ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد نصب لينوكس فدروا و ..

kazemfdisk
02-04-2006, 00:43
با سلام خدمت دوستان
من راجب لينوكس براي يكي از دوستانم سوال داشتم
دوستم يه پكي لينوكس كه از شركت فكر كنم هما است خريده اين مجموعه 8 تا سيدي هستش كه پكش هم سبز است
لينوكس فدورا و نرم افزارهايش داخلش هست
مشخصات سيستمش هم 2 تا هارد 80 مكستور و 120 اكسازي دارد حالا ميخواد اين لينوكس رو نصب كنه
مشكل اينجاست كه هر 4 روزي يه بار ويندوز عوض ميكنه (با همان اكرونيس ايمج گرفته و تو عرض 3 دقيقه نصب ميشه) حالا شما راهنمايي كنيد چيكار كنه
لينوكس رو تو كدوم هاردنصب كنه بهتره آيا اكسازي رو ساپورت ميكنه يا نه
چون زياد ويندوز عوض ميكنه چيكار كنه كه منوي بوتش خراب نشه چون اگر ويندوز زو دوباره فرمت كنه منوي
بوت نمياد حالا يه روشي بود كه منوي بوت رو برميگردوند چون نميشه ههميشه لينوكس رو هم نصب كنه
آيا اون os selector ‌ كه براي منوي بوت هست برميگردونه يا نه يا نرمافزار ديگري سراغ داريد
تو نصب چه گزينه هاي رو رعايت كنه بهتره كه به هاردش هم صدمه نخوره فكر كنم بهتره يه درايو رو پاك كنه
و خودش به صورت اتوماتيك تو همون درايو نصب بشه
اسم مودمش هم يادم نيست كه ببينيد ساپورت ميكنه يا نه
بيشتر به همان منوي بوتش مورد توجه

ممنون از شما يا حق

m a j r i x
02-04-2006, 09:57
سلام
شما میتونی لینوکس رو هارد SCSI نصب کنی موردی نداره
در مورد bootloader شما بهتره که یک پارتیشن boot درست کنید که مجزا باشه از بقیه پارتیشنها اینطوری بهتره برای بوت کردن هم میتونید از GRUB استفاده کنید که چون از قابلیت بهتری برخورداره

rootnt
02-04-2006, 10:21
براي باز گرداندن و تعمير بوت لودر اگر يه livecd داشته باشد يا فدوراي ايشون rescue cd رو داشته باشه يا مثل suse قابليت تعمير در هنگام نصب رو داشته باشه ,,, در عرض 3 سوت مي شه اين كار رو انجام داد كه روشش قبلا توضيح داده شده

mehdidll
04-04-2006, 18:43
سلام ممنون از آقا کاظم که در نبود من سوال رو گفتن بنده می خوام یه طور حلاه بدونم لینوکس فدورا اصلا این ثابلیت داره یا نه که
من از کجا بفهم این قابلیت رو داره سیدی های شرکت سما هستش
rescue cd
من می خوام رو هارد 80 نصب کنم ایرادی که نداره ؟!
در ضمن من نمی خوام وقتی ویندوز خراب شد از زوی بک آپ برگردونم آیا مشکلی واسه لینوکس پیش نمیاد ؟!
فعلا