مشاهده نسخه کامل
: مشکل کیفیت بسیار پایین تصویر tvدر سون
s_r_asadiyan
16-02-2010, 23:31
با سلام
بادر نظر گرفتن این که کیفیت کارت تی وی من که kword هست در ویستا بسیار بالابود اما با نصب سون بشدت افت کرده بصورتی که حالت شطرنجی داره نشون می ده دوستان واساتید لطفا راهنمایی کنن
s_r_asadiyan
17-02-2010, 01:09
در ضمن
پخش کننده های من:
HyperMedia
هست
البته در Corel VideoStudio هم امتحان کردم
در هر دو مورد پیکسل پیکسل بود
amirpcp30
17-02-2010, 06:37
شما رزولوشن تصویرتون رو زیاد تر نکردید؟
s_r_asadiyan
17-02-2010, 14:13
شما رزولوشن تصویرتون رو زیاد تر نکردید؟
1024 در768
s_r_asadiyan
17-02-2010, 14:38
من نمی دونم چیکار کنم کدک Shark007 Codecs روهم دانلودو نصب کردم اما بازم خرابه تصویر
s_r_asadiyan
17-02-2010, 14:45
اینم یک عکس از محیط تلویزیونم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک عکس از محیط تلویزیونم
این تصویر که خیلی خرابه.
ببین من کلا تمام نرم افزار های شرکت Cyberlink رو بهت پیشنهاد میکنم. چه DVD Player و چه نرم افزار های ادیت تصویریش مانند PowerDirector نسخه هشتش.
این عکس های بالا تبلیغاتی نیستند و واقعا همینطور هم عمل میکنه. من خودم استفاده کردم و اینو تایید میکنم. شما PowerDirector رو یک امتحانی بکن. :46:
این یک نمونه اش که خودم تست کردم...
بقیه اش رو هم میتونی از تاپیک زیر ببینی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
saeed774
18-02-2010, 00:46
CyberLink PowerDirector Ultra 8.00 Build 2508
Password:
حجم : 334 mb
s_r_asadiyan
18-02-2010, 01:13
دوستان من پلیر نمی خوام من یک رابط مولتی مدیایی مثل HyperMedia می خوام که تصویر خوبی به من نشون بده البته این HyperMedia ورژن 3.6 در ویستا خیلی خوب کار می کرد و تلویزیونی با کیفیت تصویر ایده ال برای من بود اما در سون این طوری هست
دوستان مثال اینکه متوجه درخواست این برادر کوچکشون نشدن!!
البته از همتون خیلی خیلی ممنونم که می خواید به من کمک کنید:11:
saeed774
18-02-2010, 12:57
اون برنامه اي که دوست عزيز Ava UK معرفي کردن و من لينکش رو گذاشتم فکر کنم قابليت نشان دادن و کپچر از تي وي کارت رو داشته باشه . تقريبا 80 درصد اونو دانلود کردن بقيه رو هم امشب دان ميکنم نتيجه رو فردا بهت ميگم .
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
s_r_asadiyan
18-02-2010, 14:31
دوست عزیز من دانلود کردم اون برنامه رو اما کانالی پیدا نمی کنه متاسفانه :41:
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
اگه این برنامه رو خواست حاضرم لینک مستقیمش رو هم بدم در ضمن من ورژن 7 رو نصب کرده بودم
saeed774
18-02-2010, 15:19
دوست عزیز من دانلود کردم اون برنامه رو اما کانالی پیدا نمی کنه متاسفانه
composite چي ؟ اونو پشتيباني ميکنه ديگه ؟ من بيشتر به اين دليل دانلودش ميکنم با تي وي کاري ندارم . شايد ورژن 8 اين امکان رو داشته باشه فردا بهت ميگم . ( حجم اکانتم کم مونده بايد شبانه بصورت رايگان دان کنم )
اگه این برنامه رو خواست حاضرم لینک مستقیمش رو هم بدم در ضمن من ورژن 7 رو نصب کرده بودم
نه مرسي اکانت رپيدشر دارم .
s_r_asadiyan
18-02-2010, 21:57
باSpeed TV Player هم نتیجه نگرفتم
درایور گرافیک رو دوباره نصب کردم اما نتیجه ای نداشت
حتی پی سی ای کارت تی وی رو عوض کردم اما:41:
s_r_asadiyan
19-02-2010, 12:15
یه مطلب خیلی جالب آقا وقتی برنامه ای رو از کارت تی وی ضبط می کنم تصویر ضبط شده از خود تصویر خروجی کارت تی وی بهتره و حداقل 30درصد رشد کیفیت داشته ولی وقتی کانالای تلویزیون رو بصورت زنده پخش می کنه شطرنجی هست :41:
دوست عزیز بخاطر کدک هاست
کدهای پیش فرض پلیِرت تو 7 مثل xp جواب نمی دهند
من --- دارم و با کیفیت تصویر مشکل دارم
این اشکال از 7 نیست بلکه باید منتظر بود تا نسخه های جدید پلیر و کدهای تیونرها هم عرضه بشوند
saeed774
19-02-2010, 13:03
ويندوز Xp از رندر VMR-7 براي رندر تصاوير استفاده ميکنه و تو پخش هم رندر مربوط ميشه به رندر پخش کننده ها .
در ويندوز 7 اين رندر فرق ميکنه و بيشتر سازگار با DX 11 هست . دنبال راهي هستم که بشه اين رندر رو در حين پخش زنده کارت تي وي تغيير داد . به هتگام ضبط و پخش تصاوير توسط پلير ، چون اين رندر تغيير ميکنه مشکل تصاوير شطرنجي حل ميشه .
البته کارت تي وي من برنامه Honestech TV PVR 2.5 رو داره که بصورت خيلي جزيي مشکل شطرنجي در 7 رو داره . شما خواستي اين برنامه رو هم امتحان کن . Intervideo WinDVR 3 هم به کل در 7 جواب نميده و باعث تغيير رزوليشن ميشه .
در ضمن اون برنامه رو هم دان و امتحان کردم ، نسخه 8 ميتونه تصاوير تلويزيون و کمپوزيت رو نشون بده ولي قابليت فول اسکرين نداره و چون کادر پخشش کوچيک هست معلوم نيست که شطرنجي داره يا نه .
بايد به دنبال راهي بود که بشه رندر مربوط به حالت پخش زنده رو تغيير داد . پيدا کردم حتما اطلاع ميدم .
از Windows Media Center استفاده کن و از ویندوز 7 لذت ببر!
کلا روی ویندوز 7 از چه برنامه ای برای دیدن تلویزیون باید استفاده کرد
من کارت تیویم innovision که با windvr جواب نمیده
s_r_asadiyan
21-02-2010, 14:19
من سخت منتظر جواب دوستان هستم
تو این ویندوز چون سخت افزارارو خودش نصب میکنه گرافیکت اینجوری میشه
2 بار به فاصله ی 10 دقیقه برنامه گرافیکتو نصب کن
حتما جواب میگیری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.