مشاهده نسخه کامل
: خارش یکدفعه بدن
goldenmasoud
12-02-2010, 11:06
با سلام خدمت شما.
من یه مشکل عجیب دارم.گاهی اوقات یکدفعه بدنم شروع به خارش میکنه و تقریبا از 3 یا 4 ماه قبل شروع شده.البته این رو هم بگم من تا حالا پوست دستم تو سرما ترک نخورده ولی از همون 3 یا 4 ماه قبل پوست دستم ترک خورد و خون اومد.کسی نمیدونه چه مشکلی دارم؟
Anastasia
12-02-2010, 19:15
آره منم همين مشكلو دارم . دستام خيلي وحشتناك به خصوص توي زمستون ترك ميخوره اونقدر خشك و شكننده ميشه كه حتي نميتونم دستامو مشت كنم !!
نميدونم ولي شايد يه جور حساسيت باشه .
goldenmasoud
13-02-2010, 10:55
با سلام.
این رو هم اضافه کنم که من موقع هیجان هم این حالت برام پیش میاد.
کسی نمیخواد جواب بده؟
Anastasia
13-02-2010, 13:21
اگه اون طوري كه من فكر ميكنم باشه بهش ميگن اكزما . يه جور حساسيته كه با خارش هم همراهه . براي رفع خشكيش ميتوني از كرم هاي مرطوب كننده استفاده كني . براي خارش هاش معمولا آنتي هيستامين عمومي تجويز ميشه . ولي ابدا بدون نظر دكتر قرص مصرف نكن . اگه خيلي حاده برو پيش متخصص پوست و مو .
goldenmasoud
13-02-2010, 14:00
سلام.
من تمام بدنم میخواره و وقتی که میخواره قرمز نمیشه.
جایی از بدنم هم نیست که خشک شده باشه فقط دستم یکم خشک شده.
براي رفع خشكيش
خشکی چی؟
من موقع چایی داغ یا اب داغ چیزی می خورم این طور میشسم
تو زمستان هم این طور میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Anastasia
13-02-2010, 14:53
منم وقتي ميخاره قرمز نميشه و فقط هم دستامه و توي زمستون هم اينطوري ميشه . اون خشكي هم كه پرسيدي منظورم خشكي دستهاته . اگر دستهات خشك شد ميتوني روش كرم بمالي . خيلي بهتر ميشه .
دوست عزیز ترک خوردن و خارش پوست دست در سرما عمدتا به علت خشکی پوست می باشد که این نیز به علت سوز سرما و یا شستشوی مکرر دست با مواد شوینده می باشد. در حقیقت این عوامل باعث کم شدن چربی سطحی پوست و به دنبال آن ترک خوردن پوست می شود .
توصیه ها :
استفاده از دستکش در سرما
کمتر کردن تماس دست با آب و مواد شوینده ( علی الخصوص پودر های پاک کننده و مایع های ظرفشویی و جایگزینی آن ها با صابون بچه )
استفاده از کرم های چرب و مرطوب کننده
استفاده از دارو های ضد حساسیت خوراکی جهت خارش و شاید داروهای ترکیبی پوست که توسط پزشک تجویز می شود.
اگر بدن بخاره چی؟
شما فقط اشاره به دستها کردید.
starpars
13-02-2010, 19:27
من فکر میکنم این خارش ها اصلا ربطی به پوست نداشته باشه شاید به سیستم عصبی مربوط باشه مطمئن نیستم مثل خارش بدن هنگام هیجان زده شدن یا عصبانی شدن یا کلافه شدن یا کلا خارش بدن هنگام افزایش ضربان قلب و فشار خون
اگر بدن بخاره چی؟
شما فقط اشاره به دستها کردید.
خارش تمام بدن بصورت یکپارچه می تواند بعلت حساسیت باشد . این حساسیت می تواند در اثر مواد خوراکی استنشاقی و یا تماسی باشه که مواد خوراکی شایع ترین آنهاست. تحریکات عصبی نیز می تواند از علل خارش بدون علت و جنرالیزه بدن باشد. در مورد خارش منتشر باید علت پیدا شود و از آن اجتناب شود و از دارو های ضد حساسیت و ضد خارش استفاده کرد. خارش های عصبی نیز با کاهش استرس های عصبی و داروهای موثر بر سیستم عصبی درمان می شوند. البته گاهی اوقات خارش به علت بیماریهای مزمن پوستی می باشد که تشخیص و درمان آنها با متخصصین پوست می باشد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.