ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : dell precison m6500

mo_abl
15-02-2010, 12:49
در مورد مدلهای حرفه ای دل با اسم precision خیلی کم بحث شده و کمتر کسی اطلاعات دقیق از عملکرد این مدل دارد. بنابر این با توجه به اینکه مدل m6500 رو به ایران آورده اند و فروشش کم کم شروع میشه خواهشمندم نظرات خودتون رو در این تاپیک ارسال کنید.
از همگی ممنونم.

H@mid-Vista
16-02-2010, 22:17
سری پرسیژن سری فوق تخصصی دل هست و قیمت بالایی هم دارن
در واقع بین 3 تا 5 میلیون تومن
به نظر من هیچ كاربری عملا به این نوت بوك نیاز فنی واقعی نخواهد داشت

نمونه هاش اینهان:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mo_abl
17-02-2010, 01:38
زیاد با نظر شما موافق نیستم. بدلیل اینکه کار خودم ویدیو گرافیک و انیمیشن هست و با لب تاپ با 4 گیگ رم ddr2 و cpu core2 کار کرده ام و شدیدا در simulate ها نچندان سنگین مثل پارچه در 3dsmax و پرو÷ه های نسبتا پر لایه در after effect شدیدا دچار مشکل میشد و اکثرا نرم افزار قفل و یا اتوماتیک بسته میشد(بعد از 2 تا 3 ساعت کار).

mo_abl
17-02-2010, 01:39
کسی با این لب تاپ کار نکرده؟:41:

biostar
17-02-2010, 11:07
آدم ترجیح میده ، سیستم دسکتاپ شو جا به جا کنه ، تا این همه پول خرج لپتاپ کنه:31:

mo_abl
17-02-2010, 17:31
خیلی وقتا مجبوری سر صحنه فیلمبرداری و یا در محل کار سفارش دهنده کارایی با کامپیوترت انجام بدی. اونوقته که ارزش این لپتاپ معلوم میشه.

mo_abl
17-02-2010, 17:59
آدم ترجیح میده ، سیستم دسکتاپ شو جا به جا کنه ، تا این همه پول خرج لپتاپ کنه:31:
یادت باشه صحبت سر کارهای حرفه ایست پس اگه همه تولید کننده ها فقط عموم رو در نظر بگیرن مثلا هیچ وقت دوربینهای عکاسی حرفه ای با قیمتهای بسیار بالا و سنگین وزن تولید نمی شد و فقط دوربینهای کوچک و خانگی تولید میشد.

Microsoft24
17-02-2010, 18:12
یادت باشه صحبت سر کارهای حرفه ایست پس اگه همه تولید کننده ها فقط عموم رو در نظر بگیرن مثلا هیچ وقت دوربینهای عکاسی حرفه ای با قیمتهای بسیار بالا و سنگین وزن تولید نمی شد و فقط دوربینهای کوچک و خانگی تولید میشد.

با سلام به شما دوست عزیز ،

منم با نظر امیر موافقم!

وزن بالایی داره ، دیزاین پایینی داره! و...!

به نظر من ، منظور از لپ تاب یعنی کامپیوتر قابل حمل!

وزن بالای این مدل ، حمل ونقلش رو سخت میکنه!

زیاد با نظر شما موافق نیستم. بدلیل اینکه کار خودم ویدیو گرافیک و انیمیشن هست و با لب تاپ با 4 گیگ رم ddr2 و cpu core2 کار کرده ام و شدیدا در simulate ها نچندان سنگین مثل پارچه در 3dsmax و پرو÷ه های نسبتا پر لایه در after effect شدیدا دچار مشکل میشد و اکثرا نرم افزار قفل و یا اتوماتیک بسته میشد(بعد از 2 تا 3 ساعت کار).

همه ی این کار ها رو می تونی ، 24 ساعته با مک بوک پرو شرکت اپل انجام بدی!!:11::10:

دوست عزیز ، منظورتون از کارهای حرفه ای چیه ؟؟؟؟

یعنی میخواین با این لپ تاب شاتل هوا کنید !:18::21:

biostar
17-02-2010, 23:55
فکر نکنم دیگه به بیش از این نیاز داشته باشید:

lenovo w500
made in usa
1950toman
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

linkinkurd
18-02-2010, 00:07
شما که این پول رو میدی. برو mac book pro از اپل بگیر... راسته کار شماست. اگه به سیستمی قوی تر احتیاج دارید توی لپ تاپ ها دنبالش نگرد دوست من. با پولی که میخوای به سری پرسیشن دل بدی میتونی یه دسکتاپ غووول بخری.

mo_abl
19-02-2010, 05:03
با سلام به شما دوست عزیز ،

منم با نظر امیر موافقم!

1-وزن بالایی داره ، دیزاین پایینی داره! و...!

به نظر من ، منظور از لپ تاب یعنی کامپیوتر قابل حمل!

وزن بالای این مدل ، حمل ونقلش رو سخت میکنه!

2-همه ی این کار ها رو می تونی ، 24 ساعته با مک بوک پرو شرکت اپل انجام بدی!!:11::10:

3-دوست عزیز ، منظورتون از کارهای حرفه ای چیه ؟؟؟؟

یعنی میخواین با این لپ تاب شاتل هوا کنید !:18::21:

1-با نظر شما موافقم. البته وزن بالاش به خاطر سایز مونیتورش هم هست.

2-مشکل اینه که پلاگین های نرم افزارها به سختی برای مک پیدا میشه وگرنه قطعا مک انتخاب من بود . بدون پلاگین ها هم خیلی از کارها لنگ میمونه.

3-نه. ولی وقتی در حال انجان پرو÷ه ای در مکس هستید و برای preview گرفتن از کار که دائما برای یک فریم خاص چندین و چند بار تکرار میشه (تکرار میکنم preview نه render نهایی) مجبورید مثلا 10 دقیقه منتظر باشید و این انتظار ممکنه تا 10 ها بار تکرار بشه تا به جنسیت و یا افکت مورد نظر برسید اونوقته که اگر 10 دقیقه میشد مثلا 5 دقیقه ممکنه در مجموع چند ساعت شما رو جلو بندازه. و یا در یک نرم افزار ادیتینگ افکت مثل افتر افکت اگر کاری با لایه های بزرگ داشته باشید که در رمهای کمتر از 6g شدیدا دچار مشکل و کاهش سرعت تا چندین برابر میشید. چرا که در صورت پر شدن رم نرم افزار از هارد کمک میگیره که زحمت مقایسه سرعت رم و هردو خودتون بکشید!