مشاهده نسخه کامل
: hاپدیت firmware هارد دیسک
سلام
من میخوام بدونم چطوری مشخصات هارد دیسکمون رو در ویندوز هفت بفهمیم و اینکه چطور اخرین firmware رو دریافت و نصبش کنیم
ایا این کار تاثیری در سرعت تبادل اطلاعات خواهد داشت
ممنون
اگر با هاردت مشکلی نداری توصیه میکنم این کارو نکن چون ممکنه هاردت از کار بیفته !!!!
سلام
اخه تو شماره اخر عصر شبکه نوشته بود که نصب اخرین فریمور باعث افزایش سرعت هارد و تبادل اطلاعات میشه حالا چطوری به مشخصات هاردم از برند و سرعت تبادلش و ورژن فریمورم اطلاع پیدا کنم ایا دستور در run در این مورد هست
regedit021
19-02-2010, 00:26
با نرم افزار Hard Drive Inspector Professionalمي توني به كليه اطلاعات هاردت دسترسي داشته باشي!
shahramcat
19-02-2010, 19:58
تا زمانی که هارد خوب و بدون مشکل هست اقدام به تغییر Fireware نکنید !
سلام
اخه تو شماره اخر عصر شبکه نوشته بود که نصب اخرین فریمور باعث افزایش سرعت هارد و تبادل اطلاعات میشه حالا چطوری به مشخصات هاردم از برند و سرعت تبادلش و ورژن فریمورم اطلاع پیدا کنم ایا دستور در run در این مورد هست
مگه میخوای آپلو هوا کنی این ها مقاله هستند اگه راست میگن بیان عملی انجام بدن عواقبش به پای خودته /شما اگه کارتون با فایلهای حجیم و ویرایش فیلم و گرافیکه و کندی سرعت از طرف هارد احساس میکنی و پولداری برو هارد های جامدی که جدید اومدن رو بگیر که 7 هم اینها رو پشتیبانی میکنند و باعث افزایش سرعت میشن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.