ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فعالیت تلویزیون همراه از امروز در ژاپن آغاز شد.

* SadeGh *
01-04-2006, 21:53
جام جم آنلاین: فعالیت تلویزیون همراه از امروز در ژاپن آغاز شد.
به نوشته پایگاه اینترنتی روزنامه الشرق الاوسط، شرکت های تلفن همراه و ایستگاه های تلویزیونی از روز شنبه اول آوریل 2006 فعالیت خود در زمینه ارائه خدمات به مشتریان خود را آغاز کردند.
چند سال پس از اعلام آمادگی ایستگاه های تلویزیونی و شرکت های تلفن همراه، فعالیت تلویزیون دیجیتال زمینی شروع شد و مردم ژاپن می توانند به وسیله تلفن های همراه و دستگاه های همراه دیگر خود از این امکان استفاده کنند.
شروع فعالیت تلویزیون همراه، انقلابی در شیوه استفاده از تلفن همراه و چگونگی مشاهده برنامه های تلویزیونی به شمار می رود.
شرکت های هیتاچی ، شارپ و پاناسونیک با تولید تلفن های همراه تازه ، امکان مشاهده تلویزیون را با فشردن دگمه ای ممکن ساختند.

mehdi_bjt
01-04-2006, 22:03
سلام
من و دوستم تصميم داريم يه تلويزيون همراه طراحي كنيم . مواد لازم يك دستگاه تلوزيون و يك دستگاه وانت ساخت
شركت ايران خودرو و البته يك افغاني كه بتونه آنتن را در جهت مناسب قرار بده ست . به زودي مياد تو بازار. :biggrin:

josef
01-04-2006, 22:17
عجب,ما نميتونيم با تلفن همراه تماس تلفني برقرار كنيم چه برسه به نگاه كردن تلويزيون تو تلفن همراه

downloadsoft
01-04-2006, 23:38
اينم ازجزئ انيشتن هاي دنياست. هه هه هه و ...

Hidden-H
02-04-2006, 00:16
سلام
من و دوستم تصميم داريم يه تلويزيون همراه طراحي كنيم . مواد لازم يك دستگاه تلوزيون و يك دستگاه وانت ساخت
شركت ايران خودرو و البته يك افغاني كه بتونه آنتن را در جهت مناسب قرار بده ست . به زودي مياد تو بازار. :biggrin:
كمك خواستين در خدمتم
افغاني هم پيدا مي شه ناراحت اون نباشين :tongue:

hesam
02-04-2006, 00:46
جدا از شوخی
هچ کس میدونه چه مدل گوشی میتونه تلویزیون بگیره؟

Hidden-H
02-04-2006, 01:06
جدا از شوخی
هچ کس میدونه چه مدل گوشی میتونه تلویزیون بگیره؟
نوكيا1100 :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

leuven
02-04-2006, 20:34
سلام

خدا بگم چیکارت نکنه بشر ... ده دقیقه است دارم از خنده غلط میزنم , تازه از بینی ام هم اشک راه افتاده بس خندیدم . :laughing: :tongue: :biggrin:

'POP'
02-04-2006, 21:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;)