مشاهده نسخه کامل
: macbook pro 13 دبی
m_sayedebrahimi
19-02-2010, 00:57
سلام
کسی میدونه macbook pro 13 (MB990LLA) رو توی دبی از کجا میشه خرید؟
و مهمتر اینکه تفاوت قیمتش با ایران چقدره؟؟؟
H@mid-Vista
19-02-2010, 14:29
اختلاف قیمتش با ایران تا حدود ۶۰۰ تومن هم میشه
m_sayedebrahimi
19-02-2010, 20:16
اختلاف قیمتش با ایران تا حدود ۶۰۰ تومن هم میشه
کمتر یا بیشتر؟؟؟؟؟؟
اگه کمتر از کجا میشه خرید؟؟؟؟؟ شما کجا رو سراغ دارید؟؟؟؟؟
سایتی رو سراغ ندارید؟؟؟؟
دوست عزیز اینجا ایران و اونجا دبییه !!
حالا چی فک میکنی باز فکر میکنی اینجا کمتره!!!!
در ضمن اگه بخوای از اونجا بگیری باید گارانتی رو بیخیال شی ( فوقش یه برچسب بهت میدن میگن گارانتی International که بدرد خودشون میخوره) که این کار یه جور ریسک محسوب میشه!!:46:
m_sayedebrahimi
19-02-2010, 21:03
دوست عزیز اینجا ایران و اونجا دبییه !!
حالا چی فک میکنی باز فکر میکنی اینجا کمتره!!!!
در ضمن اگه بخوای از اونجا بگیری باید گارانتی رو بیخیال شی ( فوقش یه برچسب بهت میدن میگن گارانتی International که بدرد خودشون میخوره) که این کار یه جور ریسک محسوب میشه!!:46:
البته اگر دقت داشته باشید توی ایران هم باید بیخیال گارانتی باشید!!!!
چون عملا هیچ کسی توی ایران این تخصص رو نداره و اپل هم توی ایران apple store هم نداره چه برسه به گارانتی!!!
در ضمن با قیمتی که من گرفتم ، اونجا حدود 5600 درهم هست!!! یعنی 1550000 تومن!!!!!
اگه فکر میکنید ارزون تره و جایی رو سراغ دارید راهنمایی کنید!
البته اگر دقت داشته باشید توی ایران هم باید بیخیال گارانتی باشید!!!!
چون عملا هیچ کسی توی ایران این تخصص رو نداره و اپل هم توی ایران apple store هم نداره چه برسه به گارانتی!!!
در ضمن با قیمتی که من گرفتم ، اونجا حدود 5600 درهم هست!!! یعنی 1550000 تومن!!!!!
اگه فکر میکنید ارزون تره و جایی رو سراغ دارید راهنمایی کنید!
بله راست میگی این حرف در مورد اپل صدق میکنه. البته یه سر به مشاوره های مربوط به اپل بزن یه چیزایی پیدا میشه ...
موفق باشی:10:.
سایت اپل این مدلو زده 1.199 دلار تو ایران کمترین قیمت1.400 هست فکر نکنم انقدر اختلاف داشته باشه:13:
:14:
m_sayedebrahimi
19-02-2010, 23:35
البته توی ایران بدون گارانتی 1.350 هم پیدا کردم. یه جا هم پیش فروش میکرد 1.290 اما میدونید که!!!! پیش فروش!!!! برو فردا بیا ! ا ا ا بارمون هنوز نرسیده برو پس فردا!!!:19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.