ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوسان فشار خون

bimar10
15-02-2010, 22:31
با سلام:مدتی است فشار خون من نوسان دارد و سر گیجه و حال تهوع هم دارم علت ان چیست؟

nil2008
16-02-2010, 20:33
دوست عزيز اين توصيه ها رو دارم:
اگه سابقه بيماري كليوي داري حتما"آزمايش كراتينين لازمه
اگه سابقه بيماري قلبي داري گرفتن نوار قلب لازمه
اگه دوتا سابقه بالا نرمال باشه ديگه بايد بري پيش متخصص داخلي گاهي استرس هم عامل تغيير فشار ميتونه باشه.در كل اين مورد تغيير فشار رو جدي بگير .انشالله كه مسئله مهمي نباشه.

morsadr
17-02-2010, 00:44
با سلام:مدتی است فشار خون من نوسان دارد و سر گیجه و حال تهوع هم دارم علت ان چیست؟

نوسان فشارتون تا چه حدیه یعنی حداقل و حداکثر آن چقدره و در چه مواقعی این اتفاق می افته ؟
از سن وضعیت روحی و سوابق قبلی خود نیز کمی بگویید . :46:

bimar10
17-02-2010, 19:30
بین 9/13 تا12/16 سابقه بیماری قلبی در خانواده داریم ضمنا میگرن هم دارم.:40:

morsadr
19-02-2010, 13:12
اگر فشار شما در شرایط ایده آل بدنی یعنی در حالت استراحت و بدون تنش عصبی و یا درد خاصی بصورت میانگین بالای 14/9 باشد این به معنای فشار خون می باشد و یکسری بررسی های کامل را طلب می کند . شامل بررسی کلیه ها قلب و عروق غدد مترشحه داخلی و سیستم عصبی و ... و درمان بر اساس تشخیص نهایی صورت می گیرد.

saniii
21-02-2010, 11:59
دوست عزیز
اولا تشخیص فشار خون بالا وقتی داده میشه که 3دفعه در زمان های مختلف بعد از 10دقیقه وضعیت آرام فشار خون بیشتر ار حد طبیعی باشه
ثانیا معاینه که نمیشه کرد پس شرح حالتونو کاملتر بگید:سن؟چه موقع بیشتر تهوع استفراغ دارید؟ورم اندام؟رنگ پریدگی یا سرخی زیاد؟ضعف عضلانی،پرنوشی وپرادراری؟حملات سر درد تپش قلب وتعریق و تهوع وتاری دید و رنگ پریدگی ولرزش ؟مصرف داروی خاص؟

drilltrade
05-12-2010, 13:26
سلام. بنده 34 ساله ، مرد و متاهل هستم. یکباره در هر حالتی رنگم می پرد و معمولا" چشمانم پر از خون می شود و حتما" باید دراز بکشم تا سردرد و حالت تهوع ایجادی بهتر شود. این حالت به دفعات حتی تا 5 با در ساعت به من دست می دهد و مدت زمان آن نامشخص و از چند ثانیه تا یک ساعت هم می باشد. نوسان شدید فشار خون بین رنج 9/4 تا 16/11 نیز دارم. فشار بنده در حالت عادی 14/9 می باشد.

morsadr
06-12-2010, 14:40
سلام. بنده 34 ساله ، مرد و متاهل هستم. یکباره در هر حالتی رنگم می پرد و معمولا" چشمانم پر از خون می شود و حتما" باید دراز بکشم تا سردرد و حالت تهوع ایجادی بهتر شود. این حالت به دفعات حتی تا 5 با در ساعت به من دست می دهد و مدت زمان آن نامشخص و از چند ثانیه تا یک ساعت هم می باشد. نوسان شدید فشار خون بین رنج 9/4 تا 16/11 نیز دارم. فشار بنده در حالت عادی 14/9 می باشد.

بهتره که حتما توسط یک متخصص داخلی ویزیت و بررسی شوید و احتمالا یکسری آزمایش برای شما انجام شود .