مشاهده نسخه کامل
: کتابخانه نرم افزاری الجی: برنامه، بازی، تم، آهنگ و...
behnamrizi
23-09-2010, 22:38
داداش لینکت نامرئیه؟؟ :d
majid_sd2009
24-09-2010, 18:00
بیا دادش اشتباه شد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Steps-Rap
29-09-2010, 22:58
سلام به بکس ال جی :31:
خیلی وقت بود به این تاپیک سر نزده بودم.
آقا تم باحال و جدید و قشنگو بازی موشن سنسوری یا چیز باحال دیگه ای براش نیومده؟؟؟
behnamrizi
30-09-2010, 16:30
لینکهایی که اینجاست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ف*ی*ل*ت*ر هستند کسی لینک دیگه ای داره؟؟؟ (خواهشا راپیدشیر نباشه!)
majid_sd2009
30-09-2010, 19:40
درسته فیلتره. یا با فیلتر شکن و یا با وی پی ان دانلود کن.
بفرمایید دوستان اینم یک تم فول خفن
Android Cookie 2.1
اینم عکسش یکم بزرگه
حجمش هم 44 مگابایته
اینم لینک دانلودش
Android Cookie 2.1 Final Theme (English Version)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
behnamrizi
30-09-2010, 20:40
خیلی ممنون از راهنماییتون! اینو که خودم هم میدونستم!
وی پی ان که نمیتونم تهیه کنم،ف شکن سرعت بالا هم پیدا نکردم،در حالت عادی سرعت دانلودم بین 11 تا 20 کیلوبایت است وقتی با ultra s-u-r-f شروع به دانلودش کردم به زور به 4 کیلوبایت میرسید!
اگه پرسرعتش را سراغ دارید بم پ.خ کنید.
Steps-Rap
30-09-2010, 21:00
دمت گرم.باید تم جالبی باشه.
خلاصه بازم اگه تم توپی دارین بزارین.ممنون...:11:
behnamrizi
30-09-2010, 22:14
لینک مستقیم پیدا کردم:8: اما یه ابهام:
کدوم یکی از اینها را باید دانلود کنم که فارسی داشته باشه؟
واسه دوتاش country را Iran نوشته همونها هستند؟ با فریمور دیگه ای؟؟؟
بعدش تو همون صفحه نوشته put the .cab on your memory card and click on it to start the upgrade
یاید این کارو بکنم یا طبق اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید عمل کنم ؟؟:42::42::42:
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون!
hassanbar2000
01-10-2010, 18:24
سلام
تم یا فونت برای gd900 ا کهمون کریستال دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
majid_sd2009
02-10-2010, 13:19
نه برادر.
اینجا کسی کریستال نداره که دنبال تمش باشه.
میگم این گوشی رو برای چیش خریدید؟ چه امکاناتی داره؟ نصبت به قیمتش خوبه یا نه؟ کلا راضی هستی ازش؟
میگم صفحه لمسیش یا همون کلیداش خوبه؟وقتی میزنی رو کلیداش چراغی چیزی روشن نمیشه؟
ولی تم و هم فونت هست براش باید بگردی پیدا کنی. البته اول از همه باید راه نصبش رو پیدا کنی.
موفق باشی:10:
نه برادر.
میگم این گوشی رو برای چیش خریدید؟ چه امکاناتی داره؟ نصبت به قیمتش خوبه یا نه؟ کلا راضی هستی ازش؟
میگم صفحه لمسیش یا همون کلیداش خوبه؟وقتی میزنی رو کلیداش چراغی چیزی روشن نمیشه؟
ولی تم و هم فونت هست براش باید بگردی پیدا کنی. البته اول از همه باید راه نصبش رو پیدا کنی.
موفق باشی:10:
چيه؟ خوشت اومده ازش؟ تا جايي كه ذهنم ياري ميكنه اين دوستمون همش از اين گوشي شاكي بود. البته شكايتشم از اجراي نرم افزاريش بود. اخه از گوشي جاوا انتظار داشت نرم افزار گوشيهاي ويندوز رو اجرا كنه.
majid_sd2009
02-10-2010, 20:29
اره ظاهرش که خوبه.
فقط بدیش اینه که جاواس!
الان نیگا کردم قیمتش رو زده 400 جی اس ام!
هنوزم که گرونه! من اگه 400 میخواستم خرج گوشی کنم، میرفتم htc میگرفتم. که البته گوشی بعدیم رو میخوام از همین برند انتخاب کنم.
فك كنم يه جا گفتي اگه پولت به htc نرسيد پاپ ميگيري. به نظر من فعلا با همين كوكي كه داري سر كن تا يه پول درستوحسابي اومد دستت همون htc رو بگير و الكي پول واسه گوشياي الكي حروم نكن.
Steps-Rap
03-10-2010, 21:19
به نظر من اصلا نباید پول به گوشی هایه ال جی داد.مگر ارزوناش...
من که پشیمونم(البته نه خیلی).میتونستم یه کم دیگه صب کنم یه 100-200 تومن دیگه میزاشتم روش یه چیز بهتر میخردیم.دیگه این کوکی چشم مارو گرفته بود....
البته هر چی باشه از سامسونگ و ... با ارزش تره....
ولی خوب با پولی که دادیم انتظار زیادی نباید داشت...
بفرمایید دوستان اینم یک تم فول خفن
Android Cookie 2.1
اینم عکسش یکم بزرگه
حجمش هم 44 مگابایته
اینم لینک دانلودش
Android Cookie 2.1 Final Theme (English Version)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مجید جان ممنون از بابت زحماتتون تم بسیار جالب و کاملی فقط یه سوال داشتم از خدمتتون اول اینکه فایل DMF رو انتقال دادم اما سوای این پوشه چند تا فولدر دیگه هم هست که متوجه نشدم اونا رو چیکارشون کنم مثل Media-Obigo-Pxo وهمچنین FlashContents و یا اینکه Flazheus Manager Setup حقیقتش چون دفعه قبل به اشتباه زدم گوشی رو درب و داغون کردم اینبار جرات نکردم به غیر از همون دی ام اف رو که جایگیزن کردم با چیز دیگری ور برم گفتم اول سوال کنم وبعد اقدام نمایم باتشکر
فایلهای media-obigo-pxoرامثل dmf جایگزین کنید.فایلهای داخلflashcontentsرادرداخل مموری خودگوشی کپی کنید.کارتمام است.
فایلهای media-obigo-pxoرامثل dmf جایگزین کنید.فایلهای داخلflashcontentsرادرداخل مموری خودگوشی کپی کنید.کارتمام است.
ضمن تشکر از جنابعالی خواستم بدونم الان با جایگیزین کردن اون فایل DMF تغییرات ایجاد شده اما اینا رو هنوز انتقال ندادم میشه بفرمائید با انتقال اینا و یا کپی کردن flashcontents چه اتفاقی می افته
بازم مرسی
با انتقال آنها فایلهای فلش اجرا میشوند.
majid_sd2009
07-10-2010, 20:47
پس پست من کو؟ ای بابا!
فک کنم با پست اون یکی تاپیک همزمان شده ارسال نشده!:41:
در مورد همین فلش توضیح داده بودم.
گفته بودم که:من اون تم رو دانلود نکردم ولی فک کنم همش dmf باشه و میتونید فایلهای توی پوشه ها رو هم توی cust_theme در پوشه های مورد نظر جایگزین کنید تا بقیه قسمتها هم تغییر پیدا کنه.
در مورد فلش هم بگم که مشکلی به وجود نمیاد و اگر هم به وجود بیاد راحت بر طرف میشه، حالا میگم چجوری.
کلا تم فلش رو برای راحت تر شدن کار ساختن. یعنی شما یم فایل dmf با حجم بسیار کم که حاوی اطلاعتی مثل مکان قرار گیری فایل فلش برای شناسایی و اجرا توسط سیستم عامل هست رو جایگزین میکنید و از اون به بعد فقط گوشی رو با کابل وصل میکنید و تم مورد نظر رو میریزید تو حافظه داخلی گوشی و احتیاجی نیست کلی زمان صرف این کار کنید.
بعد اینکه شما وقتی یک تم فلش که حجمش زیاده و یا سنگینه و گوشی نمیتونه اجراش کنه رو بریزید صفحه آبی میشه و هنگ میکنه. برای تغییر تم و جایگزینی تمی که مشکل نداره چند راه وجود داره.
1- میتونید دوباره فایل cust_theme قبلی رو جایگزین کنید
2 باتری گوشی رو در بیارید و بعد دوباره گوشی رو روشن کنید. ( قبل از خراب شدن گوشی باید حالت اتصال usb رو به زخیره انبوه تغییر بدید.)در هنگام بالا اومدن گوشی کابل رو بهش وصل کنید و منتظر بمونید تا گوشی کامل روشن بشه و وصل بشه به سیستم. بعد هم فایل فلش رو عوض کنید. به همین راحتی! من چندین بار همین مشکل برام پیش اومده که همین کارو کردم درست شده!:31:
mehdiipi
15-10-2010, 11:06
تم آیفون برای lg kp500
حجم 21مگابایت
فقط پوشه dmf
اینم اسکرین شات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که فیلتر بود -------------
Steps-Rap
30-10-2010, 22:47
سلام به همه.گفتم یه چند تا چیز بزارم واسه کسایی که زیاد نمیرن تو .my lg cookie
من خودم از بضیاش خوشم اومد گفتم اینجا هم بزارم.
top menu aIno:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1
-----------------------------------
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) iPhone Keylock+Battery+Sound+Notifications
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11;image
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) --------------------------------------
Day And Night keylock
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------------
iPhone 4 Suave Keylock
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------
G1 Android Keylock :: coma //v1.1
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------
Keylock]iLock - New Version!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------------------------
v1.0 Slide Up Keylock by suluni
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 04
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------
iPhone 4 Cookie v1.1 (iPhone OS 4)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------
Windows Phone 7 TopMenu
Michael Ropy
31-10-2010, 15:53
وای خدا عجب تم هاییییییییییییییی!!!! :دی
Steps-Rap
31-10-2010, 19:30
مسخره میکنی؟؟؟؟
:31:
بابا منم نگفتم تم که.
گفتم چند تا چیز :27:
mehdi2250
01-11-2010, 08:56
سلام دوستان من تازه اين گوشي گرفتم بعد مي خواستم ببينم اين گوشي قفل فون لاك phone lock نداره يعني بعد از 1 دقيقه قفل شه تا پسورد 4 يا 5 رقمي نزني نره تو ؟؟؟
من حسابي نياز دارم به اين فون لاك اگه نداره مي شه راهنمايي كنيد چه برنماه اي بريزم كه هم نصب شه هم بشه گشي رو بعد از مثلاً1 دقيقه قفل كنه لاك كنه البته يه لاك تاچ داره كه چند لحظه بگيريش باز مي شه بدرد نمي خوره ر خد گوشي ممنون مي شم اگه كسي بلده يا برنامه اي ميشناسه معرفي يا واسه دانلود بزاره؟
Michael Ropy
01-11-2010, 18:44
مسخره میکنی؟؟؟؟
نه بابا مسخره چیه!!! خیلی خوشگله خداییش!!! من که هوس کردم برم کوکی بخرم دوباره!!! :دی
Steps-Rap
01-11-2010, 19:01
نه بابا مسخره چیه!!! خیلی خوشگله خداییش!!! من که هوس کردم برم کوکی بخرم دوباره!!! :دی
مر30 :31:
ولی تم هایه خیلی قشنگ اومده براری کوکی...
mfani2008
02-11-2010, 13:14
ممنون عالین
من اینو می خوام بگیرم
الان تم iphone رو دارم ولی اینو می خوام بزارم
بازی هام پاک نمیشن ؟(بازی های فلش)
فلش روش میاد؟
Steps-Rap
02-11-2010, 16:04
ممنون عالین
من اینو می خوام بگیرم
الان تم iphone رو دارم ولی اینو می خوام بزارم
بازی هام پاک نمیشن ؟(بازی های فلش)
فلش روش میاد؟
فک نکنم داداش.
من خودم اینو دان کردم و گذاشتم رو گوشیم
تو اون فایلش هم فایل های dmf هست هم swf یه برنامه هم هست مثل اینکه واسه ساختن منوشه
حالا تو دان کن ببین چیز خاصه دیگه ای هم داره یا نه !
mfani2008
03-11-2010, 15:42
فک نکنم داداش.
من خودم اینو دان کردم و گذاشتم رو گوشیم
تو اون فایلش هم فایل های dmf هست هم swf یه برنامه هم هست مثل اینکه واسه ساختن منوشه
حالا تو دان کن ببین چیز خاصه دیگه ای هم داره یا نه !
روش گذاشتنش رو گوشی رو می گی ؟(تم آیفون 3 رو دارم نصبه الان)
Steps-Rap
03-11-2010, 21:13
روش گذاشتنش رو گوشی رو می گی ؟(تم آیفون 3 رو دارم نصبه الان)
تم آیفون 3 منظورتون کدومه؟؟؟ فلشه یا dmf ???
فایلی که دانلود میکنی توش دو تا فولدر Multitasking_Data و Data , و چند تا آیکون که فرمت یه سری هاش swf هست و یه سری دیگه dmf
والا من نصبش رو مثل نصب تم فلش انجام دادم.
ینی این فایل زیپ رو دان کردم و Extract کردم.بعد هر چی فایل و فولدر بود رو ریختم تو فایل flash گوشی.
ینی شما باید دقیقا مراحل نصب تم فلش رو بری...
m147369199
04-11-2010, 08:57
سلام دوستان خسته نباشید آیا کسی روش فعال کردن EMAIL در LG KP500 رو بلده؟
یعنی وقتی ایمیل برات میاد گوشی نشون بده
همون MAILBOX رو میگم اگه کسی بلده ممنون میشم توضیح بده....
(14736919)
Steps-Rap
06-11-2010, 21:38
دوست عزیز من اصلا با ایمیل کار نکردم وگرنه جواب میدادم بهت.
شرمنده...
Michael Ropy
07-11-2010, 11:20
سلام دوستان خسته نباشید آیا کسی روش فعال کردن EMAIL در LG KP500 رو بلده؟
توی منوی گوشی یه آیکون هست به شکل @ اونجا برو بعد از توی منوی اونجا یه اکانت بساز....خیلی راحت و هوشمنده، مثلا اگه شما جیمیل بهش بدی، خودش آدرس سرور رو برات مینویسه ونیاز نیست شما بلد باشی....
خوب دوستان گفتم منم یه تم بزارم البته شاید خودتون تو سایت مای ال جی کوکی دیده باشین تم فلش
HTC Hero v3
اول از لینک زیر دانلود کنین.بد فایلو زیپو آن زیپ کنید .داخل فولدری که اومده یه فایل swf به نام theme هست.باید اونو به idle_widget تغییر نام بدید.یه فولدرم تو همون قسمت هست (HTCHero) که داخلش چند تا عکسه و یه پوشه ی clock.حالا باید فایل idle_widget رو به همراه همون پوشه ی HTCHero به قسمت flashcontents انتقال بدید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدThe weather.txt file is in \HTCHero\Clock\
Download -
اگه میخواید عکس های آب و هوا(weather) بیاد واستون از لینک زیر txt مخصوص ایران-تهرانو دانلود کنید و به جای weather در پوشه ی HTChero\clock جایگزین کنید.
سلام ببخشید که سوالام یکم احمقانه به نظر میرسه ... من خیلی مبتدی ام :دی
اینو دان کردم و یه فایل htc hero که swf هست داره ... اونو باید تغییر نام بدم ؟
پوشه ی clock نداره برای من
یه سوال دیگه ... گوشی خاموش رو باید وصل کنم به پی سی ؟ بعد روی mass storage بذارم دیگه ؟
مرسی
واقعا خسته نباشید:13:
یعنی من برای هر تازه واردی باید یک لینک جداگونه بدم؟
مگه شما صفحه اول رو نیگا نمیکنین؟ همینجوری میاین اخرین صفحه؟:41:
اول از همه شما یک سر به صفحه اول بزنید تو پست شماره3 هم آموزش هست و هم نرمافزار های مورد نیاز.:31:
برای چندمین بار هم دوباره تم فلش رو سرپایی توضیح میدم:31:
اول اون آموزش رو بخونید بعد وقتی طریقه نصب تم معمولی رو یاد گرفتید.
بعد تشریف میبرید پست شماره 14 در صفحه 2
چند تا چیز هست دانلود میکنید. به نامهای
dle_Widget : که برای تعویض دسکتاپ و یا همون Widget هست
Topmenu : که برای تعویض منو
و بعدی هم برای تعویض قفل گوشی هست
اینا رو دانلود میکنی و مثلا میخوای دسکتاپ رو تغییر بدی dle_Widget رو جایگزین میکنی تو فایل cust_theme و بعد هم اینcust_theme رو میریزی تو گوشی ( به روش --) بعد هم این تمی رو که دانلود کردی همشو میریزی توی پوشه فلش در مموری داخلی گوشی.
امیدوارم دیگه کسی مشکلی نداشته باشه
من معذرت میخواما ... کل این تاپیکو خوندم ... اون آموزش شما رو هم خوندم تا جایی که cust_thme رو توی win image بار میکنه هم رفتم ... اما نمیدونم بعدش چیکار کنم ... ای تمایی که دانلود کردم (HTC HD2 1.7) دو تا فایل داره ... نمیدونم باید کجا جایگزین کنم :41:
dmf نیست دوتاشم swf :41:
Lمرررررررررررررررسی از همه
مشکلم حل شد
city0255x
21-11-2010, 18:09
اگه ميشه بگيد ما اين تم هارو چه جوري دانلود كنيم
LiverBarca
22-11-2010, 20:27
دوستان کلآ اگه زحمتی نیست از اول بگین برای فعال کردن اینترنت kp500 چیکار باید بکنم،من تا به حال با گوشی به اینترنت نرفته ام...برای همین خواهشآ کمی مبتدیانه بگین...
majid_sd2009
25-11-2010, 10:09
دوستان کلآ اگه زحمتی نیست از اول بگین برای فعال کردن اینترنت kp500 چیکار باید بکنم،من تا به حال با گوشی به اینترنت نرفته ام...برای همین خواهشآ کمی مبتدیانه بگین...
شما اول باید تنظیمات اینترنت رو از ایرانسل دریافت کنید با کد *140*30*6#رو بزنید. بعد که تنظیمات رو نصب کردید. باید یک طرح فعال کنید. با کد *140*3*7# تمامی طرح ها داخلش هست هر کدوم رو خواستین فعال کنید.
Steps-Rap
26-11-2010, 13:09
سلام ببخشید که سوالام یکم احمقانه به نظر میرسه ... من خیلی مبتدی ام :دی
اینو دان کردم و یه فایل htc hero که swf هست داره ... اونو باید تغییر نام بدم ؟
پوشه ی clock نداره برای من
یه سوال دیگه ... گوشی خاموش رو باید وصل کنم به پی سی ؟ بعد روی mass storage بذارم دیگه ؟
مرسی
نه بابا.این چه حرفیه.
1-آره.همون swf که اسمش : theme.swf هستش.باید به idle_widget تغییر نامش بدی...البته اون swf اخرشو تغییر نددی یه وقت.فقط به جای کلمه ی theme باید idle_widget رو بزاری.
2-مگه میشه پوشه ی clock نباشه؟؟ تو همون پوشه ی HTC Hero که بری چندد تا عکسه و یه فایل Thumbs.db و یه پوشه به نام clock...
3-گوشی باید روشن باشه بعد بزاری رو حالت mass بعد همه ی اون فایل و فولد رو یک جا با هم بریزیشون تو flashcontents گوشیت...
salam ki kp500dare ?ki tem kp500 nasb karde?
harki nasb karde ya goshisho dare pm bede behem
خب عزیزمم ناینتاپیک رو اصلا خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟
این همه آدم اومدن کلی کارکردن و کلی داستان داره تا تم عوض کردن باید زحمت بکشیو تاپیک هارو بخونی
چون آب خوردن هم زحمت میخواد چه برسه به این
من blue theme نصب کردم اس ام اس ارسلا نمیکنه وقتی send میزنم هیچ حرکتی انجام نمیده .......
مشکل داره ؟
shabe.saket
27-02-2011, 00:15
سلام بچه ها.
آقا کسی میتونه به من یه منبع از تم های LG Pop رو معرفی کنه؟
اون تم لاست و سریال V رو میتونم رو گوشیم نصب کنم؟
ممنون از راهنمایی تون.
انشالا شما هم ستاره ای کهکشانی جایی خواستین برین من آدرس میدم:31:.
I Love You All:40::11:.
mohammadburn
14-03-2011, 17:46
ُلام به همگی کسی بلده تم نصب کنه رو kp500
تورو خدا کمک کنین
مبتدیانه توضیح بدید
Steps-Rap
22-03-2011, 09:49
سلام به همگی کسی بلده تم نصب کنه رو kp500
تورو خدا کمک کنین
مبتدیانه توضیح بدید
داداش خوب تو صفحه ی اول راهنماش هست دیگه..کامل همه چیو توضیح داده.ما هم اولین بار از رو همون تم نصب کردیم.
Steps-Rap
22-03-2011, 13:47
بچه ها یه تم بدید بشه توش بازی و موشن سنسور ریخت.
htc hd2 رو گرفتم توش فایلی برای بازی فلش نبود...
mohammadburn
27-03-2011, 10:23
بله حرفتون درسته ولی خوب اینا یا حذف شده یا خراب یا فیلتره
و اگه درست هم باشه
خیلی حرفه ای هست و من یا بعضی ها هیچی نمیفهمیم
اگه میشه خیلی ساده و کامل تر بگید
واقعا ممنون میشم
Steps-Rap
27-03-2011, 13:47
بله حرفتون درسته ولی خوب اینا یا حذف شده یا خراب یا فیلتره
و اگه درست هم باشه
خیلی حرفه ای هست و من یا بعضی ها هیچی نمیفهمیم
اگه میشه خیلی ساده و کامل تر بگید
واقعا ممنون میشم
والا منم خودم 1 سالی میشه تم dmf عوش نکردم....
این Michael Ropy و majid_sd2009 , اون یکی بچه ها نمیدونم کجا ان.اونا بهتر بلد بودن.همونا به منم یاد دادن.
اگه تونستم بهت میگم.
mohammadburn
27-03-2011, 14:55
میدونم داداش .ایدی هر دو رو دارم وای انلاین نمیشن.اگه پاساژی تو تهران سراغ دارید که نزم افزار بازی تم و و و مخصوص kp500 داره بگید
خیلی برام مهمه
اپدیت چطوریه
mohammadburn
29-03-2011, 14:55
سلام مجدد
چرا کسی جواب نمیده؟شنیدم برای تم ریختن روی kp500 باید -- کنی
lionel messi 1987
09-04-2011, 07:24
سلام LG KC910 Renoir دارم.یه چند تا تم و بازی موشن سنسور)بیسد( میخواستم.
سلام
راجبه LG world کسی چیزی میدونه ؟
چجوری میشه نرم افزار و بازی ها رو مستقیم روی کامپیوتر دانلود کرد ؟
amir-456
05-05-2011, 23:30
بچه ها ممنون میشم اگه یکی استارت اپ و شاتدان ایفون با صداش و اون عکس ماهیشو با لینک مستقیم بزارید ممنون میشم
ُلام به همگی کسی بلده تم نصب کنه رو kp500
تورو خدا کمک کنین
مبتدیانه توضیح بدید
شما تاپیکlg500 و این تاپیک رو به دقت بخونید مشکلتون حل میشه
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
میدونم داداش .ایدی هر دو رو دارم وای انلاین نمیشن.اگه پاساژی تو تهران سراغ دارید که نزم افزار بازی تم و و و مخصوص kp500 داره بگید
خیلی برام مهمه
اپدیت چطوریه
شما اون فایل راهنما رو که به صورت پی دی اف هست بخون و طبق اون انجام بدی حله
این همه تم ما عوض کردیم نمونه هاش هم گذاشتیم با تصویر معلومه بعد از این اگه سوالی داشتی من در خدمتم
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
سلام بچه ها.
آقا کسی میتونه به من یه منبع از تم های LG Pop رو معرفی کنه؟
اون تم لاست و سریال V رو میتونم رو گوشیم نصب کنم؟
ممنون از راهنمایی تون.
انشالا شما هم ستاره ای کهکشانی جایی خواستین برین من آدرس میدم:31:.
I Love You All:40::11:.
متاسفانه من پاپ رو کار نکردم فکر کنم سرچ کنی گیرت بیاد ولی اینجا بشتر روی کوکی کار کردیم
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
خیلی وقت بود این تاپیک داشت خاک میخورد
دلم نیومد تاپیک به این خوبی و پر بازددی این جوری
یه تم جدید براتون آماده کردم که دیگه جایی رای حرف باقی نمیزاره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Steps-Rap
21-06-2011, 17:29
واقعا یادش بخیر .. اون موقه ها بچه ها همه تازه کوکی خریده بودن تم هم جدید اومده بود کلی شوق داشتیم ...:10:
من یک بار خواستم یه بازی ازش دانلود کنم بعد از کلی مراحل ثبت نام و گرفتن شماره خط یک اس داد که حاوی لینک دانلود بود
اگه ایرانسل داری که با گرفتن *140*3# و یا تماس با 700 تنظیمات gprs رو برات میفرسته و اگه همرا ه اول داری حتما باید بری تو سایتش و ثبت نام کنی . بعد تنظیمات رو برت میفرسته. اما هم ایرانسل و هم همراه اول بعضی مواقع تنظیمات رو نمیفرسته که با رروشی که در ادامه میگم هم برای اینسل و هم همراه اول میتونی بطور دستی تنظیمات رو وارد کنی و 100% هم کار میکنه من هر دو تاشو خودم امتحان کردم.
ایرانسل:
منو> تنظیمات>اتصال>نقاط دستیابی>>افزودن نقطه دستیابی:
عنوان اتصال : irancell-gprs
apn:mtnirancell
منو> تنظیمات>اتصال>نمایه های اینترنتی>افزودن مشخصه:
عنوان:irancell
نقطه دستیابی:irancell-gprs
و برای هماه اول بعد از ثبت نام در سایت:
منو> تنظیمات>اتصال>نقاط دستیابی>>افزودن نقطه دستیابی:
عنوان اتصال : mciinternet
apn:mcinet
منو> تنظیمات>اتصال>نمایه های اینترنتی>افزودن مشخصه:
عنوان:mci
نقطه دستیابی:mciinternet
بعد از انجام مراحل فوق باید حالت usb گوشی رو روی pc inteقnet تنظیم کنی و سپس گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنی
در آخر باید بگم که من توی ویندوزxp sp3 تست کردم و واب داد ولی در xp sp2 وصل نمیشه و علتش رو هم نمیدونم
سلام چرا وقتی تو نرم افزار هاای پیش فرض خود گوشی میرم ارور میده مثه gmail و google maps
سلام
من استاتوس گوشی ام رو با یک استاتوس دیگه عوض کردم،حواسم نبود پوشه ی 2 رو هم حذف کردم،حالا دیگه استاتوس رو نشون نمیده!
چیکار باید کنم؟
سلام من یه بار امتحانش کردم ولی تم کاست رو نمی ده من یه بار واسه اینکه حافضه داخلی رو نمیشناخت دادم فلش بزند واسه اون نباشه می تونین راهنماییم کنید تم اینطوریش خسته کننده شده واسم اگه تونستید به این ادرس ایمیل کنید sajad.vista@gmail.com
ممنونم اگه این تم رو بتونم عوض کنم برنامه های خوبی واسه این گوشی میزارم اون مورد می تونم جبران کنم منتظرمها:19:
سلام من یه بار امتحانش کردم ولی تم کاست رو نمی ده من یه بار واسه اینکه حافضه داخلی رو نمیشناخت دادم فلش بزند واسه اون نباشه می تونین راهنماییم کنید تم اینطوریش خسته کننده شده واسم اگه تونستید به این ادرس ایمیل کنید sajad.vista@gmail.com
ممنونم اگه این تم رو بتونم عوض کنم برنامه های خوبی واسه این گوشی میزارم اون مورد می تونم جبران کنم منتظرمها:19:
من اشکال دارم راهنماییم کنید لطفاً من نمی تونم تم کاستشو دربیارم :41:
mamadloder
23-11-2012, 12:03
سلام به همه ی دوستان
من یک وبلاگ دارم که هر چیزی که فکر کنید درباره ی LG KP500 توش هست
از جمله (ساخت تم،آموزش کامل نصب تم ،widget ،keylock ،topmenu و...)
theme-lg-kp500.mihanblog.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر روز هم آپدیت میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.