ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویندوز ویستا فقط و فقط 2 مگابایت

uones4u
11-02-2010, 23:21
سلام
می خوام یه پست عجیب بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویندوز ویستا فقط 2 مگابایت؟؟؟
اره درست خوندید 2 مگابایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ویندوز رو دانلود کنید و حالش رو ببرید!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته این ویندوز رو بعد از اینکه از حالت فشرده خارج بشه 734 مگابایت می شه ( عجب )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله پس چی فکر کردید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من راستش رو می گم من تستش نکردم ولی به چند نفر که دادم اونا نصبش کردن
2 مگابایت چیزی نیست که دانلود نکنید ، ضرر هم نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک مستقیم با حجم 2.1 مگابایت:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دانلود از حالت فشرده خارج کرده و روی DVD رایت کرده و ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad King
17-02-2010, 13:29
سلام

درسته این ویستا هست.

ولی از نسخه های کامش نیست/

موفق باشید

shabnam1986
05-10-2014, 15:28
سلام
می خوام یه پست عجیب بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویندوز ویستا فقط 2 مگابایت؟؟؟
اره درست خوندید 2 مگابایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ویندوز رو دانلود کنید و حالش رو ببرید!

البته این ویندوز رو بعد از اینکه از حالت فشرده خارج بشه 734 مگابایت می شه ( عجب )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله پس چی فکر کردید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من راستش رو می گم من تستش نکردم ولی به چند نفر که دادم اونا نصبش کردن
2 مگابایت چیزی نیست که دانلود نکنید ، ضرر هم نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک مستقیم با حجم 2.1 مگابایت:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دانلود از حالت فشرده خارج کرده و روی DVD رایت کرده و ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک خرابه

supermax15
05-10-2014, 16:01
این تاپیک واسه 4 سال پیشه :n04:

Beta
06-10-2014, 20:08
لینک خرابه
از این لینک دانلود کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ali_RNT
15-10-2014, 20:20
سلام دوستان این ویستا نیست بلکه لانگ هورن هست.در ضمن فایل ایزو هم مشکل داره و قابل بوت نیست...

shabnam1986
30-10-2014, 21:44
منم اجرا کردم رو هیچ سیستمی بوت نمیشه

dione
04-01-2019, 15:21