مشاهده نسخه کامل
: خرید لپتاپهای کار کرده
MANSOUR Fan
18-02-2010, 01:33
دوستان عزیز خرید یه دستگاه لپتاپ HP nx8220 (محصول سال 2005) دوسال کار کرده، با هارد 80، رم 1 گیگ، سی پیو 2 از نوع پنتیوم، با قیمت 250 از نظر شما ارزش داره؟
مشخصات کلی دستگاه:
Processor: Intel Pentium M 760 Processor 2.0GHz supports Enhanced Intel SpeedStep Technology
80Gig HDD
Display: 15.4" colour TFT WXGA (1280 x 800 resolution)
Weight (min.): Up to 2.77kg
Battery: 4.8Ahr 8-cell Lithium-Ion battery, up to 4.5 hours of battery life
Communications: High speed 56K modem with digital line guard, integrated 10/100/1000 NIC, IntelR Pro/Wireless 2915ABG 802.11a/b/g integrated wireless LAN, integrated Bluetooth
Graphics: ATI Mobility Radeon X600 PCI-Express (64MB video memory)
1GB DDR2 SDRAM (400MHz)
Optical drive: Combo/ DVD+/-RW
-------------------------------------
با تشکر و سپاس از پاسخگوییتون
امیدوارم تاپیک مناسبی برای مشاوره و خرید لپتاپهای کارکرده بشه.
MANSOUR Fan
19-02-2010, 00:24
ارزش نداشت؟
خوب این لپتاپ کار کرده ، مشخصات خیلی خوبی نداره و اونقت با قیمت 250؟ بنظرم کمی گرونه!
در کل خرید لپتاپ کار کارده واقعا ارزش نداره.
اما این دستگاه برای استفاده های معمولی و وبگردی ، نیاز های شما رو برطرف خواهد کرد.
معمولا برای نوت بوک های دسته دوم ، باید قید باتری رو به دلیل استفاده مداوم و شاید بی مراقبتی کاربر زد!
یعنی اگر نوت بوک رو خریدی و دیدی بیشتر از 20 دقیقه شارژ در اختیارت نمی زاره ، تعجب نکن.
برخی مدل ها هم هاردشون خراب میشه ، بعد از یک مدت استفاده.
خرید دستگاه الکترونیکی خصوصا لب تاپ بصورت دسته دوم اصلا توصیه نمیشه...
ما که لب تاپ اکبند میخریم با فلان گارانتی با هزار تا صلواته اون که دیگه ...:31:
در هر صورت ریسکش بالاست خصوصا اگه در مورد کاربری طرف فروش اطلاعی نداشته باشیم...
MANSOUR Fan
21-02-2010, 09:56
ممنون دوستان عزیز،
تنها میدونم، تو این مدت دست کارکنان ایرانسل بوده و احتمال اینکه در زمان استفاده به برق وصل بوده باشه هم زیاده،
Real Madrid C.F
21-02-2010, 10:08
بگو اگه 180 میدین میگیرم...اگه نه بذار جا و بیا خونه!!
MANSOUR Fan
21-02-2010, 10:27
قیمت که همونه، یکی از دوستان هم گرفته، ظاهرش که تمیز بود، صفحه کلیدشم خوب بود. واسه "ایزایران" بوده که اجاره داده بود به ایرانسل و حالا که مدت اجاره تموم شده، دارن میفروشن.
ممنون دوستان عزیز،
تنها میدونم، تو این مدت دست کارکنان ایرانسل بوده و احتمال اینکه در زمان استفاده به برق وصل بوده باشه هم زیاده،
به برق وصل بوده باشه ، دیگه بدتر.
پس عملا باید بی خیال باتریش بشی.
وقتی نوت بوک به برق وصله ، همواره شارژ ناقص میشه.
barcelona120
21-02-2010, 11:09
سلام
من یه فوجیتسو با این مشخصات سیستم شما گرفتم میگفت 250 اما 180 ازش برداشتم
فروختمش الان پشیمونم یک روز چکش کردم ببینم ایرادی چیزی نداره که هیچ ایرادی نداشت باطریشم سالم بود
خرید دست دوم در صورت چک کردن دستگاه نه تنها ترس نداره به نظر من از نو خریدن هم بصرفه تره هم مطمئن تر
من یه فوجیتسو با این مشخصات سیستم شما گرفتم میگفت 250 اما 180 ازش برداشتم
فروختمش الان پشیمونم یک روز چکش کردم ببینم ایرادی چیزی نداره که هیچ ایرادی نداشت باطریشم سالم بود
خرید دست دوم در صورت چک کردن دستگاه نه تنها ترس نداره به نظر من از نو خریدن هم بصرفه تره هم مطمئن تر
خب تجربه ی شما شیرین بود ولی خب اینجور کارا همش ریسکه.!!
و نمیشه واسه ریسک مشاوره داد
shayan.mr
23-02-2010, 18:38
ه نفر هست که به من گفته می تونه لپ تاپ از مالزی بیاره ولی 45000 بابت گمرک و باربری اضافه می گیره !!
همون مودلی که توی سایت اصلی شرکت سازنده است.
بگیرم یا نه ؟
تقریبا با ایران یکی میشه ولی خوب ویندوز اصلی روشه.
چه کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.