مشاهده نسخه کامل
: شطرنجی شدن تصویر tv در ویندوز سون
s_r_asadiyan
17-02-2010, 15:12
با سلام
کیفیت کارت تی وی من که kword هست در ویستا بسیار بالابود اما با نصب سون بشدت افت کرده بصورتی که حالت شطرنجی داره نشون می ده دوستان واساتید لطفا راهنمایی کنن
در ضمن
پخش کننده های من:
HyperMedia
هست
البته در Corel VideoStudio هم امتحان کردم
در هر دو مورد پیکسل پیکسل بود
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
purelove6979
17-02-2010, 17:20
با سلام
کیفیت کارت تی وی من که kword هست در ویستا بسیار بالابود اما با نصب سون بشدت افت کرده بصورتی که حالت شطرنجی داره نشون می ده دوستان واساتید لطفا راهنمایی کنن
در ضمن
پخش کننده های من:
HyperMedia
هست
البته در Corel VideoStudio هم امتحان کردم
در هر دو مورد پیکسل پیکسل بود
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید درایور کارت گرافیک و کارت tv به رزو کنید . مشکلتون حل می شه . سر بلندو پیروز باشید . :40:
s_r_asadiyan
18-02-2010, 00:53
دوست من هردوتا رو به روز کرده بودم اما...
من هم دقیقا همین مشکل رو با کارت دی-وی-بی دارم
کیفیت در 7 نسبت به xp به شدت افت کرده
با گرافها و کدک هایئ که تو xp استفاده میکردم هم هیچ تفاوتی نکرده
خودم به این نتیجه رسیدم که باید کدک های مخصوص ویندوز 7 رو نصب کنم اما گیر نیاوردم
کسی میتونه راهنمائی کنه؟
becareful
18-02-2010, 17:03
اینجا دو تا کدک پک هست شاید کمک کنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول دومی رو امتحان کن.
s_r_asadiyan
18-02-2010, 22:05
اینجا دو تا کدک پک هست شاید کمک کنه:
اول دومی رو امتحان کن.
:41::41::41::41:
hassanshaikhi
19-02-2010, 00:15
من هم دقیقا همین مشکل رو با کارت دی-وی-بی دارم
کیفیت در 7 نسبت به xp به شدت افت کرده
با گرافها و کدک هایئ که تو xp استفاده میکردم هم هیچ تفاوتی نکرده
خودم به این نتیجه رسیدم که باید کدک های مخصوص ویندوز 7 رو نصب کنم اما گیر نیاوردم
کسی میتونه راهنمائی کنه؟
این ها رو امتحان کن
منم یه همچین مشکلی دارم.ویندوز7 نصب کردم. تصاویر (عکس) رو در حالت عادی با کیفیت بالایی نشون میده ولی وقتی تصویر رو بزرگنمایی یا همون زوم میکنی تصویر بصورت شطرنجی در میاد. تو نمایش فیلم هم این مشکلو دارم.تو برنامه kmplayer فیلم رو بصورت خط خطی ( با کیفیت پایین) نشون میده.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
abrtireh
21-12-2010, 10:59
آقا من کارت tv رو ویندوز XP براحتی کار میکنه و مشکلی نداره
ولی و ویندوز سون صدا میاد ولی تصویرش هیچی نیست یعنی یه تصویر مشکی هیچی نشون نمیده
دوستان شما km نصب کنید به همراه کدک ها
بعدش ویدویو رندر رو بزارید رو enhanced video render که مشکل شطرنجی شدن تو همه پلیرها حل میشه
موفق باشید
paroucia
26-01-2011, 22:05
با درود
کارت گرافیک من GeForce 9500 GT می باشد. چندی پیش lcd samsung 20700 رو خریدم پس از چند روز متوجه شدم که کیفیت پخش ویدئو ها افت محسوسی داشته ولی در هنگام اجرای بازی ها هیچ مشکلی وجود ندارد و کیفیت در حد اعلا می باشد. پس از بررسی دیدم که پلیر Altdvb هم پنجر شده و هر چه با تنظیمات کدک ها ور رفتم درست نشد. درایور جدید گرافیک رو از سایت گرفتم فرقی نکرد درایور رو از طریق ویندوز آپدیت دانلود کردم باز هم نشد. فکر کردم مشکل از کارت گرافیک می باشد، امروز رفتم کارت گرافیک Sapphire HD5670 خریدم اما در کمال تعجب هیچ فرقی نکرد.
در ضمن سیستم من ویندوز 7 می باشد با XP هم امتحان کردم مشکل حل نشد. دستم به دامن شما دارم دیوونه می شم کمکم کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.