ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره و راهنمایی برای خرید اسپیکر بین 60 تا 80 تومن؟

DJ POLESTAR
16-02-2010, 22:07
سلام رفقا:11:
من میخوام یه اسپیکر بین قیمت های 60 تا 80 اسپیکر بخرم اینکه میخواستم قبل از خرید نظر شما عزیزان رو بدونم؟
در ضمن نظرتون در باره ی Creative و Elegance چیه؟

Mahdi_Moosavi
18-02-2010, 21:59
اگه واسه پخش موزیک می خوای، رو Edifier C2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نظر داشته باش . الان با گارانتی ماتریکس قیمتش حدودا 75 تومانه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DJ POLESTAR
19-02-2010, 13:30
آقا مهدی ممنون از راهنماییتون ولی کاش سوال منم یک جواب میداد که نظرتون در باره ی Creative و Elegance چیه؟
این Edifier C2 هم من اصلا بازار تبریز ندیدم!؟!؟:19:

Mahdi_Moosavi
19-02-2010, 15:06
آقا مهدی ممنون از راهنماییتون ولی کاش سوال منم یک جواب میداد که نظرتون در باره ی Creative و Elegance چیه؟

والا خرید اسپیکر، مخصوصا تو رنج پایین قیمت ( کمتر از 100 تومان ) طوریه که نمیشه به مشخصات فنی کمپانی سازنده اعتماد کرد . باید عملا ازش صدا گرفت و تستش کرد .

منم تا مدلی رو عملا تست نکنم به کسی پیشنهاد نمی کنم. این Edifier C2 رو خودم دارم و برای 3 تا دوستانم هم گرفتم ...

به جرات می گم تو این رنج قیمت تو مدل ها 2.1 رغیب نداره ! ( زیبایی ، امکانات بالا ، کیفیت عالی صدا )

شما هرجور اکولایزر بچینی، Distort شدن صدا اصلا برای این اسپیکر معنایی نداره !

Creative , Edifier , Logitech جزو برند های مطرح و شناخته شده در زمینه PC Sound Systems هستند . البته تو رنج قیمتی بالاتر برند های قوی تری هم پیدا می شن .

پیشنهاد می کنم تو این رنج قیمت دنبال مدل های همین 3 برند باشی .

hamed_666
19-02-2010, 15:11
هادي تو ميخواي 80 تومان بدي اسپيكر بگيري!!!؟؟؟:27:
اون وقت DSL ميخواي من برات بگيرم!نه؟:38:
فردا ميريم سهند يكي رو بر ميداريم زياد فكرشو نكن!

.:2M:.
19-02-2010, 15:13
این Edifier C2 هم من اصلا بازار تبریز ندیدم!؟!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا هادی جان من تو تبریز تو اکثر پاساژا دیدم ! نمونش همین پاساژ سهند تو هر 3 طبقه دیدم !

mehryazdan
19-02-2010, 15:14

تو پاساز سهند تبریز هست مدلهای ادیفایر میتونید پیدا کنید من از 3 مارک ادیفایر کریتیو و لوجیتک بهتون پیشنهاد میدم استفاده کنید الگانس رو بیخیال بشید

DJ POLESTAR
19-02-2010, 16:19
هادي تو ميخواي 80 تومان بدي اسپيكر بگيري!!!؟؟؟:27:
اون وقت DSL ميخواي من برات بگيرم!نه؟:38:
فردا ميريم سهند يكي رو بر ميداريم زياد فكرشو نكن!
ADSL من که 256 نامحدوده:21:

اتفاقا هادی جان من تو تبریز تو اکثر پاساژا دیدم ! نمونش همین پاساژ سهند تو هر 3 طبقه دیدم !
ضمن تشکر از راهنمایی که کردین، والا من که تو پاساژ سهند جز برندهای درپیت مثل (Ersh - Pascal - Rock - ...) چندتای دیگه برندهایی که آقا مهدی گفتن ندیدم، ناسلامتی معروفترین پاساژ کامپیوتری تبریزه:31:
شایدم من دقت نکردم...

mehryazdan
20-02-2010, 00:27
نه دوست من شما برو طبقه همکف سهند از در که وارد شدی برو منتها الیه سمت راست در آخر اونجا دو تا مغازه هست بغل هم که یا کریتیو و یا لوجیتک میفروشن چند مغازه هم بالاترش ادیفایر هست اتفاقا کامل هست یه نقشه ابتدایی هم کشیدم که موقعیت مغازه ها رو بهت نشان میده البته شرمنده ها مثل نقاشی های کلاس اول ابتدایی شد :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DJ POLESTAR
20-02-2010, 15:18
وای!
همشهری کارت درسته.
نقشه ی کل سهد رو کشیدی:31: ممنون.
فهمیدم کجاست:11:

.:2M:.
20-02-2010, 15:50
وای!
همشهری کارت درسته.
نقشه ی کل سهد رو کشیدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون.
فهمیدم کجاست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا طبقه دوم همون جائی که دوستمون مشخص کرده هم میتونی edifier رو تهیه کنی + اینکه گویا تو طبقه ی پایین هم قرار هست یه غرفه بزنه ...

zadis
21-08-2010, 06:27
سلام اسپیکر در حد 60 50 تومان هست؟اگه هست یه جنس خوب و با کیفیت لطفا برام معرفی کنید
ممنون

camel_60
25-09-2010, 17:06
سلام خسته نباشید
می خوام یک اسپیکر 2.1کانال بخرم تا سقف 80 تومان اگه امکان داره دوستان من رو راهنمای
کنند

t_tanhayam
25-09-2010, 21:58
سلام خسته نباشید
می خوام یک اسپیکر 2.1کانال بخرم تا سقف 80 تومان اگه امکان داره دوستان من رو راهنمای
کنند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aftab_azad20
25-09-2010, 23:03
درسته که مدل های جدید اسپیکر یه lcdکوچیک روش نصبه،ولی این دلیل نمیشه که شما اونا تو لوازم تصویری جا بدی