ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : CW LFX یا DELL STUDIO 1555??

cofs
17-02-2010, 23:54
لطفا کمکم کنید
من بین این دو گزینه گیر کردم که آیا SONY CW LFX را انتخاب کنم یا DELL STUDIO 1555
مشخصات این دو رو در زیر می نویسم و این رو هم می دونم که روی کاغذ و از نظر عددی DELL STUDIO 1555 از SONY CW LFX بهتره ولی موندم که آیا کیفیت قطعاتی که در سونی هست بهتر نیست؟
یعنی اینکه شاید این مدل سونی 3 مگ کش داره و این مدل دل هم 6 مگ کش داره ولی فکر کنم که کیفیت قطعات سونی در حدی باشه بتونه بهتر از دل یا لااقل هم پای اون باشه.
در ضمن این رو هم بگم که نمیشه از لذتی که با کردن جلوی سونی می بری رو ازش گذشت؟
و اینکه این مدل سونی از نظر صدا و گرم شدن می گن بهتر از این مدل دل هست!!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
SONY CW LFX
• نوع پردازنده

Core 2 Duo P8700 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• سرعت پردازنده

2.53 گیگا هرتز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گیگا%20هرتز.htm)

• حافظه Cash

۳ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [/URL]

• سرعت Bus

۱,۰۶۶ مگا هرتز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حافظه

• حافظه رم

۴,۰۹۶ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• نوع حافظه رم

DDR3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• هارد دیسک

۳۲۰ گیگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• مشخصات هارد دیسک

5400RPM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• درایو نوری

دارد DVD-RAM/±R/±RW ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]±R/±RW.htm)

صفحه نمایش

• اندازه صفحه نمایش

۱۴ اینچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• نوع صفحه نمایش

Active Matrix TFT Color LCD Widescreen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سایر مشخصات

• کارت گرافیکی

nVIDIA GeForce GT230M 512 MB DEDICATED ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tm)

• مودم

ندارد

• کارت شبکه

IEEE 802.3u IEEE 802.11n ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• باتری

Lithium Ion (Li-Ion) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Li-Ion).htm)

• مدت باتری

4 Hour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• وزن

دارد 2.4 کیلو گرم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کیلو%20گرم.htm)

• سیستم عامل

ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویندوز%207.htm)

DELL STUDIO 1555
• نوع پردازنده

Intel® Core™2 Duo Processor T9600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]®%20Core™2%20Duo%20Processor%20T9600.htm)

• سرعت پردازنده

2.8 گیگاهرتز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گیگاهرتز.htm)

• حافظه Cash

۶ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• سرعت Bus

۱,۰۶۶ مگا هرتز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حافظه

• حافظه رم

۴,۰۹۶ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• نوع حافظه رم

DDR2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• هارد دیسک

۵۰۰ گیگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• مشخصات هارد دیسک

7200RPM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• درایو نوری

دارد DVD/RW ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

صفحه نمایش

• اندازه صفحه نمایش

15.6 اینچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینچ.htm)

• نوع صفحه نمایش

LED HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• حداکثر رزولوشن

768*1366 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*1366.htm)

سایر مشخصات

• کارت گرافیکی

Ati 4570 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• مودم

ندارد

• باتری

[U]9Cell Lithium ion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• وزن

دارد 2.8 سانتی متر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سانتی%20متر%20.htm)

• سیستم عامل

ویندوز Vista ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویندوز%20Vista.htm)

rasainia
18-02-2010, 01:17
سلام - دوست محترم , اگه بخوايي از نظر كانفيگ حساب كني , 100% نوت بوك Dell 1555 بهتره + ولي اگه از لحاظ كيفيت و استفاده و مارك بخواي حساب كني , سوني CW1LFX بهتره ! = ولي در حالت كلي ( به نظر من ) نوت بوك Sony CW1LFX خيلي خوب و بهتره - لپ تاپ خودم sony cw1lfx هستش , خيلي هم راضيم = باز هم خود داني - ولي هم چنان به تحقيق ادامه بده - واسه خريد عجله نكن .......... :5: :46: :5:

Microsoft24
18-02-2010, 01:41
لطفا کمکم کنید
من بین این دو گزینه گیر کردم که آیا SONY CW LFX را انتخاب کنم یا DELL STUDIO 1555
مشخصات این دو رو در زیر می نویسم و این رو هم می دونم که روی کاغذ و از نظر عددی DELL STUDIO 1555 از SONY CW LFX بهتره ولی موندم که آیا کیفیت قطعاتی که در سونی هست بهتر نیست؟
یعنی اینکه شاید این مدل سونی 3 مگ کش داره و این مدل دل هم 6 مگ کش داره ولی فکر کنم که کیفیت قطعات سونی در حدی باشه بتونه بهتر از دل یا لااقل هم پای اون باشه.
در ضمن این رو هم بگم که نمیشه از لذتی که با کردن جلوی سونی می بری رو ازش گذشت؟
و اینکه این مدل سونی از نظر صدا و گرم شدن می گن بهتر از این مدل دل هست!!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
SONY CW LFX
• نوع پردازنده

Core 2 Duo P8700 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• سرعت پردازنده

2.53 گیگا هرتز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گیگا%20هرتز.htm)

• حافظه Cash

۳ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [/URL]

• سرعت Bus

حافظه

• حافظه رم

• نوع حافظه رم

DDR3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• هارد دیسک

۳۲۰ گیگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• مشخصات هارد دیسک

5400RPM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• درایو نوری

دارد DVD-RAM/±R/±RW ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]±R/±RW.htm)

صفحه نمایش

• اندازه صفحه نمایش

۱۴ اینچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• نوع صفحه نمایش

Active Matrix TFT Color LCD Widescreen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سایر مشخصات

• کارت گرافیکی

nVIDIA GeForce GT230M 512 MB DEDICATED ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tm)

• مودم

ندارد

• کارت شبکه

IEEE 802.3u IEEE 802.11n ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• باتری

Lithium Ion (Li-Ion) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Li-Ion).htm)

• مدت باتری

4 Hour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• وزن

دارد 2.4 کیلو گرم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کیلو%20گرم.htm)

• سیستم عامل

ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویندوز%207.htm)

DELL STUDIO 1555
• نوع پردازنده

Intel® Core™2 Duo Processor T9600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]®%20Core™2%20Duo%20Processor%20T9600.htm)

• سرعت پردازنده

2.8 گیگاهرتز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گیگاهرتز.htm)

• حافظه Cash

۶ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• سرعت Bus

حافظه

• حافظه رم

• نوع حافظه رم

DDR2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• هارد دیسک

۵۰۰ گیگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• مشخصات هارد دیسک

7200RPM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• درایو نوری

دارد DVD/RW ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

صفحه نمایش

• اندازه صفحه نمایش

15.6 اینچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینچ.htm)

• نوع صفحه نمایش

LED HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• حداکثر رزولوشن

768*1366 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*1366.htm)

سایر مشخصات

• کارت گرافیکی

Ati 4570 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• مودم

ندارد

• باتری

[U]9Cell Lithium ion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

• وزن

دارد 2.8 سانتی متر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سانتی%20متر%20.htm)

• سیستم عامل

ویندوز Vista ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویندوز%20Vista.htm)

با سلام به شما دوست عزیز ،

ببینید ، نوت بوک های دل وسونی از نظر کیفیت ساخت تو یک رنج هستند!

Dell Studio 1555 کانفیگ بالاتری نسبت به CW LFX داره! ، پس با این حساب توصیه من به شما خرید Studio 1555 و یا اگر بودجه ی بالاتری دارین برید سراغ Studio 1557 ،

خب حالا چرا ؛ نمیگم  سونی CW LFX ؟

اگر می خواهید سونی بگیرید از سر های دیگه به غیر از C X (مثل CS ، C و یا CW) ، انتخاب کنید!

اشتباه نکنید ، نمیگم ، سونی بده! شاید برند سونی از خیلی برند ها سرتر باشه! اما نه در مورد سری C X !

برای رد کردن سری C X ، دلایل زیادی هست ،

تو سئوالات و مشکلات همین انجمن جستجو کنید ، میفهمید چی میگم!

مثلا ، صدای فن زیاد ، که ناشی از درست کار نکردن فن هاست! و یا ...

اما خوشبختانه Dell Studio 1555 این مشکلات رو نداره!

دوستان خواهشا ، تعصب بیخودی نشون ندند! ممکن ه ، برای شما CW شانسی خوب در اومده! :19::19:

به طور کلی ، با تعصب صحبت کردن ، نشان دهنده ی ضعف شخصیتی ست! :11:

cofs
18-02-2010, 02:50
من رفتم و studio 1557 رو هم نگاه کردم از نظر سی پی یو و کش فوق العاده بود واقعا فوق العاده بود ولی از نظر گرافیک بصورت خیلی وحشتناک از سونی که من معرفی کردم پایین بود به طوری که با سونی 14% در سایت( نوت بوک چک) اختلاف داشتند و اینکه رم اون ddr2 بود در حالی که رم سونی که من گفتم ddr3 هست.

حالا نظرتون چیه؟

cofs
18-02-2010, 03:04
من مدلی که معرفی کردید studio 1557 رو هم رفتم بررسی کردم از نظر سی پی یو که حرف نداره واقعا فوق العاده است یعنی می توان جز ابر لپ تاب ها از این نظر قرار داد ولی از نظر کارت گرافیکی وضعیتش خیلی وحشتناکه به طوری که در سایت نت بوک چک 14% از سونی که من معرفی کردم عقب تره و خیلی از بازی ها رو هم نمی تونه اجرا کنه
در ضمن رم این دل ddr2 است و رم سونی که من گفتم ddr3 است
حالا نظرتون چیه؟

cofs
18-02-2010, 03:13
من مدلی که معرفی کردید studio 1557 رو هم رفتم بررسی کردم از نظر سی پی یو که حرف نداره واقعا فوق العاده است یعنی می توان جز ابر لپ تاب ها از این نظر قرار داد ولی از نظر کارت گرافیکی وضعیتش خیلی وحشتناکه به طوری که در سایت نت بوک چک 14% از سونی که من معرفی کردم عقب تره و خیلی از بازی ها رو هم نمی تونه اجرا کنه
حالا نظرتون چیه؟

piroooz
18-02-2010, 08:34
دوست من اگه با حمل و نقل بیشتر سرو کار داری با توجه به وزن CW مناسب تر خواهد بود...
ولی اگه اولویت اول پردازش هست همون مدل DELL STUDIO 1555 مناسب تر است
در مورد کیفیت قطعات در موارد مشابه در دو برند میانگین طول قطعات در سونی بالاتر هست و با کمی تحقیق به این موضوع پی خواهید برد...
سری CW هم که تعدادی از دوستان داشتند مشکل خاصی نداشته و ربطی به شانسی در اومدن نداره...
اون سری هم که به گفته یکی از شرکت های وارد کننده ی لب تاپ بیان شده بود سری CS و CP بودند و ربطی به CW نداره...
دوستان اگه مشکلی هست با دلیل و منبع معتبر بگید تا باعث ابهام دیگر دوستان نشه...
ممنون

The_matrix
18-02-2010, 10:35
سلام 155 رو بگیر شک نکن
چیز خوبه
سونی رو اف ایکس رو هم من دیدم اما دل یه چیز دیگس

rasainia
18-02-2010, 14:19
با سلام به شما دوست عزیز ،

ببینید ، نوت بوک های دل وسونی از نظر کیفیت ساخت تو یک رنج هستند!

Dell Studio 1555 کانفیگ بالاتری نسبت به CW LFX داره! ، پس با این حساب توصیه من به شما خرید Studio 1555 و یا اگر بودجه ی بالاتری دارین برید سراغ Studio 1557 ،

خب حالا چرا ؛ نمیگم سونی CW LFX ؟

اگر می خواهید سونی بگیرید از سر های دیگه به غیر از C X (مثل CS ، C و یا CW) ، انتخاب کنید!

اشتباه نکنید ، نمیگم ، سونی بده! شاید برند سونی از خیلی برند ها سرتر باشه! اما نه در مورد سری C X !

برای رد کردن سری C X ، دلایل زیادی هست ،

تو سئوالات و مشکلات همین انجمن جستجو کنید ، میفهمید چی میگم!

مثلا ، صدای فن زیاد ، که ناشی از درست کار نکردن فن هاست! و یا ...

اما خوشبختانه Dell Studio 1555 این مشکلات رو نداره!

دوستان خواهشا ، تعصب بیخودی نشون ندند! ممکن ه ، برای شما CW شانسی خوب در اومده! :19::19:

به طور کلی ، با تعصب صحبت کردن ، نشان دهنده ی ضعف شخصیتی ست! :11:

سلام - دوست محترم , شما كه تجربه استفاده از CW رو نداري , اخه چرا تو همه تايپيك ها ميايي و اين سري CW رو خراب ميكني = كي ميگه فنش خوب كار نميكنه ! + شما خودت از اين سري خوشت نمياد , دوست داري عقيده خودت رو به ديگران تحميل كني ! برو از اونايي كه دارن بپرس = هر كه CW داره , خيلي هم ازش راضي هست - سري CW جزو محبوب ترين هاست ! راستييييييييي , نوت بوك مگه تخم مرغ شانسيه , كه شانسي خوب در بياد ! + = سعي كنيد از روي عقل و منطق صحبت كنيد , نه از روي مسائل ديگه ...... = + پس اون تيتر آخر كه نوشتي , بيشتر به خودت دلالت داره ........ !
من قصد توهين به هيچ كس رو ندارم - ولي گاهي اوقات حرف هايي زده ميشه كه من نميتونم قبول كنم !

pantheia
18-02-2010, 15:18
سلام - دوست محترم , شما كه تجربه استفاده از CW رو نداري , اخه چرا تو همه تايپيك ها ميايي و اين سري CW رو خراب ميكني = كي ميگه فنش خوب كار نميكنه ! + شما خودت از اين سري خوشت نمياد , دوست داري عقيده خودت رو به ديگران تحميل كني ! برو از اونايي كه دارن بپرس = هر كه CW داره , خيلي هم ازش راضي هست - سري CW جزو محبوب ترين هاست ! راستييييييييي , نوت بوك مگه تخم مرغ شانسيه , كه شانسي خوب در بياد ! + = سعي كنيد از روي عقل و منطق صحبت كنيد , نه از روي مسائل ديگه ...... = + پس اون تيتر آخر كه نوشتي , بيشتر به خودت دلالت داره ........ !
من قصد توهين به هيچ كس رو ندارم - ولي گاهي اوقات حرف هايي زده ميشه كه من نميتونم قبول كنم !

منم cw 1 cgx دارم خیلیم راضیم ! من که صدای فن و هارد رو نمی شنوم و خیلی خیلی کم هم گرم میشه !!
من خیلی راضیم... کیفیت قطعاتشم همه تعمیرکارا میگن بالاست و خرابیش خیلی پایینه !!!
خیالتون از cw ها راحت!

gamecrazy
18-02-2010, 15:34
به نظر من هم سونی خیلی بهتر از دله..من خودم هم سونی داشتم هم دل (اگر بخوای عکس جفتشو هم برات می زارم در کنار هم :20:)که بدونی از روی تعصب صحبت نمی کنم توی این پست هم توضیح دادم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان هم می خوام سونی بگیرم باز ،چون دیگه قدیمی شده اون قبلی اگرچه شاید زیاد هم مشکل بزرگی نباشه اون چیزایی که توی اون پست گفتم ولی من دلم میخاد اگر یه چیز میگیرم ته دلم قرص باشه واینو به کانفگ بالا داشتن ترجیح میدم.

Microsoft24
18-02-2010, 18:47

شما از کجا می دونی ؟؟؟

شما کاملا در اشتباهید ، شما هر مدلی از هر برندی که بگید من باهاش کار کردم! (بی اغراق:18:)

من دوست ندارم ، چیزی رو به دیگران تحمیل کنم! ولی باید واقع بین باشید ! شما تعصب بیخودی دارید !که این ضعف شماست!

اتفاقا ، من فکر میکنم ، نه تنها شما قصد توهین دارید ، بلکه بیخودی دارید این تاپیک رو هم بهم می ریزید!

خوب است بدانید ، قصد ما تو این بخش ، فقط مشاوره ست! که هموطنامون بتونند درست انتخاب کنند! ، نه چیز دیگه!

اگر هر کس رو هر برند و مدلی که خودش داره بیاد بیخودی تعصب نشون بده ، که نمیشه!

پس تعصبت رو بزار کنار و واقع بین باش ، تاپیک های زیر رو ببینی بد نیست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و...!

پس نگید ، نه ،!!!

اینم انجمن وایو :

This is the sound that the VAIO C Series fan makes, as you can here it is very loud and goes on every time the fan starts or stops wich is really anoying, it's unbelivable to get get this problem from a sony product!

gamecrazy
18-02-2010, 19:04
شما از کجا می دونی ؟؟؟

شما کاملا در اشتباهید ، شما هر مدلی از هر برندی که بگید من باهاش کار کردم! (بی اغراق:18:)

من دوست ندارم ، چیزی رو به دیگران تحمیل کنم! ولی باید واقع بین باشید ! شما تعصب بیخودی دارید !که این ضعف شماست!

اتفاقا ، من فکر میکنم ، نه تنها شما قصد توهین دارید ، بلکه بیخودی دارید این تاپیک رو هم بهم می ریزید!

خوب است بدانید ، قصد ما تو این بخش ، فقط مشاوره ست! که هموطنامون بتونند درست انتخاب کنند! ، نه چیز دیگه!

اگر هر کس رو هر برند و مدلی که خودش داره بیاد بیخودی تعصب نشون بده ، که نمیشه!

پس تعصبت رو بزار کنار و واقع بین باش ، تاپیک های زیر رو ببینی بد نیست :

و...!

پس نگید ، نه ،!!!

اینا رو که لینک دادی قبول...من خودم هم یه دوستی داشتم یه لپ تاپ سونی آمریکایی گرفت همین مشکل بلو اسکرین رو داشت یعد رفت رمشو عوض کرد درست شد.(الان که این لینکو دیدم یادم اومد:20:)
ولی یه حرف غیر منطقی زدی اونم این که گفتی مال شما شانسی خوب در اومده، بهتر بود میگفتی اونا شانسی بد در اومدن ، چون به احتمال زیاد نسبت اونایی که مشکل دارن به اونایی که سالمن کمتره :31:

Microsoft24
18-02-2010, 19:11
اینا رو که لینک دادی قبول...من خودم هم یه دوستی داشتم یه لپ تاپ سونی آمریکایی گرفت همین مشکل بلو اسکرین رو داشت یعد رفت رمشو عوض کرد درست شد.(الان که این لینکو دیدم یادم اومد:20:)
ولی یه حرف غیر منطقی زدی اونم این که گفتی مال شما شانسی خوب در اومده، بهتر بود میگفتی اونا شانسی بد در اومدن ، چون به احتمال زیاد نسبت اونایی که مشکل دارن به اونایی که سالمن کمتره :31:

دوست عزیز ،

حرف شما رو قبول دارم ! چون منطقی ه! منطقی ه!

اما اون دوستمون ، نه!!!

متاسفانه ، تو بخش مشاوره ، هرکس رو هر برند و مدلی که خودش خریده ، تعصب بیخودی نشون میده!!! و این درست نیست!

چون ، این تعصب باعث تصمیم نا درست دیگران میشه!

توجه کنید ، که اگر همین روند رو پیش بگیرید ، تاپیک بسته میشه!:19:

cofs
18-02-2010, 21:10
من این تاپیک رو ایجاد کردم ولی تا حالا کسی واقعا نتونسته کمکم کنه.
همش بحث های بیخودی و الکی و سواد همدیگه رو به رخ همدیگه می کشین واقعا متاسفم خودم.
مجبورم شانسکی برم و یکی از این مدل ها رو انتخاب کنم.
باز هم متشکرم از راهنماییهاتون

Reman
18-02-2010, 21:20
بنظرم ممکنه این مشکل فن که microsoft24 هم به اون اشاره کرد، مربوط به تعدادی از لبتاپ هاست که در محدوده زمانی خاصی زده شده و و تعدادیش هم به ایران اورده شده. واقعا از سونی بعیده که در تمام مدل های cw این مشکل، اونم از جهت فن رو داشته باشه.

kiuq
18-02-2010, 21:59
حالا نظرتون چیه؟
دوست من شما ناراحت نشو اینجور اتفاقا زیاد میوفته ..
در ضمن شما بگو کدوم بازی رو میگی من بهت میگم اجرا میکنه یا نه ..!!:27:

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------

من این تاپیک رو ایجاد کردم ولی تا حالا کسی واقعا نتونسته کمکم کنه.
همش بحث های بیخودی و الکی و سواد همدیگه رو به رخ همدیگه می کشین واقعا متاسفم خودم.
مجبورم شانسکی برم و یکی از این مدل ها رو انتخاب کنم.
باز هم متشکرم از راهنماییهاتون

راستی اگه پولتون میکشه 1557 رو بگیرین که واقعا از لحاظ پردازش فوق العادست..
اگر هم نه 1555 رو بگیر حالشو ببر چون زیاد تفاوتی در پردازش نمیکنه و شما مطمئن باش تفاوت رو احساس نمیکنی.
وقتی گرفتی سعی کن سون 64 بیتی بریزی روش.
موفق باشی

sina_127
18-02-2010, 22:14
سونی فقط قشنگه بقیش آشقاله،حقیقت مطلب

kiuq
18-02-2010, 22:22
سونی فقط قشنگه بقیش آشقاله،حقیقت مطلب

هنوز نیومده از اووووووون حرفهااااااااااا زدیاااا!!!:13:
البته نظر شما محترمه:31:

Pami
18-02-2010, 23:54
اول اینکه دوست عزیز cofs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما مشاوره میخواهید لزومی نداره اینهمه لینک ضمیمه پستتون کنید ، مدل بگید دوستان بر اساس همون راهنمایی میکنن

در مورد انتخاب شما بین این دو برند و مدل اول توضیح بدم که سری Studio به جرات میشه گفت کمترین آمار خرابی رو بین لپ تاپ های دل داره و کاملا دستگاه هایی با کیفیت هستند ، البته من مدل 1557 رو بیشتر ترجیح میدم تا 1555
در مورد CW ببینید ، بحث مشکلات فن و خرابی های متعدد شد . این رو بگم که سری CS کاملا مشکل فن داشت و یا فن از کار میفتاد یا صدای زیادی تولید میکرد یا نمیتونست جریان هوا رو خوب منتقل کنه که همشون نیاز به تعویض داشتند ( مدلهایی که خراب شدن )
تو همین فروم خودمون چندین بار گزارش خرابی فن CS داشتیم
در مورد اینکه این ایراد در CW هست باید بگم که این سری تازه وارد شده و نمیشه در این مورد الان نظر قطعی داد ، باید 1 سال تموم کسی که خریده استفاده کنه و ببینه مشکل CS در اینها هست یا نه
البته CW مدل بروز شده و آپگرید شده CS هست و در ظاهرش هم تغییرات کمی دادند و ممکنه این ایراد رو هم داشته باشه
از نظر مشخصات سخت افزاری من CW رو پیشنهاد میکنم ولی به اعتقاد من کیفیت ساخت سری استودیو دل دست کمی از سونی نداره .

ببینید سری های مشکل دار سونی به ترتیب اول : FW
دوم : CS
سوم : NW

بر حسب بازار فعلی من دارم میگم و چیزی که از تعمیرکارها سراغ دارم