ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید رم و مادربرد و CPU

radfard1017
18-02-2010, 01:42
سلام دوستان
من قصد دارم سیستمی با مشخصات زیر ببندم . لطفا نظر خود خودتون رو بگید:
Cpu : ADM Phenom II X2 555
Main : Giga MA770T-UD3
Ram : 2GB DDR3
لازمه توضیح بدم بودجه من برای خرید مادربرد و CPU جمعا حدود 140 تا 150 هستش . از این نظر که رم DDR3 استفاده کنم نمیدونم با این Main و CPU جواب میده یا نه ؟ البته تو سایت آوازنگ لیست حافظه های این مادربرد رو داره اما به طور کلی می خواستم بدونم Performance خوبی داره یا نه ؟

Stephen-Sherif
20-02-2010, 12:52
سلام دوستان
لازمه توضیح بدم بودجه من برای خرید مادربرد و CPU جمعا حدود 140 تا 150 هستش . از این نظر که رم DDR3 استفاده کنم نمیدونم با این Main و CPU جواب میده یا نه ؟ البته تو سایت آوازنگ لیست حافظه های این مادربرد رو داره اما به طور کلی می خواستم بدونم Performance خوبی داره یا نه ؟
رم DDR3 با اين مين و سي پي يو همههنگ بوده ومشكلي نداره منتها با اين بودجه شما نميتوني اين سيستمو خريد كني!براي اين مين و سي پي يو حداقل 220 تا لازم داري.:27:

ess_1362
20-02-2010, 13:42
سلام دوستان

خوب قطعات سیستم شما هماهنگه و مشکلی نداره

شما با این مین میتونی هر 4 هسته پردازنده مورد نظر را آنلاک کنی ولی قبلش چندتا پیشنهاد میدم :

1-برای تطبیق استپینگ و ریویژن پردازنده خود با مدلهایی که امکان آنلاک کردن هر 4 هسته با اونها هست یک سری به لینک زیر بزنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2-سعی کنید پردازنده را بصورت TRAY (بدون فن و کولینگ) تهیه کنید تا 10-12 تومنی ارزونتر در بیاد و یک فن حدودا 20-25 تومن برای پردازنده بخرید که موقع آنلاک کردن و اورکلاک مختصر محدودیتی نداشته باشید

3-برای ماژولهای رم هم پیشنهاد میدم بدلیل محدودیت بودجه یک کیت 2 گیگ از برند ELIXIR با فرکانس 1333 و تایمینگ CL9 با قیمت حدود 40000 تهیه کنید