ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل dvi به hdmi یا component

striker1
17-02-2010, 18:46
سلام دوستان من میخوام کامپیوترمو به lcd وصل کنم ولی کارت کرافیکم فقط خروجی dvi داره میخوام بدون آیا تبدیل dvi به hdmi یا component وجود داره یا نه؟:20:

a_fazlollahii
18-02-2010, 00:19
سلام دوستان من میخوام کامپیوترمو به lcd وصل کنم ولی کارت کرافیکم فقط خروجی dvi داره میخوام بدون آیا تبدیل dvi به hdmi یا component وجود داره یا نه؟:20:
بله وجود دارد این یک نمونه اش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم یکی دیگه:

pesar_tanha
18-02-2010, 00:22
مگه خود ال سی دی شما ورودی گرافیک نداره ؟؟؟
من دارم از کابل گرافیک استفاده میکنم کیفیت خیلی خوبی هم داره

striker1
18-02-2010, 09:41
مگه خود ال سی دی شما ورودی گرافیک نداره ؟؟؟
من دارم از کابل گرافیک استفاده میکنم کیفیت خیلی خوبی هم داره

سلام
دوست عزیز من هم اینو میدونم ولی کابل vga تا 480p رو ساپورت میکنه و نمیشه hd یا fullhd نگاه کرد.:10:

BMS1358
18-02-2010, 10:13

سلام تبدیلی dvi به hdmi وجود داره. بهتره که از hdmi استفاده کنی نه از کامپوننت. چون خودم همین کارو کردم میگم بهتره کیفیت فوق العاده میشه. اگر خواستی بگو آدرس بدم تبدیل 3000 تومان و کابل 5 متری 11000 تومان بری بگیری.

striker1
19-02-2010, 18:51
سلام تبدیلی dvi به hdmi وجود داره. بهتره که از hdmi استفاده کنی نه از کامپوننت. چون خودم همین کارو کردم میگم بهتره کیفیت فوق العاده میشه. اگر خواستی بگو آدرس بدم تبدیل 3000 تومان و کابل 5 متری 11000 تومان بری بگیری.
سلام
اگه لطف کنید آدرس بدید که خیلی خیلی ممنون میشم. ببخشید تبدیل رو جدا از کابل باید خرید؟:10:
فقط لطف کنید آدرس دقیق بدید چون کسی باید برام بخره.

BMS1358
20-02-2010, 11:53
سلام
اگه لطف کنید آدرس بدید که خیلی خیلی ممنون میشم. ببخشید تبدیل رو جدا از کابل باید خرید؟:10:
فقط لطف کنید آدرس دقیق بدید چون کسی باید برام بخره.

تبدیل رو جدا بخرید بهتره چون بعدا می تونید از کابلتون برای کار های دیگه هم استفاده کنید
آدرس رو هم در پیغام خصوصی نوشتم. ساکن تهران هستید دیگه؟

striker1
20-02-2010, 12:36
تبدیل رو جدا بخرید بهتره چون بعدا می تونید از کابلتون برای کار های دیگه هم استفاده کنید
آدرس رو هم در پیغام خصوصی نوشتم. ساکن تهران هستید دیگه؟

سلام . از اطلاعاتتون ممنونم . نه من ساکن تهران نیستم ولی یکی از دوستان اونجاس برام میاره. فقط قیمت و آدرس یادت نره!:20:

kiuna
24-02-2010, 17:54
من یه کابل تبدیل vga به کامپوننت خریده ام اما وقتی میزنم به تلویزیون
جواب نمیده و دستگاه هم برق داره یعنی برق دار میشه ؟
کسی میتونه کمک کنه ؟

saeed85
04-04-2010, 00:44
سلام . دوستان من امروز برای وصل کردن ----- استرانگ به پلاسما رفتم یه کابل کامپوننت بگیرم و به فروشنده گفتم که یه دونه کابل کامپوننت بهم بده (سبز قرمز آبی) و به خاطر اینکه عجله داشتم اون کابل رو گرفتم و 12 هزار تومن دادم و وقتی اومدم خونه دیدم که این سر فیش این کابل که باید به رنگ های خروجی کامپوننت باشه (سبز قرمز آبی) ولی به رنگ همین فیش های کامپوزیت معمول هست (یعنی سفید و زرد و قرمز ).
حالا من این سوال برام پیش اومده که آیا این کابل همون چیزی هست که به درد من میخوره یا نه ؟ یعنی کیفیتش با کابل کامپوننت فرق میکنه یا نه ؟ و روی کیفیت تصویر اثر میذاره یا نه ؟ (اگر تاثیر منفی داره برم پسش بدم و یه کابل کامپوننت واقعی بگیرم)
با تشکر

ghahremanimehdi
06-04-2010, 20:21
سلام . دوستان من امروز برای وصل کردن ----- استرانگ به پلاسما رفتم یه کابل کامپوننت بگیرم و به فروشنده گفتم که یه دونه کابل کامپوننت بهم بده (سبز قرمز آبی) و به خاطر اینکه عجله داشتم اون کابل رو گرفتم و 12 هزار تومن دادم و وقتی اومدم خونه دیدم که این سر فیش این کابل که باید به رنگ های خروجی کامپوننت باشه (سبز قرمز آبی) ولی به رنگ همین فیش های کامپوزیت معمول هست (یعنی سفید و زرد و قرمز ).
حالا من این سوال برام پیش اومده که آیا این کابل همون چیزی هست که به درد من میخوره یا نه ؟ یعنی کیفیتش با کابل کامپوننت فرق میکنه یا نه ؟ و روی کیفیت تصویر اثر میذاره یا نه ؟ (اگر تاثیر منفی داره برم پسش بدم و یه کابل کامپوننت واقعی بگیرم)
با تشکر

اشکال نداره از همون کابلی که خریدید به جای کامپوننت استفاده کنید . البته تمام کابلهایی که در بازار موجود هست چینی و جنس نامرغوب هست و به همین خاطر هیچ تفاوتی نمیکنه ولی در اصل باید کیفیت کابل کامپوننت بالاتر باشه.

homaan
08-04-2010, 23:07
با سلام
ببخشید نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه ولی نمیدنستم کجا باید بپرسم من یک tv crt slim سامسونگ دارم که ففط ورودی فیش کامپوننت 5 تایی دارد بدون ورودی hdmi. حالا میحواهم یک ----- دریم 500hd که فقط خروجی hdmi دارد را به ان وصل کنم اما رابطی که این تبدیل را انجام بدهد نیست ایا راهی برای این تبدیل هست لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.ممنون

mohsen2006s
06-07-2010, 17:07
mishe adrese cable 5 metri ro bedid man tehranam mamnoon

t_tanhayam
06-07-2010, 17:46
با سلام
ببخشید نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه ولی نمیدنستم کجا باید بپرسم من یک tv crt slim سامسونگ دارم که ففط ورودی فیش کامپوننت 5 تایی دارد بدون ورودی hdmi. حالا میحواهم یک ----- دریم 500hd که فقط خروجی hdmi دارد را به ان وصل کنم اما رابطی که این تبدیل را انجام بدهد نیست ایا راهی برای این تبدیل هست لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.ممنون

بله تبديل hdmi به component هست:

hasan1362
02-09-2010, 15:49
قیمت کابل تبدیل hdmi به component توی بازار تهران چنده؟

t_tanhayam
02-09-2010, 19:05
قیمت کابل تبدیل hdmi به component توی بازار تهران چنده؟

اينكه گير بياد مهم هست
جمهوري -امجد -طبقه زير شايد گير بياري نبايد قيمت عجيبي داشته باشه

hasan1362
08-09-2010, 20:40
من XBOX360 دارم و تلویزیونم LCD نیست و ورودی HDMI نداره ولی ورودی کامپوننت داره .. کابل کامپوننت مخصوص XBOX رو گرفتم ولی تصویر درست نگرفتم و تصویر دوتایی بود .. اگه کابل HDMI به کامپوننت بگیرم امکان داره تصویر رو درست بگیرم یا بازم خرابه؟

amahdavi2004
09-11-2010, 14:11
بله تبديل hdmi به component هست:

اين برعكس هم عمل مي كند؛ يعني تبديل كمپوننت به HDMI هست؟
مي خواهم يك پخش را به ورودي HDMI ال سي دي وصل كنم.

t_tanhayam
09-11-2010, 14:19
اين برعكس هم عمل مي كند؛ يعني تبديل كمپوننت به HDMI هست؟
مي خواهم يك پخش را به ورودي HDMI ال سي دي وصل كنم.

-تفاوتي و تعريف خاصي براي استفاده يك طرف خاص نداره تا جاييكه البته من ميدونم
-ميتونيد هم به عنوان hdmi-component ‌و هم component-hdmi استفاده كنيد

erfandj
09-11-2010, 21:53
آقا احتمالا این تبدیل تاثیری در افزایش کیفیت نداره.درسته؟

t_tanhayam
09-11-2010, 22:02
آقا احتمالا این تبدیل تاثیری در افزایش کیفیت نداره.درسته؟

-همينطوره عرفان عزيز تاثير نداره مهم خروجي شماست اگر كامپوننت باشه شما كيفيت بيشتر از اون رو نميتونيد داشته باشين

milad1music
20-06-2012, 15:20
من x67usb دارم می خوام روی lcd که فقط ورودی vga داره بزنم آیا تبدیلی تو بازار هست
از هر کی پرسیدم ندونست.
----- من تک فیش تصویر و دو فیش صدا می خوره

panther99
20-06-2012, 15:40
دوستان اگه اشتباه نکنم ایکس باکس هم یه کابل داره که یه سرش HDMI و سر دیگش کامپوننت هست ! از اون میشه برای وصل کردن ضبط به ال سی دی استفاده کرد به نظرتون ؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون ایکس باکس رو با یه کابل دیگه به مانیتور وصل کردم .

Bobby Sands
06-08-2013, 13:03
اول از همه ببخشید تاپیک رو آوردم بالا چون دیدم همچین تاپیکی هست دیگه تاپیک جدا نزدم.
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گفته که اصلا چیزی به اسم کابل hdmi به component وجود خارجی نداره و باید از دستگاه مبدل استفاده بشه که قیمتاش هم از 150 دلار به بالاست!!:n03:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای VGA به کامپوننت هم همینطوره و اون هم مبدل داره و با یه کابل خشک و خالی کار نمیکنه!

حالا میخواستم بدونم با این تفاسیر ما که تلویزیونمون ورودی hdmi نداره و فقط ورودی کامپوننت داره چطوری باید لپ تاپ و یا pc مون رو به تلویزیون وصل کنیم؟
از این مبدلها تهران میشه گیر آورد یا نه؟ کسی خبر نداره؟

matinpour
06-08-2013, 16:29
اول از همه ببخشید تاپیک رو آوردم بالا چون دیدم همچین تاپیکی هست دیگه تاپیک جدا نزدم.
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گفته که اصلا چیزی به اسم کابل hdmi به component وجود خارجی نداره و باید از دستگاه مبدل استفاده بشه که قیمتاش هم از 150 دلار به بالاست!!:n03:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای VGA به کامپوننت هم همینطوره و اون هم مبدل داره و با یه کابل خشک و خالی کار نمیکنه!

حالا میخواستم بدونم با این تفاسیر ما که تلویزیونمون ورودی hdmi نداره و فقط ورودی کامپوننت داره چطوری باید لپ تاپ و یا pc مون رو به تلویزیون وصل کنیم؟
از این مبدلها تهران میشه گیر آورد یا نه؟ کسی خبر نداره؟

دوست عزیز
برای اینکار اگر در تهران زندگی می کنید به خیابان جمهوری پل حافظ پاساژ بزرگمهر طبقه دوم در آنجا انواع کابلها را شما می توانید تهیه کنید مانند کابل av به hdmi و مبدل های مختلف و می توانید از نظر کارشناسی آنها بهره ببرید
لازم بذکر است که متراژ این کابلها به اندازه ای که مشتری بخواهد ساخته می شود
و اگر تلفن عوض نشده باشد
-ساخت انواع کابل کامپونت به هر متراژ

- کابل VGA تا متراژ 50 متری قیمت
- تبدیل از usb به mini & VGA & SOND & AUX…
- رابط رنگی خوب برق 5 متری
USB - تبدیل دوربین گوشی موبایل 30 مدل
USB - تبدیل 1394
USB - تبدیل سریال
USB - تبدیل کام
USB - تبریل مینی
USB - تبدیل پرینتر
USB - تبدیل DVI
USB - تبدیل AV
HDMI - تبدیل AV
- HDMI تبدیل VGA
- HDMI تبدیل کامپونت
- HDMI تبدیل DVI
VGA - تبدیل HDMI
کامپونت - تبدیل HDMI
MINI - تبدیل HDMI
DVI - تبدیل HDMI
2 - رابط 1.5-2-3-5 2
3 - رابط 3 1.5-2-3-5-10-15-20
5 - تبدیل 5
vga - تبدیل کامپونت
AV - تبدیل S
S - تبدیل کامپونت
VGA - تبدیل AV
1 - تبدیل 2 کارت صدا
1 -تبدیل VGA 2
3 - تبدیل 2 برق
فیش سونی تبدیل BNC
رابط USB از 1 متر الی 15 متر
سویئچ USB . HDMI . VGA . AV . COMPONET 1*2 و1*3 و...
اسپیلیتور 1*2/1*3/1*4/1*5...... 1*20
فیشهای کامپونت AV -بنن -کنن -سونی - میکروفون -فیش RCA

Bobby Sands
07-08-2013, 10:37
دوست عزیز
برای اینکار اگر در تهران زندگی می کنید به خیابان جمهوری پل حافظ پاساژ بزرگمهر طبقه دوم پلاک 78 در آنجا انواع کابلها را شما می توانید تهیه کنید مانند کابل av به hdmi و مبدل های مختلف و می توانید از نظر کارشناسی آنها بهره ببرید
لازم بذکر است که متراژ این کابلها به اندازه ای که مشتری بخواهد ساخته می شود
و اگر تلفن عوض نشده باشد 66752013-4
-ساخت انواع کابل کامپونت به هر متراژ

- کابل VGA تا متراژ 50 متری قیمت
- تبدیل از usb به mini & VGA & SOND & AUX…
- رابط رنگی خوب برق 5 متری
USB - تبدیل دوربین گوشی موبایل 30 مدل
USB - تبدیل 1394
USB - تبدیل سریال
USB - تبدیل کام
USB - تبریل مینی
USB - تبدیل پرینتر
USB - تبدیل DVI
USB - تبدیل AV
HDMI - تبدیل AV
- HDMI تبدیل VGA
- HDMI تبدیل کامپونت
- HDMI تبدیل DVI
VGA - تبدیل HDMI
کامپونت - تبدیل HDMI
MINI - تبدیل HDMI
DVI - تبدیل HDMI
2 - رابط 1.5-2-3-5 2
3 - رابط 3 1.5-2-3-5-10-15-20
5 - تبدیل 5
vga - تبدیل کامپونت
AV - تبدیل S
S - تبدیل کامپونت
VGA - تبدیل AV
1 - تبدیل 2 کارت صدا
1 -تبدیل VGA 2
3 - تبدیل 2 برق
فیش سونی تبدیل BNC
رابط USB از 1 متر الی 15 متر
سویئچ USB . HDMI . VGA . AV . COMPONET 1*2 و1*3 و...
اسپیلیتور 1*2/1*3/1*4/1*5...... 1*20
فیشهای کامپونت AV -بنن -کنن -سونی - میکروفون -فیش RCA

با سلام
زنگ زدم مثل اینکه کلا فیلد کاریشون رو عوض کردن در مورد کابل و تجهیزات شبکه الان کار میکنن.

matinpour
07-08-2013, 11:17
با سلام
زنگ زدم مثل اینکه کلا فیلد کاریشون رو عوض کردن در مورد کابل و تجهیزات شبکه الان کار میکنن.

دوست عزیز
شما درخیابان جمهوری پل حافظ پاساژ بزرگمهر و همان حوالی فروشگاه های زیادی در این رابطه هستند به آنجا بروید

Reza_Sadeghi
19-10-2014, 21:11
کسی می تونه کابل VGA به Component را برای من تهیه کنه یا بگه از کجا میتونم بخرم؟
کابلی که واقعا کار کنه و Fake نباشد.

matinpour
19-10-2014, 23:39
کسی می تونه کابل VGA به Component را برای من تهیه کنه یا بگه از کجا میتونم بخرم؟
کابلی که واقعا کار کنه و Fake نباشد.

دوست عزیز
اگر در تهران ساکن هستید.

شما درخیابان جمهوری پل حافظ پاساژ بزرگمهر و همان حوالی فروشگاه های زیادی در این رابطه هستند به آنجا بروید