ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کیبورد هنگام رسیت شدن کار نمیکنه

Shadow-Man
20-02-2010, 00:56
سلام
فکر میکنم به اندازه کافی واضح باشه
حالا باید چی کار کرد؟

abvet
20-02-2010, 02:22
كي بردت خرابه يا پورتش خرابه!

Peter-959
20-02-2010, 02:45
اگر کیبورد شما USB هست باید تو بایوس سیستم کیبورد USB رو فعال کنید.

Shadow-Man
20-02-2010, 12:43
بله usb هست. چطوری باید فعال کنم؟
منظورتون از بایوس سیستم همونی هست که موقع ریست شدن del رو میزنی؟
در ضمن این کی بورد رو سیستم داداشم که ویندوز داره هی قطع وصل میشد. ولی من که لینوکس دارم مشکلی نداره

Peter-959
21-02-2010, 02:10
با سلام
درسته بایوس همون صفحه آبی رنگی هست که شما با فشار دادن دکمه del واردش میشید.
من روش فعال کردن کیبورد usb رو روی مادر بوردهای گیگابایت مینویسم شاید اسامی و کلمات توی مادربوردهای شرکتهای دیگه متفاوت باشه البطه من مادربوردهای msi رو دیدم و اسامی انجا هم همینا بود.
هنگام بالا آمدن کامپیوتر وارد بایوس بشید، از بین گزینه ها وارد Integrated Peripherals بشید، و USB Keyboard Support رو Enabled کنید و در آخر با دکمه F10 ذخیره و خارج بشید.
اما در رابطه با این که کیبوردتون روی سیسم برادرتون که ویندوز داره مشکل داره نمی دونم ، فقط کیبورد شما باسیسم برادرتون مشکل داره یا کیبورد خودشونم مشکل داره؟

Shadow-Man
21-02-2010, 19:34
در اصل این کیبورد مال برادرم هست که وقتی دید تو وین مشکل داره گفتم بیا کیبورد ها رو عوض کنیم ببینیم مشکل از کیبورد هست یا نه
الان کیبورد خودم رو سیستم برادرم هست که بدون مشکل کار میکنه.
بابت راهنمایی هم ازت ممنونم
ولی متاسفانه فکر نمیکنم که بتونم ازش استفاده کنم چون مادر بوردم دیگه لود نمیشه یعنی همون موقع که باید دل رو بزنی تا بری تو بایوس گیر میکنه نه تو بایوس میره نه سیستم عامل لود میشه وقت نکردم باهاش ورد برم ببینم چی میشه ولی اگه درست شد امتحان میکنم و نتیجه رو میگم

Peter-959
22-02-2010, 01:55
در اون صفحه اطلاعات رو و دستگاههای sata و ide بارگزاری میشه ، اگر سیستمتون تو اون صفحه گیر میکنه احتمالا از هارد دیسک یا سی دی رامتونه .

Shadow-Man
23-02-2010, 14:32
با سلام
درسته بایوس همون صفحه آبی رنگی هست که شما با فشار دادن دکمه del واردش میشید.
من روش فعال کردن کیبورد usb رو روی مادر بوردهای گیگابایت مینویسم شاید اسامی و کلمات توی مادربوردهای شرکتهای دیگه متفاوت باشه البطه من مادربوردهای msi رو دیدم و اسامی انجا هم همینا بود.
هنگام بالا آمدن کامپیوتر وارد بایوس بشید، از بین گزینه ها وارد Integrated Peripherals بشید، و USB Keyboard Support رو Enabled کنید و در آخر با دکمه F10 ذخیره و خارج بشید.
اما در رابطه با این که کیبوردتون روی سیسم برادرتون که ویندوز داره مشکل داره نمی دونم ، فقط کیبورد شما باسیسم برادرتون مشکل داره یا کیبورد خودشونم مشکل داره؟

از کمکتون خیلی ممونم کیبوردم درست شد :11: