ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا LCD گوشیم سوخته ؟

aaaammmm87
15-02-2010, 10:17
سلام
یه گوشی نوکیا 6260 (معمولی9 دارم موقعی که میخواهم روشنش کنم یه لحظه lcd روشن میشه (فقط نور سفید) بعدش خاموش میشه (شاید هم خاموش نشه وقتی دکمه ای رو میزنم بازم همون نور سفید میاد) سیم کارت هم روش انداختم ولی زنگ میزنم میگه خاموشه حالا به نظر شما چکارش کنم ؟:20:

Vallio
15-02-2010, 10:33
بله دوست عزیز ، چند روز پیش ان هفتاد یکی از دوستاد به همین مشکل دچار شد !
دادم به یکی از رفیقام 34.000 تومن گرفت ( تازه با تخفیف ) و یکی دیگه انداخت از روز اول هم توپ تر + صفحهه نمایشش فنلاند اصل بوده !

گفت که جاهای مرطوب باهاش صحبت کرده مثل حمام + عسلویه + شمال ... : د ی

در ضمن بهتر بود که تاپیکتو توی مباحث عمومی موبایل یا کلوپ گوشیت مطرح میکردی :دی

Vallio
15-02-2010, 10:39
راستی ،
بهتره که ببریش پیش یک آشنا و نشونش بدی ببینی که بازم مشکلش چیه !

BLACK-BLACK
15-02-2010, 10:44
سلام
یه گوشی نوکیا 6260 (معمولی9 دارم موقعی که میخواهم روشنش کنم یه لحظه lcd روشن میشه (فقط نور سفید) بعدش خاموش میشه (شاید هم خاموش نشه وقتی دکمه ای رو میزنم بازم همون نور سفید میاد) سیم کارت هم روش انداختم ولی زنگ میزنم میگه خاموشه حالا به نظر شما چکارش کنم ؟:20:

گوشی شما اصلا بوت نمیشه که بخاد خراب باشه!ال سی دیش هم هیچ مشکلی نداره فکر میکنم ای سی بوتش باید تعویض شه.

aaaammmm87
15-02-2010, 10:57
گوشی شما اصلا بوت نمیشه که بخاد خراب باشه!ال سی دیش هم هیچ مشکلی نداره فکر میکنم ای سی بوتش باید تعویض شه.
من هم همین رو حدس میزنم اخه وقتی LCD بسوزه باید کلا مشکی باشه و حتی یه لحظه هم روشن نشه ولی این روشن میشه !!! حالا اگه کسی پیشنهاد یا نظر دیگه ای داره بزاره ببینم باید چکار کنم در ضمن هزینه تعمیر IC بوتش چنده ؟

BLACK-BLACK
15-02-2010, 11:31
پیشنهاد من اینه که بدید اول یه بار فلشش کنن بعد اگه درست نشد بدید تعمیر.
فکر نمیکنم 7-8 تومن بیشتر خرج ورداره.