MANSOUR Fan
18-02-2010, 01:35
دوستان عزیز سه مدل لپتاپ میخوام، که نیازهام رو در پایین نوشتم، امیدوارم با استفاده از راهنمایی شما به نتیجه نهایی برسیم. به شخصه لپتاپهای ASUS, SONY, DELL رو میپسندم اما با سایر برندها پدرکشتگی ندارم.
1- برای گرافیک، بازی و قاعدتاً با این مشخصات سایر کارهام رو نیز انجام میدم.
اما برای من داشتن اینترنت در هر لحظه یه امر حیاتی هست، بنابراین دسترسی راحت به وب یکی از نکات انتخاب هست، همچنین چون قرار گرفتن لپتاپ روی پا زیاد هست، وجود فنها در پایین (نه در همه) دردسرساز نشه. داشتن عمر 4 ساله، و استفاده 12 ساعت در روز.
به طور کلی:
اولویت برتر: آسانی استفاده از اینترنت
اولویت اول: نرمافزار، همچون: Photoshop, Video Studio, Premiere Pro, Dreamwaver, Visual
اولویت دوم: بازی، همچون: FIFA, PES, NFS
اولویت سوم: زیبایی
محدوده قیمت: 1200 – 900
-------------------------------
2- برای تماشای فیلم، که تو این مورد به جز کیفیت صفحه نمایش و وضوح صدا، زاویه دید هم تأثیرگذاره، وقتی چند نفر برای تماشای فیلم اقدام میکنن قاعدتاً افرادی در کنارهها قرار میگیرن که در این حالت کیفیت صفحه نمایش آزار دهنده نباشه. اندازه صفحه هم بزرگتر؛بهتر.
به طور کلی:
اولویت اول: کیفیت صفحه نمایش
اولویت دوم: زاویه دید
اولویت سوم: وضوح صدا
محدوده قیمت: 850 – 750
-----------------------------
3- مشخصه این لپتاپ با گزینه شماره 1، یکی هست. اما تفاووت عمدهاش تو محدوده قیمت به مراتب پایینتر هست، که همین امر سطح توقع ما از دستگاه رو پایین میاره. تو این سطح فکر کنم محصولات Acer و HP رقابت تنگاتنگی داشته باشن.
به طور کلی:
اولویت برتر: اینترنت
اولویت اول: نرمافزار، Photoshop
اولویت دوم: بازی، FIFA
4- محدوده قیمت: کمتر از 600 (پایینتر بهتر)
-------------------------------------
با تشکر و سپاس از پاسخگوییتون
1- برای گرافیک، بازی و قاعدتاً با این مشخصات سایر کارهام رو نیز انجام میدم.
اما برای من داشتن اینترنت در هر لحظه یه امر حیاتی هست، بنابراین دسترسی راحت به وب یکی از نکات انتخاب هست، همچنین چون قرار گرفتن لپتاپ روی پا زیاد هست، وجود فنها در پایین (نه در همه) دردسرساز نشه. داشتن عمر 4 ساله، و استفاده 12 ساعت در روز.
به طور کلی:
اولویت برتر: آسانی استفاده از اینترنت
اولویت اول: نرمافزار، همچون: Photoshop, Video Studio, Premiere Pro, Dreamwaver, Visual
اولویت دوم: بازی، همچون: FIFA, PES, NFS
محدوده قیمت: 1200 – 900
-------------------------------
2- برای تماشای فیلم، که تو این مورد به جز کیفیت صفحه نمایش و وضوح صدا، زاویه دید هم تأثیرگذاره، وقتی چند نفر برای تماشای فیلم اقدام میکنن قاعدتاً افرادی در کنارهها قرار میگیرن که در این حالت کیفیت صفحه نمایش آزار دهنده نباشه. اندازه صفحه هم بزرگتر؛بهتر.
به طور کلی:
اولویت اول: کیفیت صفحه نمایش
اولویت دوم: زاویه دید
اولویت سوم: وضوح صدا
محدوده قیمت: 850 – 750
-----------------------------
3- مشخصه این لپتاپ با گزینه شماره 1، یکی هست. اما تفاووت عمدهاش تو محدوده قیمت به مراتب پایینتر هست، که همین امر سطح توقع ما از دستگاه رو پایین میاره. تو این سطح فکر کنم محصولات Acer و HP رقابت تنگاتنگی داشته باشن.
به طور کلی:
اولویت برتر: اینترنت
اولویت اول: نرمافزار، Photoshop
اولویت دوم: بازی، FIFA
4- محدوده قیمت: کمتر از 600 (پایینتر بهتر)
-------------------------------------
با تشکر و سپاس از پاسخگوییتون