مشاهده نسخه کامل
: تلویزیون بجای مانیتور
linuxboy
16-02-2010, 19:01
سلام
بچه ها من تلویزیونم سوخته قصد داشتم مانیتور جدیدم بخرم
اگر تلویزیون ال سی دی بخرم آیا می تونم کار مانیتور هم ازش بکشم برای خوندن نوشته ها خوبه یا تلویزیون نمی تونه کار مانیتور بکنه؟
persiantoolsbaz
17-02-2010, 15:07
سلام
بچه ها من تلویزیونم سوخته قصد داشتم مانیتور جدیدم بخرم
اگر تلویزیون ال سی دی بخرم آیا می تونم کار مانیتور هم ازش بکشم برای خوندن نوشته ها خوبه یا تلویزیون نمی تونه کار مانیتور بکنه؟
ميخواي مانيتور بخري كار تلوزيون رو بكنه يا ميخواي TV بخري كار مانيتور رو بكنه. جفتش ميشه.
مانيتور هايي كه سيگنال ديجيتال دريافت ميكنن تا 27 اينچ هستن. و TV هم كه هر سايزي كه بخواي
linuxboy
17-02-2010, 17:32
ميخواي مانيتور بخري كار تلوزيون رو بكنه يا ميخواي TV بخري كار مانيتور رو بكنه. جفتش ميشه.
مانيتور هايي كه سيگنال ديجيتال دريافت ميكنن تا 27 اينچ هستن. و TV هم كه هر سايزي كه بخواي
سلام
دستت دردنکنه
منظورم tv بود یک تلویزیون بخرم بعد به کامپیوتر وصل کنم نوشته ها را خوب نشون میده؟یا برای اینکه نوشته ها را ببینم حتما باید برم مانیتور بخرم؟
ardalan_zapata
17-02-2010, 18:15
نخیر دوست عزیز
همچین کاری رو نکن
چشم آدم بسیار اذیت میشه
همچنین تلویزیون ها دارای Input Lag هستن که اذیت میکنه
میتونی یدونه مانیتور تلویزیون بخری که در اصل مانیتور هست ولی کانال هم پخش میکنه
در این صورت موردی نیست
erfan_abedi_CB
18-02-2010, 09:16
سلام
دستت دردنکنه
منظورم tv بود یک تلویزیون بخرم بعد به کامپیوتر وصل کنم نوشته ها را خوب نشون میده؟یا برای اینکه نوشته ها را ببینم حتما باید برم مانیتور بخرم؟
ببين ميتوني كامپيوتر رو به TV وصل كني ولي اگر كارهاي خواندني و دقيق داري بايد از فاصله دور كارتو انجام بدي. نه اينكه مثل مانيتور نزديك شي. اگر كاري كه احتياج به دقت نداره داري و مدت زمان استفاده در روزت كمه مورد نداره. در غير اين صورت چشمت اذيت ميشه.
در آخر خيلي توصيه نميشه. چون احتمالا اذيت بشي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.