ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب نشدن ویندوز xp و پیغام خطای NTLDR is missing

farman-h
16-02-2010, 22:19
سلام کامپیوترم ویندوز xp روش نصب نمیشه و این پیغام خطا رو میده NTLDR is missing ولی ویندوز7 روش نصب میشه دلیلش چه بچه ها؟:19:

Masоud
16-02-2010, 23:27
سلام

این تاپیک ها رو نگاه :

.....NTLDR is missing

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پیغام NTLDR is missing

NTLDR Is Missing !!!

کمک NTLDR is missing

موفق باشید :40:

farman-h
17-02-2010, 00:46
ممنون دوست عزیز میرم امتحانش میکنم ببینم درست میشه:46:

MoshaverIT
27-02-2010, 07:53
دوست عزیزم باید بایوس سیستم رو آپدیت کنی

jax2
08-03-2010, 21:41
سلام
این ارور مال وقتیه که فایل ntldr که مربوط به بوت شدن ویندوز xp هست ودر درایو سی قرار داره پاک شده.
برای حل این مشکل از درایو سی یک سیستم دیگه که ایکس پی داره این فایلو بردار و وقتی با ویندوز سون بالا اومد اونو تو درایو سی کپی کن
امیدوارم مشکلت حل بشه

shuhin
24-03-2010, 19:05
یه کار خیلی ساده میتونی بکنی
cd ویندوز رو بذار و توی cd سرچ کن ntldrوntdetect.com بعد این دوتا رو کپی کن توی درایوی که xp نصب کردی

ghadirbabaei
08-03-2011, 22:38
سلام روی کامپیوتر ویندوز xp نصب کردم بعد از کار کردن به مدت حدود چهار ساعت هیچ مشکلی نداشت ولی بعد از خاموش کردن به مدت حدود هشت ساعت دوباره روشن کردم این پیغامو میده: NTLDR is missin press alt+ctrl+delete to restart میخاستم ببینم مشکل از کجاست؟

Masоud
09-03-2011, 01:23
سلام روی کامپیوتر ویندوز xp نصب کردم بعد از کار کردن به مدت حدود چهار ساعت هیچ مشکلی نداشت ولی بعد از خاموش کردن به مدت حدود هشت ساعت دوباره روشن کردم این پیغامو میده: NTLDR is missin press alt+ctrl+delete to restart میخاستم ببینم مشکل از کجاست؟
سلام

دوست عزیز اون همه تاپیک در پست دوم معرفی شده.

موفق باشید :40:

saeed774
09-03-2011, 01:25

احتمالا در تنظيمات بايوس براي شناسايي هارد قبلا تغييراتي داده بودين ولي بعد اينکه کامپيوتر رو خاموش کردين تنظيمات بصورت پيش فرض در مياد-- مطمئنا برق رو بطور کامل قطع ميکنين-- اين مشکل به احتمال زياد بر ميگرده به تموم شدن باطري بايوس روي مادربرد.
وقتي سيستم رو روشن کردين با پيغامي روبرو شدين که بگه براي ادامه کليد F1 رو بزنين؟
يا خطايي با عنوان CMOS Error مواجه شدين؟