ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور ميشه بدون اينكه Pivote يه Object رو تغيير بديم حول يكي از عناصر Polygon مثل گره يا لبه Rotate كنيم؟

Pejvak61
14-02-2010, 15:17
در 3ds Max چطور ميشه بدون اينكه Pivote يه Object رو تغيير بديم حول يكي از عناصر Polygon مثل گره يا لبه Rotate كنيم؟

من با استفاده از ابزار Snap به Midpoint حساسش كردم ولي موقع چرخش به همه طرف ميچرخه و دقيقاً حول اون محوري كه مد نظرم هست نميچرخه.

hadi665
14-02-2010, 18:53
خو ميتوني يه dummny ( املاش بي شك غلطه : دي ) بزار دقيقا روي اون ورتكسي كه ميخواي بعد آبجكتو بهش لينك كنو دومني رو بچرخون

ميتوني با اسنپ دومني رو بزاري روي تكسش

Pejvak61
08-03-2010, 16:38
متشكرم.

ولي من منظورم اين بود كه به علت استفاده به دفعات بسيار زياد ميخوام راهي پيدا كنم كه در سريعترين زمان ممكن بشه نسبت به نقطه يا محوري خاص اين عمليات انجام بشه نه اينكه چند ثانيه وقت صرف اين كار كنم تا اين نقطه يا محور رو تنظيم كنم و تازه براي تغيير دادنش هم بايد دوباره همين قدر زمان صرف كنم.

من هدفم اينه كه سرعت كار بره بالا و بشه در فاصله كوتاهي كار با دقتي به عمل بياد. اميدوارم متوجه منظورم شده باشين.
اگر كار اساتيد 3ds max رو ديده باشين درك ميكنين از چه سرعتي حرف مي زنم.

متأسفانه من در جايي كه دارم اين مطالب رو مينويسم كامپيوتري ندارم كه قدرت كار با 3ds max رو داشته باشه تا دقيقاً بهتون نشون بدم منظورم چيه.

ولي بي شك راه حلش همون Snap كردنه ولي جزئياتي داره كه بايد به اونا اشاره كرد.