PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی از آموزش زبان نصرت استفاده کرده؟؟ لطفا" راهنمایی کنید

reza,n
17-02-2010, 23:11
با سلام:
دوستانی که از مجموعه اموزش زبان نصرت استفاده کردند و یا میکنند چند تا سئوال داشتم که اگه راهنمایی کنید ممنونم میشم:
1) آیا روش موثری در یادگیری مکالمه زبان هست؟؟
2) نصرت 1 و 2 و 3 (که اخیرا" اومده) آیا پیش نیاز های همدیگه هستند مثلا" ایا این نصرت 3 ادامه 2 هستش یا نه همون نسخه 2 اپدیت شده ست؟؟؟و یا اینکه آیا نصرت 2 همون ادامه نصرت 1 هستش یا نه در واقع 2 همون آپدیت شده و ورژن جدید نسخه 1 هستش؟؟؟
با سپاس
رضا

seymour
18-02-2010, 20:32
با سلام:
دوستانی که از مجموعه اموزش زبان نصرت استفاده کردند و یا میکنند چند تا سئوال داشتم که اگه راهنمایی کنید ممنونم میشم:
1) آیا روش موثری در یادگیری مکالمه زبان هست؟؟
2) نصرت 1 و 2 و 3 (که اخیرا" اومده) آیا پیش نیاز های همدیگه هستند مثلا" ایا این نصرت 3 ادامه 2 هستش یا نه همون نسخه 2 اپدیت شده ست؟؟؟و یا اینکه آیا نصرت 2 همون ادامه نصرت 1 هستش یا نه در واقع 2 همون آپدیت شده و ورژن جدید نسخه 1 هستش؟؟؟
با سپاس
رضا
در این مورد خیلی بحث شده دوست خوب ... کافیه واژه نصرت رو توی همین تالار سرچ کنی . مثلاً صفحه آخر این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ر ببین (اصلا کل تاپیک رو ببین) ...

چیزی که هست اینه که روش ها شاید یکی و دوتا و سه تا باشن، اما مهمتر از اون خود آدمها هستند .. عادات، توانایی ها، انگیزه ها و استعدادهای ما با هم متفاوته و من فکر می کنم فرق بین موفقیت یا عدم موفقیت یه روش در همین پارامترهاست .. روشی که برای من جواب بده، شاید اصلاً شما رو از زبان آموزی رویگردان کنه و بالعکس.

با این حال، یه سری توصیه های کلی هیچوقت ضرر نداره و میشه براحتی تعمیم شون داد.. مثلاً اینکه خودآموزی بیشتر برای زبان آموزهای متوسط به بالا توصیه میشه (کمتر از 15% زبان آموزها از نظر من) و کلاس رفتن قطعاً بهش ترجیح داره و کارآ تره ..

بله - اینکه بشینیم خونه پای PC و نرم افزار آموزش زبان رو فعال کنیم و مامانمون واسه مون میوه بیاره خوبه (شوخی می کنم البته) و خیلی راحت تر از اینه که بلند بشیم و بریم کلاس، اما هیچکس نگفته زبان یاد گرفتن ساده اس..

reza,n
18-02-2010, 22:38
در این مورد خیلی بحث شده دوست خوب ... کافیه واژه نصرت رو توی همین تالار سرچ کنی . مثلاً صفحه آخر این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ر ببین (اصلا کل تاپیک رو ببین) ...

چیزی که هست اینه که روش ها شاید یکی و دوتا و سه تا باشن، اما مهمتر از اون خود آدمها هستند .. عادات، توانایی ها، انگیزه ها و استعدادهای ما با هم متفاوته و من فکر می کنم فرق بین موفقیت یا عدم موفقیت یه روش در همین پارامترهاست .. روشی که برای من جواب بده، شاید اصلاً شما رو از زبان آموزی رویگردان کنه و بالعکس.

با این حال، یه سری توصیه های کلی هیچوقت ضرر نداره و میشه براحتی تعمیم شون داد.. مثلاً اینکه خودآموزی بیشتر برای زبان آموزهای متوسط به بالا توصیه میشه (کمتر از 15% زبان آموزها از نظر من) و کلاس رفتن قطعاً بهش ترجیح داره و کارآ تره ..

بله - اینکه بشینیم خونه پای PC و نرم افزار آموزش زبان رو فعال کنیم و مامانمون واسه مون میوه بیاره خوبه (شوخی می کنم البته) و خیلی راحت تر از اینه که بلند بشیم و بریم کلاس، اما هیچکس نگفته زبان یاد گرفتن ساده اس..
یه دنیا ممنون از محبت دوست عزیزم توی تایپیک مربوطه هم سئوالم رو مطرح کردم تا نظر سایر دوستان رو هم بشنوم.

mahtab_ss
19-02-2010, 20:10
به نظر من نه خوب نیس
بهتره بری کلاس زبان

YARMANGOLI
26-02-2010, 01:18
یه پیشنهاد
اگه حوصله صدای زشت نصرتو داری که بخر اگر نه...
اگر هزار بار گفت به انگلیسی بگو سلام و تو گفتی این آسونه که چند بار بگمش اون موقع...
در غیر این صورت بخرش و هر کلمه رو هزار بار تکرار کن خوب یاد میگیری!!!!!!

PaRkOr
26-02-2010, 05:13
به نظر من نه خوب نیس
بهتره بری کلاس زبان
سلام
تو این دوره زمونه کلاس زبان شده فقط تله ی پول. فقط و فقط و فقط و ..... به خودت بستگی داره.
فقط یه سوال : زبانو برای چی می خوای یاد بگیری؟
یا هوووووووووووووووووووووووو

far2009
26-02-2010, 08:40
اگر اشتباه نکنم فقط صوتی هست که در این صورت کمک زیادی نمی تواند بکند. به نظر من راه های بهتری هم برای یادگیری زبان هست.

sina1415
26-02-2010, 21:16
سلام بهتره منم نظرم رو بگم:

من خودم دارم از نصرت استفاده می کنم ...ولی در کنارش دوره های اینترچنج هم می رم .... کتاب های tactics for listening رو می گذرونم و ........
اگه می خوای تنها به نصرت اکتفا کنی فایده نداره ....ولی اگه در کنارش کلاس بری وازش استفاده کنی بد نیست ... وقتت هم زیاد نمی گیره ... روزی 30 دقیقه به طور متوسط...
نصرت های 1 و 2 دنباله هم نیستن ..... همشون از صفر شروع می کنن ... من دارم 2 کار می کنم .....
بازم بگم نصرت به تنهایی فایده نداره .. کلاس خوبه ، در کنارش واسه سرگرمی می تونی ازش استفاده کنی ضرر نمی کنی ...

البته اینها نظر من بودن

YARMANGOLI
27-02-2010, 02:09
نصرت صداش مثل هیولای 8پاست ولی اگه بهش ملاغه(ببخشید علاقه)میدونم اشتپ نوشتم ظایع نکن )پیدا کنی خوب یاد میگیری!

san82
07-03-2010, 17:09
به نظر من گوش کردن آموزش نصرت ارزششو داره، به شرط اینکه وقتت بی ارزش باشه! جدی میگم 90 تا ترکشو باید گوش کنی تا اندازه ی یک قسمت سریال فرار از زندان زیر نویس فارسی مکالمه یاد بگیری.

jojo2009
17-03-2010, 01:57
ادم مخش سوووووووووت میکشه تا یاد بگیره

ProGamer
17-03-2010, 11:06
افتضاحه نصرت. چون كسي نيست كه ازت ايراد هاتو بگيره و از گوش كردن به صداي كسي كه 400 بار ميگه بگوييد اسپانيولي خسته ميشي

mmiladd
17-03-2010, 13:41
الكي شلوغ بازي بود نصرت... يه كلاس بري به نظره من خيلي بهتره..!

پرسپوليس
28-03-2010, 17:38
سلام دوستان شنیدم نصرت به غیر از انگلیش زبان های دیگه رو هم داده بیرون لطفا اگه کسی لینکی داره بذتره لازمش دارم
مرسی

پرسپوليس
30-03-2010, 10:36
حالا ما تو یه ده کوره گیر افتادیم این چیزا دور میاد شما تهرانی ها چی ؟؟؟

borzeh
04-04-2010, 11:39
pimsleur
آموزش ایتالیایی به روش نصرت (البته به زبان انگلیسی)

اما - کلا روش آموزش مثل نصرت - روش خوبی نیست
طوطی وار یاد گرفتن ...
برای ایتالیایی مجموعه تصویری هست ( 9 تا سیدی)
تو میدون انقلاب مجموعه نرمافزاری ساتل دارنش
چیز خوبیه

jojonice
06-04-2010, 07:11
سلام
لطفا بگید که آیا کسی از آموزش نصرت 3 استفاده کرده چه فرقی با ورژن های قبلی دارد
خداحافظ

ببخشید کسی اطلاعی از این آموزش دارد

seymour
09-04-2010, 20:09
ببخشید کسی اطلاعی از این آموزش دارد
check out this ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])topic and this ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])one .. I hope they'd be some sort of help.

this ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])one is more general but has some good points too.

radium
20-04-2010, 01:45
There shouldn't be much diffrence between them, I listened to the first vesion 2 or 3 years ago, I think it was really something

bibo
27-04-2010, 12:59
کلا اموزش زبان انگلیسی باید به صورت کاملا انگلیسی باشه
استفاده از معادل های فارسی در اموزش زبان سمه !!!
رفتن به کلاس مکالمه خیلی کمک میکنه . نمیشه با چند تا cd و در خواب و... انگلیسی یاد گرفت
نابرده رنج گنج میسر نمی شود

MIG
07-05-2010, 21:00
من سی دی هاشو دارم اونقدر هم بد نیست .فلسفه اش رو تکراره. با تکرار هر چیزی به مخ آدم میچسبه.

F.A.N.T.A.S.Y
10-05-2010, 08:37
این همه دوستان از نصرت بدگویی کردن به نظر من اصلا این طور نیست. اگه بتونی کنارش کلاس بری یا از کتابای مختلف استفاده کنی خیلی می تونه مفید باشه. حتی می تونی تو فروم های زبان فعالعیت کنی . این خیلی به یادگیریت کمک می کنه. در ضمن هر چیزی رو با تمرین و تکرار میشه یاد گرفت. من خودم از نصرت 2 استفاده کردم خیلی کمکم کرد.

hamidbn
13-05-2010, 09:56
امروز با این سایت آشنا شدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی تا حالا همچین چیزی برای زبان فارسی دیده بوده ؟؟

بخریم یا نخریم ؟

egoldfars
13-05-2010, 16:40
سلام
کسی متن زبان نصرت رو نداره خیلی تو اینترنت گشتم پیدا نکردم آخه بعضی قسمت هاش اصلا متوجه نمیشم با نگا کردن به متن املا اون هم یاد میگیرم اگه کسی داره بزاره برا دانلود.
ممنون میشم.

sina1415
14-05-2010, 10:10
کجاهاشو متوجه نمی شی اینکه جمله هاش راحته ...

فک نکنم متنش موجود باشه

amir69_k
15-05-2010, 13:17
من نصرت را تایید میکنم فقط بعد از اینکه تموم شد و احساس کردید که کاملا مسلط هستید به همون مطالب رفتن به یک کلاس مکالمه هم تکمیلش میکنه ولی در یک کلام در یاد گیری هر زبانی مخصوصا اینگلیسی هر چیزی که به شما کمک کنه خوب هست از دیدن یک فیلم با زیرنویس تا نصرت هر کسی هم که مخالف این حرف هست از بی اطلاعیش هست شک نکن

mbahar
20-05-2010, 10:02
با عرض سلام میخواستم در مورد آموزش زبان نصرت بدونم

sepideh_62
25-05-2010, 12:00
زبان نصرت خوبه منم امتحان کردم اما فقط برای اونهایی که میخوان 1 کم حرف زدن و مکالمه رو یاد بگیرن نه زبان انگلیسی رو از پایه و بخصوص برای امتحانات بین المللی به نظر من ما اول باید ببینیو برای چه هدفی میخوایم بخونیم بعد روش یادگیری رو انتخاب کنیم . اگر میخوایید فقط حرف زدن رو یادبگیرید اون خوبه .

extreme2006gh
26-05-2010, 21:59
به نظرم برای بهبود مکالمه مقدماتی خوبه ولی نه به تنهایی به شرطی که همراه با سایر آموزشها باشه.

honey co
02-06-2010, 21:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام من جند تا از درسهاي نصرت رو گوش دادم واقعا كسي كه بخواهد مكالمه انگليسي رو ياد بگيره به نظر من بهترين گزينه آموزش نصرته البته آموزش نصرت 2 هم اومده كه خيلي بهتره، هدف نصرت تكراره و شما وقتي كه تكرار مي كنيد البته هر روز با متدهاي جديد انگليسي آشنا مي شيد البته مزيتي كه آموزشهاي نصرت دارند اينه كه گويندگانش آمريكاييند و اين باعث ميشه كه شما كاملا با لهجه آمريكايي آشنا بشيو
اگه خواستار يادگيري مكالمه ايد نصرت 2 بهترين راهشه
اگهكسي ميخواهد ميتونم نصرت 2 رو واسه دانلود بزارم

سلام دوست عزيز من خودم در حال استفاده از نصرت 2 هستم به نظر من اگه مي خواهي واقعا مكالمت فول شه نصرت بهترين روشه
هدف نصرت فراگيري مكالمه در كوتاهترين زمانه كه با متد تكرار فراوان اونه ملكه ذهنت ميكه
نصرت 3 و 2 و 1 ادامه همديگه نيستند و فقط بهخ روز شدند در واقعه نصرت واسه اينكه بتونه تو بازار رقابت كه آموزشه شو به روز ميكنه

A r c h i
06-06-2010, 22:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام من جند تا از درسهاي نصرت رو گوش دادم واقعا كسي كه بخواهد مكالمه انگليسي رو ياد بگيره به نظر من بهترين گزينه آموزش نصرته البته آموزش نصرت 2 هم اومده كه خيلي بهتره، هدف نصرت تكراره و شما وقتي كه تكرار مي كنيد البته هر روز با متدهاي جديد انگليسي آشنا مي شيد البته مزيتي كه آموزشهاي نصرت دارند اينه كه گويندگانش آمريكاييند و اين باعث ميشه كه شما كاملا با لهجه آمريكايي آشنا بشيو
اگه خواستار يادگيري مكالمه ايد نصرت 2 بهترين راهشه

سلام دوست عزيز من خودم در حال استفاده از نصرت 2 هستم به نظر من اگه مي خواهي واقعا مكالمت فول شه نصرت بهترين روشه
هدف نصرت فراگيري مكالمه در كوتاهترين زمانه كه با متد تكرار فراوان اونه ملكه ذهنت ميكه
نصرت 3 و 2 و 1 ادامه همديگه نيستند و فقط بهخ روز شدند در واقعه نصرت واسه اينكه بتونه تو بازار رقابت كه آموزشه شو به روز ميكنه

سلام
شما یا احیانا نمی دونید معنی فول شدن مکالمه یعنی چی، یا اینکه خودتون سی دی نصرت می فروشید.

این همه در مورد این سی دی ها بحث شده. به نظر من که برای یادگیری اساسی واقعا افتضاحه. شما فقط یک سری جمله حفظ می کنید. برای اینکه در کوتاه مدت یک مقدار زبانتون قوی بشه خوبه. ولی فول شدن مکالمه، یا پیشرفت زبان خیلی زیاد، تقریبا محاله

Nice Devil
30-07-2010, 21:10
منم با Archi-Girl موافقم تو این مدت فقط میشه که زبانو مثل زبان مادری یاد گرفت یا بهتره که بگم فقط میشه ادای اینو درآورد که زبان بلدیم ولی یادگیری اساسی زبان یه چیز دیگست و به چندین سال زحمتو تمرین احتیاج داره.و در ضمن هیچ کی زبانو فول نیست من که فکر نمیکنم تو دنیا کسی وجود داشته باشه که زبانو 100% بلد باشه و مثلاً ما الان ادعا داریم که فارسی بلدیم ولی اینطور نیست . باور نمیکنید برید شاهنامه رو بیارید و شعراشو معنی کنید . یا معنی کلماتی از قبیل برگستوان ، گبر و ... رو بگید

mohammad2700
09-08-2010, 11:38
من متن كامل نصرتو از سايت
ghamar.com
گرفتم واقعا فوق العاده است بعد از هر درس اوتوماتيك كلمات به ذهنت مياد و ديگه نياز نداري واسه گفتن كلمات فكر كني املا درست كلمات رو هم ميشه از رو كتاب ديدو ياد گرفت.

mohammad2700
09-08-2010, 11:44
من متن كامل نصرتو از سايت
ghamar.com
گرفتم واقعا فوق العاده است بعد از هر درس اوتوماتيك كلمات به ذهنت مياد و ديگه نياز نداري واسه گفتن كلمات فكر كني املا درست كلمات رو هم ميشه از رو كتاب ديدو ياد گرفت.

Lord007
09-08-2010, 15:48
سلام
شما یا احیانا نمی دونید معنی فول شدن مکالمه یعنی چی، یا اینکه خودتون سی دی نصرت می فروشید.

این همه در مورد این سی دی ها بحث شده. به نظر من که برای یادگیری اساسی واقعا افتضاحه. شما فقط یک سری جمله حفظ می کنید. برای اینکه در کوتاه مدت یک مقدار زبانتون قوی بشه خوبه. ولی فول شدن مکالمه، یا پیشرفت زبان خیلی زیاد، تقریبا محاله
خوب شما پیشنهادتون چیه؟راهکار ارائه بدید

ramshad
10-08-2010, 18:16
آقا من تو همین سایت کلی در مورد یادگرفتن زبان مطلب نوشتم لطفا برو اونو بخون. آموزش زبان نصرت فاجعه است. یادمه سالها پیش که زبان بلد نبودم همه درسهاشو شنیدم و بعدش تازه فهمیدم سرم کلاه رفته که وقتم رو برای چنین چیزی تلف کردم. چون اونجا مفصل نوشتم چه جوری باید زبان یاد گرفت دیگه اینجا نمی نویسم. یک سرچ ساده در پی سی ورد لینکش رو بهتون میده.

sajjad1973
11-08-2010, 17:57
خب دوستان منم یه مقدار از اون رو گوش دادم به نظرم برای کسی که بخواد تازه انگیسی حرف زدن رو شروع کنه منظورم از صفر شروع کردنه خوبه به هر حال با تلفظ و چند جمله نمونه که چهار چوب کلی رو براش مشخص میکنه آشنا میشه و یه تعداد لغت هم یاد میگیره میدونید درست مثل بچه ای که تازه داره حرف زدن یاد میگیره ه و احتیاج به جمله نمونه داره تا زبون باز کنه
اما مطمئنا برای اونایی که میتونن حرف بزنن واین جملات ابتدایی رو سالهاست که بلدن و هدفشون روان صحبت کردن و یا گسترش دامنه لغوی هست حتما کسل کننده و صددرصد آزار دهنده هست .
میدونید راستش رو بگم من هیچ وقت نتونستم یه قسمتش هم کامل گوش بدم چون بینش خوابم می برد.

A r c h i
12-08-2010, 10:21
خوب شما پیشنهادتون چیه؟راهکار ارائه بدید

کلاس زبان، کلاس زبان و کلاس زبان... هیچ راهکار دیگه ای نداره!

ramshad
12-08-2010, 11:59
خب دوستان منم یه مقدار از اون رو گوش دادم به نظرم برای کسی که بخواد تازه انگیسی حرف زدن رو شروع کنه منظورم از صفر شروع کردنه خوبه به هر حال با تلفظ و چند جمله نمونه که چهار چوب کلی رو براش مشخص میکنه آشنا میشه و یه تعداد لغت هم یاد میگیره میدونید درست مثل بچه ای که تازه داره حرف زدن یاد میگیره ه و احتیاج به جمله نمونه داره تا زبون باز کنه
اما مطمئنا برای اونایی که میتونن حرف بزنن واین جملات ابتدایی رو سالهاست که بلدن و هدفشون روان صحبت کردن و یا گسترش دامنه لغوی هست حتما کسل کننده و صددرصد آزار دهنده هست .
میدونید راستش رو بگم من هیچ وقت نتونستم یه قسمتش هم کامل گوش بدم چون بینش خوابم می برد.

به این خاطر خوابتون می بره که طرف هیچی حالیش نیست و یک محصول بی ارزش تولید کرده. شما برو
effortless English رو گوش بده اگه خسته شدی یا خوابت برد بیا بگو. حیف برای مبتدی نیست دوره اش. حداقل پیش متوسط باید باشی تا بفهمی.

---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

کلاس زبان، کلاس زبان و کلاس زبان... هیچ راهکار دیگه ای نداره!

تایید میشه. تا پایان اینتر مدی ایت یا دوره متوسطه باید و بهتره که کلاس برید. بعد اون رو میشه یک کاریش کرد. به خصوص با اینترنت.انگیزه اش باشه بقیه اش حله.

t.63
12-08-2010, 16:23
به این خاطر خوابتون می بره که طرف هیچی حالیش نیست و یک محصول بی ارزش تولید کرده. شما برو effortless English رو گوش بده اگه خسته شدی یا خوابت برد بیا بگو. حیف برای مبتدی نیست دوره اش. حداقل پیش متوسط باید باشی تا بفهمی.
تایید میشه. تا پایان اینتر مدی ایت یا دوره متوسطه باید و بهتره که کلاس برید. بعد اون رو میشه یک کاریش کرد. به خصوص با اینترنت.انگیزه اش باشه بقیه اش حله.

با نظرتون کاملا موافقم. من حدود 2 سال پیش به آموزشگاه زبان می رفتم و تا ترم 12 خوندم، اما بعد از اینکه کارشناسی ارشد قبول شدم دیگه نتونستم ادامه بدم، چون واقعا وقتش رو نداشتم. الان دو ماهی هست که به مجموعه Effortless English: Power English Now گوش می دم واقعاً جالبه. با سوالات فوق العاده ساده ای که می پرسه آدم رو وادار به جواب دادن میکنه، تازه این جوری تونستم با وقت محدودی که دارم به یادگیری زبان هم ادامه بدم.

به نظرم کسی برای مجموعه هایی مثل نصرت، یادگیری انگلیسی در خواب و از همه بدتر یادگیری 200 کلمه در روز ،الکی پولش و مهم تر از اون وقتشو هدر نده. من عقیده دارم که در کنار رفتن به آموزشگاه، گوش دادن به این گونه مجموعه ها و پادکست ها بسیار مفید تره( حتی باعث میشه پیشرفت آدم تو کلاس از سایر همکلاسی هاش بیشتر باشه) و بهتر از اینه که تنها با تکیه با روش های خودآموز بخواهیم انگلیسی رو خوب یاد بگیریم.

البته همونطور که دوستان دیگه هم قبلا اشاره کردن، اگه سطح زبان شخص در حد متوسط باشه و امکان رفتن به آموزشگاه رو نداره و واقعا ذوست داره که به یادگیری زبان ادامه بده، می تونه به کمک مجموعه هایی مثل Effortless English و یا پادکست های EnglishPod.com و eslpod.com زبان خودش رو تقویت کنه.

sajjad1973
12-08-2010, 16:40
به این خاطر خوابتون می بره که طرف هیچی حالیش نیست و یک محصول بی ارزش تولید کرده. شما برو
effortless English رو گوش بده اگه خسته شدی یا خوابت برد بیا بگو. حیف برای مبتدی نیست دوره اش. حداقل پیش متوسط باید باشی تا بفهمی.

---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

خب من فکر میکنم پیش متوسطی که شما میگی باشم حالا این Effortless English رو از کجا میشه گیر اورد
من تا حالا اسمش رو نشنیده بودم

rassoul68
13-08-2010, 03:40
سلام دوست عزیز نصرت 1و2 و3 همشون یکی هستن با همون متدها فقط شکل تو ورژنجدیدش یه کتابچه گذاشتن که لغاتی رو که اموزش میدن تو نوشته.. در موردکیفیت یادگیری باید بگم باید به یهک بار گوش دادن اکتفانکنی هر درس را دو سه بار گوش کن اون وقت یه چیزی حالیت میشه..

p30home
03-09-2010, 21:10
من با کلی التماس به یکی از دوستان نصرتو گرفتم (اونموقع نمی دونستم که چی چی هستش) و بعد از این که گوش کردم در جا همشو زدم پاک کردم .:2:

Tenacious
16-09-2010, 17:22
من یه ترک ازش گوش دادم، کلاً گذاشتمش کنار!
حوصله آدمو سر می بره. البته از قدیم می گن برای یاد گیری زبان باید حوصله به خرج بدی!
در کل برای به درد بخور بودنش باید خیلی حوصله داشته باشی.

maedekaviani
01-10-2010, 10:49
یک توصیه
اگر می خواهید کلاس نرید فیلم های englsih for you را گوش بدید
قابل قیاس با نصرت نیست
3 دوره

beginner
elementary
intermediate

هم داره
اماباید دانلود کنید :

این هم سایتی که می تونه براتون مفید باشه

sina1415
01-10-2010, 13:48
یک توصیه
اگر می خواهید کلاس نرید فیلم های englsih for you را گوش بدید
قابل قیاس با نصرت نیست
3 دوره

beginner
elementary
intermediate

هم داره
اماباید دانلود کنید :

این هم سایتی که می تونه براتون مفید باشه

اونهایی که واسه دان معرفی کردی pass می خواد واسه باز کردن فایل زیپ........پسش چیه ؟

A R E S
01-10-2010, 18:24
آموزش زبان نصرت اگرچه بسیار معروف و محبوب بین ما هست و توی کشور ما زیاد استفاده میشه ولی به نظر من برنامه قویتر و مدون تری مثل روزتا استون خیلی قوی تر بهینه تر و آموزنده تر هست من این برنامه رو به همه علاقمندان به زبان پیشنهاد می کنم

hermione
08-10-2010, 14:40
سلام دوستان سوال من اصلاَ ربطی به نصرت نداره فقط برای اینکه تاپیک اصافه نزنم اینجا می پرسم
من دانشجوی ترم 1 هستم که خیلی زبانم ضعیفه می خواستم ببینم برای یادگیری از کجا شروع کنم ؟
کلاَ روش های مناسب معرفی کنید بیشتر می خوام reading و listening خوب بشه .

بامزی
24-03-2012, 15:24
من همین الان درس 80 نصرت یک رو تموم کردم ...
به نظر من که مفید بوده حالا می خام برم یه بار هم نصرت 2 رو کار کنم ... چون دارم پذیرش می گیرم .

frnsh
25-03-2012, 00:54
نصرت واسه راه افتادن خوبه نه بیشتر
خوبیش اینه که جاهایی که نمیشه کتاب خوند میشه اونو گوش کرد، مثلا تو راه جایی یا حتی در حین بازی کردن اینا! : دی
اما اگه میخوای وقت بذاری، بهتره روی چیزای دیگه بذاری

sajjad1973
25-03-2012, 08:10
بستگی به سطح کسی داره که میخواد ازش استفاده کنه همینطور که دوست دیگمون هم گفته فقط برای شروع خوب هست
اصلا به این فکر نکنید که میتونید با نصرت به سطوح خیلی بالا برسید . مخصوصا اون دوستمون که گفته دارم میرم پذیرش بگیرم.
من رو تجربه خودم میگم ببین دوست من شما تو نصرت یه سری جمله رو هی میشنوی و بعد یواش یواش حفظ میکنی حالا شما فکر میکنی تو واقعیت وقتی با یه فرد انگلیسی زبون روبرو میشی چقدر این جملات به دردت میخوره. شما باید کلاس زبان بری - فیلم گوش بدی - گفتگو کنی - بحث کنی تا یواش یواش راه بیفتی - با حفظ کردن چند جمله از قبل که نمیشه انگلیسی رو تمام کمال یاد گرفت . اگه میشد با حفظ کردن چند جمله زبان یاد گرفت حافظه کامپیوتر ها خیلی قوی تر از ما هست - تا حالا تونسته بودن رباتی بسازن که خیلی راحت از طریق جملات از پیش ثبت شده بدونه هیچ مشکلی حرف بزنه درست مثل انسان-

البته برای سطوح ابتدایی و پیداکردن یه سرنخ هایی که چطوری جمله سازی کنیم خوب هست ولی هرگز فکر نکنید میشه باش به سطوح بالا رسید و رفت خارج و هیجچ مشکلی نداشت

شادی262
19-06-2012, 16:47
به نظر من گوش کردن آموزش نصرت ارزششو داره، به شرط اینکه وقتت بی ارزش باشه! جدی میگم 90 تا ترکشو باید گوش کنی تا اندازه ی یک قسمت سریال فرار از زندان زیر نویس فارسی مکالمه یاد بگیری.سلام اره خوب یه 90 سال بشین گوش کن شاید..............

شادی262
19-06-2012, 19:54
]سلام اگه بشه وقت گذذاشت

manoochehr48
27-11-2012, 13:09
سي دي هاي خوبي براي اموزش مكالمه ابتدايي داره و براي مبتديان و مسافرت هاي كوتاه مفيده

vmohsen
04-01-2013, 18:46
من 50 جلسه کلاس خصوصی رفتم که خیلی مفید بود و در آخر کلی از پیشرفتم تعجب کردم. حالا بعد 4 سال که گذشته نصرت رو سر کار با mp3 player گوش میدم. خیلی کمک میکنه بهم,البته بیشتر کلمه ها رو که یاد میده بلد بودم.برای نگه داشتن زبانم خوبه ولی اگه کسی بخواد با نصرت تازه شروع کنه و فقط نصرت,فکر کنم زده و پشیمون بشه!:n05:

A M ! N
04-01-2013, 22:36
من 50 جلسه کلاس خصوصی رفتم که خیلی مفید بود و در آخر کلی از پیشرفتم تعجب کردم. حالا بعد 4 سال که گذشته نصرت رو سر کار با mp3 player گوش میدم. خیلی کمک میکنه بهم,البته بیشتر کلمه ها رو که یاد میده بلد بودم.برای نگه داشتن زبانم خوبه ولی اگه کسی بخواد با نصرت تازه شروع کنه و فقط نصرت,فکر کنم زده و پشیمون بشه!:n05:

بله همونطوری که دوستان گفتن نصرت تنها برای راه افتادن کسی که سواد ابتدایی داره ، مناسب هست.
کسانی کـــه به صورت حرفه ای کار میکنن ، معمولن دوست ندارن کارشون رو به صورت انگلیسی-پارسی
دنبال کنن.

Naadi
27-03-2013, 15:48
به نظر من برای یادگیری زبان و تسلط بیشتر هرچیزی خوبه . منتهی یکی خوبتره یکی عالیه ! اگر تنها منبع یادگیریتون رو نصرت بذارید، انقدری قوی نیست که بتونه این بار رو حمل کنه . جفتتون زمین می خورید. ولی در کنار چیزهای دیگه چرا که نه ! نکته بعدی اینه که توش درباره چیزهای کم اهمیت حرف زده میشه. مباحث و سبک مکالمات روزمره خیلی با چیزهایی که توی نصرت دربارش حرف زده میشه فرق داره. برای یادگیری هیچ چیزی بد نیست. هر چیزی تا اندازه ای می تونه آموزنده باشه.

pinokio
01-04-2013, 22:40
خیلی بد زمونه ای شده. همه می خوان از نیاز دیگران جیبشون رو پر کنن. با وقت و عمر و سرمایه و زحمت دیگران.حالا هم مهم نیست این وسط دیگران ضرر ببینن یا نه. آخرش هم معلوم نمی شه چی خوبه چی بده.من هر وقت رفتم تو این فرومها راجع به چیزی تحقیق کنم اخرش گیج شدم وبه خودم هم شک کردم.هر کی راه افتاده کلاس زبان زده. کتاب تبلغ می کنه بفروشه. سی دی و دی وی دی بفروشه.شاید همشون خوب باشن یا بعضی خوب و بعضی بی خود باشه. کی میدونه والا!!!!. هیچکی.

reza_electronic
01-04-2013, 22:58
خیلی بد زمونه ای شده. همه می خوان از نیاز دیگران جیبشون رو پر کنن. با وقت و عمر و سرمایه و زحمت دیگران.حالا هم مهم نیست این وسط دیگران ضرر ببینن یا نه. آخرش هم معلوم نمی شه چی خوبه چی بده.من هر وقت رفتم تو این فرومها راجع به چیزی تحقیق کنم اخرش گیج شدم وبه خودم هم شک کردم.هر کی راه افتاده کلاس زبان زده. کتاب تبلغ می کنه بفروشه. سی دی و دی وی دی بفروشه.شاید همشون خوب باشن یا بعضی خوب و بعضی بی خود باشه. کی میدونه والا!!!!. هیچکی.

ببین برای زبان اولا باید ببینی انگیزه خودت چیه؟ قویه یا ضعیف؟

من خودم برای علاقه ای که به زبان دارم دوست دارم یاد بگیرم با اینکه میدونم احتمال اینکه بدردم بخوره کمه .

من خودم از 7 الی 8 ماه پیش به خودم گفتم من خودم رو مثل یه بچه ای که تازه به دنیا اومده و تازه میخاد زبان یاد بگیره فرض کردم که تازه توی محیطی نیست که همه به اون زبان حرف بزنن ، و به خودم گفتم که باید چندین سال تمرین بی وقفه کنم تا بتونم یادش بگیرم ،

حقیقت هم همینه ، اگر کلاس نخای بری و از طریق راه های مجانی بخای یاد بگیری صددرصد شدنی است ولی پشتکار خیلی بالایی میخاد . منبع انگلیسی هم که تا دلت بخاد ریخته مفت و بلاش ، برو تو نظرات یاهو با امریکایی ها کل کل کن خیلی هم هال میده همشون هم مافوق استاد زبان اند .

نظر من بود . نه تعریف سی دی ای دادم نه چیزی ...!!!

کاربر شماره ی یک
02-04-2013, 00:42
نصرت کمکم کرد برای آغاز مکالمه ی انگلیسی ....

منم موافقم با دوستان که نصرت فقط برای شروع خوبه ، فقط در همین حد که به آدم ثابت کنه ، میشه مکالمه ی انگلیسی رو یاد گرفت ....

sepantak
14-04-2013, 22:37
نصرت کمکم کرد برای آغاز مکالمه ی انگلیسی ....

منم موافقم با دوستان که نصرت فقط برای شروع خوبه ، فقط در همین حد که به آدم ثابت کنه ، میشه مکالمه ی انگلیسی رو یاد گرفت ....

:n06::n11:

Lugah
15-04-2013, 15:45
به نظر من اصلا به درد نمی خوره.

الگوهای مکالمه اش اصلا روتین نیست ، اولا !
دوما ً : موضوعاتش به اندازه ی لازم کاربردی نیست !
سوماً : مقدار وقتی که میگیره به اندازه ی دانشی که میده همخونی نداره ! نمی ارزه !
به نظر من چیزهای و جذابتر از اون هم هست !