PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری به اینترنت وصل شم ؟

yas3d
19-02-2010, 21:55
this post is removed!

Vallio
19-02-2010, 22:32
امتحان کردم جواب نداده !
ولی بچه ها میگن برای ما جواب داده :دی

داغ داغ: اتصال گوشي به اينترنت به كمك bluetooth با هر نوع سيم كارتي........

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

yas3d
21-02-2010, 08:47
this post is removed!

Saeed Nazari SN85
01-03-2010, 22:43
سلام به همه ی بچه های خوب پی سی ورد
راستش نمی دونستم این سوال رو کجا بپرسم . ببخشین اگه به اینجا ربطی نداره.
مشکل من اینه که موبایل رو می خوام به اینترنت وصل کنم برای اپدیت انتی ویروس و کارای دیگه.
کامپیوترم که هم وایرلس داره هم بلوتوث به دایال اپ وصل میشه .
راهی هست که موبایل رو از طریق کامپیوتر متصل به اینترنت به نت وصل کرد.
برنامه ای چیزی؟
مدل هم n96 و n80
ممنون.
دوستاني كه نمي تونن با ايرانسل به اينترنت وصل بشن اين تنظيمات ساده رو انجام بدن تا بتونن كانكت بشن البته بايد بگم اگه كانكت نشن بهتره چون من 5700 شارژ داشتم حدود 15 دقيقه تو اينترنت بودم ودوتا عكس دانلود كردم 5 ريال بيشتر برام شارژ نموند اما حالا تنظيمات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وارد تنيمات(setting) بشين وبعد از اون وارد كانكشن (connection) بشين وبعد برين تو قسمت دستينيشن(destinations) و wap services رو انتخاب و با اومدن پيغام مبني براينكه تنظيمات انرا دانلود كند شما no را انتخاب ويك access point بسازيد و مقادير زير را وارد كنيد Connection name \irancell و Data bearer\ Packet data و Access point name / mtn irancell وusername و password رو كاري نداشته باشين و Authentication/normal وHomepage را يك سايت معتبر بنويسيد و خارج بشيد و از منو برين تو وب واون رو انتخاب كنيد و برين تو اينترنت ( صفا سيتي) من اين تنظيمو رو ان85 خودم و اي52 انجام دادم جواب داد مهربوني هام