مشاهده نسخه کامل
: خرید تلویزیون 3D
mr_peyman5623
19-02-2010, 02:07
با توجه به اینکه تکنولوژی جدید تلویزیون، مدل های StereoScopic یا 3D هستند و یواش یواش سر و کله کانال های 3 بعدی و فیلم های 3 بعدی هم در ماهواره ها و اینترنت داره پیدا میشه،
- این TV ها داخل ایران اومده؟
- قیمت حدوداً چقدر هست؟
- LED هستند یا LCD؟
- خریدش به صلاح هست؟
برای مثال:
ماهواره EuroBird 9A واقع در 9درجه غربی
کانال 3D SAT TV فرکانس 11747 سیمبل 27500 هاریزونتال
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arash_2006
19-02-2010, 09:21
اووووووووووووه
دوست عزیز شما مثل اینکه خیلی عجله داری
این تکنولوژی هنوز حتی در بازارهای اروپا و آمریکا هم بطور رسمی و گسترده عرضه نشده اونوقت میگی ایران؟
شرکت ال جی که یکی از اولین ارائه دهنده های این تکنولوژیه گفته که احتمالا از تابستون کارش رو شروع میکنه بنابراین من فکر نمیکنم که کمتر از تابستون دو سال دیگه به ایران وارد بشه و در مورد فیلم ها و برنامه های تلویزیونیش هم که حالا حالاها کار داره
موفق باشید
soleimanian
19-02-2010, 15:22
26 فوریه یعنی یک هفته دیگه سامسونگ تلوزوین های LED سه بعدی خودشو برای ماه مارس پیش فروش میکنه
مدل 40C7000 سامسونگ رو زده 1999 دلار
شرکت ال جی که یکی از اولین ارائه دهنده های این تکنولوژیه گفته که احتمالا از تابستون کارش رو شروع میکنه
موفق باشید
اتفاقا ال جي جزو آخرين شركتهايي بود كه پا به عرصه 3 بعدي گذاشت.
شركتهاي سوني و پاناسونيك جزو اولين شركتهايي بودن كه اين تكنولوژي رو معرفي كردند. اون زماني كه ال جي نمي دونست سه بعدي چيه ، سوني و پاناسونيك دوربين هاي حرفه اي سه بعدي رو هم توليد كرده بودن.
در ضمن ال جي و و سامسونگ باز دارن از كمبود اطلاعات مردم سو استفاده ميكنن و هي تلويزويون سه بعدي رو به رخ ميكشن چون ......
خود تلويزون سه بعدي مهم نيست. بيشتر LCD هاي 100 هرتز به بالا ميتونن فيلمهاي سه بعدي رو پخش كنن.
چيزي كه خيلي مهم هستش پليري هستش كه قدرت پخش بلوري هاي سه بعدي رو داشته باشه.
شركت سوني اعلام كرده كه با فريمروري كه چند وقت ديگه ميزاره ، اكثر بلوري پليرهاي سوني رو قادر به پخش 3D ميكنه حتي روي HDMI 1.3 !!!!
سوني ، فيلمهاي سه بعدي ، شبكه هاي ماهواره اي سه بعدي ، بازي هاي سه بعدي رو به زودي عرضه ميكنه.
حتي فيلم Avatar هم بصورت سه بعدي و با دوربينهاي حرفه اي سوني فيلمبرداري شد.
آپديت قابليتهاي3 بعدي هم براي PlayStation 3 در حال آماده شدن هستش كه نويد پخش فيلمها و بازيهاي سه بعدي رو ميده.:31:
arash_2006
21-02-2010, 21:08
شرمنده من این مطلب رو تو دنیای اقتصاد خونده بودم (امان از بعضی رسانه های که فقط بلدند اطلاعات اشتباه به مردم بدن)
ommolfesad
23-02-2010, 17:15
چه حالی میده تو 3D فیلم دیدن !!!
خوش به حال نوادگانمون فکر کنم اون موقع دیگه کاملا" تو فضای فیلم قرار بگیرن :42::42::42::42:
b_e_h_dad2
25-02-2010, 12:05
دنیاس سه بعدی رو سونی ایجاد کرد
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر سری بزنید ( با اینترنت سرعت بالا)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
starpars
25-02-2010, 13:04
دنیاس سه بعدی رو سونی ایجاد کرد
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر سری بزنید ( با اینترنت سرعت بالا)
چه شود وقتی این سیستم ها با natal درآمیخته بشه :18:
mr_peyman5623
27-02-2010, 23:15
خوب من که میخوام بعد از عید LED بگیرم صبر کنم این 3D ها بیاد یا نه به این زودی ها نمیاد؟
شبکه الجزیره اعلام کرده جام جهانی رو 3d پخش خواهد کرد به نظر من این تلویزیون ها بزودی خواهد اومد چون چیزی تا جام جهانی نمونده
soleimanian
04-03-2010, 18:01
خوب من که میخوام بعد از عید LED بگیرم صبر کنم این 3D ها بیاد یا نه به این زودی ها نمیاد؟
از این ماه سامسونگ سه بعدی توی اروپا و آمریکا عرضه شده. تا تابستون ایران هم میاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.