ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نشناختن فلاپی درایو

Saeed System
15-02-2010, 11:32
دوستان ازتون خواهش میکنم کمک کنید...من توی عنوان نوشتم فلاپی درایو...ولی واقعا نمیدونم مشکل از چیه...چند روز پیش که داشتم تو اینترنت میگشتم یهو سیستم ریستارت شد و یه صفحه سیاه رنگ اومد که میگفت فلاپی درایو رو گم کردم...ولی بعد از یه ریستارت دیگه هیچ اثری از اون پیغام نبود و سیستم براحتی داشت کار میکرد...تا امروز که بازم همون اتفاق افتاد ولی ایندفعه پیغامی در کار نبود...فقط سیستم روشن نمیشد...یعنی سیستم روشن میشد ولی روی صفحه مانیتور هیچ چی نمیومد...بعد باتری بایوس رو برداشتم و دوباره ریستارت کردم که ایندفعه صفحه تنضیمات بایوس اومد که میگفت فلاپی رو گم کرده...منم توجهی نکردم و اومدم تو اینترنت تا الان که اینجام.

دوستان فکر میکنید مشکل از چیه؟

لطفا هرچه زودتر جواب بدید چون معلوم نیست دوباره کی این اتفاق بیفته.

:11:

sourena
15-02-2010, 13:10
به نظر من كابل فلاپي رو بكن.....راحت :31:

فلاپي ميخواي چيكار؟؟؟

من 4-5 ساله كه دستم به فلاپي نخورده!!!

Saeed System
15-02-2010, 13:20
اتفاقا خودم هم همین نظر رو داشتم...ولی وقتی همه کابلهایی که به فلاپی میرسید رو جدا کردم...سیستم بعد از

ریستارت یه بوق بلند میزد و روشن نمیشد...چجوری باید اینکارو بکنم؟

sourena
15-02-2010, 13:25
:-؟

خب برو تو تنظيمات بايوس و فلاپي را NONE كن....

Penryn
15-02-2010, 13:54
اتفاقا خودم هم همین نظر رو داشتم...ولی وقتی همه کابلهایی که به فلاپی میرسید رو جدا کردم...سیستم بعد از

ریستارت یه بوق بلند میزد و روشن نمیشد...چجوری باید اینکارو بکنم؟
داخل تنظیمات بایوس را نگا کن First boot device روی فلاپی نباشه

Lord_theOne
15-02-2010, 19:36
و یک انتی ویروس خوب هم نصب کن که آپدیت بشه توی اینترنت مشکلی نداشته باشی
ویندوزت را عوض کردی شاید مشکل پیدا کرده

Saeed System
16-02-2010, 21:17
دوستان مشکل دیگه داره حاد میشه...اولین باری که سیستم اینجوری شده بود بعد از ریستارت رفتم تو تنظیمات بایوس بعد دیدم first boot device روی فلاپیه! بعد رو hard disc گذاشتمش و فلاپی رو none کردم و کابلهاش رو جدا کردم...بعد از چند روز بازم سیستم ریستارت زد و دیگه فقط بوق میزد و ویندوز بالا نمیومد...بعد از کلی بدبختی(در آوردن باتری بایوس و وصل و قطع کردن کابلها و ...) تونستم بازم برم تو تنظیمات بایوس...در کمال تعجب دیدم firs boot device باز هم روی فلااپیه! درحالیکه من دفعه قبل کلا فلاپی رو قطع کرده بودم...الان دیگه هر چند ساعت یه ریستارت میزنه و باید کلی بدبختی بکشی و دوباره تنظیمات بایوس رو درست کنی.

دوستان بنظرتون مشکل از چیه؟ لطفا کمک کنید :41:

Lord_theOne
16-02-2010, 23:12
وقتی باطری را در آوردی تنظیمات اولیه می شود
یک باطری برای سیستمت تهیه کن
اگر سیستمت ریست می شود
ویندوزت را عوض کن و یک انتی ویروس خوب نصب کن آپدیتش کن
اگر هنوز ریست می شود رم و رگافیک رو تست کن

Saeed System
18-02-2010, 10:17
سلام بچه ها دیروز یه باتری خریدم و باتریمو عوض کردم...تا حالا که مشکلی نداشتم...تا ببینیم بعدا چی میشه.

ممنون از همه :11:

amd>intel
18-02-2010, 10:34
بایوس رو اپ دیت کنید .