PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بررسی کامل msi EX628 (حتما بخونین و نظر بدین)

apoosh
13-02-2010, 15:54
چندوقت پیش دنبال یک لپ تاپ با کارایی مناسب و قیمت معقول می گشتم. خیلی از گزینه ها هم به ذهنم رسید و حتی تا آستانه خرید hp 1390 و پیش از اون lenovo y550 هم پیش رفتم اما در آخر msiEX628 را خریدم و الان هم دارم این مطلب را با این نوت بوک تایپ میکنم. اصلیترین دلیل برای خرید این گزینه قیمت بسیار معقول نسبت به کارایی و کانفیگش بود و البته از خدمات بسیار خوب شرکت گارانتی کنندش هم نباید گذشت.
یک بررسی کامل از این مدل انجام دادم که البته پیش از این در هفته نامه علم روز چاپ شده، به برخی از دوستان قبلا قول داده بودم که وقتی بررسیش را نوشتم تو این انجمن هم بگذارم چون بچه های بادانشی داره.
پس این شما و این هم لپ تاپ من یعنی EX628

EX628، یک لپ‌تاپ همه‌کاره برای همه

با آنکه مدت زمان زیادی از ورود لپ‌تاپ‌های msi به بازار کشورمان نمی‌گذرد اما برخی از مدل‌های این سازنده تایوانی ثابت کرده‌اند که نام برند، دیگر نمی‌تواند مهمترین عامل در خرید لپ‌تاپ باشد. msi با پشتوانه قدرتمندی که در زمینه تولید مادربورد و کارت گرافیک در پشت سر دارد، ثابت کرده که می‌تواند این پیشینه را به لپ‌تاپ‌های ساخت خود نیز بیافزاید.
msi با رده‌های متنوع در نوت‌بوک‌های تولیدی، در حال به‌دست آوردن طرفداران زیادی در بازار بین‌المللی است.
یکی از سری‌های پرکاربرد این کمپانی که به‌طور قطع ارزش بررسی دارد سری E می‌باشد. E مخفف کلمه Entertainement به معنای سرگرمی است و با مطالعه ادامه این مقاله به‌طور یقین خواهید دانست که این رده از محصولات msi توانایی سرگرم ساختن شما را خواهند داشت یا خیر؟!
msi EX628 لپ‌تاپ مورد بحث ما در این مقاله است و در ادامه به بررسی دقیقی برروی این مدل خواهیم پرداخت تا شما از معایب و مزایای آن هرچه بهتر باخبر شوید.

طراحی و ساخت
ظاهر EX628 ساده و درعین حال شیک است. البته msi تلاش کرده تا رده‌هایی از طراحی مدرن را در این نوت‌بوک بگنجاند و با مشاهده درب دستگاه به‌خوبی متوجه این تلاش خواهید شد. درب بیرونی لپ‌تاپ از جنس پلاستیک براق مشکی بوده که بر روی آن از خطوط مواج استفاده شده و در وسط، آرم نقره‌ای رنگ msi به‌خوبی می‌درخشد. این مدرنیته در درون دستگاه نیز ادامه پیدا کرده و سطح درونی نوت‌بوک از بالا به پایین تغییررنگ می‌دهد. در واقع سطح بالایی کاملا مشکی بوده و رنگ آن در پایین با روندی یکنواخت تبدیل به طوسی می‌شود. جنس به‌کار گرفته شده بااینکه از پلاستیک است اما کیفیت آن در سطح قابل قبولی قرار دارد و در شرایطی‌ که نوت‌بوک بیشترین فعالیت را دارد گرما را به دستان شما انتقال نمی‌دهد. EX628 به یک صفحه کلید کامل به همراه کلیدهای NUM LOCK مجهز است. البته اگر پیش از این با مدلی از لپ‌تاپ‌های msi کار کرده باشید جنس و چیدمان آن‌ها برای‌تان کاملا آشنا خواهد بود. در بالای صفحه کلید یک پانل لمسی مشکی رنگ به صورت محو در بدنه قرار دارد که با کوچک‌ترین اشاره دست گزینه‌های آن با رنگ آبی فعال خواهند شد. این دکمه‌های لمسی شامل کلید فعال‌سازی شبکه بی‌سیم، بلوتوث، وبکم، حالت Eco، cinema pro و کلیدهای چندرسانه‌ای می‌شود. دکمه روشن و خاموش کردن دستگاه نیز با یک نوار فلزی پوشانیده شده و در سمت راست نوت‌بوک خودنمایی می‌کند. قسمت پایین دستگاه دارای نشانگرهای کوچک نمایش وضعیت لپ‌تاپ است که با نور آبی رنگی هرکدام از گزینه‌ها روشن می‌شوند که البته پراکندگی نور در زیر آنها چندان یکنواخت نیست. تاچ پد موس طوسی رنگ بوده و سطح نسبتا زبری دارد و بدین‌خاطر از عرق کردن انگشتان دست شما جلوگیری می‌کند. دکمه‌های تاچ پد کمی سفت هستند و حسگر تشخیص اثر انگشت نیز در بین آنها قرار دارد. در دو گوشه دستگاه بلندگوهای مربع شکلی تعبیه شده که با توری فلزی پوشانیده شده‌اند. همچنین یک ساب ووفر که در زیر لپ‌تاپ نصب شده آنها را در تولید صدای بلند و شفاف‌تر یاری می‌کند. وبکم دو مگاپیکسلی که در قاب کناری صفحه نمایشگر تعبیه شده است دارای کیفیت مناسبی است. همچنین میکروفن کوچکی برای ضبط صدای شما در کنار دوربین وجود دارد و بر روی این قاب تعدای پایه کوچک لاستیکی برای حفظ فاصله نمایشگر با سطح اصلی دستگاه در هنگام بسته بودن لپ‌تاپ وجود دارد. جنس سطح زیر نوت‌بوک از پلاستیک زبر و محکمی است که خیال شما را از استحکام لپ‌تاپ راحت خواهد ساخت.

نمایشگر
اندازه نمایشگر EX628 با آنکه در بین لپ‌تاپ‌ها چندان متداول نیست اما مورد پسند عده زیادی قرار خواهد گرفت. Msi یک نمایشگر 16 اینچی را برای این مدل در نظر گرفته که با توجه به عریض بودن صفحه، مناسب فیلم دیدن نیز است. رزولوشن این مانیتور 768 × 1366 پیکسل بوده و ساخت کمپانی سامسونگ می‌باشد. البته کیفیت این نمایشگر در حد متوسطی قرار دارد اما به کمک کارت گرافیک قدرتمند ATI تصاویر شفافی را به شما نشان خواهد داد. عملکرد تصویر در تست‌هایی که ما گرفتیم بین امتیاز 241 تا 282 متغیر بود و با توجه به سقف امتیاز 350، می‌شود کیفیت آن‌را مطلوب ارزیابی کرد.
در EX628 به کمک کلید Eco می‌توان بسته به نوع استفاده خود نور نمایشگر را تنظیم کنید و از دکمه اختصاصی cinema pro هم به منظور دیدن فیلم استفاده نمایید.

پردازنده و مادربورد
Cpu بکار گرفته شده در این محصول msi، ساخت کمپانی اینتل بوده و دارای فرکانس کاری 2533 مگاهرتز می‌باشد. این پردازنده از سری Penryn است که نسبت به پردازنده‌های سری T مصرف برق کمتری شامل آن می‌شود که این امر کمک شایانی در نگهداری شارژ لپ‌تاپ شما می‌کند. P8700 دارای دو هسته با حافظه نهان L1 64 کیلوبایتی مجزا برای هر هسته و حافظه نهان L2 سه مگابایتی مشترک می‌باشد. این پردازنده 45 نانومتری که بر پایه سوکت P478 ارایه شده است، دارای میزان FSB برابر 1033 مگاهرتز و سرعت باس 266 مگاهرتز است.
مادربورد استفاده شده در EX628 به طور حتم ساخت خود شرکت msi خواهد بود. Msi MS-1674 نام این مادربورد است که از چیپست Intel pm45 بهره می‌برد. این مادربورد از گزینه‌های PCI Express و SMBus استفاده می‌کند اما از Bus QPI و Bus FireWire بی‌بهره است.
امتیازی که توسط ویندوز 7 به این پردازنده تعلق گرفته است، عدد قابل قبول 6.1 می‌باشد که نشان از توانایی مناسب آن در محاسبات دارد.

کارت گرافیک و حافظه جانبی
یکی از نقاط قوت EX628 کارت گرافیک توانمند آن می‌باشد.نام این مجری گافیکی ATI HD 4670 است که وجود آن خبر خوشی برای علاقه‌مندان به بازی و کارهای گرافیکی خواهد بود. ATI 4670 یک پردازنده گرافیکی 55 نانومتری است که با کد رمز M96 شناخته می‌شود. این پردازنده گرافیکی دارای 320 واحد سایه زنی می‌باشد و در ساخت آن از 514 میلیون ترانزیستور استفاده شده است. حافظه یاری کننده ATI 4670، به میزان یک گیگابایت اختصاصی DDR2 است و از یک رابط حافظه 128 بیتی برای ارتباط بین پردازنده گرافیکی و حافظه استفاده شده است. در تست این کارت گرافیک با برنامه معروف 3DMARK06 امتیاز 6842 به آن تعلق گرفت که نشان از توانایی نسبتا مناسبی دارد. در بنچمارک‌های بدست آمده از این کارت در بهترین بازی سال 2009 یعنی Modernwarfare2 در رزولوشن‌های پایین، متوسط و بالا به ترتیب تعداد فریم 122، 49 و 37 بدست آمد که همگی نشان از اجرای روان این بازی حتی در بالاترین کیفیت دارد. همچنین در اجرای بازی NFS SHIFT که یکی از مسابقات مورد علاقه گیمرها است در رزولوشن متوسط میزان فریم 36 و در رزولوشن بالا با آنکه دچار کمی افت فریم شد اما با ثبت میزان 27 فریم بر ثانیه همچنان گیمر را از اجرای بازی راضی نگاه خواهد داشت. به کمک ATI 4670 شما قادر خواهید بود تا تمامی بازی‌ها و برنامه‌های گرافیکی روز را با سرعت و توان قابل قبولی اجرا نمایید.
حافظه جانبی بکار گرفته شده در این دستگاه میزان 4 گیگابایت و از نوع DDR2 است که دارای ماکسیمم فرکانس 800 مگاهرتز می‌باشد. البته با توجه به آنکه سیستم مجهز به ویندوز 7 نسخه 32 بیتی می‌باشد، حداکثر امکان استفاده از 3 گیگابایت از حافظه جانبی ساخت شرکت سامسونگ فراهم است.
4 گیگابایت RAM بکار گرفته شده به صورت 2 ماژول 2 گیگابایتی است که بر روی اسلات‌های 1 و 3 مادربورد تعبیه شده‌اند و شما قادر هستید تا این مقدار را تا 8 گیگابایت نیز افزایش دهید.

هارد و درایو نوری
EX628 مجهز به یک هارد 320 گیگابایتی ساخت شرکت وسترن دیجیتال می‌باشد که سرعت چرخشی برابر با 5400 دور در دقیقه دارد. در تستی که توسط برنامه Dr.hardware2009 از هارد لپ‌تاپ گرفتیم نمره مناسبی به این قطعه تعلق گرفت.
درایونوری تعبیه شده بر روی EX628 یک دی وی دی رایتر با قابلیت رایت دوطرفه می‌باشد. البته بر روی برخی از مدل‌ها بلوری نیز استفاده شده که بر روی نمونه مورد بحث ما وجود نداشت. شاید بتوان یکی از ایرادات EX628 را همین درایونوری پر سر و صدای آن دانست! این درایو نوری با همه نوع دیسک نوری هم سر سازگاری ندارد و صدای غرولندهای آن بسیار شنیده می‌شود! در تستی که با Dr.hardware2009 از این درایو نوری گرفته شد نتایج ناامید کننده‌ای بدست آمد که نشان از ضعف این قطعه نه چندان گرانبها دارد. البته با توجه به آنکه درایو نوری به‌راحتی قابلیت تعویض دارد مورد چندان نگران کننده‌ای برای کاربر نخواهد بود اما بهتر به نظر می‌رسید که msi از یک درایو نوری قدرتمندتر در EX628 استفاده می‌کرد.

امکانات ارتباطی
خوشبختانه EX628 دارای کامل‌ترین امکانات ارتباطی قابل انتظار بر روی یک لپ‌تاپ است. در سمت راست اسلات Ram reader در کنار PCI Express قرار دارد. همچنین یک درگاه usb، پورت HDMI، پورت شبکه RJ45، خروجی پانزده پین D-Sub، کانکتور برق و ESATA با قابلیت استقاده به عنوان usb وجود دارد. در سمت چپ یک درگاه usb دیگر در کنار چهار جک 3.5 میلی‌متری که 3تا برای انتقال صدای 7.1 کاناله و یکی به‌منظور ورودی میکروفن است، دیده می‌شود. در کنار درایو نوری پورت مودم RJ11 که به طور معمول مورد علاقه کاربران ایرانی می‌باشد، تعبیه شده است. در بخش پشتی، دستگاه به یک درگاه usb دیگر مجهز است که با توجه به این پراکندگی می‌توان هر دستگاه را به‌راحتی با توجه به فاصله مناسبش با لپ‌تاپ به خروجی usb موردنظر خود وصل نمود. قفل کینگ استون و تهویه هوای پردازنده نیز در این بخش وجود دارند. در سمت جلویی دستگاه به‌جز سنسور گیرنده اینفرارد که مخصوص ریموت کنترل می‌باشد گزینه دیگری دیده نمی‌شود. البته در جعبه لپ‌تاپ خبری از ریموت کنترل نیست وبه نظر می‌رسد تنها این توانایی برای خودنمایی روی آن وجود دارد!

سخن آخر
شاید جالب‌ترین قسمت برای EX628 قیمت آن باشد. مبلغ حدود 1.100.000 هزار تومان باعث می‌شود تا این لپ‌تاپ به یکی از ارزشمندترین نمونه‌های قابل خرید بازار بدل شود. چنین کانفیگی را به طور معمول نمی‌توان در یک نوت‌بوک با قیمتی کمتر از 1.300.000 هزار تومان یافت و با عطف به کارایی مناسب و گارانتی این محصول که بر عهده شرکت ماتریکس، نماینده انحصاری محصولات msi در ایران، می‌باشد ارزش دوچندانی به EX628 بخشیده می‌شود.
اگر شما جز آن دسته از کاربرانی هستید که دوست دارید لپ‌تاپی برای جایگزین کردن دسکتاپ خانگی خود بیابید، EX628 جوابگو خواهد بود. اگر دوست دارید تا بازی‌های روز را با کیفیتی قابل قبول اجرا نمایید EX628 گزینه مناسبی است. اگر قصد دارید تا از تماشای فیلم بر روی نوت‌بوک لذت ببرید EX628 شما را ناامید نخواهد ساخت و اگر به‌دنبال دستگاهی هستید که با مبلغی مناسب تمام نیازهای شما را برآورده سازد، EX628 لپ‌تاپ همه کاره شما خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reman
13-02-2010, 16:36
با تشکر از توضیحاتی که قرار دادید.
مهمترین نقاط ضعفی که این مدل msi در مقابل y550 و 1390 اینها هستن که چندان قابل چشم پوشی هم نیست:
1- رم ddr2 ام اس ای ،در مقابل رم ddr3 مدل های اچ پی و ibm
2- 'گرافیک ddr2 در مقابل گرافیک ddr3 اچ پی(البته خود شما گفتید 4670 ddr2 هست)
3- هارد 500 گیگا بایت 1390 در مقابل هارد 320 msi.
4-مدل ibm فکر کنم blu ray داره.
5- امتیازاتی که ویندوز به 1390 میده به مراتب بالاتر از msi هست.
6- cpu 1390 هم p8800 هست و فرکانسش بیشتر از msi.
7- می توان روی 1390 ویندوز 64 بیتی نصب کرد و از 4 گیگا بایت رم بهره برد.

و در پایان باید بگم ، بنظر من با توجه با قیمت حدود 1200 برای hp , ibm تفاوت قیمت msi با این دو مدل عقلانی هست و نباید این مدل ها رو با هم مقایسه کنیم.
msi لبتاپ خوبی هست ولی در قیاس با 550 , 1390 ضعیفتر عمل می کنه.

موفق باشید

apoosh
13-02-2010, 20:30
اولا از توجهی که کردین خیلی ممنونم
اما دربرابر مقایسه ای که کردین چند نکته را بگم
اول در مورد Lenovo که دارای کانفیگهای مختلفی هستش و قیمتهاش از 1.037 شروع میشه تا 1.350 و اون مدل گرونه بلوری داره. در مدلی که دارای قیمت نزدیکی با ex628 هستش بجز حافظه جانبی که ddr3 هست هیچگونه برتری دیگه ای نسبت به ex628 نداره و برد کاملا با مدل msi هستش بخصوص درمورد پردازنده و کارت گرافیک. من نمیدونم شما رو چه حسابی اینهمه تفاوت را نادیده میگیرین و تنها روی برخی حدسیات مقایسه میکنید؟!(مثل همون حدس بلوری)
اگر یه سری به سایت notebookcheck بزنید متوجه قدرت کارت گرافیک ex628 خواهید شد حالا شما گیر دادین که چرا ddr2 هست!!
پردازنده هم که کاملا سرتره و بر روی این مدل هم اگه ویندوز 64بیتی نصب بشه از 4گیگابایت رم بهره خواهد برد.

درمورد hp چند نکته را شما نادیده گرفتید. اولا اینکه حداقل 150هزارتومن گرونتره(با گارانتی متفرقه) و درقبال این گرون بودن چه چیزی را به شما ارایه میده؟ هارد بیشتر که برای خیلیها (از جمله خودم) ملاک محکمی نیست و یا تفاوت بسیار اندک پردازنده p8700 با p8800؟ در ضمن شما باید درنظر بگیرین که hp الان گارانتی چندان خوبی نداره و مدلهایی که با گارانتیهایی مثل ایران اچ پی عرضه میشن که اونهم دیگه نماینده رسمی اچ پی در ایران نیست، قیمتش به مراتب بالاتر خواهد رفت. ex628 علاوه براینکه دارای گارانتی بسیار خوبی هستش(خودم خدماتش رو تست کردم) مجهز به کارت گرافیک بهتر، مانیتور بزرگتر و صدای اسپیکر قویتر که مجهز به خروجی 7.1 و ساب ووفر هم هستش و تازه مودم هم داره و در آخر کلی هم ارزونتره!
خوب به این نکته توجه کنید که به ازای پولی که میدین چی دریافت میکنید وگرنه اگه بحث مقایسه باشه خب منهم از msi مدلی مثل GT640 را مثال میزنم که hp2020 را هم قورت میده اما به لحاظ قیمتی ارزش خرید نداره
از نظر من EX628 با توجه به قیمتش بهترین گزینه خرید تو لپ تاپهاست فعلا(البته موجودی بازارش رو به اتمامه)

biostar
14-02-2010, 00:09
لطفا برای نظم بیشتر مطالب خود رو در تاپیک زیر قرار دهید.
با تشکر فراوان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Reman
14-02-2010, 12:48
اولا از توجهی که کردین خیلی ممنونم
اما دربرابر مقایسه ای که کردین چند نکته را بگم
اول در مورد Lenovo که دارای کانفیگهای مختلفی هستش و قیمتهاش از 1.037 شروع میشه تا 1.350 و اون مدل گرونه بلوری داره. در مدلی که دارای قیمت نزدیکی با ex628 هستش بجز حافظه جانبی که ddr3 هست هیچگونه برتری دیگه ای نسبت به ex628 نداره و برد کاملا با مدل msi هستش بخصوص درمورد پردازنده و کارت گرافیک. من نمیدونم شما رو چه حسابی اینهمه تفاوت را نادیده میگیرین و تنها روی برخی حدسیات مقایسه میکنید؟!(مثل همون حدس بلوری)
اگر یه سری به سایت notebookcheck بزنید متوجه قدرت کارت گرافیک ex628 خواهید شد حالا شما گیر دادین که چرا ddr2 هست!!
پردازنده هم که کاملا سرتره و بر روی این مدل هم اگه ویندوز 64بیتی نصب بشه از 4گیگابایت رم بهره خواهد برد.

درمورد hp چند نکته را شما نادیده گرفتید. اولا اینکه حداقل 150هزارتومن گرونتره(با گارانتی متفرقه) و درقبال این گرون بودن چه چیزی را به شما ارایه میده؟ هارد بیشتر که برای خیلیها (از جمله خودم) ملاک محکمی نیست و یا تفاوت بسیار اندک پردازنده p8700 با p8800؟ در ضمن شما باید درنظر بگیرین که hp الان گارانتی چندان خوبی نداره و مدلهایی که با گارانتیهایی مثل ایران اچ پی عرضه میشن که اونهم دیگه نماینده رسمی اچ پی در ایران نیست، قیمتش به مراتب بالاتر خواهد رفت. ex628 علاوه براینکه دارای گارانتی بسیار خوبی هستش(خودم خدماتش رو تست کردم) مجهز به کارت گرافیک بهتر، مانیتور بزرگتر و صدای اسپیکر قویتر که مجهز به خروجی 7.1 و ساب ووفر هم هستش و تازه مودم هم داره و در آخر کلی هم ارزونتره!
خوب به این نکته توجه کنید که به ازای پولی که میدین چی دریافت میکنید وگرنه اگه بحث مقایسه باشه خب منهم از msi مدلی مثل GT640 را مثال میزنم که hp2020 را هم قورت میده اما به لحاظ قیمتی ارزش خرید نداره
از نظر من EX628 با توجه به قیمتش بهترین گزینه خرید تو لپ تاپهاست فعلا(البته موجودی بازارش رو به اتمامه)

دوست من ، منظورم مدل Notebook Ideapad Y550-484 هست که میشه تو بازار با قیمت 1.200 هم پیداش کرد. ولی یادتان باشد شما خودتان هم مدلی رو نگفتید که ما بتوانیم مقایسه کنیم و فقط گفتید y550!
y550 هارد 500 ساتا دارد + رم ddr3+ درایور blu ray و گفته های من روی حدس گمانی نیست که شما گفتید.
بنظر من دوران ddr2 گذشته ولی من هیچ وقت کتمان نکردم 4670 گرافیک ضعیفتری هست و فقط گفتم چندان اش دهان سوزی نسبت به 4650 هم نیست.
پردازنده msi نسبت به چی سرتره؟؟! خوب دوست من با ibm یکی هست و از مدل hp کمی هم ضعیفتر.
hp الان حدود 1.150 هم میشه خرید .
و نکته دیگه شما گارانتی فالنیک رو چنان بی ارزش می کنید که کسی نفهمه فکر می کنه این گارانتی بی ثمرترین گارانتی در ایران هست. در هر حال من برای گارانتی در ایران چندان ارزشی قائل نیستم ( چون بنظرم در شهرستان چندان هم فرقی نمی کنه !) ولی هر کس نظر خودشو داره.
نکته اخر ، دوست عزیزم شما خودت اومدی و hp , ibm رو با msi مقایسه کردی و من هم اومدم بگم این مقایسه درست نیست .
ببینید برای من کیفیت ساخت مهمه. بنظر من کیفیت ساخت hp ، سونی ، اپل و ibm یه چیزه دیگست.
موفق باشی

از biostar هم عذر می خوام .:10:

hoha881
14-02-2010, 14:26
من msi gx623 دارم.تا حالا بدی ازش ندیدم. تا حالا داغ نکرده .تو اجرای بازی هم تا حالا کم نیاورده.تازه تو سری گیمش cpu رو میشه overclock کرد .

apoosh
14-02-2010, 17:42
دوست من ، منظورم مدل Notebook Ideapad Y550-484 هست که میشه تو بازار با قیمت 1.200 هم پیداش کرد. ولی یادتان باشد شما خودتان هم مدلی رو نگفتید که ما بتوانیم مقایسه کنیم و فقط گفتید y550!
y550 هارد 500 ساتا دارد + رم ddr3+ درایور blu ray و گفته های من روی حدس گمانی نیست که شما گفتید.
بنظر من دوران ddr2 گذشته ولی من هیچ وقت کتمان نکردم 4670 گرافیک ضعیفتری هست و فقط گفتم چندان اش دهان سوزی نسبت به 4650 هم نیست.
پردازنده msi نسبت به چی سرتره؟؟! خوب دوست من با ibm یکی هست و از مدل hp کمی هم ضعیفتر.
hp الان حدود 1.150 هم میشه خرید .
و نکته دیگه شما گارانتی فالنیک رو چنان بی ارزش می کنید که کسی نفهمه فکر می کنه این گارانتی بی ثمرترین گارانتی در ایران هست. در هر حال من برای گارانتی در ایران چندان ارزشی قائل نیستم ( چون بنظرم در شهرستان چندان هم فرقی نمی کنه !) ولی هر کس نظر خودشو داره.
نکته اخر ، دوست عزیزم شما خودت اومدی و hp , ibm رو با msi مقایسه کردی و من هم اومدم بگم این مقایسه درست نیست .
ببینید برای من کیفیت ساخت مهمه. بنظر من کیفیت ساخت hp ، سونی ، اپل و ibm یه چیزه دیگست.
موفق باشی

از biostar هم عذر می خوام .:10:

شما رو چه حسابی میگین که این مقایسه درست نیست؟
شما چندبار با مدلهای msi کار کردین که فکر میکنید hp و سونی و lenovo یه چیز دیگه هستند؟
جایی که من کار میکنم مخصوص تست مدلهای گوناگون لپ تاپ هست و با اطمینان کامل بهتون میگم که بسیاری از مدلهای همین msi بسیار سرتر از همین سونی و hp هستند. نمیدونم چرا فکر میکنید msi قدرتی نداره؟ بزرگترین تولید کننده کارت گرافیک جهان و یکی از برترین تولیدکنندگان مادربورد را نمیشه غیرقابل مقایسه با تولید کنندگان دیگه لپ تاپ دونست.
اینکه میگم روی حدس و گمان صحبت میفرمایین بخشیش به همین قضیه برمیگرده. شما اگه لپ تاپهای سری G را باهاش کارکنید متوجه کیفیت ساخت بالای msi هم خواهید شد.(اگرچه همچون بسیاری از برندها مدلهای بی کیفیت هم داره)
درمورد گارانتی هم من میگم اشتباه میکنید، با اینکه اکثر گارانتیهای داخل کشور خدمات خوبی نمیدن اما ماتریکس نماینده رسمی و بین المللی msi هست که شما اگر با این گارانتی در هرجای دنیا(نه فقط شهرستان!!) لپ تاپتون دچار مشکل بشه خدمات رایگان دریافت خواهید کرد

Reman
15-02-2010, 23:46
شما رو چه حسابی میگین که این مقایسه درست نیست؟
شما چندبار با مدلهای msi کار کردین که فکر میکنید hp و سونی و lenovo یه چیز دیگه هستند؟
جایی که من کار میکنم مخصوص تست مدلهای گوناگون لپ تاپ هست و با اطمینان کامل بهتون میگم که بسیاری از مدلهای همین msi بسیار سرتر از همین سونی و hp هستند. نمیدونم چرا فکر میکنید msi قدرتی نداره؟ بزرگترین تولید کننده کارت گرافیک جهان و یکی از برترین تولیدکنندگان مادربورد را نمیشه غیرقابل مقایسه با تولید کنندگان دیگه لپ تاپ دونست.
اینکه میگم روی حدس و گمان صحبت میفرمایین بخشیش به همین قضیه برمیگرده. شما اگه لپ تاپهای سری G را باهاش کارکنید متوجه کیفیت ساخت بالای msi هم خواهید شد.(اگرچه همچون بسیاری از برندها مدلهای بی کیفیت هم داره)
درمورد گارانتی هم من میگم اشتباه میکنید، با اینکه اکثر گارانتیهای داخل کشور خدمات خوبی نمیدن اما ماتریکس نماینده رسمی و بین المللی msi هست که شما اگر با این گارانتی در هرجای دنیا(نه فقط شهرستان!!) لپ تاپتون دچار مشکل بشه خدمات رایگان دریافت خواهید کرد

من همیشه سعی کردم حرفم روی حساب باشه ، من گفتم هر کاری تخصص به خودش رو داره و اون برند هایی که من گفتم در ساختن لبتاپ کیفیت بالایی رو دارند رو انتخاب می کنم چون امتحان خودشون رو پس دادن.
ثانیا دوست عزیز شما در صورتی می توانید دو شی رو با هم مقایسه کنید که به هم شبیه باشن !

در هر صورت من اگر hp بگیرم از گارانتی ایران hp می گیرم . ( ایا حق دارم در حضور شما نظر شخصیم رو هم بیان کنم یا اینکه این هم از نظر شما اشتباهه؟!)

خدمت دوست بالایی هم که گفتن لبتاپ من داغ نمی کنه و الخ... والا من نگفتم داغ می کنه! من به هیچ وجه طرفداری از مارکی رو نکردم و فقط مقایسه کردم.
ما کی قراره شیوه بحث کردن رو یاد بگیریم معلوم نیست!
من اومدم نظرم رو گفتم و شما اومدید با چاشنی طعنه به من جواب دادید! من از شما نوع پاسخگویی دیگری رو انتظار داشتم که توام با احترام باشه.

موفق باشید و اگر با گفتن نظرات شخصیم ناراحتتون کردم من رو ببخشید . انشالله این مدلی که شما خریدید براتون سالها کار خواهد کرد.
:11:

apoosh
16-02-2010, 16:29
من همیشه سعی کردم حرفم روی حساب باشه ، من گفتم هر کاری تخصص به خودش رو داره و اون برند هایی که من گفتم در ساختن لبتاپ کیفیت بالایی رو دارند رو انتخاب می کنم چون امتحان خودشون رو پس دادن.
ثانیا دوست عزیز شما در صورتی می توانید دو شی رو با هم مقایسه کنید که به هم شبیه باشن !

در هر صورت من اگر hp بگیرم از گارانتی ایران hp می گیرم . ( ایا حق دارم در حضور شما نظر شخصیم رو هم بیان کنم یا اینکه این هم از نظر شما اشتباهه؟!)

خدمت دوست بالایی هم که گفتن لبتاپ من داغ نمی کنه و الخ... والا من نگفتم داغ می کنه! من به هیچ وجه طرفداری از مارکی رو نکردم و فقط مقایسه کردم.
ما کی قراره شیوه بحث کردن رو یاد بگیریم معلوم نیست!
من اومدم نظرم رو گفتم و شما اومدید با چاشنی طعنه به من جواب دادید! من از شما نوع پاسخگویی دیگری رو انتظار داشتم که توام با احترام باشه.

موفق باشید و اگر با گفتن نظرات شخصیم ناراحتتون کردم من رو ببخشید . انشالله این مدلی که شما خریدید براتون سالها کار خواهد کرد.
:11:

ببینید دوست گرامی، من فکر نمی کنم شیوه بدی رو تو بحث انتخاب کرده باشم. هیچ کجای صحبتهام هم حرفی نزدم که خدای ناکرده حمل بر بی ادبی باشه. بالاخره خودتون هم دارین میگین بحث و نه تعارف و چاق سلامتی:46:
من خودم هم درکل قبول دارم که یه برند مثل اچ پی با اینهمه سابقه باید بهتر از msi باشه اما این اصلا دلیل نئمیشه که این دوتا رو نشه با هم مقایسه کرد و بلکه وقتی مقایسه جزیی پیش میاد مدلی از کارخانه جدیدتر هم میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه و تنها درکل هست که اچ پی یا دل برتر هستند.
من هنوزم بر روی صحبت خودم باقی هستم که msi EX628 با توجه به قیمتی که داره خیلی خیلی میارزه. نه اینکه چون خودم دارم، بلکه چون کارم اینه و با همه جور لپ تاپی هرروزه سر و کار دارم
موفق باشید دوست گرامی :10: