مشاهده نسخه کامل
: 5.5.5.18 vs 5.5.5.15
arman4343
13-02-2010, 07:13
سلام
میخواستم بدونم یه رم 5.5.5.18 چقدر کندتر از 5.5.5.15 است؟
اگه dual channel بشه تفاوتش محسوس تر میشه یه کمتر ؟
اگه امکانش هست یه توضیح مختصری هم نسبت به این عدد ها بدین ( زیر دیپلم باشه :31:)
sir payman
13-02-2010, 15:29
شما به هیچ عنوان تفاوتی بین اون 2 تایمینگ که نوشتید احساس نخواهید کرد در واقع میشه گفت اصلا تفاوتی نیست.
دوال چنل هم تقریبا 15-20% پرفورمنس رو بالا میبره.
این تایمها هم زمانهای تاخیر هستن که به صورت مختصر میگم
مهمترینشون همون عدد اولی هست که برای شما 5 هست و این 5 بر مبنای میلی ثانیه هست و این تاخیر زمان بین خواندن اطلاعات و بازگشتشون هست و این یک سیکله که مدام تکرار میشه و این زمان هرچی پایینتر باشه بهتره.
اگر توضیح بیشتر هم هستم.
arman4343
13-02-2010, 16:03
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که
تامینگ یکی از رم هام 5.5.5.15 هست اون یکی 5.5.5.18 هست هر دو تا cl5 هستن ظرفیت 1 گیگ و باس 800 DDR2
آیا این 2 تا رم از لحاظ ساختاری میتونن با هم dual channel بشن یا اون 18 با 15 تفاوت ایجاد میکنه و نمی زاره ؟
اصولا برای dual channel شدن کدوم یکی از مشخصات واجب و کدوم یکی مستحبه :20:؟
sir payman
13-02-2010, 18:09
نه مشکلی برای دوال نیست و بدون کوچکترین مشکلی دوال میشن و 18 هم تاثیری نمیزاره.
برای دوال شدن همه چیز مستحبه چون اگر باس یا تایمینگ یکی نباشه خود مادربورد تنظیمشون میکنه ولی بهترین حالت اینه که هر دو ماژول کاملا مشابه باشن.
arman4343
13-02-2010, 20:39
ولی واسه من dual channle نشد فکر میکنید مشکل از کجا باشه؟
دفترچه مین رو خوندم و مین رو هم آپدیت کردم ولی بازم نشد هر حالتی که میشد گزاشتم ولی بازم نشد( به غیر از اونی که تو دفترچه بود)
مین من asus M2N-E اپدیت مین هم ورژن 1701
ماژولهای رم 4 تا به این ترتیب ( سیاه - زرد - سیاه - زرد)
sir payman
13-02-2010, 23:59
هر دو ماژول رو توی اسلاتهای همرنگ بذار و از توی stup هم اگر ganged بود بذار روی unganged .
بهتر هم هست که ماژولهارو در اسلات زرد بذاری (برای اورکلاک بهتر).
بعدش برنامه cpu-z رو اجرا کن ببین دوال چنل هست یا نه حواست باشه که باید unganged هم باشه.
arman4343
15-02-2010, 02:37
هر دو ماژول رو توی اسلاتهای همرنگ بذار و از توی stup هم اگر ganged بود بذار روی unganged .
بهتر هم هست که ماژولهارو در اسلات زرد بذاری (برای اورکلاک بهتر).
بعدش برنامه cpu-z رو اجرا کن ببین دوال چنل هست یا نه حواست باشه که باید unganged هم باشه.
توی setup که چیزی پیدا نکردم که نوشته باشه ganged یا unganged
این هم دفترچه مین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم عکس نرم افزار cpu-z
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه ممکنه کمکم کنید اعصابم خورد شده
آیا نکته ای هست که من فراموش کردم؟؟
arman4343
15-02-2010, 04:22
یه چیز دیگه فهمیدم یکی از رمها ds , یکی دیگه ss هست
آیا میتونه این مشکی ایجاد کنه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.