مشاهده نسخه کامل
: خرید گوشی چینی N95 8G
ali_santori
19-02-2010, 01:12
1.چه فرقی بااصلش داره؟
2.جاوا داره؟
3.دوربینش چه طوره؟
4.برای چند وقت استفاده روش حساب کنم؟
5.قیمت؟
MohandesMCD
19-02-2010, 02:35
زمین تا آسمون با اصلی فرق داره.حتی قیافشون هم شبیه نیست
هیچی نداره
دوربینش vga
برای یک سال یا کمتر
قیمتشو ندارم
توضیحات بیشتر:
تاچش فوق العاده داغونه و اعصابت رو بهم میریزه.گوشی خیلی حساسی هست.یکی از بچه ها از دستش افتاد و چنان داغون شد که نتونست درستش کنه.گول قیمت و تاچ بودنش رو نخور.دکمه هاشم خیلی سفته.
پیشنهاد: اصلا نخر
پیشنهاد بعدی: امضاتو عوض کن
golmohammadi
19-02-2010, 12:47
قیمتش چنده ؟
با 150 تومن میتونی گوشیهای خیلی بهتری بخری
مثلا ال جی کوکی
نوکیا 5530 که نزدیک 200 هست
حتی نوکیا 6220
و خیلی گزینه های دیگه که از گوشیهای چینی بهترند
قیمتش چنده ؟
با 150 تومن میتونی گوشیهای خیلی بهتری بخری
مثلا ال جی کوکی
نوکیا 5530 که نزدیک 200 هست
حتی نوکیا 6220
و خیلی گزینه های دیگه که از گوشیهای چینی بهترند
.از ارسال پستهای اسپم وار و پستهایی که کمکی به جریان بحث نمیکند خودداری بفرمایید.اینگونه پستها بدون اطلاع
قبلی حذف میشوند.
یعنی شما مدیر این انجمن هستی ؟!!! :41:
ایشون هیچ سوالی درباره این که چه گوشی بخرد نکردند فقط چند سوال درباره N95 چینی بود.
اگر تعریف از گوشی چینی خلاف قوانین هست خوب این را بنویسید تا ما هم تکلیف خودمون را بدونیم .
و اما در پاسخ به این دوستی که درباره N95 چینی سوال داشتند
1- فرق که دارند به هر حال توی قیمت هم فرق دارند با جستجو توی گوگل امکانات n95 چینی را بررسی کن
2- N95 را نمی دانم ولی هستند گوشی های چینی که جاوا دارند
3- خودم N95 چینی نداشتم ولی گوشی c9000 داشتم که دوربینش کیفیت خیلی خوبی دارد
4- من که الان 1 سال و چند ماه هست دارم بدون مشکل
5- گوگل
ولی من پیشنهاد می کنم گوشی های طرح خود چین را بخری و گوشی های طرح اصلی تا حد امکان نخری
ali_santori
19-02-2010, 22:10
خیلی ممنون از توضیحاتتون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه نکته دیگه که برام مهمه این 8 گیگ حافظه هست میخواستم ببینم واقعا 8 گیگ رم داره؟
golmohammadi
20-02-2010, 00:58
یعنی شما مدیر این انجمن هستی ؟!!! :41:
ایشون هیچ سوالی درباره این که چه گوشی بخرد نکردند فقط چند سوال درباره N95 چینی بود.
اگر تعریف از گوشی چینی خلاف قوانین هست خوب این را بنویسید تا ما هم تکلیف خودمون را بدونیم .
و اما در پاسخ به این دوستی که درباره N95 چینی سوال داشتند
1- فرق که دارند به هر حال توی قیمت هم فرق دارند با جستجو توی گوگل امکانات n95 چینی را بررسی کن
2- N95 را نمی دانم ولی هستند گوشی های چینی که جاوا دارند
3- خودم N95 چینی نداشتم ولی گوشی c9000 داشتم که دوربینش کیفیت خیلی خوبی دارد
4- من که الان 1 سال و چند ماه هست دارم بدون مشکل
5- گوگل
ولی من پیشنهاد می کنم گوشی های طرح خود چین را بخری و گوشی های طرح اصلی تا حد امکان نخری
من مدیر نیستم همکار هستم
اگه دقت کنی نه تنها من بلکه همه کاربران توصیه میکنند گوشیهای چینی خریده نشه
حالا چرا ؟
چون همه میخاهند بهمدیگه کمک کنند
قصد دیگری هم ندارند
پس شما فکر نکن ما با این سری از گوشیها لج هستیم و یا پدر کشتگی داریم
شما اگه اطلاعات کافی در ضمینه موبایل داشتین میتونستین خودتون تشخیص بدین چرا همه از اینها فرار میکنند
کافیه یه سر بزنی به تعمیرکارها
اوایل که گوشیهای چینی اومده بود همه جا زده بود (فلش گوشیهای چینی)
حتی نزدیک بود بقالی هم فلش بزنه
صدای بسیار بلندی دارند در عوض اسپیکرشون زود خراب میشه
اکثرا پرش آنتن دارند
نمیخوام بیشتر در موردشون بگم چون واسه همه ثابت شده هست
amirpcp30
20-02-2010, 06:48
اگه خواستی باز چینی بخری بهترین گزینه n97 هست که هم جاوا داره هم وایرلس وایمکس تاچ و تی وی و خیلی های دیگه
1 سال گارانتی هم داره 1 گیگ حافظه ی داخلی هم داره
:40:
ali_santori
20-02-2010, 10:54
اگه خواستی باز چینی بخری بهترین گزینه n97 هست که هم جاوا داره هم وایرلس وایمکس تاچ و تی وی و خیلی های دیگه
1 سال گارانتی هم داره 1 گیگ حافظه ی داخلی هم داره
:40:
قیمت ؟
اصلا خرید این گوشی های چینی توصیه نمیشه !
حالا هرچی می خواد باشه! شبیه N97 باشه یا شبیه N95 باشه.
پشیمون می شی بد جور.
در این محدوده قیمت الان sumsung s5230 star با صفحه نمایش 3 اینچ لمسی هست که خودم داشتم و ادما راضی نگه می داره.
و همچنین ال جی کوکی و از این قبیل گوشی ها ! که خیلی خیلی مطمئن تر هم هستند و با ضمانت اصلی!!!
البته این که میگید نوکیا چینی ! یعنی نوکیا اصل ، اما اسمبل کشور چین!!!
که تقریبا همه ی گوشی های نوکیا و سونی اریکسون در چین اسمبل می شوند که کیفیت اصلی هم دارند ! بین این چینی و اون چینی ، زمین تا آسمون فرقه
من مدیر نیستم همکار هستم
اگه دقت کنی نه تنها من بلکه همه کاربران توصیه میکنند گوشیهای چینی خریده نشه
حالا چرا ؟
چون همه میخاهند بهمدیگه کمک کنند
قصد دیگری هم ندارند
ببین آن موقعی که من هنوز گوشی چینی نخریده بودم توی اینترنت خواندن که بدرد نمی خورند - 6 ماه بیشتر کار نمی کنند و ...
ولی من به عینه یک گوشی چینی بدون هیچ مشکلی دست یکی از دوستانم دیده بودم.
پس شنیدن کی بود مانند دیدن !
پس شما فکر نکن ما با این سری از گوشیها لج هستیم و یا پدر کشتگی داریم
یک سوال می پرسم خواهشا جواب بده . تا حالا گوشی چینی داشتی ؟
شما اگه اطلاعات کافی در ضمینه موبایل داشتین میتونستین خودتون تشخیص بدین چرا همه از اینها فرار میکنند
من اطلاعات کافی ندارم فقط یک سال و نیم هست خودم گوشی چینی دارم و 2 تا گوشی چینی دیگه هم دستم گرفتم و کار کردم. هیچ کدام از این گوشی ها هم مشکلی نداشتند.
کافیه یه سر بزنی به تعمیرکارها
اوایل که گوشیهای چینی اومده بود همه جا زده بود (فلش گوشیهای چینی)
حتی نزدیک بود بقالی هم فلش بزنه
تعمیرگاه ها همیشه دارند شارژر این گوشی ها را می فروشند خودم چند نفر را برای همین کار دیدم.
صدای بسیار بلندی دارند در عوض اسپیکرشون زود خراب میشه
ببین عزیز من . این حرف ها را به یکی بزن که گوشی چینی نداشته باشه بنده یک سال و نیم هست گوشی چینی دارم ( عکس هاش توی Trash هست ) هر امکانی ازش را نام ببری حتی ذره ای کاهش نیافته است.
اکثرا پرش آنتن دارند
نمیخوام بیشتر در موردشون بگم چون واسه همه ثابت شده هست
وقتی آدم از 2 تا سیمکارت بدون مشکل توی گوشی استفاده می کند واقعا نمی توانه این حرف های بی اساس را تحمل کند.
و در کل وقتی گوشی چینی ندارید در مورد این گوشی ها اظهار نظر نکنید . به جای تکرار حرف های افراد دیگه که به هر دلیلی می خواهند برای این گوشی ها مانع ایجاد کنند سعی کنید با منطق صبحت کنید. مثل این عکس
سمت چپ گوشی چینی من ( به قول شما بی کیفیت ) و سمت راست آیفون آمریکایی ( 3G )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RaS0oL.M
20-02-2010, 20:36
پیشنهاد بعدی: امضاتو عوض کن
راست می گی دو باره به جرزم مالتی یوزر یوزر قبلو بعدتو یه کرباس می کنن............:دیپیشنهاد منم اینه که نخر..............
معمولا كساني دق گوشيهاي چيني را دارند كه خودشون رفتن يه پول هنگفت در حد 500 هزار تومن به بالا پول بابت گوشيهاي نوكيا و..دادن بعد ميبينن كه چين همون گوشي را زده با قيمت مثلا 100 هزار..نميگم امكانات چينيه با اصليه يكيه..ولي حداقل وقتي تو دست ميگيري كسي نميفهمه اصل نيست!!يه گوشي گرون قيمت(اصل) هر چقدر هم كه جذاب باشه و امكانات داشته باشه دلتو بعد چند روز ميزنه بازم دوست داري يه گوشي جديد تجربه كني چون هر ماه هم كه خداروشكر چندمدل جديد دارن ميدن برون(فكر كنم اينو همه قبول داريم) پس چه بهتر كه پول زياد بابت گوشي خيلي گرون نديم.نميگم حتما بريم چيني قلابي بخريم نه...بلكه من نظرم اينكه گوشي گرون خريدن تو ايران فايده نداره چون خيلي از اپشنهاي گوشي كه باعث شده قيمتش بره بالا تو ايران فعال نيست..
tiyam 01
02-03-2010, 11:21
بهت پیشنهاد میکنم اصلاً گوشی چینی نظر مگر مارکهای معتبرشون که تو ریویو سایتهای خارجی هم هست
دوستم یه n95 8gb چینی داره که اصلاً معلوم نیست مموری کارت میخوره یا نه ... بعد حافظه داخلیش نوشته 8000 مگابایت اما وقتی وصلش میکنه به کامپیوتر می نویسه 500 کیلوبایت یعنی 0.5mb
sasan816
02-03-2010, 18:39
مگر مارکهای معتبرشون که تو ریویو سایتهای خارجی هم هست
میشه لطف کنید یک لینک بدید اگر خوب باشه منم یکی میگیرم
tiyam 01
02-03-2010, 18:47
میشه لطف کنید یک لینک بدید اگر خوب باشه منم یکی میگیرم
منم زیاد اطلاع ندارم اما یکیشون سندو بود (sendo)
فکر کنم قیمتشون هم مثل بقیه گوشی ها باشه
اما به نظر من خریدن گوشی به جز مارکهای نوکیا ، سامسونگ ، ال جی ، موتورولا و سونی اریکسون و اچ.تی.سی و بقیه مارکهای معروف اشتباهه... چون اگه مشکلی واسه سایر گوشیها پیش بیاد درست شدنشون دیگه مشکله (نبودن قطعات و پشتیبانی و ...)
sasan816
02-03-2010, 19:32
خریدن گوشی به جز مارکهای نوکیا ، سامسونگ ، ال جی ، موتورولا و سونی اریکسون و اچ.تی.سی و بقیه مارکهای معروف اشتباهه
میشه دلیل محکم تری ارائه کنید
hamidreza.sn
02-03-2010, 20:32
من خودم دو سال پشت سر هم گوشي چيني مي خريدم پريسال گوشي necn880 خريده بودم تاچ اسكرين بود 5 تا اسپيكر هم داشت صداش هم فوقولاده بود هنوز هم دارمش بدون هيچ مشكلي كار ميكنه حدودا اوايل 87 بود از يه گوشي چيني خيلي خوشم اومد هم اندازش زياد بزرگ نبود هم كلي امكانات داشت از قبيل ( سنسور حركتي ، تلوزيون مثلآيينه مي گرفت ، راديو ، دو تا سيم كارت همزمان ، دوتا مموري كه من 2 تا 2گيگ انداخته بودم در كل 4 گيگ حافظه داشت ، تازه يادم رفت بگم از روي تلوزيون و راديو ضبط هم ميكرد ، دو تا باطري قيمت با 2 تا رم 2 گيگ 80000 هزار تومان واقعا مفت از كارايي و امكانات فوقوالعاده اش واقعا راضي بودم تنها بدي كه داشت نرم افزار روي اون نصب نمي شد اون هم به دليل چيني بودنش كه سيستم عامل نداره نام و مدل گوشي :kenxinda k600 در كل گوشي توپي بود
tiyam 01
03-03-2010, 10:53
میشه دلیل محکم تری ارائه کنید
اگه یه گوشی بخرید که یه جاش خراب بشه وقتی که تعمیرگاه های موبایل قطعه شون رو نداشته باشن چکار می کنید؟
هیچ استانداری رو رعایت نمی کنن ... گوشی چینی رو می داشته باشید که گواهینامه ce یا fcc داشته باشه؟
میزان sar اونا معلوم نیست.. میزان sar نباید از یه حدی بالا بره و مقدار زیاد اون برای بدن خیلی ضرر داره
حتی برنامه های جاوا رو هم ساپورت نمی کنن
کیفیت ساخت خیلی پائینی دارن .. تا یه ضربه کوچیک بهشون وارد شه یه جاشون خراب میشه
حتی فلش کردن اونا هم دردسره ... هر گوشی فایل فلش خودش رو میخواد حتی دو مدل مثل هم و اگه هم زیر فلش خاموش بشه دیده تموم، دیگه هیچ وقت درست نمیشه
و ...............
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
من خودم دو سال پشت سر هم گوشي چيني مي خريدم پريسال گوشي necn880 خريده بودم تاچ اسكرين بود 5 تا اسپيكر هم داشت صداش هم فوقولاده بود هنوز هم دارمش بدون هيچ مشكلي كار ميكنه حدودا اوايل 87 بود از يه گوشي چيني خيلي خوشم اومد هم اندازش زياد بزرگ نبود هم كلي امكانات داشت از قبيل ( سنسور حركتي ، تلوزيون مثلآيينه مي گرفت ، راديو ، دو تا سيم كارت همزمان ، دوتا مموري كه من 2 تا 2گيگ انداخته بودم در كل 4 گيگ حافظه داشت ، تازه يادم رفت بگم از روي تلوزيون و راديو ضبط هم ميكرد ، دو تا باطري قيمت با 2 تا رم 2 گيگ 80000 هزار تومان واقعا مفت از كارايي و امكانات فوقوالعاده اش واقعا راضي بودم تنها بدي كه داشت نرم افزار روي اون نصب نمي شد اون هم به دليل چيني بودنش كه سيستم عامل نداره نام و مدل گوشي :kenxinda k600 در كل گوشي توپي بود
این nec n880 تا حالا شده حتی یه برنامه روش نصب کنی؟
یه جیز دیگه این گوشی های چینی خودشون قلابین بعد مدل مئل تقلبی دارن
مثلا n880 بود بعد یه مدت کیفیت صدا و lcd ایش بعد یه مدت به شذت پائین میومد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.