ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با سرعت هارد؟؟؟

night lord
18-02-2010, 17:36
مشکل با سرعت هارد؟؟؟
من یه هارد western digital 500 gb 7200.32 خریدم سرعت سیستمم خیلی پایینه . با اینکه سیستم قوی ای دارم بر مبنای i7 cpu ولی وقتی دارم یه نرم افزار رو سیستمم نصب میکنم مثل cad تو هنگام نصب وقتی میخوام مثلا یه برنامه مثل firefox رو باز کنم با زور و با سرعت پایین باز میکنه
در صورتی که نه از cpu استفاده میشه نه از ram (اینو از روی gadjet ویندوز میدونم).

حالا چیکار باید بکنم ؟ واقا مشکل از هارد هست یا از سیستم ؟
میشه با آپدیت فریمور سرعتش رو درست کرد؟

shahramcat
19-02-2010, 19:23
دوست عزیز اولا هارد شما وسترن نیست بلکه سیگیت هست .... مدل دقیقش اینه: Seagate Barracuda 7200.12

هارد شما هیچ مشکلی نداره ! بافر این هارد 16 مگ هست و همچین سرعتی براش عادی هست ... اگر میخاید سرعت خوندن و نوشتن بالا بره باید از حالت Raid استفاده کنید با 2 عدد هارد به بالا ....

night lord
19-02-2010, 22:37
دوست عزیز اولا هارد شما وسترن نیست بلکه سیگیت هست .... مدل دقیقش اینه: Seagate Barracuda 7200.12

هارد شما هیچ مشکلی نداره ! بافر این هارد 16 مگ هست و همچین سرعتی براش عادی هست ... اگر میخاید سرعت خوندن و نوشتن بالا بره باید از حالت Raid استفاده کنید با 2 عدد هارد به بالا ....

من متوجه نمیشم!!!!
شما رو چه حسابی میگید هارد من Seagate Barracuda 7200.12 هست؟؟؟؟:thumbsdow
وقتی رو هارد من نوشته western digital چرا باید seagate باشه؟:blink:

هارد قبلی من maxtor 250 بود . و قیافش اصلا شبه این نبود . اینو برای اینکه هارد مکستور و سیگیت مثل هم هستن میگم.

night lord
20-02-2010, 16:56
کسی نیست جواب مارو یده؟؟؟؟

arashsisoo
22-02-2010, 13:57
شما هاردت خرابه باید یکی دیگه بخری!

mjzaret
23-02-2010, 00:10
اگه یه هارد دم دست داری با اون یه تست بکن. ببین آیا مشکلت واقعاً هارد یا چیز دیگه‌ای؟
احتمال این وجود داره که هارد بد سکتور گرفته باشه.

vahid1
24-02-2010, 00:10
دوستان من هم با همين مدل هارد ديسك تجربه‌اي داشتم كه شايد به كار شما بياد.
من 3 تا سيستم با مشخصات يكسان جمع كردم و البته 3 عدد هارد 500GB . يكي از سيستم‌ها بشدت كند مي‌شد و البته هيچ گونه خطائي هم نمي‌داد فقط وقتي Winodow و يا هر برنامه‌اي سراغ هارد مي‌رفت بدفعات سيستم گير مي‌كرد و بعد از چند ثانيه به كارش ادامه مي‌داد. بعد از چند با فرمت كردن از انواع مختلغ (LowLevel با MaxLLF) و بررسي كليه رجيسترهاي SMART هارد اين دستگاه متوجه شدم كه در برخي موارد DMA CRC Error مي‌گيرد ولي اين خطا از طرف كنترولر به WIndows گزارش نمي‌شود و فقط بعد از چند بار Retry موفق به انتقال اطلاعات مي‌شود. هارد را به شركت وارد كننده (سازگار) بردم و با صرف 1 ساعت وقت برايم عوض كردند. البته هم Error log را نشان دادم و هم محيط را شبيه سازي كردم. و خوشبختانه دو هارد ديگر بخوبي و با سرعت بالا و دماي كم كار مي‌كنند.

night lord
25-02-2010, 16:08
من از کجا میتونم بفهمم که هاردم خراب هست یا نه؟
چون هارد من هنگ نمیکنه . سرعتش میاد پایین .
وقتی یه برنامه اجرا میشه برنامه دوم سرعتش برای لود شدن و بالا اومدن میاد پایین.