مشاهده نسخه کامل
: عدم شناسایی dvd-rw توسط pc
سلام دوستان عزیز
من یه دی وی دی رایتر liteon خریدم و مغازه دار خودش برام نصبش کرد و حدودا 2 هفته استفاده کردم تا اینکه ویندوزمو عوض کردم و حالا ویندوز دی وی دی رایتر منو که ساتا هست اصلا نمیشناسه و درایوش هم موچود نیست . از کنترل پنل هم خواستم این کارو بکنم ولی نشد . یعنی کلا کامپیوترم دی وی دی رو نمیشناسه .ایا نیاز به سی دی راه انداز داره یا نرم افزاری میخواد . خودم احتمال میدم سی دی راه انداز داشته و تو مغازه سخت افزار فروشی جا مونده . کی میتوهه بهم کمک کنه ؟؟؟
Advanced Ali-001
17-02-2010, 22:05
سلام دوستان عزیز
من یه دی وی دی رایتر liteon خریدم و مغازه دار خودش برام نصبش کرد و حدودا 2 هفته استفاده کردم تا اینکه ویندوزمو عوض کردم و حالا ویندوز دی وی دی رایتر منو که ساتا هست اصلا نمیشناسه و درایوش هم موچود نیست . از کنترل پنل هم خواستم این کارو بکنم ولی نشد . یعنی کلا کامپیوترم دی وی دی رو نمیشناسه .ایا نیاز به سی دی راه انداز داره یا نرم افزاری میخواد . خودم احتمال میدم سی دی راه انداز داشته و تو مغازه سخت افزار فروشی جا مونده . کی میتوهه بهم کمک کنه ؟؟؟
آقا منم همین مشکلو دارم کسی هست کمک کنه من دوتا دی وی دی رایتر دارم ولی یکیشو اصلا نیخونه ممکنه راهنماییم کنید؟
ویندوزم ویستا 32بیتی هست دی وی دی هم که نمیخونه hp هست:41:
آقا منم همین مشکلو دارم کسی هست کمک کنه من دوتا دی وی دی رایتر دارم ولی یکیشو اصلا نیخونه ممکنه راهنماییم کنید؟
ویندوزم ویستا 32بیتی هست دی وی دی هم که نمیخونه hp هست:41:
کافیه دیگه زیاد زور نزنید هر چند که ما زوری ندیدیم ولی بالاخره خودم در انجمن مجید انلاین جوابم رو گرفتم. تو انجمن عصر جوان هم همش میگفتند بایوس اپدیت کن . بایوس چک کن . کابلاتو چک کن.ولی تو مجید انلاین کاربر با نام aghanaser خیلی خوب و دقیق و پله به پله گفت منم فقط شماره 1 رو اجرا کردم و مشکل حل شد .
نمیدونم چرا به فکر خودم نرسیده بود. حدس زده بودم که باید برنامش نصب بشه نمیدونستم که تو سی دی مادر برد هستش.
توجه کنید دوستان جواب اقا ناصر تو مجید انلاین رو :
نویسنده aghanaser [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
پس چند تا مساله ميگم بررسي كنيد.
1- درايور sata يا همون raid (داخل cd مادربورد) را نصب كنيد..
2- هارد ديسك را از حالت master دربياريد و درايو را master كنيد..
3- بايوس را آپديت كنيد...
موفق باشيد
دوست عزیز مشکل من اینجوری حل شد انشالله مشکل شما هم حل بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.