبوم اعلام کردن !! :11:
Alireza_SA
22-02-2010, 21:42
ژاکت ژاکت ژاکت
milad1987
23-02-2010, 22:04
من دیروز داشتم از شمال میومدم تهران.با خودم گفتم توی راه ژاکت گوش کنم.انصافا البوم خیلی قشنگیه.من که حدود 4 ساعت داشتم فقط ژاکت گوش میدادم.اصلا ازش خسته نشدم.به خصوص اهنگ دور آخر که خیلی خیلی قشنگه!
ولی به نظر من اگه بخوایم ژاکت رو با یه شاخه نیلوفر مقایسه کنیم مطمئنا یه شاخه نیلوفر بهتره!من خیلی با یه شاخه نیلوفر خاطره دارم.هنوزم وقتی دلم میگیره بهش گوش میدم.شعرهای فوق العاده زیبایی داره.
ولی به نظر من اگه بخوایم ژاکت رو با یه شاخه نیلوفر مقایسه کنیم مطمئنا یه شاخه نیلوفر بهتره!من خیلی با یه شاخه نیلوفر خاطره دارم.هنوزم وقتی دلم میگیره بهش گوش میدم.شعرهای فوق العاده زیبایی داره.
یکی از دلیلایی که ما از یه آلبوم خوشمون میاد همینه !!
اگه ازش خاطره داشته باشیم خیلی بیشتر دوسش داریم ... :20:
مثلا اگه یه مسافرت خوب و خوش بریم که بهمون خیلی حال بده بعدش ژاکت رو بزاریم، هر وقت ژاکت رو گوش میدیم یاد اون خاطره ها میفتیم واسه همین میگیم ژاکت چه آلبوم قشنگیه، چون ما کلی باهاش خاطره ی قشنگ داریم. :11:
separate
24-02-2010, 01:01
اینکه آلبوم ژاکت آلبوم موفقیه جای هیچ شکی نیست اما مقابل آلبوم یه شاخه نیلوفر کم میاره
وقتی برای اولین بار آهنگ کجاست بگو رو شنیدم که دومین ترک آلبوم بود آلبوم خود به خود خودشو جذب میکرد.یه تحول جدید تو موسیقی و یه آهنگ فوق العاده! وقتی آلبوم ژاکت رو گوش دادم تو ترک دوم فقط خندیدم!یه لحظه حسه تکستای شیش و هشت بهم دست داد! و تو آهنگ بازار خرمشهر واقعا یه شیش و هشت شنیدم!
از نظر من یه شاخه نیلوفر مطمئنا خیلی خیلی بهتره چه از لحاظ پیشرفت چه از لحاظ کیفیت آلبوم.
به نظر من محسن سعی داشت موفقیت تحول یه شاخه نیلوفر رو مخلوط ترنس و پاپ قدیمیه خودش کنه که برای من جالب نبود
شاید اینکه من یه شاخه نیلوفر رو ترجیح میدم اون بغض و فریادیه که تو آهنگای اسلوش داره که من تو آلبوم جدیدش نشندیم
.
من با آلبوم یه شاخه نیلوفر گریه کردم و با این آلبوم تو ماشین با بیس حال کردم!
றД ĵ ĭ Đ
24-02-2010, 01:13
ژاکت در حد تی شرت هم نبود
ژاکت در حد تی شرت هم نبود
دوست عزیز اگر آلبوم نظر شما رو جلب نکرده با جملات بهتری هم می تونید نظرتون رو بیان کنید، این طرز صجبت کردن شما و به سخره گرفتن آلبوم یک خواننده اون هم در تاپیک هواداران اون خواننده به هیچ عنوان درست نیست.
البته منظورم فقط شما نیست، چند بار دیگر هم شاهد اینگونه اظهار نظرهای ناشایست بودیم... :11:
றД ĵ ĭ Đ
24-02-2010, 01:59
دوست عزیز اگر آلبوم نظر شما رو جلب نکرده با جملات بهتری هم می تونید نظرتون رو بیان کنید، این طرز صجبت کردن شما و به سخره گرفتن آلبوم یک خواننده اون هم در تاپیک هواداران اون خواننده به هیچ عنوان درست نیست.
البته منظورم فقط شما نیست، چند بار دیگر هم شاهد اینگونه اظهار نظرهای ناشایست بودیم... :11:
اینجا تاپیک هوادارن نیست !
من خودم از طرفدارهای محسن چاووشی هستم اما تعصب چشم و گوشم رو کور نکرده
اتفاقا استعاره ی خوبیه من نظرمو اینطوری میدم مشکلی داره ؟ به نظرم کارهای قبلی رو میشه گفت ژاکت ، یه شاخه نیلوفر پیراهن و ژاکت تی شرت : دی
:11:
اینجا تاپیک هوادارن نیست !
من خودم از طرفدارهای محسن چاووشی هستم اما تعصب چشم و گوشم رو کور نکرده
اتفاقا استعاره ی خوبیه من نظرمو اینطوری میدم مشکلی داره ؟ به نظرم کارهای قبلی رو میشه گفت ژاکت ، یه شاخه نیلوفر پیراهن و ژاکت تی شرت : دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این موضوع بیشتر به ادب و احترام ربط داره ... نه تعصب ... :20:
با کمال ادب و احترام ، باید بگم مجید راس میگه ، در حد تی شرت هم نبود ... : دی
dracula_killer
24-02-2010, 11:45
خب حالا تی شرت بود یا کت یا زیرپوش! مهم نیست...یکی به من بگه چرا اون قدرت صدایی که تو آهنگ خودکشی ممنوع بود هیچ وقت تکرار نشد؟؟
خب حالا تی شرت بود یا کت یا زیرپوش! مهم نیست...یکی به من بگه چرا اون قدرت صدایی که تو آهنگ خودکشی ممنوع بود هیچ وقت تکرار نشد؟؟
80% صدا دستکاری شده بوده ! البته تا قبل از یک شاخه نیلوفر . چون بعد از اون صدای واقعیش رو شنیدیم چه جوریه !
من به یه شاخه نیلوفر رای دادم به خاطر غمی که تو صداش هست این آلبوم رو دوست دارم
ژاکت چند تا ترک داره که زیاد جالب نیست ( البته این نظره منه ) ولی این انتقاد هایی که بعضی از دوستان هم کردن رو قبول ندارم بعضی هاشون واقعا بی انصافی کردن
کسی نمی خواد برای دانلود بزاردش ؟ :دی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم (115,182kb)
پسورد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Artist: Mohsen Chavoshi
Album: Jacket
Quality: 320 Kbps [Original Quality]
Year: 1388
Size: 112MB
ژاکت که خیلی مزخرف بود..
دو البوم تاریخی :
لنگه کفش و متاسفم که غوغایی کرد ..
مخصوص خود ترک لنگه کفش ..
عالی بود..
دیکه کاراش بد شده محسن چاووشی..
hosseinmusicmaster
24-02-2010, 13:12
بعضیا چون از یکی دو تا ترک خوششون نیومده (مثل لولای شکسته و کی بهت خندیده ) دارن اینجوری انتقاد میکنند !
ولی این آلبوم شاهکارای مثل چار دیواری ، دور آخر ، خنده ، بخون امشب ، دریاچه مرده داره
ولی نظر بعضیا که مشخصه از رو حرص و سوختگی داره داده میشه اصلا مهم نیست !
این جور حرف زدن و انتقاد راجع به محسن چاوشی همیشه بوده ! سر یه شاخه نیلوفر هم میگفتن محسن چاوشی نمی دونه موسیقی چیه !
حالا هم بعضیا که فقط یکی دو تا ترک از محسن چاوشی گوش کردن میان راجع به صداش نظر میدن
یه شاخه نیلوفر خوب بود، ژاکت از اون بهتر...
والا من زیاد طرفدار محسن چاووشی نیستم، ولی به نظرم آلبوم قبلیش خیلی غم بود که نظرا متفاوته یکی خوشش میاد یکی نه و به نظر آلبوم ژاکت بهتر از آلبوم قبلی هست چون هم شاد تره هم متفاوته.
47 نفر اهنگای بعد از متاسفم و سنتوری رو دوست داشتند و 44 نفر اهنگای قبلشو
نتیجه یکسانه
nafe-bandar
24-02-2010, 15:07
دقت كردين اكثر پاپ خون ها دارن ضعيف ميشن
محسن چاوشي هم از آلبوم يك شاخه ي نيلوفر تا ژاكت ضعيفتر شده و خدا نكنه ادامه پيدا كنه ...
47 نفر اهنگای بعد از متاسفم و سنتوری رو دوست داشتند و 44 نفر اهنگای قبلشو
نتیجه یکسانه
نه ... نتیجه یکسان نیست.
یه شاخه نیلوفر و ژاکت دو تا آلبومن ولی اونا چند تا آلبومن :20:
پس فعلا ژاکت اوله :46:
Ssarshar
24-02-2010, 15:57
بعضیا چون از یکی دو تا ترک خوششون نیومده (مثل لولای شکسته و کی بهت خندیده ) دارن اینجوری انتقاد میکنند !
ولی این آلبوم شاهکارای مثل چار دیواری ، دور آخر ، خنده ، بخون امشب ، دریاچه مرده داره
ولی نظر بعضیا که مشخصه از رو حرص و سوختگی داره داده میشه اصلا مهم نیست !
این جور حرف زدن و انتقاد راجع به محسن چاوشی همیشه بوده ! سر یه شاخه نیلوفر هم میگفتن محسن چاوشی نمی دونه موسیقی چیه !
حالا هم بعضیا که فقط یکی دو تا ترک از محسن چاوشی گوش کردن میان راجع به صداش نظر میدن
دوست عزيز اون آهنگ هايي كه ازشون نام برديد به هيچ وجه شاهكار محسوب نميشن ! شاهكار يعني چيزي كه منحصر به فرد و تك باشه در حاليكه هر 5 تاي اين ترك ها قابل قبول محسوب ميشن چون ميتونستن خيلي بهتر از اين باشن !
مثلا تنظيم يه تيكه از ترك خنده كپي برداري از آهنگ تو كه نيستي آلبوم قبلش بود !
صداي محسن هم مثل متاسفم نمي تونه هر شنوندي رو درگير خودش كنه كلا صداي محسن صدايي نيست كه بتونه
كشش جذب همه نوع مخاطبي رو داشته باشه ( اميدوارم دوستان طرفدار ناراحت نشن )
والا من فكر نمي كنم كسي از حرص و سوختگي حداقل تو اين فروم حرف بزنه چون هر كسي كه انتقاد كرده يه
استدلالي هم براي نقدش آورده ولي متاسفانه برخي طرفداراي چاووشي هستن كه علاقه اي به شنيدن انتقاد
ندارن و جواب طرف مقابل رو به دور از ادب ميدن . وگرنه محسن از هنرمنداي كشور ماس و حسودترين آدم هم
دوست داره يه كسي به عنوان هنرمند باشه تا ازش لذت ببره حالا هر كسي يه سليقه اي داره .
محسن چاووشی صداش برای خوندن آهنگ های شاد خوب نیست ..
برای کارهای که حس نفرت و انتقام و شکست توشه صداش خیلی عالیه ..
حامد هاکان هم همین طور..
amd>intel
24-02-2010, 16:31
یک شاخه نیلوفر :8:
hosseinmusicmaster
24-02-2010, 20:11
دوست عزيز اون آهنگ هايي كه ازشون نام برديد به هيچ وجه شاهكار محسوب نميشن ! شاهكار يعني چيزي كه منحصر به فرد و تك باشه در حاليكه هر 5 تاي اين ترك ها قابل قبول محسوب ميشن چون ميتونستن خيلي بهتر از اين باشن !
صداي محسن هم مثل متاسفم نمي تونه هر شنوندي رو درگير خودش كنه كلا صداي محسن صدايي نيست كه بتونه
كشش جذب همه نوع مخاطبي رو داشته باشه ( اميدوارم دوستان طرفدار ناراحت نشن )
والا من فكر نمي كنم كسي از حرص و سوختگي حداقل تو اين فروم حرف بزنه چون هر كسي كه انتقاد كرده يه
استدلالي هم براي نقدش آورده ولي متاسفانه برخي طرفداراي چاووشي هستن كه علاقه اي به شنيدن انتقاد
ندارن و جواب طرف مقابل رو به دور از ادب ميدن . وگرنه محسن از هنرمنداي كشور ماس و حسودترين آدم هم
دوست داره يه كسي به عنوان هنرمند باشه تا ازش لذت ببره حالا هر كسي يه سليقه اي داره .
من که هیچ شباهتی بین آهنگهای خنده و تو که نیستی نمیبینم ! البته شاید شما خیلی حرفه ای باشید که می تونید آهنگهارا با هم مقایسه کنید و شباهت و تفاوتاشون و بگین !
والا من نمی دونم شما به چی میگین شاهکار ، مثلا باید چی بخونه که اون آهنگ بشه شاهکار !
شاید منظورتون عروس قصه یه شاهکار بوده !
بهر حال شاید شما نظراتی که برخی از دوستان راجع به آلبوم می دادن نخوندی ! راجع به آلبوم که هیچ راجع به خود محسن هم تو تاپیک خواننده ی مورد علاقه خودش توهین می کرده ،
البته اینم قبول دارم بعضی از طرفدارای چاوشی هم تعصبی جواب می دادن !
ولی اشتباه نکنید ! دقیقا بعضی افراد هستند تو همین فروم از رو حسودی میان راجع به محسن چاوشی نظر می دن !
صداي محسن هم مثل متاسفم نمي تونه هر شنوندي رو درگير خودش كنه كلا صداي محسن صدايي نيست كه بتونه كشش جذب همه نوع مخاطبي رو داشته باشه ( اميدوارم دوستان طرفدار ناراحت نشن )
به نظر من محسن چاوشی خودش مواظبه که یه موقع یکی از آهنگاش کپی یکی دیگه نشه !!
صدای محسن هنوزم طرفدار داره ... پس حرف شما نادرسته !! :20:
چقدر خوبه که نظرسنجی نتایج رو نشون میده : دی
yoosef_st
25-02-2010, 00:45
من فکر میکنم یه شاخه نیلوفر خیلی قویتر از ژاکت بود. چند تا دلیل داره:
1. اینکه این رو میشه گفت اولین "آلبوم" محسن چاووشی بود که به صورت آلبوم میومد. درسته که قبلا هم کارهاش به صورت آلبومی پخش شده بودن، اما اینکه یک سری آهنگ با هم و بر اساس تفکر "آلبومی" بودن ریلیز بشن خیلی کیفیت کار رو بالاتر برده بود.
در این زمینه یه مثال میزنم؛
دوستان اگر خاطرشون باشه قبل از ریلیز "یه شاخه نیلوفر" اومدن آهنگ "ناز" رو پخش کردن. آهنگ قشنگی بود. اما وقتی آلبوم رو خریدیم، دیدیم که این آهنگ توی آلبوم کجا و اون قبلی کجا. آهنگ کاملا پخته شده بود.
و چرا پخته شد؟ چون این یه آلبوم رسمی بود. چندین و چند بار هر آنگی چک شده بود. مشاوره و رفع اشکال شده بود.
به همین دلیل من آلبوم "یه شاخه نیلوفر" رو از تک آهنگهای جدای چاووشی بیشتر میپسندم.
2. هر کسی را بهر کاری ساختن.
تفکر شخصی من اینه:
یه کسی مثل شادمهر عقیلی میاد توی ایران آلبومی درست میکنه در حد "دهاتی" یا "پر پرواز" که هنوز هم که هنوزه آدم از این آلبومها و آهنگسازیشون لذت میبره. اما همین آقا همین که میره خارج از کشور و غیر مجاز کار میکنه، آلبومهاش یکی یکی افت میکنن.سمفونی یی در حد "پر پروار" کجا و آهنگ مزخرفی مثل "حالا بیا اینجا" کجا!!!!!
آهنگ "آتیش بازی" کجا و مزخرفی مثل "میخواستمت" توی آلبوم پاپکورن کجا! شادمهر از >اوج خلاقیت< به >دزدی هنری< رسید!
حالا همین جریان، منتها از این طرف بوم هم داره در مورد محسن اووشی اتفاق میافته.
آلبوم "یه شاخه نیلوفر" آلبومی بود که (تا جایی که من در جریانم) داشت میرفت که طبق معمول بدون مجوز پخش بشه. یعنی همه کارش رو قبل از مجوز و این حرفها کرده بودن. به همین دلیل هم کار، کار موفقی از آب در اومد.
اتفاقی که در مورد ژاکت خیلی خیلی کمرنگتر شده.
کسی که آهنگی داره مثل "نشکن دلمو" اومده یه آهنگ تو ترک اولش گذاشته ، که خداییش در حد آهنگهای دامبولی دیمبول 20 سال پیش هم نیست!
متن شعر آهنگ "بانو" واقعا چیزی نیست که بشه روی کاغذ آرود...
فراز و فرودهای صدای چاووشی توی این آلبوم دیگه زیادی بدون حساب و کتاب شده. و البته متن شعرها، آهنگ سازی و ... همه اینها به شدت افت کرده!
در نهایت ، من وقتی این آلبوم رو گوش دادم، دلم خیلی برای همون " یه شاخه نیلوفر" خودم تنگ شد و بیشتر به اون چسبیدم تا این.
در عین حال من به هیچ وجه منکر زیباییهای ژاکت هم نمیشم. خیلی از ترکهاش ، مثل "دور آخر" اهنگهای "محسن چاووشی" یی هستن که خیلی دوستشون دارم.
اما در مقابل آلبوم قبلیش چنگی به دل نمیزنه.
صد در صد بخاطر تنوع فضا ژاکت بهتره!!!
Ssarshar
25-02-2010, 16:31
ببین پسرجان تو برو همون بچه سوسول .... تو گوش بده لازم نیست تو هر تاپیکی بیای اینا رو صد دفعه تکرار کنی یکی از همین حسودا تویی که بدجور داری میسوزی ببین با این کارا اون خوانندت ، محبوبیش بیشتر از سلطان چاوشی نمیشه عزیزم بیخودی وقتتو تلف نکن
فقط دوستان یه نگاهی به پست های این فرد بندازید و قضاوت کنید ببینید این فرد چه ادم دو رو و حسودیه :
این پستا ماله زمان ورود البوم یه شاخه نیلوفره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدتی بعد از ورود البوم یه شاخه نیلوفر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته جواب این دو پستش قشنگ دادم و خوب مچشو گرفتم ولی مدیران پستمو پاک کردن ...
اینم یکی از پستای بعد از ورود البوم ژاکت :
ببين عزيز من شما دوباره داري به يه فرد توهين مي كني حالا اون فرد ميتونه هنرمند باشه يا يه آدم معمولي به
هر حال اين كار پسنديده اي نيست چون چه بخواي چه نخواي وجهه خودت و طرفداران چاووشي رو مياري پايين (
در حاليكه در ميان طرفداراي چاووشي هم آدمهاي فهميده و منطقي كم نيستند )
اولا بنده هميشه گفتم آلبوم هاي سنتوري و متاسفم چاووشي عالي بودند و آلبوم يه شاخه نيلوفر هم آلبوم
خوبي بود همينطور نقاط ضعف و قوتش هم گفته بودم ! اون پست هاي بالايي هم فكر نكنم دو رويي بنده رو
نشون ميده بلكه نشون ميده اگه هنرمندي خوب كار ميكنه ميتونه دل يه مخاطب معمولي مثل من رو بدست بياره و
اگر هم ضعيف بلعكس قضيه صدق ميكنه .
شما هم به جاي مچ گيري بهتره چشاتو وا كني و اطرافتو نگاه كني نه اينكه سعي كني با تعصب همه رو از خودت
دور كني . به عقيده بنده انسان تا وقتي منطق رو درك ميكنه كه تعصب جاشو نگيره وقتي حتي يه مقدار كم
تعصب چاشني احساسات فرد ميشه سعي ميكنه تا هرجوري شده عقايدشو به ديگران تحميل كنه حالا يا با
توهين يا با الفاظ ديگه ... من نه عشق خواننده اي هستم نه دوست دارم كسي رو از خودم برنجونم چون معتقدم هر هنرمندي يا توي كار هنريش فراز و نشيب داره و ارزش تعصب رو نداره .
بهتره اين آلبوم رو پيش يه كسي كه نگاه فني به موسيقي داري ببري و بهش بگي آيا اين آلبوم از چه لحاظ ارزش اين همه پافشاري رو داره ! از نظر شعر ؟ تحريرهاي خواننده ؟ سبك خواندن و ارتباط آن با پاپ راك ؟ تنظيم هايي كه ميتونستن خيلي بهتر باشن ....؟؟؟؟؟؟ و ...
ما مخلص همه هم هستيم و چيزي كه گفتم فقط و فقط نظر خودم بودم و دوست ندارم به كسي تحميل كنم
موفق باشيد
Ssarshar
25-02-2010, 16:46
من که هیچ شباهتی بین آهنگهای خنده و تو که نیستی نمیبینم ! البته شاید شما خیلی حرفه ای باشید که می تونید آهنگهارا با هم مقایسه کنید و شباهت و تفاوتاشون و بگین !
والا من نمی دونم شما به چی میگین شاهکار ، مثلا باید چی بخونه که اون آهنگ بشه شاهکار !
شاید منظورتون عروس قصه یه شاهکار بوده !
بهر حال شاید شما نظراتی که برخی از دوستان راجع به آلبوم می دادن نخوندی ! راجع به آلبوم که هیچ راجع به خود محسن هم تو تاپیک خواننده ی مورد علاقه خودش توهین می کرده ،
البته اینم قبول دارم بعضی از طرفدارای چاوشی هم تعصبی جواب می دادن !
ولی اشتباه نکنید ! دقیقا بعضی افراد هستند تو همین فروم از رو حسودی میان راجع به محسن چاوشی نظر می دن !
در مورد شباهت تنظيم هاي خنده و تو كه نيستي ميتونيد به دقيقه 1/26 دقت كنيد كه ميگه
دل من از غم دوريت مرده
تو خيال ميكني خوابش برده
يه دفعه از من بيچاره چرا ؟
نميپرسي كه زندم يا مرده .
نميپرسي و نميدوني غمت چه
بلايي به سرم آورده .
اين رو با ترك تو كه نيستي در اون قسمتي كه ميگه
دارم از درد غريبي آب ميشم
رو سر دنيا يا خودم خراب ميشم
ميدونستي پيش تو گيره دلم
ميدونستي بري ميميره دلم
و چند تيكه ديگش ( كه البته چون تو كه نيستي رو الان ندارم نميتونم دقيقش رو ذكر كنم )
در ضمن نه عروس قصه به نظر من شاهكار بود نه ژاكت ! كلا كلمه ي شاهكار رو فكر نكنم در مورد اين آلبوم صدق كنه از نظر فني و هنري .
كلا قبول كنيد ضعيف بود آلبوم ژاكت!
من به هيچ كدام راي دادم!متاسفم برات بهترينش بود...
بی انصافی هستش اگه بگید ژاکت قشنگ نیست.به نظر من مشکل این آلبوم این بود که سریع به دل نمیشست اما اگه چند بار گوش کنید دیگه ازش بد نمیگید. من خودم هر وقت یه شاخه نیلوفرو گوش میدادم چند تا آهنگ از حمید عسگری یا عبدالمالکی مینداختم وسطش تا یه خورده تنوع داشته باشه اما این آلبوم ریتم قشنگی داره آهنگاش همه جوره داره.
hamed_bijari
28-02-2010, 13:43
بی انصافی هستش اگه بگید ژاکت قشنگ نیست.به نظر من مشکل این آلبوم این بود که سریع به دل نمیشست اما اگه چند بار گوش کنید دیگه ازش بد نمیگید. من خودم هر وقت یه شاخه نیلوفرو گوش میدادم چند تا آهنگ از حمید عسگری یا عبدالمالکی مینداختم وسطش تا یه خورده تنوع داشته باشه اما این آلبوم ریتم قشنگی داره آهنگاش همه جوره داره.
کاملا موافقم
البته دو سه تا از ترک ها که اصلا جالب نیستن (نظر شخصی) مثل ترک اول
ولی ترک های "چاردیواری" و "دور آخر" فوق العاده هستن و هرچی بیشتر گوش میدی بیشتر به دل میشینن
کلا تنوع کار تو این آلبومش خیلی زیاده و همین هم باعث شده که نظرها اینقدر متفاوت باشه
ژاکککککککککککککککککککککتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتت!!!!!!!!!!!!!!!!
Alireza_SA
04-03-2010, 19:07
ژاکتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
vahid_fisher
05-03-2010, 04:20
ژاکتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
NaKhoda BiBaK
05-03-2010, 18:17
اومده یه آهنگ تو ترک اولش گذاشته ، که خداییش در حد آهنگهای دامبولی دیمبول 20 سال پیش هم نیست!
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
دوست عزیز آهنگ بازار خرمشهر به گفته خود چاووشی ادای دینی به مردم شهرش بوده !
شما این اهنگ رو دوست نداری اجازه هم نداری توهین کنی ! این آهنگ الان آهنگی هست که به زیبایی به زبون خوزستانی خونده شده و ما جنوبی ها کاملا میفهمیم که لهجه توی آهنگ ادا در آوردن چاووشی نیست بلکه لهجه واقعیه خودشه !
این اهنگ کاملا با فرهنگ خرمشهر و ... همخونی داره و به شدت در این شهر پرطرفدار شده !
همین دیروز که من رفته بودم بیرون خیلی از ماشین ها بود که این آهنگ از استریوشون پخش میشد !
yoosef_st
06-03-2010, 21:41
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
دوست عزیز آهنگ بازار خرمشهر به گفته خود چاووشی ادای دینی به مردم شهرش بوده !
شما این اهنگ رو دوست نداری اجازه هم نداری توهین کنی ! این آهنگ الان آهنگی هست که به زیبایی به زبون خوزستانی خونده شده و ما جنوبی ها کاملا میفهمیم که لهجه توی آهنگ ادا در آوردن چاووشی نیست بلکه لهجه واقعیه خودشه !
این اهنگ کاملا با فرهنگ خرمشهر و ... همخونی داره و به شدت در این شهر پرطرفدار شده !
همین دیروز که من رفته بودم بیرون خیلی از ماشین ها بود که این آهنگ از استریوشون پخش میشد !
من به هیچ وجه هیچ توهینی نکردم دوست عزیز. و همچنان هم بعد از 4، 5 بار دیگه به زور گوش دادن این آهنگ برای من دامبولی دیمبولی بیش نیست.
دوران این آهنگها مدتهاست که گذشته. نمیدونم "برات 3 سال دیگه النگوی طلا میخرم" و "این یارو ازت چی میخواست" و این حرفها فقط تو همون جو شما و دیگر عزیزان خوزستانی جواب میده. نه جو کل فارسی زبانها.
باز هم تاکید میکنم من هیچ توهینی به هیچ کس نکردم.
اما ترک اول آلبوم نه شعر داره، نه آهنگ سازی داره، نه هیچی!
با کمال احترام به نظر من تنها دلیلی که عده ای از این آهنگ خوششون اومده اینه که فقط "بندری"ه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.