مشاهده نسخه کامل
: G10 یا W550
saeediust
18-02-2010, 22:45
سلام
من بین این مدل دو مدل موندم شدید
جی 10 این نویزی که داره برای چی هست کاریش نمیشه کرد؟
بعد این که میگن پلاسما ها بعد از مدتی سیاهیش رو از دست میده ودرسته؟
نطری در مورد W550 سونی کسی نداره تو هیچ فرومی من چیزی ندیدم
از نظر عمردستگاه کدوم بهتره؟
ای قربون دستت !!! b690 رو هم اضافه کن !!!! :31:
mohsenmetal
19-02-2010, 01:33
منظور از اين نويز چيه من كه نويزي نديدم اگه شما ديدي فكر كنم مشكل از تصوير بوده. نه مدل جي 10 رنگ مشكيش بعد از مدتي كم نميشه من دارم اصلا اين طور نيست يكي از دوستان كه قبل از من هم خريده و تا الان 5000 ساعت كار كرده بازم مشكلي نداره
*Alucard*
19-02-2010, 02:02
منظور از اين نويز چيه من كه نويزي نديدم اگه شما ديدي فكر كنم مشكل از تصوير بوده. نه مدل جي 10 رنگ مشكيش بعد از مدتي كم نميشه من دارم اصلا اين طور نيست يكي از دوستان كه قبل از من هم خريده و تا الان 5000 ساعت كار كرده بازم مشكلي نداره
5000 ساعت یعنی 7 ماه روزی 24 ساعت!!!
خوبه هنوز نسوخته!
arash_2006
19-02-2010, 09:23
:18:شما این 5000 ساعت رو چطوری حساب کردین؟ نکنه کنتور میندازه؟:27:
vahidsport
19-02-2010, 11:43
5000 ساعت یعنی 7 ماه روزی 24 ساعت!!!
خوبه هنوز نسوخته!
پس داره...
اگه بسوزه درست میشه؟
یکجا خودم که مثلا اکه یه مدت تلویزیون نگاه کنی کمی رنگ سیاهیش کم میشه ولی با خاموش کردن تلویزیون و استراحت دادن درست میشه درسته؟ فکر نمیکنم درست باشه
اقای Alucard شما که اینکاره هستید کدوم رو پیشنهاد میکنید من تمام خصوصیات G10 رو که تو اکثر فروم گفتید رو خوندم ولی میترسم زود خرابه بشه تصویرش بعد مدتی مثل اول نباشه و...
این دو مدل اونجوری من فهمیدم هر دو تصویرشون خوبه مخصوصا G10 که همه تعریف میکنن در مورد سونی هم نمیدون چرا چون تصویرش خوبه در مورشد تو نت چیزی پیدا نکردم یا چون بده که فکر نمیکنم بد باشه چون مدل W400 رو دیدم
ای قربون دستت !!! b690 رو هم اضافه کن !!!!
من از این گذشتم فقط دو فقط چون سامسونگ هستش و من تجربه خیلی شدید بدی از سامسونگ دارم
راستی من همون saeediust هستم که با اکانت برادرم پست دادم
اما به نظر می اد بعضی امکانات جانبی b690 مثل ساپورت usb (منظورم فرمت های تصویری که پخش می کنه) و اینترنتش از w550 بهتره. اینطور نیست ؟؟!!
راستی من تصویر b690 رو که با دقت نگاه کردم به نظرم دیگه زیادی bright اومد :wac: به نظرم رنگای w550 طبیعی تره ! درست می گم یا باز به خاطر دست کاری های این فروشنده های کلاه بردار بوده ؟!!! راستی کنتراست b690 از w550 بیشتره ؟!
یه چیزه دیگه ! یه جا رفتم ، یه w رو گذاشته بود بالای s ! نمی دونم چرا هر چی نگاه می کردم تصویر s بهتر و واضحتر به نظر می رسید !!!!!!!! اشکال از زاویه دید بود یا از چشام ؟!! :31: ( S جلوم بود درست ، ولی w بالای سرم بود )
vahidsport
20-02-2010, 00:28
سلام
با تمام این حرف ها امروز رفتم جمهوری و یه W550 خریدم به قیمت 1،520 هزار تومن (قیمتش خیلی خوب شده)
یه فیلم 1080p رو ( 10 دقیقش شده بود 900 مگ) نگاه کردم عالی بود همچی.... کامپیوتر رو با کابل HDMI به تلویزیون وصل کردم
الان من با انتن معمولی دارم شبکه های ایران رو میگیرم و انتن شدید تنظیمه و نویزی تو تصویر نیست ولی ازنظر من داره تو تصاویر SD خوب عمل میکنه من که راضیم و مهم هم همینه
یه نکته ای که داشت و اصلا انتظارشو نداشتم صداش بود واقعا عالیه صداش ، صدای "Voice" رو خیلی عالی پخش میکنه ودر کنار اون صدای ریز و تا حدودی صدای بم رو هم بیرون میده
برای موزیک گوش دادان ( منظورم اکس ترکوندن نیستا...) عالیه و مشکلی توصداش نیست
*Alucard*
20-02-2010, 02:16
:18:شما این 5000 ساعت رو چطوری حساب کردین؟ نکنه کنتور میندازه؟:27:
اتفاقا کنتور داره توی سرویس منوی اغلب تلویزیونها یک قسمت هست که مربوط به تایم کارکرد تلویزیون هست.
پس داره...
اگه بسوزه درست میشه؟
یکجا خودم که مثلا اکه یه مدت تلویزیون نگاه کنی کمی رنگ سیاهیش کم میشه ولی با خاموش کردن تلویزیون و استراحت دادن درست میشه درسته؟ فکر نمیکنم درست باشه
اقای Alucard شما که اینکاره هستید کدوم رو پیشنهاد میکنید من تمام خصوصیات G10 رو که تو اکثر فروم گفتید رو خوندم ولی میترسم زود خرابه بشه تصویرش بعد مدتی مثل اول نباشه و...
این دو مدل اونجوری من فهمیدم هر دو تصویرشون خوبه مخصوصا G10 که همه تعریف میکنن در مورد سونی هم نمیدون چرا چون تصویرش خوبه در مورشد تو نت چیزی پیدا نکردم یا چون بده که فکر نمیکنم بد باشه چون مدل W400 رو دیدم
من از این گذشتم فقط دو فقط چون سامسونگ هستش و من تجربه خیلی شدید بدی از سامسونگ دارم
راستی من همون saeediust هستم که با اکانت برادرم پست دادم
من متوجه مظورتون نشدم این دوستمون میگه 5 هزار ساعت پنل G10 دوستشون کار کرده این پنل 5-6 ماه هست وارد ایران شده که اگر روزی 24 ساعت هم روشن بوده باشه بازم 5000 ساعت نمیشه.
و منظورم از اینکه گفتم خوبه نسوخته این هست که شما کدوم وسیله الکتریکی رو سراغ دارید که 7 ماه بدون استراحت روشن بمونه و نسوزه!!!
تلویزیون جدیدتونم مبارک باشه.:20:
vahidsport
20-02-2010, 11:25
و منظورم از اینکه گفتم خوبه نسوخته این هست که شما کدوم وسیله الکتریکی رو سراغ دارید که 7 ماه بدون استراحت روشن بمونه و نسوزه!!!
ببخشید من بد متوجه شدم
من حدود 10سال پیش یه ضبط سامسونگ گرفتم که ازش زیاد استفاده نکردم یعنی محلت نداد که استفاده کنم تو عرض 3 ماه خراب شد و دادم گارانتی درست شد ولی چند هفته بعد دوباره خراب شده این ضبط که میگم هم سیدی میخود هم نوار و رادیو و AUX هم داشت کلا بعد از گذشت فکر کنم کمتر از یکسال تبدیل شد به امپلی فایر که ( قسمت سیدی نوار و رادیو خراب شد) ولی هنوز هم امپلی فایرش کار میکنه و بانداشو عوض کردم و به اعنوان سپیکر ازش استفاده میکنم به خاطر همینه دیگه سمت سامسونگ نمیرم
این حرفا نمیگم تا سامسونگ نخریدا این یه تجربه بود که داشتم و اون موقع که من اون ضبط رو خریدم سیدی تا وارد ایران شده بود و پلستیشن یک تازه اومده بود فکر میکنم
تصویر G10 رو دیدم زیاد خوشم نیومد نمیدونم چرا بعد اینکه پلاسما بود نرفتم طرفش بعد قیمتش هم با W550 یکی بود تقریبا
تلویزیون جدیدتونم مبارک باشهمرسی ممنون
mohsenmetal
21-02-2010, 00:51
بابا ما يه اشتباهي كرديم اومديم بنويسيم 500 شد 5000 در كل تلويزيونه مقاوميه من به تازگي تويه يكي از اين گيم نت ها ديدم بگفته صاحب مغازه كم كم روزي 10 ساعت روشن هست و تصويرش اصلا افت نداشت البته نذاشت برم تو منو تا ببينم چقدر كار كرده ولي اصلا مشكلي در افت رنگ سياه و اينجور چيزا نداشت
ramincybran
21-02-2010, 14:28
بابا ما يه اشتباهي كرديم اومديم بنويسيم 500 شد 5000 در كل تلويزيونه مقاوميه من به تازگي تويه يكي از اين گيم نت ها ديدم بگفته صاحب مغازه كم كم روزي 10 ساعت روشن هست و تصويرش اصلا افت نداشت البته نذاشت برم تو منو تا ببينم چقدر كار كرده ولي اصلا مشكلي در افت رنگ سياه و اينجور چيزا نداشت
اين مورد بايد توسط ابزار سنجش حد نور توليد شده توسط پنل در يك محيط كنترل شده صورت بگيره دوست عزيز.
mohsenmetal
22-02-2010, 00:58
حرف شما درسته ولي تو پستي كه جناب انتي دراكولا زد گفته بود مشكي اين تلويزيون ها يعني g10 و v10 بعد از مدتي افت محسوسي كرده و به خاكستري تمايل پيدا كرده ديگه ما فرق خاكستري و سياه رو ميدونيم و اگه شما ميخواستي قدرت توليد رنگ مشكي پنل رو بسنجي اونو ببر در يه اتاق كاملا تاريك بطوريكه هيچ نوري وارد اتاق نشه و بعد اونو روشن كن و يه تصوير كاملا سياه قرار بده من اين كارو كردم و اون موقع فهميدن وقتي ميگن g10 مشكيش عميقه يعني چي
تو upscaleing کدوم بهتره ؟ b690 ، g10 یا w550 ؟
w550 امکان lan شدن با pc نداره ؟ کلا از چه راههایی می شه به PC وصلش کرد ؟
lionel275
22-02-2010, 07:45
w550 امکان lan شدن با pc نداره ؟ کلا از چه راههایی می شه به PC وصلش کرد ؟
تو سري W سوني امكان شبكه شدن نيست (البته فكر ميكنم تو هيچ كدوم از سري هاي سوني نيست) ... فقط ورودي هاي HDMI و USB داره :46:
---------- Post added at 07:45 AM ---------- Previous post was at 07:44 AM ----------
تو upscaleing کدوم بهتره ؟ b690 ، g10 یا w550 ؟
من سوني دارم و ازش كاملاً راضيم
vahidsport
22-02-2010, 11:04
تو upscaleing کدوم بهتره ؟ b690 ، g10 یا w550 ؟W550 بنظر من تو این زمینه خوبه، واقعا عالی نشون میشه
تنها ایرادی که منو کمی گاهی اوقات اذیت میکنه زمان پاسخ دهیش هست که مثل CRT نیست بقیه موارد عالیه....
اینم نمونه و این راه ، راه خوبی برای تست تلویزیون نیست و دوربینی که من عکس ها رو انداختم خوب نیست
این تصویر با انتن معمولی گرفته شده و ماهواره نیست....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidsport
22-02-2010, 16:12
این سونی ها هم فریمورشون اپدیت میشه؟ تو تنظیماتش یه جا داره ولی هرچی تو سایت سونی میگردم چیزی پیدا نمیکنم کسی تا حالا اپدیت کرده؟
تو UpScaling فکر کنم b690 از همشون بهتره. به خاطر همون پردازنده قویش هست که میتونی به راحتی فیلمهای HD رو پخش کنه. همین پردازنده هم در Upscale کردن تصاویر به کمکش میاد.
بین این سه تا عکسی که برو بچز گذاشتن بازم g10 از همشون خوش آب و رنگتره.
جی 10 سالار
بی 690
دبلیو 550
اخه یو اس بی اش هم که به درد نمی خوره !!!! فقط mpeg1 !!!!!! همونم نداشت سنگینتر بود !
راستی طول این کابل HDMI حداکثر چقدر می تونه باشه ؟!
در مورد اون احساس bright بودن بیش از حد b690 از نظر من که تو صفجه قبل نوشته بودم هنوز کسی چیزی نگفته ها ! رنگهای w550 واقعا طبیعی تر نیست ؟
vahidsport
23-02-2010, 00:42
تنها عیبت W550 زمان پاسخدهیش هست که خیلی کم زیاده و وقتی که کیفیت تصویر میاد پایین ( در حد افتزاح) یکم اذیت میکنه ولی اگه کیفیت تصویر بالا باشه حتی تو 480 بازم خوبه و تو فیلم اذیت نمیکنه یا اصلا معلوم نیست و باید توجه کنی تا متوجه بشی
ولی صدای عالیی داره...
اگه بتونم به عکس 1080p میگیرم میزارم تاببینید
من G10 رو فقط و فقط به خاطر زمان پاسخ دهیش قبول دارمش
کسی در مورد اپدیت سونی چیزی میدونه؟
جوابهای منم بدین لطفا !!!
خوب پس با این حساب b690 باید تو پخش تصویرهای کیفیت پایین بهتر باشه. اینطور نیست ؟
راستی قضیه اون مشکلاتی که می گفتین تو پخش فوتبال تلوزیون خودمون داره چی بود ؟ درست شد؟
vahidsport
23-02-2010, 09:59
راستی قضیه اون مشکلاتی که می گفتین تو پخش فوتبال تلوزیون خودمون داره چی بود ؟ درست شد؟ منظورت چیه؟
برو همون G10 رو بگیر چون مشکل زمان پاسخدهی نداره کلا قید LCD رو بزن....
درود
سايد سئوال من به بحث دوستان مربوط نباشد از اين بايت عذر ميخواهم
در مورد كنتور پنل ها كه نشان ميدهد اين پنل جاري چند ساعت كار كرده من براي مدل G10 چطور ميتوان از منو اين مشخصات را ببينم يعني مسير منوي G10 را براي نمايش اين كنتور ميخواستم پيشاپيش قدار دانم نظرات شما عزيزان هستم
vahidsport
23-02-2010, 13:20
من با خرید تلویزیون SONY BRAVIA™ KLV-W550A MOTIONFLOW™ LIVE CUOLOUR™ BE3 FULLHD و کلی مشخصات کاغذیه دیگه با این نتیجه
رسیدم که کلا LCD با هر برندی که باشه حالا میخاد سونی باشه یا سامسونگ یا پاناسونیک اصلا بدرد نمیخوره
من به این نتیجه رسیدم که LCD یه تکنولوژی هست که فقط و فقط تونستند یه چیزی شبیه به تلویزیون توجه کنید شبیه به تلویزیون که قابلیت نمایش یک سری رنگ
ها رو داره بسازنگ و به قیمت خیلی بالایی به مردم....
LCD با با هر برندی که باشه ( سونی سامسونگ پاناسونیک و...) بدرد نمیوره حالا اگه یکیشون هم Upscaling قوی داشته باشه یا اگه یه WD هم روش
گذاشته باشه وقتی نتونه تصویر درست و حسابی بهت بده بنداز تو اشغالی...
بهترین دستگاهی که میشه با LCD ساخت همین قاب عکس دیجیتاله...
حیف به اون 1،570 تومن که دادم به این LCD ( کاری به مدل یا برند ندارم ها...)، حالا تا 10-15 سال باید این تکنولوژیه LCD رو نگه دارمش
برید همون G10 رو بگیرید که زمان پاسخ دهیش عالیه ( کاری با رنگش ندارم) تازه حدود 100 تومن از B690 (با اپ اسکیلینگ قویش... )و W550 ازرون تره
و دو اینچ هم بزرگ تره و پنل ژاپنی داره.
اگه زمان برگرده به هفته پیش همین موقع میرم یه G10 میگیرم
البته برادرام از تصویرش راضیند ولی من نه
شاید ادم هایی باشن کهاز خرید این W550 راضی باشند که همچین ادم هایی هستند ولی من راضی نیستم
چه طوری میتونم بفروشمش؟
چه طوری این LCD رو اپدیت کنم؟ تو سایتش هیچی نیست
یک سری از مضایا:
1) تصویر خیلی نرم هستش خیلی رونه که به خاطر 100 هرتز بودنش
2) صداش حرف نداره( که به احتما زیاد G10 صداش خوب نباشه)
3) رنگ ها رو به نظرم خوب نشون میده
4) منوی خیلی قشنگ و کاربردی داره که خود سونی بهش میگه ( BRAVIA ENIGNE 3™ , (BE™3 که این منو فقط یه قسمت BRAVIA ENIGNE هست
5) یه USB هم داره که فایل های JPEG MP3 MPEG1 رو پخش میکنه که من یه فایل 1280*720 رو از روی فلش خیلی راحت پخش کرد و مشکلی تو عقب و
جلو کردنش نداشت کلا USB بد نسیت میشه دوربین دیجیتال یا MP3 PLAYER رو بهش وصل کرد
یه بنده خدایی بود که تو همین تاپیک بهم گفت گول سونی یا LED رو نخور...
اینا تجربه من از LCD بود نه W550 ....
mohsenmetal
23-02-2010, 14:27
در مورد كنتور پنل ها كه نشان ميدهد اين پنل جاري چند ساعت كار كرده من براي مدل G10 چطور ميتوان از منو اين مشخصات را ببينم يعني مسير منوي G10 را براي نمايش اين كنتور ميخواستم پيشاپيش قدار دانم نظرات شما عزيزان هستم
بايد از رويه خود تي وي دكمه -vol رو بگيري بعد از اينكه ولوم صفر شد از رويه كنترل سه بار دكمه recall رو بزن بعد يه منو مياد سمت چب بالا حالا ميتوني با دكمه هاي 2 و 3 از رويه كنترل در منو حركت كني دكمه ok رو بزن منوي srv tools مياد حالا برو رويه PT:000:000:000 در رو به رويه اين PT يه كادر خالي هست بر رويه اون و دكمه MUTE رو 3 ثانيه نگهدار الان زمان كاركرد تي وي نوشته شده
ramincybran
23-02-2010, 15:21
من با خرید تلویزیون SONY BRAVIA™ KLV-W550A MOTIONFLOW™ LIVE CUOLOUR™ BE3 FULLHD و کلی مشخصات کاغذیه دیگه با این نتیجه
رسیدم که کلا LCD با هر برندی که باشه حالا میخاد سونی باشه یا سامسونگ یا پاناسونیک اصلا بدرد نمیخوره
من به این نتیجه رسیدم که LCD یه تکنولوژی هست که فقط و فقط تونستند یه چیزی شبیه به تلویزیون توجه کنید شبیه به تلویزیون که قابلیت نمایش یک سری رنگ
ها رو داره بسازنگ و به قیمت خیلی بالایی به مردم....
LCD با با هر برندی که باشه ( سونی سامسونگ پاناسونیک و...) بدرد نمیوره حالا اگه یکیشون هم Upscaling قوی داشته باشه یا اگه یه WD هم روش
گذاشته باشه وقتی نتونه تصویر درست و حسابی بهت بده بنداز تو اشغالی...
حیف به اون 1،570 تومن که دادم به این LCD ( کاری به مدل یا برند ندارم ها...)، حالا تا 10-15 سال باید این تکنولوژیه LCD رو نگه دارمش
برید همون G10 رو بگیرید که زمان پاسخ دهیش عالیه ( کاری با رنگش ندارم) تازه حدود 100 تومن از B690 (با اپ اسکیلینگ قویش... )و W550 ازرون تره
و دو اینچ هم بزرگ تره و پنل ژاپنی داره.
اگه زمان برگرده به هفته پیش همین موقع میرم یه G10 میگیرم
البته برادرام از تصویرش راضیند ولی من نه
شاید ادم هایی باشن کهاز خرید این W550 راضی باشند که همچین ادم هایی هستند ولی من راضی نیستم
چه طوری میتونم بفروشمش؟
چه طوری این LCD رو اپدیت کنم؟ تو سایتش هیچی نیست
یک سری از مضایا:
1) تصویر خیلی نرم هستش خیلی رونه که به خاطر 100 هرتز بودنش
2) صداش حرف نداره( که به احتما زیاد G10 صداش خوب نباشه)
3) رنگ ها رو به نظرم خوب نشون میده
4) منوی خیلی قشنگ و کاربردی داره که خود سونی بهش میگه ( BRAVIA ENIGNE 3™ , (BE™3 که این منو فقط یه قسمت BRAVIA ENIGNE هست
5) یه USB هم داره که فایل های JPEG MP3 MPEG1 رو پخش میکنه که من یه فایل 1280*720 رو از روی فلش خیلی راحت پخش کرد و مشکلی تو عقب و
جلو کردنش نداشت کلا USB بد نسیت میشه دوربین دیجیتال یا MP3 PLAYER رو بهش وصل کرد
یه بنده خدایی بود که تو همین تاپیک بهم گفت گول سونی یا LED رو نخور...
اینا تجربه من از LCD بود نه W550 ....
دوست من همون زمان كه شما گفتيد اين پنل رو گرفتيد خواستم بهتون بگم كه چندي از اقوام ما هم اين پنل رو در سايز 40 گرفتن به خاطر عملكرد ضعيف موشن فلو در تصاوير فول hd و ايجاد tear روي صفحه بشدت شاكي بودن الاخصوص پسر خاله خودم كه بدون مشورت رفت اين پنل رو خريد و شديدا روي اين موضوع اعصابش خورد شده بود.
ايجاد tear روي تصاوير پرش ناشي از پايين اوردن لاين ها روي يك تصوير فول hd از مشكلاته بزرگ اين پنله كه كمتر روي b690 ايجاد ميشه اما بازم وجود داره.عملكرد ساب فيلد درايو g10 بي نهايت قدرتمند تر از بهترين lcd هاست كه رزولوشن تصاويرو فول hd رو حتي در صحنه ها و ابجكت هاي خيلي سريع نگه ميداره.
غلضت و اشباع رنگ ها و دقت نمايش اونها در g10 و زيبايي اونها بسيار بيشتره و ميتونم بگم قابل قياس با هيچ پنلي جز v10 نيست الاخصوص در يك محيط با نور كم وپنل كاليبره شده(تنظيمات نسخه اسيايي g10 ضعيفه).
به نظر من مهم ترين المان زيبايي تصاوير سطح باز توليد رنگ مشكيه كه كلا پلاسماها بسيار بهتر تمام lcd ها هستن و g10 بعد از v10 سرامد همشونه(موجودي فعلي بازار).
اما با توجه به شايعات اخير و موارد گزارش شده در avs فروم بايد ببينيم مشكلات نسل 12 در زمينه افزايش سطح بلك لول حقيقي اند يانه.
ramincybran
23-02-2010, 15:27
پست حذف شود
vahidsport
23-02-2010, 15:27
بايد از رويه خود تي وي دكمه -vol رو بگيري بعد از اينكه ولوم صفر شد از رويه كنترل سه بار دكمه recall رو بزن بعد يه منو مياد سمت چب بالا حالا ميتوني با دكمه هاي 2 و 3 از رويه كنترل در منو حركت كني دكمه ok رو بزن منوي srv tools مياد حالا برو رويه PT:000:000:000 در رو به رويه اين PT يه كادر خالي هست بر رويه اون و دكمه MUTE رو 3 ثانيه نگهدار الان زمان كاركرد تي وي نوشته شدهکد سرویس منو سونی رو هم میدونید؟
خواستم بهتون بگم كه چندي از اقوام ما هم اين پنل رو در سايز 40 گرفتن به خاطر عملكرد ضعيف موشن فلو در تصاوير فول hd و ايجاد tear روي صفحه بشدت شاكي بودن الاخصوص پسر خاله خودم كه بدون مشورت رفت اين پنل رو خريد و شديدا روي اين موضوع اعصابش خورد شده بود.اییی کااااش قبل از خریدن بهم می گفتید.....
همیشه اذیت نمیکنه اون جور که من فهمیدم به کیفیت تصویر مربوط میشه و چیز های دیگش مشکل نداره
اما با توجه به شايعات اخير و موارد گزارش شده در avs فروم بايد ببينيم مشكلات نسل 12 در زمينه افزايش سطح بلك لول حقيقي اند يانه.
اولش داشتم میرفتم G10 بگیرم که این قضیه رو فهمیدم گفتم شاید بعد ها درد سر ساز بشه و... که رفتم W550 گرفتم
dada_zebel
23-02-2010, 15:38
دوست من همون زمان كه شما گفتيد اين پنل رو گرفتيد خواستم بهتون بگم كه چندي از اقوام ما هم اين پنل رو در سايز 40 گرفتن به خاطر عملكرد ضعيف موشن فلو در تصاوير فول hd و ايجاد tear روي صفحه بشدت شاكي بودن الاخصوص پسر خاله خودم كه بدون مشورت رفت اين پنل رو خريد و شديدا روي اين موضوع اعصابش خورد شده بود.
ايجاد tear روي تصاوير پرش ناشي از پايين اوردن لاين ها روي يك تصوير فول hd از مشكلاته بزرگ اين پنله كه كمتر روي b690 ايجاد ميشه اما بازم وجود داره.عملكرد ساب فيلد درايو g10 بي نهايت قدرتمند تر از بهترين lcd هاست كه رزولوشن تصاويرو فول hd رو حتي در صحنه ها و ابجكت هاي خيلي سريع نگه ميداره.
غلضت و اشباع رنگ ها و دقت نمايش اونها در g10 و زيبايي اونها بسيار بيشتره و ميتونم بگم قابل قياس با هيچ پنلي جز v10 نيست الاخصوص در يك محيط با نور كم وپنل كاليبره شده(تنظيمات نسخه اسيايي g10 ضعيفه).
به نظر من مهم ترين المان زيبايي تصاوير سطح باز توليد رنگ مشكيه كه كلا پلاسماها بسيار بهتر تمام lcd ها هستن و g10 بعد از v10 سرامد همشونه(موجودي فعلي بازار).
دوست عزیز سلام :
من یک هفته دیگه پولم جور میشه و یه راست میرم میخرم
دفعه پیش خیلی زحمت دادم از راهنماییتون ممنونم . با عرض پوزش سوالی داشتم
آیا تو تهران فقط ورژن آسیایی موجوده . اگه ورژن دیکه مثلا اروپایی هم باشه بیام تهران میتونم گیر بیارم ؟
شما خودتون کدوم ورژن رو دارید
امکان داره تو بانه پیدا کرد یا نه ؟ آخه من شنیدم مثلا سامسونگ تو تهرون میشه ورژنهای دیگشم پیدا کرد
با تشکر:20:
اقا وحید ، شما که اول از خریدتون خیلی راضی بودین و می گفتین فقط سونی ، چی شد یهو انقدر نظرتون عوض شد ؟!!
vahidsport
23-02-2010, 22:21
اقا وحید ، شما که اول از خریدتون خیلی راضی بودین و می گفتین فقط سونی ، چی شد یهو انقدر نظرتون عوض شد ؟!! راستشو به خاهی ده بار رفتم جمهوری تصویر G10 و W550 رو ببینم مخصوصا W550 که تصویرش جا میمونه یا نه چیزی متوجه نشدم تو هر دو مدل بعد از اینکه خریدم بازم چیزی نبود نمیدوم چرا یک دفعی متوجه این قضیه شدم و الان هم هر وقت میشینم تلویزیون نگاه کنم فقط حرص می خورم
همیشه اذیت نمیکن برادرام اصلا متوجه این قضیه نشدن و راضی هم هستند و من از تصویری که نشون میده فقط جا مودنش رو میبینم ، نمیدونم چون زیاد توجه میکنم به این قضیه خاطر اونه یا واقعا جا میونه ولی بقیه چیز هاش خوبه
البته اینم بگم موقعی که میرم تو بحر تلویزیون اصلا متوجه جاموندن تصویر نمیشم
vahidsport
24-02-2010, 00:29
کسی تا حالا سونی رو اپدیت کرده؟ هر چی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم
ramincybran
24-02-2010, 00:34
دوست عزیز سلام :
من یک هفته دیگه پولم جور میشه و یه راست میرم میخرم
دفعه پیش خیلی زحمت دادم از راهنماییتون ممنونم . با عرض پوزش سوالی داشتم
آیا تو تهران فقط ورژن آسیایی موجوده . اگه ورژن دیکه مثلا اروپایی هم باشه بیام تهران میتونم گیر بیارم ؟
شما خودتون کدوم ورژن رو دارید
امکان داره تو بانه پیدا کرد یا نه ؟ آخه من شنیدم مثلا سامسونگ تو تهرون میشه ورژنهای دیگشم پیدا کرد
با تشکر:20:
درود دوست عزيز
دوست من , من مشهد زندگي ميكنم از بازار تهران خبري ندارم اما قطعا تمامي نمايندگي ها ورژن اسيايي رو دارن چون بانيان الكترونيك بايد ورژن اسيايي رو وارد كنه چون نمايندگي پاناسونيك در ايرانه:46:
بنده فعلا قصد خريد ندارم و فعلا تلوزيونم t-giga tau پاناسونيكه كه crt هستش:31:
نكته ي خيلي مهم: فكر كنم چندين بار بيشتر بلاگ هاي اين انجمن گفته شده كه از روي تصاويره پخش شده روي tv هاي نمايندگي هاي قضاوت روي كيفيت پنل نكنن مثلا سامسونگ به نظرمن توي بازار سعدي زيباترين تصاوير و خوش اب رنگ ترين تصاويرو براي نمايش hdtv هاش بكار ميبره كه به صورت نرم و معمولا با رنگهاي شديدا به قولي جيغ توي نور زياد نمايندگي هاش پخش ميكنه كه واقعا دل رباست و همرو جذب ميكنه.
مثلا نمايندگي پاناسونيك در مشهد (در شهر هاي ديگه نميدونم) تصاويري واقعي مثل حيات وحش يا فوتبال بارنگهاي طبيعي و نسبتا مرده با كيفيت sd پخش ميكنه كه واقعا هركي اونارو ببينه مطمئنم تصاويره برند هاي ديگه رو شديدا ترجيح ميده كه من واقعا حق ميدم.
نمايندگي هاي سوني هم معمولا اگه دقت كرده باشيد تصاوير ثابت يا با حركت خيلي كند و يا يك تصوير مسخره براي نشون دادن برتري هاي موشن فلو يا براويا انجين كه معمولا كيفيت بسيار بالايي داره پخش ميكنن كه البته زيبا هستن و مشتري جذب كن.اما در حقيقت موشن فلو هيچ كار براي جبران latency و tear روي تصاوير نميتونه انجام بده اما از شدت اون كمتر ميكنه.
در انتها شما براي قضاوت بايد تصاوير رو به صورت همزمان با تنضيمات و البته شرايط يكسان روي پنل هاي مختلف ببينيد تا بتونين قضاوت كنين
مثلا تصاوير فول اچ دي رالي داكار رو روي g10 خيره كننده بود البته با bd player پاناسونيك. من اين تصاويرو رو در w550 پسر خالمم ديدم كه البته براي بار اول واقعا سرخورده شدم اما خودش با كمي تنضيمات كه خودش مسلط شده بود غلضت رنگ رو بالا برد كه تصاويرو خيلي بهتر از قبل نشون ميداد اما توي لحظات سريع جاماندگي و تاخير تصاوير توي ذوق ميزد اما رنگ هارو خوب نشون ميداد كه البته نسبت به غلضت و اشباع رنگه g10 بسيار ضعيفتر بود.توي يك تصوير با زمينه ي مشكي سياه نسبت به باقي lcd ها سربلند بود اما بازم نسبت به b690 و برادر بزرگتر x450 فاصله داره .
خيليا وقتيكه lcd خريداري ميكنن چون معمولا از crt به lcd ميرن شديدا سرخورده ميشن اين موضوع براي نزديكان من به كرات اتفاق افتاده و علتشو بعد از خريد جويا شدن:31:
اما درطول زمان اين مورد خود به خود حل ميشه و عادت مي كنن
براي دوست عزيز vahidsport هم مشكل افت بازتوليد رنگ مشكي اثبات نشده و البته خيليا توي اون فروم به صورت شك اميزي رفتار كردن كه جاي بحث داره و شك خيليارو زياد كرده.كلا پاناسونيك در خارج از ايران پر طرفدار ترين برنده و البته تمامي توجهات و استرس ها روي اين برنده مثلا الغاب پاناسونيك براي رقبا در امريكا بسيار اذيت كنندست مثل king of motion يا الغاب ديگر.در هرصورت در صورت واقعيت هرچقدر هم سطح بلك لول زياد شه باز هم برتر از lcd هاي همردش است كه به كل تصاويره بسيار زيباتري توليد ميكنه.
dada_zebel
24-02-2010, 14:07
باتشکر همین رو میخرم . موفق باشید .
یک سوال فنی هم داشتم : آیا نمایش واقعی 24 فریم در ثانیه برای فیلم های سینمایی بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد یا اینکه واقعا
در نحوه پخش فیلم به ان صورتی که فیلم برداری شده موثر است . بهتر بکم آیا وجود این ویژگی چقدر میتواند در افزایش جذابیت یک فیلم نمایش داده شده موثر باشد.یا مثل بعضی از امکانات hd tv ها جنبه تبلیغات دارد.
باتشکر
vahidsport
24-02-2010, 15:42
باتشکر همین رو میخرم . موفق باشید . کدوم رو می خری؟ G10 مبارک باشه پیشا پیش
یه سوال خنده دار
پاناسونیک مانیتور پلاسما هم داره؟
mohsenmetal
24-02-2010, 23:38
مانيتور پلاسما ماديران ديدم ولي پانا نه ولي فكر كنم برايه رايانه اگه ال سي دي بخري بهتر باشه يه مدل ال جي هست full hd خيلي خوبه در ضمن ال جي گارانتيه مانيتورش توريه كه اگه يك پيكسل بسوزه مانيتورو برات عوض ميكنه
ramincybran
24-02-2010, 23:41
باتشکر همین رو میخرم . موفق باشید .
یک سوال فنی هم داشتم : آیا نمایش واقعی 24 فریم در ثانیه برای فیلم های سینمایی بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد یا اینکه واقعا
در نحوه پخش فیلم به ان صورتی که فیلم برداری شده موثر است . بهتر بکم آیا وجود این ویژگی چقدر میتواند در افزایش جذابیت یک فیلم نمایش داده شده موثر باشد.یا مثل بعضی از امکانات hd tv ها جنبه تبلیغات دارد.
باتشکر
کدوم رو می خری؟ G10 مبارک باشه پیشا پیش
یه سوال خنده دار
پاناسونیک مانیتور پلاسما هم داره؟
درمورد سوال دوستمون dada-zebel عملكرد سابفيلد درايو براي رفرش 24 تصوير فول hd به صورت progressive كاملا كافيه و به واقع دقت عملكرد اين مورد تنها و تنها براي پلاسما پنل هاي پاناسونيك ممكنه.
من دقيقا منظور دوستمونو نفهميدم اگر منظورشون از مانيتور بودن پلاسما نداشتن تيونر داخليه بله سري ultra high end پاناسونيك premier مثل مدل TH-42PH10UK هستش كه از به قول معروف پيناكل سريهاي پاناسونيكه واز پردازش گرهاي بينهايت نيرومند وبا كيفيت درون استفاده شده.پنل 16 بيتي با قابليت نمايش بيش از 29 ميليارد رنگ:31:
البته اصلا به صرفه نيست و بهتره سري هاي جديد تره HDTV هاشو مثل G10 بخري به جاي يه همچين چيزي كه مطمئنا كيفيت بالاتري.
بهترين پلاسما مانيتور PRO-101FD و PRO-141FD پايونير هستن كه از لحاظ كيفيت ميشه گفت غير قابل تصورن.تيونر داخلي ندارن سطح توليد رنگ مشكيشون تقريبا بينهايته اينها سري ELITE KURO هستن كه براي اولي 4.500$ و دومي 7.000$ قيمت ميخوره
vahidsport
24-02-2010, 23:43
از کجا میتونم بفهمم که تلویزیون چقدر کار کرده؟ خیلی برام مهمه کمکم کنید
ramincybran
24-02-2010, 23:53
از کجا میتونم بفهمم که تلویزیون چقدر کار کرده؟ خیلی برام مهمه کمکم کنید
راستي وحيد جان من سوالاته شماروتو انجمن هاي ديگم ديدم دنبال پلاسما مانيتور نباش چو تو سايز كمتر از 37 اينچ اصلا توليد نميشه:31: و قيمتشام معمولا از TV هااش بيشتره
درمورد سوال هم توي service menu معموولا يك جايي براي نشون دادن مدت زمان استفااده از پنل وجود داره كه البته فك كنم نمايندگيا راحت ميتونن تغييرش بدن
vahidsport
24-02-2010, 23:57
ممنون
کد سرویس منو سونی چی هست؟
ramincybran
25-02-2010, 00:13
ممنون
کد سرویس منو سونی چی هست؟
والا من از w550 چيزي نميدونم اما توي منو ها بايد بگردين تا بتونين پيداش كنين:46:
*Alucard*
25-02-2010, 08:24
برای آپگرید فیرم ویر W5500 (ورژن اروپایی W550) میتونید این لینک رو مطالعه کنید ولی مطمئن نیستم برای W550 هم فیرم ویر جدید منتشر شده باشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vahidsport
26-02-2010, 12:23
دو تا گرینه مربوط به نویز گیری بود که اونا رو خاموش کردم خیلی بهتر شد تو سه تا فیلم که کلان سیاه بود جاموندن تصویر رو احساس نکردم فقط اونجا هایی که خیلی سریع بود کمی جا میموند که یه علتش به حاطر زیاد بود سرعت بود و یه علت هم تلویزیون...
الان خیلی بهتر شده کم کم داره ازش خوشم میاد....
ramincybran
27-02-2010, 14:46
دو تا گرینه مربوط به نویز گیری بود که اونا رو خاموش کردم خیلی بهتر شد تو سه تا فیلم که کلان سیاه بود جاموندن تصویر رو احساس نکردم فقط اونجا هایی که خیلی سریع بود کمی جا میموند که یه علتش به حاطر زیاد بود سرعت بود و یه علت هم تلویزیون...
الان خیلی بهتر شده کم کم داره ازش خوشم میاد....
درود
تبريك دوست من.سعي كن بيشتر باهاش كاركني تابتوني بهتر از پرفورمنس اش بهره ببري.اون جا موندن بعد از چند وقت عادت ميكني نگران نباش خاصيت lcd هستش.
موفق باشي
اقا وحید ، در کل خودتو خیلی ناراحت نکن و زیاد سخت نگیر ! :46: به هر حال یکی از بهترین LCD های تو بازار رو خریدی ! زیاد حساس نباش و حالشو ببر !
مبارکه !!! :11::tongue:
mohsenking
09-03-2010, 17:26
والا منم بین این دو مدل موندم
و یه مدل دیگه موندم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vahidsport
10-03-2010, 00:13
G10 بین همه اینها به خاطر دو مشخصه رسپانس تایم و باز تولید مشکلی از همه بهتره شک نکون( خودم تا حالا درست تو حسابی تصویرشو ندید) ولی به خاطر مشکلی که اخیرا پیدا کرده نرفتم بخرمش( اول به قصد خرید G10 رفتم جمهوری که بعد نظرم عوض شد )اگر هم G10 تولید نمیشد بازم W550 میگیرفتم
الان هم که W550 گرفتم اولش تصویر بد جا می موند مخصوصا موقعی که داری با تیونر داخلیش تصویر میگیری ولی با کمی تنظیم و با فیلم دیدن از طریق کابل HDMI و COMPONENT که چنتا فیلم دیدم بنظرم تصویر جا نمیمونه یا من خیلی مبتدی هستم که متوجه این قضیه نمیشم ولی با تیونر داخلی تصویر جا میمونه اینو میفهمم اگه یه ماهپاره یا ستاپ باکس بگیرم این مشکلمم حل میشه در کل به خاهی الان راضیم و اگه دیگه به اینجا سر نزنم کاملا راضی میشم چون میام اینجا با دیدم اسم G10 کمی دو دل میشم بازم میگم تو فیلم هیچ مشلی ندارم و کلا راضیم
از نظر تولید رنگ مشکی هم تو تاریکی مطلق هر کاری بگی کردم که تلویزیون بنظر خاموش برسه ولی نشد و خیلی نور کمی بیرون میده ( که فکر میکنم جنگ بین برند ها سر همین نور کم باشه ) که کافیه یک مقدار تو تصویر یه سفیدی یا یه رنگ روشن باشه یا نور خیلی کمی تو محیط باشه تا اون نور خیلی کم سیاهی رو خنثی کنه و وقتی که نور محیط زیاد باشه قسمت های سیاه مثل جهنم تاریک میشن طوری گاهی اوقت فکر میکنم اون پیکسل ها سوختن ولی تو G10 باید تو تاریکی مطلق یه هم چین سیاهی بده که میده ولی نمیدونم G10 تو این حالت( سیاهی مطلق) میتونه سفیدی روشن بده یا نه؟ ویا این که رنگ ها رو تیره نکنه و کلا تصویر رو سیاه نشون نده
در اخر بنظرم خرید G10 بهتر باشه اگه مشکل کاهش باز تولید مشکی رو بعد مدتی نداشته باشه و بعد هم W550 که یکی مشکلا G10 بنظرم مصرف برقشه که شاید الان مهم نباشه ولی با برداشتن یارانها فکر کنم فکر کنم کمی مشکل ساز بشه( باید بیبینیم فرقش با ال سی دی ها چقدر هست) ولی اینم بهت بگم این طور که من فهمیدم تمامیه LCD ها بعد از مدتی دچار مشکل ابری شدن میشن
این نتیجه من از خرید W550 بود دیگه بقیش با خودت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.